6/09/13

Wannabe Ballerinas behind the scenes

9 62 P5227280.JPG

Voi että, melkein kyynel tuli silmänurkkaan, kun näin tämän mielettömän videon. Viime kevään Wannabe Ballerinas -kevätshown yhteydessä meistä nimittäin tehtiin pienenpieni dokumentaarinen video. Jotenkin muistuivat mieleen ne kaikki kymmenet harjoitustunnit, joita esitystä varten treenattiin, kaikki valmistelut paikan päällä, jännitys ennen esitystä ja euforia sen jälkeen. On ollut niin hienoa saada olla mukana! Jättiläiskiitos Hennalle, kaikille ihanille ballerinakollegoille sekä videon tehneelle Mikko Antikaiselle ja tuottaneelle Überille. <3 
 

Wannabe Ballerinas – This Is My Office from Über Creative on Vimeo.

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts