7/09/13

Tuulta helmoissa

26 72 P9074227.JPG

Kesän viimeiset sitkeät hyttyset ovat selvästi päättäneet koota iskujoukkonsa, koska eilisillan aikana on ilmestynyt useampikin uusi purema. Miten erehdyinkin luulemaan, että tältä vuodelta kutisevat hyttysenpistot olisivat jo historiaa. Niinpä verhosin tänään punoittavat hyttysenpistot pitkien helmojen alle. :) Itse asiassa tämä hametyyli sopi viime päivien teemaan paremmin kuin hyvin, sillä totesin muutama päivä sitten taas jumiutuneeni taas muutamiin lempparivaatteisiin ja tein päätöksen yrittää nyt käyttää sellaisia vaatteita, jotka eivät hetkeen ole löytäneet tietään ylleni. Vaatekaappini kätköistä löytyi sitten sopivasti tämä maksimittainen hame, joka olen löytänyt joskus pieni ikuisuus sitten kirpparilta ja jota käytin ahkerasti muun muassa toissa kesänä. 

P9074267.JPG

Pitkän vekkihameen kanssa puin pitsikoristellun neulepuseron, jonka olen joskus 1,5 vuotta sitten ostanut Vero Modasta. Lyhyenmallinen neule sopii kivasti näihin loppukesän/alkusyksyn tunnelmiin, kun vähän keveämmälläkin vaatetuksella vielä pärjää. Jalkaan sujautin tutut ja turvalliset tohvelikenkäni, jotka ovat kyllä todellakin maksaneet itsensä käyttökerroissa takaisin jo moneen otteeseen. Huuliin laitoin kaulakoruuni matchaavaa pinkkiä punaa, joka on myös ollut viime aikojen ylivoimainen suosikki. :) Vieläkö te muut tarkenette paljain säärin tuolla ulkona? Minun kaltaiseni vilukissa taitaa pian joutua kaivamaan jo sukkahousut hameiden kanssa käyttöön.

P9074242.JPG

Pitkä vekkihame second hand, neulepusero Vero Moda, minituubitoppi Monki, nahkalaukku Massimo Dutti, kengät Vagabond, kaulakoru Tom Shot, aurinkolasit Ray Ban Clubmaster (saatu blogin kautta), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P9074249.JPG P9074272m.jpg P9074273.JPGP9074276.JPGP9074251.JPG

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mapsu

  Mä olen joskus kutonut tuollaisesta kuviosta puseron itselleni :)

 • Vierailija

  Vielä tarkenee mutta luultavasti vain sen takia että olen 7. kuulla raskaana. Eilen kävin illalla kymmenen aikaan kaupassa kävellen, lyhyissä housuissa ja hihattomassa paidassa ja ohuessa neuletakissa. Yleensä minä olen se joka aina heinäkuussa kaivaa paksummat vaatteet, huivit ja jopa lapaset esiin, että ihan kiva joskus näinkin päin :)

 • NordicGlows

  Siis mä niin diggaan tuosta asusta! Niin simppeli, mutta tyylikäs!
  Sun blogi onkin inspiroinut minua todella pitkään ja siitä tosiaankin nousee mieliala aina, lisäksi pakko mainita et mä himoitsen sun tyyliä! Jenni, jatka samaan malliin. :)
  terkuin, ikuinen lukijasi

 • Tarde

  Nyt tuli mun lemppariasu hetkeen! Vaikka mun tekisi päinvastoin kuin sun mieli kysyä, että eikö tuolla neuleella tullut liian kuuma! ;) Ainakin Espoon puolella mittari näytti varjossakin +22, ihana syksy!

 • Liv

  Täydellinen kassi! 

 • kakadu

  Muuten aivan ihana asu, mutta olisi ehdottomasti vaatinut korkokengät, kun hame katkaisee sääret tuosta kohtaa.

 • Saaruli

  Ihana asu! Mä niin haluisin tollasen vekkihameen, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan.

