11/09/13

Danielle

5 53

Bongasin tänään tosi kiehtovan videon, jonka halusin jakaa teidänkin kanssanne. Anthony Cerniello on luonut kuvankäsittelyn avulla (?) videon ikääntyvästä ihmisestä. Videon idea on, että oikeastaan katsoja ei voi nähdä mitään varsinaisesti tapahtuvan videolla, mutta silti kasvot jollain tavalla muuttuvat ja ikääntyvät videon edetessä. Vanhenemisen voi ikään kuin tuntea – kuten oikeassakin elämässä. Aika upeasti toteutettu proggis, ei voi muuta sanoa!

Danielle from Anthony Cerniello on Vimeo.

Tags: , , ,

Categorised in: Kulttuuri

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Harmaavarpu

  Erittäin kiehtova video!

 • helinel

  Kylmät väreet! Tuota katsoessa tajuaa kouriintuvasti ajan kulumisen ja jatkuvan muutoksen.

 • tisti

  wau! olispa kiinnostava tietää minkä ikäisestä Daniellesta video on tehty? vai oiskohan niin, että tuossa on käytetty monia saman näköisiä ihmisiä ja sitten sulautettu kaikki yhteen? kun katsoo vaikka n. viiskymppistä Daniellea ja mummoikäistä, niin esim nenä on aivan eri muotoinen! toisaalta, niin ne kaikki piirteet vaan muuttuu vanhetessa..

 • Jenniii

  Olisi kyllä tosi kiinnostavaa tietää, miten tuo oikeasti on toteutettu! Toisaalta mitä esimerkiksi tuohon nenään tulee, niin nenähän on ilmeisesti ihmisen ainoa osa, joka voi jatkaa kasvamista loppuun asti (ja korvat?). Harvoinpa vanhat mummelit enää ihan samalta näyttävät moniltakaan osin kuin nuorempana tai että uskon, että piirteet muokkautuvat monella tapaa ikääntymisen myötä. Mutta joka tapauksessa todella kiinnostavasti toteutettu projekti. :)

 • Tuohan on toteutettu nimenomaan niin, että on kuvattu yhessä tapahtumassa eri ikäisiä sukulaisia, jotka ovat mahdollisimman identtisen näköisiä ja siitä muokattu tämä video :)

Related posts