12/09/13

Month of Sundays AW13

5 80 aw13.mallisto.-2.jpg

Olen aiemminkin kirjoitellut lupaavasta suomalaismerkistä nimeltä Month of Sundays. Veikkaan, että monet Samujin vaatteista pitävät voisivat tykätä myös Month of Sundaysin tyylistä. :) En itse omista kyseiseltä merkiltä vielä mitään, vaikka ihastelenkin säännöllisesti heidän mallistojaan – niissä on juuri sellaista hillittyä yksinkertaisuutta pienellä twistillä, että kyseisenlainen tyyli puree meikäläiseen. Tuore syysmallisto ei ehkä ole ollut ihan lemppareitani heiltä verrattuna aiempiin, mutta hitsi vie tuo vihreä neulemekko on kaunis, samanten tuo vihreä samettihame. Ja mallin punaiset hiukset – I’m in love. :)

aw13.mallisto.-3.jpg aw13.mallisto.-5.jpg aw13.mallisto.-8.jpg aw13.mallisto.-9.jpg aw13.mallisto.-19.jpg aw13.mallisto.-24.jpg aw13.mallisto.-32.jpg aw13.mallisto.-43.jpg Finnish-fashion-brand-Month-of-Sundays-AW13-collection.jpg

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kultainen pärekori

  Aatteliko joskus vastata lukijoiden kysymyksiin?

 • Jenniii

  Tarkoitatko sitä kysymyspostausta vai johonkin yksittäiseen postaukseen jättämääsi kysymystä? Kysymyspostauksen kysymyksiin on tulossa ensimmäistä vastaus-erää tällä viikolla. Jos taas jokin muu kysymys on jäänyt vastaamatta, niin laitahan uudelleen! :) En aina ehdi tai muista vastata kaikkiin postauksiin tulleisiin kysymyksiin, joten pahoittelut, jos jokin on jäänyt välistä aiemmissa postauksissa.

 • Loki

  Tämäpä uusi tuttavuus. Mennyt aikaisemmin sivu suun, jos oletkin esitellyt ko. merkin. Suosittelisin tutustumaan unkarilaisen Nanushkan AW13 lookbookiin (http://nanushka.hu/en/page/aw13) , joka on ihan sinun näköinen ja sisältää elementtejä, jotka saa itkem… huokailemaan. En itkenyt. No okei, vähän kurkkua kuristi ja silmät vuoti, mutta sanotaanko, että kolahti lujaa ja vaikka vaatteisiin ei pitäisi suhtautua tunteellisesti niin tämä mallisto pisti minun tutkimattomat syvät virrat liikkeelle. Kohisen.

 • Jenniii

  Oi kiitos kun jaoit tuon Nanushkan! Tosi ihania vaatteita myös. :) Pitää ehdottomasti laittaa tuo merkki muistiin.

 • tiukuu

  Vaatteista en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta tuo nimi! Jo ajatus siitä, että olis kuukauden ajan joka päivä sunnuntai.. Sanat ei riitä kuvailemaan, kuinka rauhottavaa ja rentouttavaa se olisi. :)

Related posts