7/09/13

OK – Omin käsin

57 ok_frontcover_high.jpg

Ajattelin vinkata kaikille sisustusintoilijoille ja tee-se-itse-ihmisille, että hiljattain ilmestyi aivan hillittömän kiinnostava kirjauutuus. :) OK – Omin käsin -teoksen taustalla ovat nimittäin kaksi huippuluokan bloggaajaa: Weekday Carnival -blogin Riikka Kantinkoski sekä Varpunen-blogin Susanna Vento. Kaksi lahjakasta naista löivät viisaat päänsä yhteen ja tuloksena syntyi kaikkien sisustus- ja kotifiilistelijöiden unelmakirja. Omin käsin -kirjassa on siis kaikenlaisia kivoja sisustusvinkkejä ja -ideoita, joita pystyy toteuttamaan itse kotona. Molempien naisten blogeja aktiivisesti seuraavana olen todella tohkeissani tästä kirjauutuudesta ja tällä viikolla sitten laitoinkin opuksen tilaukseen. En malta odottaa, että pääsen vihdoin tutkimaan sitä ja imemään inspistä itseeni. Lisäjuttua todennäköisesti on luvassa, kunhan saan kirjan käsiini. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts