8/09/13

Easy like Sunday afternoon

18 76 P9074406.JPG

Olen viime aikoina suorastaan asunut tässä mukavuus-asussa, mutta jostain syystä rennon letkeä look ei ole päätynyt blogiin asti vielä kertaakaan. Monkin lörppänät ”salihousut” ovat maailman mukavimmat yllä ja nyt hiukan viilenevissä säissä olen yhdistänyt pöksyt Samujin sample salesta joskus vuosi sitten löytämääni ohueen ja läpikuultavaan villaneuleeseen. Neulepusero on aika mainio juuri aavistuksen koleammille päiville, koska kun alle pukee vain pikkuruisen minituubitopin, paidassa ei tule kuuma ja tuulenvirekin pääsee puhaltelemaan vähän ohuen neuleen läpi. Joku jo eilen ihmetteli, että enkö läkähdy näillä säillä neulepuserossa, mutta minä todellakin olen sen verran viluisa, että etenkin varjossa tai tuulessa tarvitsen vielä neuleen päälle takinkin. :) Kuuma harvemmin siis pääsee enää näillä lämpöasteilla tulemaan ellei ihan koko aikaa auringossa paistattele.

P9074435.JPG

Ja mikäpä sitä musta-valko-harmaata asua paremmin piristäisi kuin pinkki. Olen täysin fiksautunut tuohon pinkkiin huulipunaani, jota käytän tällä hetkellä oikeastaan päivittäin. Sama juttu koskee tuota Berliinin tuliaisina tuomaani suloista kaulakorua – onneksi tämän hetken lempparipuna ja lempparikoru matchaavat mahtavasti yhteen. :) Ja bongasinpa Hesperianpuistosta vielä teemaan sopivan värisiä ihania ruusujakin. Millaisissa vetimissä te olette sunnuntaipäiväänne viettäneet?

TRANSLATION: This outfit has been one of my favourites lately. So comfortable! I really like that pink lipstick that goes so well with the Tom Shot necklace I bought for myself in Berlin. It’s funny how the pink roses in the park also matched my outfit. ;)

P9074420.JPG

Housut Monki, neulepusero Samuji, minituubitoppi Monki, nahkalaukku Longchamp, kengät Vagabond, aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), kaulakoru Tom Shot, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9074424.JPG P9074442.JPG P9074445.JPGP9074444.JPG P9074446.JPG P9074447.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Vaikka tuo neule on ihan ”perus”, se on silti kiva. :)

 • Mapsu

  Tyylikkään rento asu!!

 • juulimaa

  Hei kerropa, miten saat sen huulipunan pysymään aina huulilla? Itse olen yrittänyt välillä totutella huulipunan tai huulikiillon käyttöön. Yleensä se menee niin, että laitan kotoa lähtiessä huulille punaa ja huomaan puolen tunnin päästä, että lähes kaikki puna on hävinnyt huulilta ja taas pitäisi lisäillä, eikä mitään pikkupeiliä tule yleensä pidettyä mukana. Miten sinä onnistut? Onko sulla jatkuvasti pikkupeili mukana huulipunan lisäilyä ja tilanteen tarkastusta varten, vai lisäiletkö punaa vain vessareissuilla? Sori, hölmöt kysymykseni! Olet tosi hehkeä taas näissäkin kuvissa! Ihanaa, kun laitat taas asukuvia, ne on aina superinspiroivia!

 • Jenniii

  Kiitos ihanasta palautteesta! :) Toivon, että saisin apua asukuvien ottamiseen hiukan useammin, niin pystyisin niitä laittelemaan tiheämpään tahtiin.

  Ja huulipuna-kysymykseen… Parhaiten huulilla pysyy hyvin mattapintainen puna, jollaisia yleensä suosin itse. Mattapintaisen punien ainoa ongelma on se, että ne ovat usein koostumukseltaan melko kuivia ja saattavat myös hiukan kuivattaa huulia. Runsaspigmenttinen mattapuna pysyy kuitenkin yleensä huulilla kaikkein varmimmin (etenkin, kun huulille ei ole levitetty mitään rasvaa alle, sillä rasvan päälle puna ei tietenkään tartu yhtä hanakasti). Pidän itse yleensä laukussa mukana pikkupeiliä ja huulipunaa ja tsekkailen aina välillä, tarvitseeko lisätä. Mattapunien kanssa lisäilyyn ei kyllä yleensä ole juurikaan tarvetta kuin ruokailun jälkeen (ellei kyseessä ole joku tosi tumma sävy, jonka ”häipyminen” huulilta saattaa näyttää hölmöltä). Itse levitän punan useimmiten suoraan puikosta ja etenkin näiden koostumukseltaan mattaisempien punien kanssa se toimii ihan hyvin

  Parhaiten saat punan pysymään, kun pohjustat huulet hyvin. Voit käyttää huulten pohjustustuotetta ja/tai huultenrajauskynää (jolla suosittelen värittämään koko huulet). Oikeastaan ohjeistankin sinut kurkkimaan tarkempia vinkkejä melko kattavasta huulipuna-opastus-postauksestani, jonka tein jokin aika sitten. :) Löydät sen täältä: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/pieni-suuri-huulipunaopas-ja-kilpailu

 • Liv

  Ihan yli-ihana tuo paita! 

 • annnnna

  Ihana asu! Sait mut haluamaan tollasia printtihousuja. Niin mageet! Haluisin vielä kysästä, että kuinka pitkä mahdat olla?

 • Jenniii

  Juuri tällaisia peruspaitoja tarvitaan. Tässä parasta on tuo läpikuultavuus, ihana materiaali ja jättiläis-iso kaula-aukko. :)

 • Jenniii

  Kiitos Mapsu! :)

 • Jenniii

  Kiitos. :) Tämä on ehdottomia vaatesuosikkejani kyllä!

 • Jenniii

  Lempparipöksyt ovat vielä kaiken huipuksi maailman mukavimmat jalassa. :) Pituutta minulla on noin 165 cm eli tällainen aika keskimittainen, mutta vähän huonon ryhdin ja siron rakenteen takia moni kyllä luulee lyhyemmäksi. :D

 • olensofia

  En lakkaa ihailemasta tuota kaulakorua! Niin ihanan siro ja pinkki väri tekee siitä hurjan söpön:)

 • Ihania kuvia! Todella kivan ja rennonnäköinen asu :) Ja tämänpäiväinen ilma, ehkä se intiaanikesä tuleekin vielä ;)

 • Haukka

  Ihana kirjoitus, ihana asu. Ja kukkakuvat postauksen lopussa ilahduttivat ihan erityisesti, oi miten kauniita.

 • juulimaa

  Suurkiitos neuvoista!! Ehkä minustakin huulipunatyttö vielä leivotaan :)

 • Jenniii

  Hahaa, ihan varmasti! :) Harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin, trust me. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! Tuo on kyllä niin suosikkikoru tällä hetkellä, että on kaulassa lähes joka päivä. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tämä asu on kyllä mukavuuden huipentuma – just passeli sunnuntaipäivään. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Nuo ruusut ovat niin upeita – olen niitä ihastellut joka kerta ohi kulkiessani. Ja aina tulee kaipuu omaan parvekkeeseen tai puutarhaan, mutta onneksi on tuo kaupungin ylläpitämä ruusupuska tuossa sopivan lähellä, niin voi sitten siellä käydä nuuhkimassa ja ihastelemassa. ;)

Related posts