 • lotts

  oon viime aikoina ollu ihastunu just ton tyyppisiin hameisiin, ihana! mä olin jo jotenki asennoitunu siihen että nyt tuli syksy ja nyt laitetaan enemmän päälle. en osaa enää valita kesäisiä vaatteita tuolta vaikka onkin lämpimät ilmat?!

 • Jenniii

  Oi, olisipa ihanaa osata tehdä tällaisia itse! :)

 • Jenniii

  Hahaa, varmasti mukavaa vaihtelua vilukissalle! Minä olen juuri se, jolla on aina vähän vilu ja muut ihmettelevät, että eikö minulla ole varustuksessani kuuma. :D

 • Jenniii

  Kiitos, kiva kuulla! :) On tosi mukavaa, jos onnistun inspiroimaan muitakin! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ja ei tullut kyllä hiki todellakaan, koska meikäläinen on sellainen vilukissa. :D Varjossa tai pienenkin tuulenpuuskan kohdatessa vilunväristyksiä ja auringossa just sopiva. ;) Olen käyttänyt tällä viikolla jo sujuvasti monena päivänä villapaitaa ja trenssiä ilman, että on tullut laisinkaan kuuma. 

 • Jenniii

  Oi kiitos! :) Löysin tuon laukun Massimo Duttilta vapun Pariisin reissulta.

 • Jenniii

  Olet varmasti oikeassa, että näyttäisi paremmalta korkkarien kanssa. Viihdyn kuitenkin matalissa ainakin näin vapaa-ajalla, joten eipä tuo minua haittaa. :)

 • Jenniii

  Suosittelen metsästämään vekkihameita kirppareilta, siellä on usein hyvä valikoima! :)

 • Jenniii

  No minä olen myös ihan syystunnelmissa, mutta jotenkin tämä pitkä hame tuntui sopivan syksyynkin. ;)

 • Mapsu

  Siitä vain opettelemaan ;) Tuokaan ei mitään erinomaisia konkeloita kaivannut;tietty selkeä ohje oli… 

 • Minä vain

  Voi että, miten ihana neule!

 • Jenniii

  Kiitos! Tuo neule oli kyllä kiva löytö. :)

 • Jenniii

  Pitääpä katsoa, jos vaikka saisi aikaiseksi! Kiitos rohkaisusta. ;)

 • ElinaKoo

  Tyylikäs asu kuten aina! Ja oi kun hiuksesi ovat jo pitkät. Mutta pakko sanoa, mittasuhteiltaan asu menee hieman pieleen. Enkä tarkoita mitenkään pahalla!
  Hame katkaisee jalkasi hieman huonosta kohdasta, ja minusta yläosa voisi olla istuvampi, jos alaosa onkin noinkin liehuva. Lisäksi vielä hiukset auki. Nuttura auttaisi.

  Mutta kaunis olet kuten aina :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) 

 • Jenniii

  Nämä ovat vähän sellaisia makuasioita, joissa ei minusta ole oikeaa tai väärää. Osa tuntuu tykkäävän asusta kovasti juuri tällaisenaan, kuten itsekin – jotkut taas muuttaisivat mieluusti jotakin. Kehitysideat ja ehdotukset otetaan ilman muuta ilolla vastaan, mutta tyylijutuissa kyse on loppujen lopuksi kuitenkin aina makuasioista. :)

 • ElinaKoo

  Näin on. Ehdottomasti. Siksi viitsin asiasta sanoa, koska tiesin että tiedät sen itsekin.
  Täydellisyys on tylsää. Siksi oletkin niin taitava pukeutuja, etä välitä säännöistä tai kokonumeroista :)

 • Jenniii

  Ja mainittakoon nyt vielä, että minusta on tosi kivaa, että lukijatkin heittävät välillä ehdotuksia ja ajatuksia siitä, miten asua voisi kehittää tai muuttaa. Juuri tällainen hyvä jutustelu-ilmapiiri pitää inspiraationkin virkeänä! :)

 • Jenniii

  Osittainhan päivän asut ovat myös tyylikokeiluja minulle eli eivät aina niin loppuunsa hiottua edes. Joten ideoita ilman muuta jakoon jatkossakin!

Related posts