10/09/13

Mielikuvituspoikaystävältä lainatut farkut

42 96 P9074278.JPG

Sitä aina kesän aikana autuaasti unohtaa, miten pimeää syksyllä ja talvella voikaan olla. Tänään oli kyllä niin synkeän harmaa aamu, että muistin jälleen ne rakastamani syksyn ei-niin-auvoisat puolet. Mutta se, että aurinko ei paista ulkona, ei tarkoita, etteikö se voisi paistaa pään sisällä. Aina kun on jokin aivan erityisen tympeä sää tai mielentila, puen usein ylle jotain ihan tarkoitushakuisen pirtsakkaa siinä toivossa, että se toisi vähän iloa ja valoa päivään. Ellei sitten ole sellainen olo, että tekee todellakin mieli vain piiloutua johonkin mahdollisimman huomaamattomaan säkkiin ja hiippailla seiniä myöten. Yksi parhaista päivien piristysvaatteista on tuo persikkaan taittava vaaleanpunainen angoraneule, jonka löysin toissa kesänä (voiko sanoa, että kesä 2013 meni jo?) Riian Massimo Duttilta. Minulla on selvästikin menossa joku vaaleanpunainen kausi, koska en ole ikinä omistanut aikuisiällä yhtä montaa vaatetta roosan eri sävyissä kuin nyt.

P9074314.JPG

Olen pienen ikuisuuden yrittänyt etsiä kivoja boyfriend-tyylisiä farkkuja löytämättä sopivia ja lopulta sellaiset tulivat kesällä vihdoin ja viimein vastaan. Olen joskus kokeillut miespuolisten kavereideni farkkuja ihan sellaisessa autenttisessa bf-farkku-hengessä, mutta koska poikakaveria ei tällä hetkellä ole eikä kukaan kaveripojista ole ollut halukas lahjoittamaan rakkaita pöksyjään minun käyttööni, jouduin nyt sitten turvautumaan mielikuvituspoikakaveriin nimeltä H&M. Lieneekö mielikuvitussiippani joku lahjaton skeittari, koska housujen polvet ovat kovin reikäiset… No sainpahan samalla tyydytettyä myös revityn farkun himoni. 

P9074329.JPG

Huomasin vasta kuvaa otettaessa, että asukokonaisuus lipsahti melko Massimo Dutti -painotteiseksi, sillä neuleen lisäksi myös kengät ja laukku ovat samaiselta merkiltä – kaikki eri aikoihin ostettuja tosin. Olen joskus aiemmin arastellut erisävyisten vaaleanpunaisten yhdistämistä toisiinsa, mutta ainakin tuo pinkki lempparipunani tuntuu sopivan yhteen ihan kaikkien maailman muiden sävyjen kanssa.

P9074306.JPG

Nämä kuvat nähtyäni totesin muuten, että olen todella kipeästi kampaajan tarpeessa. Mikä hitto tuo Rölli-peikolta näyttävä homssukasa on? :D Olen juuri niitä ihmisiä, jotka havahtuvat kampaajan tarpeeseen aina vasta siinä vaiheessa, kun siellä olisi jo pitänyt käydä – mieluiten ainakin pari viikkoa-kuukausi sitten. En vain jotenkin herää hiusteni tilaan ennen kuin ne oikeasti ovat ihan hirveät. Tuo takaa tuleva valo ja löysä ponnari vielä oikein korostavat tuota täysin muodotonta hiuskaaosta. Pahinta tässä myöhäisherännäisyydessä on se, että ennen kuin sille lempparikampaajalle sitten saa sen ajan, niin menee helposti jonnekin kuukauden päähän, ennen kuin vapaita aikoja olisi tarjolla. Ja tietenkin se tukka tarvitsisi elvyttämistä välittömästi. No, nytpä sitten kärvistelen. :P Bad hair day’ta ja hätänutturoita siis luvassa koko seuraava kuukausi, jes!

P9074285.JPG

Vaaleanpunainen angoraneule Massimo Dutti, boyfriend-farkut H&M, ruskea nahkalaukku Massimo Dutti, kultaglitter-kengät Massimo Dutti, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9074313.JPG P9074323.JPG
P9074300.JPGP9074279.JPG
P9074310.JPG
P9074333.JPG

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

42 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • dragonfly

  Ihana asu, mutta en kestä! Nuo tohvelit ovat vain niin ihania! Oletko ne Tukholmasta ostanut?

  xxx

  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Tohvelit löytyivät 1,5 vuotta sitten Massimo Duttilta Barcelonasta. Mutta tällaiset pystyy joistakin tavallisista tohveleista loihtimaan itsekin, jos viitsii vähän tuunailla. Liimaa ja irtoglitteriä vain kehiin! ;)

 • Elina

  Voi miten ihana väri tuossa neuleessa, se on kuin karkki! :)

 • Nää bf-farkut näyttää AINA niin kivoilta blogeissa, mutta sitku ite repii tommoset päällä pukkarissa, niin ne näyttää vaan…löysiltä. Höh.

