3/09/13

Kenkäkaapin syyspäivitys

10 76 nilkkurit.jpg

Olen tänä syksynä pitkästä aikaa tilanteessa, että kenkäkaapistani löytyy useampi pari juuri sopivanlaisia syyskenkiä ja mitään ei siis oikeastaan tarvitse hankkia – aika mukava tunne sekin. :) Tänään ilmestyneessä Trendissä kurkataan syksyn nilkkuritarjontaan ja minä lupasin tarjota blogin puolella hiukan lisäinspistä syysnilkkureita etsiville! Olen itse jotenkin tällä hetkellä mieltynyt tosi simppeliin tyyliin, joten samalla linjalla menin kollaasinkin kanssa. Oikeastaan kenkäkaapissani nököttävät odottamassa syyssäitä jo nuo Acnen Star-buutsit (punaisina tosin), tolppakorkoiset perusnilkkurit, yhdet matalat ja yhdet korkeakorkoiset Jodhpur-tyyliset nilkkurit sekä vielä simppelit mustat matalat peruskengät. Näillä pärjätään paremmin kuin mainiosti tuleva syksy. :) Jos siis olette viime syksynä tai keväänä ihastelleet asukuvissani joitakin tiettyjä kenkiä, niin tästä verkkokauppa-kartoituksesta löytyy liuta samantyyppisiä!

1. rivi: Samuji, Acne, Rizzo

2. rivi: Swear Vienetta / Asos, Acne, Rizzo

3. rivi: Nilson, Dinsko, Aldo / Asos

4. rivi: Acne, Steve Madden / Asos, Dinsko

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oppimaan

  Moi! Voisitko valottaa miten teet noin hienoja kollaaseja? Miten saat esim. eri värisen taustan erotettua kengistä, jos kenkä ei ole alun perin valkealla pohjalla?

 • lotts

  Noi ekan rivin kolmannet on aivan fantastisen ihanat<3 ihanaa on myös Se että postaat niin usein. ^^

 • *

  Hei! Mistäköhän löydän nuo ruskeat nilkkurit jotka ovat kolmannet toisella rivillä? Jotenkin en vain onnistunut löytämään niitä vaikka annoit ohjeet postauksessasi. Kiitos avusta :)

 • Jenniii

  Rizzosta ovat. :) Ne löytyivät sieltä buutsi-kategoriasta: www.rizzo.se/system/search/product.asp?id=1090&b=38&c=121&page=1&rnum=18

  Minulla on hyvin samankaltaiset Rodebjerin nilkkurit itselläni ja olen ollut niihin ihan supertyytyväinen. Omissani on karvavuori ja kitkapohjat, joten ne ovat ihan täydelliset talvikorkkarit. :) Noista Rizzon versioista en tietenkään tiedä tarkemmin, mutta ulkonäkö on lähes identtinen.

 • Jenniii

  Joo, minustakin ne ovat aivan ihanat! Itse asiassa ne ovat hyvin samankaltaset kuin viime keväänä alennusmyynneistä löytämäni Filipps K:n upeudet. :)

 • Jenniii

  Nämä kuvat olivat kaikki valkoisella taustalla, joten kollaasin teko oli Photoshop Elementsillä helppoa (se on siis vähän yksinkertaistetumpi versio varsinaisesta Photarista). Kohteen irroittamiseen taustasta voi käyttää joko magneettista lassoa tai polygonaalista lassoa (Photoshopin työkaluja siis). Magneettinen lasso sopii tarkoitukseen silloin, kun tausta on vaalea ja kohde siitä selkeästi erottuva ja polygonaalisella lassolla saa vähän ”raffimpaa” jälkeä. Itse käytän useimmiten polygonaalista lassoa, jonka avulla yleensä eri värisestä taustasta jää tuotteen ympärille vähän näkyviin – olen kuitenkin itse käyttänyt sitä tehokeinona ihan tarkoituksella. :) Lasson käytön jälkeen painat vain ctrl+c ja siirryt puhtaalle valkoiselle sivulle ja painat ctrl+v. Ja siinä se kuva sitten nököttää. :) Jos sinulla ei ole Photoshopia kotona, niin kokeile netistä ladattavaa Gimp-ilmaisohjelmaa. Siinä on useimmat tärkeimmät Photarin ominaisuudet – lassosta en tosin ole varma. Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä! Kannattaa myös googletella englanninkielisiä ohjeita, koska netistä saattaa löytyä tosi kattavia tutorialeja. :)

 • ff

  Postaustoive: voisitko tehdä kollaasin omista syyskengistäsi? :)

 • Jenniii

  Hei onpa hyvä idea! :) Laitetaan tämä to do -listalle!

 • Oppimaan

  Kiitos paljon hyvistä ohjeista! :)

 • Minä vain

  Ihania syyskenkiä! <3

Related posts