2/09/13

Leffakisan ja tuoksun voittajat!

1 65

Tuumasin, että aloitetaan heti viikko hyvillä uutisilla eli eilen illalla päättyneen Woody Allen -leffakisan voittajilla. :) Sain siis arpoa 3 kpl kahden hengen lippupaketteja perjantaina ensi-iltansa saaneeseen uutuusleffaan Blue Jasmine, jonka pääosassa loistaa upea Cate Blanchett. Lisäksi yksi onnekkaista voittajista saa omakseen Armanin uuden tuoksun Sì, jonka keulakuvana nähdään samainen näyttelijäkaunotar. Niin, että nyt korvat hörölle (ja silmät suuriksi?), sillä on aika julkistaa kisan onnekkaat voittajat!

Leffaliput + tuoksu

norppu:

hah, just tässä vitsailtiin poikakaverin kanssa että pakko mennä katsomaan toi leffa, mussa ja cate blancettissa on kuulemma liikaa samaa näköä! jopa äitini on tätä mieltä…yhdennäköisyydestä kertoo myös se, että aivan seurustelumme alkuvaiheessa poikakaverini sanoi katsovansa tv:stä elokuvaa the gift koska se muistuttaa häntä minusta. näin leffasta lyhyen kohtauksen, jossa cate siis nelikymppisenä yksinhuoltajana juoksi sateessa harmaassa kauhtuneessa toppatakissa ja tukka märkänä. arvaat, en pitänyt tästä kommentista. toinen syy mennä katsomaan tätä olisi megalempparikoomikkoni louis ck, jes! sitten kysymykseen: allen leffat on kyllä kaikki hyviä, match point ja midnight in paris tuli ekana mieleen. ja juuri ton miehenrotaleen kanssa menisin elokuviin :—)

Leffaliput

Lilium:

Suosikkini on Midnight in Paris. Ihana käsikirjoitus, lavastus ja puvustus. Pidän myös näyttelijävalinnoista kokonaisuudessaan. Leffaan veisin äitini joka pitää myös Woody Allenin leffoista.

Katjuli:

Lempparini on Vicky Cristina Barcelona, joka muistuttaa itseäni kahdesta, Espanjassa asutusta vuodesta. Leffa tuo mieleen erityisesti sen maagisen fiiliksen ja seikkailunhalun, joka herää henkiin kun astuu uuteen maahan mieli avoinna ja hymy herkässä. Jos liput napsahtavat kohdalleni, niin seuraksi lähtee äiskä, jonka kanssa ei ole tullut vietettyä hyvään toviin laatuaikaa :)

Eli nyt kipin kapin tsekkailemaan sähköpostejanne, te onnettaren suosikit! :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Yleinen

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • norppu

    heippa, oletan että olen antanut kilpailuun tuon saman gmail osoitteen kuin nytkin, mutta silti mitään viestiä ei ole tullut. en löydä myöskään roskapostista. hmph. voisikohan mailia kokeilla laittaa toiseen osoitteeseen? esim tähän: noora.stenholm@helsinki.fi. vakuutan että olen kyllä sama ihminen :D

Related posts