 • .Tiia

  Olet aina niin tyylikkään näköinen, ja tuntuu, että sinulle sopivat kaikki mahdolliset vaatteet ja mallit :). Jos itse vetäisin BF-farkut ja löysemmän neuleen päälleni, niin näyttäisin ainoastaan hassulta. Sellainen fiilis ainakin itselle tulee :).

 • Jenniii

  Tämä kyllä todellakin on kuin karkki. :) Ja siksipä juuri niin ihanan piristävä!

 • Jenniii

  Minä uskon, että kyse on vain sen oikean mallin löytämisestä. :) Huomasin myös, että olin itse ostamassa liian löysiä housuja, kun kaverini tuumasi, että kokoa pienempi istuisi todennäköisesti kivemmin takapuolesta. Kun sitten kokeilin vähän pienempää kokoa, niin malli oli tismalleen saman näköinen ja sopivasti löysä, mutta pyllyn kohdalta housut eivät lököttäneet. Kokeilepa siis pienempää kokoa ja vähän eri malleja. :) BF-farkut toimivat myös mahtavasti korkkareiden kanssa, sillä ne tuovat hieman ryhtiä tuohon muuten löysään ilmeeseen.

 • Jenniii

  Voi kiitos Tiia! Kyse ei kuitenkaan todellakaan ole siitä, että minulle sopisi kaikki – ei nimittäin sovi. :) Ehkä kyse on enemmänkin siitä, että tunnen oman kroppani aika hyvin ja olen kokeilujen kautta löytänyt ne mallit, leikkaukset ja jutut jotka sopivat parhaiten. Toisaalta haastan myös omia näkemyksiäni koko ajan kokeilemalla sellaisiakin juttuja, jotka ajatuksen tasolla eivät tuntuisi sopivan. Rohkeasti siis vain testailemaan kaikkea mahdollista! :) 

 • Vierailija

  Hei, sun hiuksethan näyttää kivalta! Mutta, jos haluut nopeesti kampaajalle, etkä arastele olla uskoton lempikampaajalle, kannattaa ehkä kokeilla tällasta: http://www.peruutusaika.fi/Helsinki. Tuon nettisivun kautta, voi varata peruutusaikoja kampaamoista ja saa vielä alennusta! Tuli eilen vastaan, kun etsin hyvää kampaamoa helsingistä. En ole siis itse vielä kokeillut, mutta vaikuttaa tosi hyvältä idealta :).

 • Itse tilasin juuri jokin aika sitten nämä muuten samanmoiset töppöset, mut vaan tupsut puuttuu.
  http://www.spartoo.fi/RAS-x179286.php

 • titi

  ovatko farkut ihan miesten puoleltakin vai naisten? :)

 • Jenniii

  No kiitos! :D Omasta mielestä tukka on aikamoinen harakanpesä, mutta lohdullista, jos et ole samaa mieltä. ;) Ja hei vaikuttaa ihan loistavalta tuo palvelu! Haluaisin taas Loisto-kampaamon Mikolle, mutta aika meni taas kuukauden päähän. Jos iskee joku aivan täyspaniikki ja hiuskriisi ennen sitä, niin voipi olla, että suuntaan hätätapaamiseen jonkun toisen hiusvelhon kanssa. :)

 • Jenniii

  Nämä olivat mielikuvituspoikakaverien tarpeessa oleville eli naisten puolelta ihan tuollainen naisten valmis boyfriend-malli. :) Mutta takuuvarmasti myös miesten osastolta löytyy tarkoitukseen sopivia pöksyjä! 

 • Vierailija

  Heippa! Yks utelias tyyppi täällä odottelee kovasti sitä kysymyspostauksen vastausosuutta. :) Onko tulossa pian?

 • Jenniii

  Yritän tällä viikolla saada ainakin ensimmäistä osaa ulos! :) Voi olla, että joihinkin aiheisiin liittyen teen ihan omia postauksiaan, jos meinaa vastausten pituus riistäytyä käsistä. ;)

 • Minä vain

  Kivat farkut, jotka muuten sopii ihmeenkin hyvin tuon ihanuusneuleen kanssa yhteen! :)

 • kata_eric

  Mun mielestä sun hiukset on vaan luonnolliset, ei aina tarvii olla niin viimisen päälle. Luonnollisuus on sitä paitsi nyt muodissa. Itse kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten :D

 • ”Tohvelit” on niin ihanat, muistan vieläkin, kun esittelit ne ensi kertaa blogissasi!

 • AML

  Sellaista vain, että ihana otsikko:) Asukokonaisuus henkii 80-lukua, en ole tajunnutkaan, että se on näyttää taas noin tuoreelta.

 • juulimaa

  Ihana neule! Pitääkin katsastaa tuo Massimo Dutti -ketju, kun sieltä kerran löytyy noin kivoja vaatteita! Ostin viime syksynä tosi samannäköisen neuleen Selectediltä, mutta se venähti parissa kuukaudessa ihan muodottomaksi ja nukkaantui, nyyh :( Neule oli angoraa, kuten tuo sinunkin. Onko niissä vain niin hirveästi laatueroja vai hoidatko neulettasi jotenkin, kun se pysyy ilmeisesti paremmin kunnossa?

 • LareK

  Aah, noi kengät!
  Oon vaalinu omaa pariani, enkä käytä niitä kuin tärkeinä päivinä<3
  Harmiksi on glitter on lähtenyt kärjestä mullakin kulumaan... Tosin täytyy käyttää tota tuunausvinkkiä niiden korjaamiseen!:)

 • Hämmentynyt

  Nyt iski hämmennys! Onko sinulla siis kaksi mielikuvituspoikaystävää? Henkka JA Maukka? Ompa sinulla käynyt tuuri…;);)

  Hahhah, mutta tärkein oli se siis, että aivan superihana asu! Ihan mahtavaa, että onnistut vain muutamalla yksinkertaisella vaatekappaleella ja asusteella saamaan aikaan noin kauniin ja tasapainoisen asun! Tänne suuntaan kelpaisi paremmin kuin hyvin tuollainen sinun tyylitajusi, nimim. nuori neito, jota ahdistaa joka päivä kun ei tiedä mikä se oma tyyli ja juttu on…

  Ja minulle kävi muuten juuri tuo lököpeppuboyfriendfarkku-katastrofi, kun olen niin malttamaton sovittaja… Nooh, ei se käyttöä ole estänyt, kun ovat kyllä niin mukava pöksymalli!:)

 • Jenniii

  Oi! Mahtavaa, kiitos vinkistä Veera! :)

 • Jenniii

  Jotenkin tuo tyttömäisyyden huipentuma täydentää kyllä juuri mainiosti noita poikamaisia farkkuja. :)

 • Jenniii

  Ihana kuulla! :D Tosin oma tukka alkaa olla sellainen takkupesä, että latvoja on vain pakko lyhentää. Kuivat ja haaroittuneet latvat kun tuppaavat tosiaan takkuuntumaan niin helposti, että hiusten kanssa saa tapella joka päivä. Mutta luonnollisuuden kannattaja olen minäkin! :)

 • Jenniii

  Hihii, tohvelit ovat kyllä yhdet ehdottomista lempparikengistä. <3

 • Jenniii

  Hahaa! Kiva, että tykkäsit otsikosta. ;) 80-luku on aina muotia. Ehkä? :D

 • Jenniii

  Massimo Dutti on saman kattofirman kuin Zara ja Mango, mutta hieman aikuisempaan makuun tehtyä vaatetta ja selvästi parempilaatuista ja paremmista materiaaleista. Etenkin Espanjassaja Portugalissa kannattaa shoppailla Massimo Duttilla, sillä hinnat ovat siellä selvästi edullisemmat kuin muualla Euroopassa. 

  Mitä angoraan tulee, niin useimmissa angoraneuleissa on itse angoran lisäksi muutakin ja ilman muuta laatueroja on. Tuo angoravilla itsessään on tuollaista höttöistä ja melko helposti nyppyyntyvää, mutta toisaalta siitä on helppo nyppiä ne irtonöyhtät pois pinnasta. Oma paitani on kyllä pitänyt hyvin muotonsa, mutta tuota nyppyyntymistä ja nöyhtäämistä ei tällaisessa materiaalisssa täysin voi estää. Itse yritän säilyttää neuletta ilmavasti ja nyppiä noita irtohöttöjä ja nyppyjä pois aina, kun niitä näen, jotta eivät keräänny suuremmiksi. Ja näillä keinoin on hyvänä pysynyt. Mutta takuuvarmasti neuleissa on suuriakin laatueroja valmistustavoista ja -materiaaleista riippuen.

 • Jenniii

  No kyllä itsekin olen miettinyt, että ihan mihin tahansa noita herkkuja en pukisi. Aika paljon olen silti uskaltanut käyttää, mutta yritän kyllä vältellä törmäilyjä ja kolautteluja, niin eivät kaikki glitterit varise pois. :) Luulen, että teen itse saman tempun, että jossain vaiheessa dippaan kärjet uuteen glitterkuorrutukseen, mutta toistaiseksi eivät vielä ole siinä määrin kärsineet, että tarvitsisi ryhtyä elvytystoimiin. :)

 • Jenniii

  Myönnän, niitä saattaa olla kaksi. Mutta SHHH, ne eivät tiedä toisistaan. ;)

  Ja kiitos, asu on kyllä viime aikojen omiakin lemppareita! Minusta on kaikkein kivointa, kun huomaan pystyväni samoista yksinkertaisista vaatekappaleista loihtimaan vaikka miten monia erilaisia asukokonaisuuksia. Siinä huomaa juuri sen, että sellaisen tasapainoisen ja täydellisen garderobin kokoaminen ei loppujen lopuksi vaadi niin älyttömyyksiä – enemmän harkintaa ja luovuutta. :) Ja boyfriend-farkuissa (siis sellaisissa ihan sen mallisiksi tarkoitetuissa) kannattaa ehdottomasti ainakin kokeilla aina myös se pienempi koko, sillä hyvät mallit ovat muualta yhtä lököjä, mutta takapuolesta istuvampia, kunhan koko on sopiva. :) Mutta ihan ne autenttiset bf-farkut usein vähän lököttävätkin takamuksesta, joten eipä tuo niin vaarallista!

 • Vierailija

  Vinkki jälleen. Kun käyt kampaajalla, niin varaa aika jo seuraavaksi kerraksi. Kun tukkakriisi iskee niin apu on jo lähellä, ehkä jo viikon päästä. Itse olen varannut jo vuosia ajan noin kuuden viikon päähän edellisestä.

 • Jenniii

  Minä käyn kampaajalla melko harvakseltaan ja useimmiten käyntien välit venähtävät useampaan kuukauteen ainakin. :D Ehkä pitää ensi kerralla varata aika jonnekin 3-4 kuukauden päähän. ;)

 • AML

  No kuule ei, 80-luku ei ole ollut aina muotia, mutta sä oot varmaan liian nuori muistamaan sitä, joten antaa palaa vaan:)

 • Jenniii

  Joo, ja ehkä ei kannata ottaa joka heittoa ihan niin vakavasti. ;) 

 • Essu

  Vähän ehkä aiheen vierestä, mutta sulla on täydelliset kulmakarvat! Teetkö itse? ..vai kestoväri, muotoilu hoitolassa?

 • Jenniii

  Hahaa, kiitos. :) Värkätä ei tarvitse, kun ovat tummat ihan omasta takaa ja muotokin on luonnostaan aika lailla tuo. Irtokarvat vain nypin pois reunoilta. Ei liene ylläri, että meikätyttö tykkää tästä luonnollisesta kulmakarvatrendistä à la Cara Delevigne. :D

 • juulimaa

  Oukei, suurkiitos, kun jaksat vastailla!! Tulin vielä tsekanneeni tämän ”angoraneuleeni” materiaalin, ja siinä onkin vain 25% angoraa ja 65% nylonia + 10% villaa. Tuo nylon varmaan selittää sen, että tässä neuleessa ylimääräisiä nyppyjä on ollut tosi haastavaa saada irti ja neule on venähtänyt nopeasti. En tajua, miten huonolaatuisia neuleita nykyisin tehdään :/!

 • Outi Malta

  Hieno asu, sopii mielettömän hyvin!

 • Jenniii

  Kiitos Outi! :)

 • Jenniii

  Kannustan aina ihmisiä tsekkaamaan materiaalilaput huolella. Tekokuitu ei automaattisesti tarkoita huonoa laatua, sillä monet uudet tekokuidut voivat olla varsin hyviäkin ja niillä voidaan monesti parantaa ja täydentää luonnonkuidun ominaisuuksia. Suhtautuisin kuitenkin epäillen neuleeseen tai ”villapaitaan”, jossa reilusti yli puolet on jotakin muuta kuin sitä villaa. :) Kannattaa siis etenkin neuleissa tsekata materiaalitiedot huolella ennen ostopäätöstä!

 • Tuulimaria3

  Todella ihana asu ja olet kyllä niin valloittavan kaunis. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, toinen kaunis. :)

Related posts