12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pin

  Tunnelma ja väritys minustakin kauniita… harmi kyllä malli on mielestäni riutuneen oloinen ja etenkin vesikelluntakuva tuo mieleen ruumiin (yleisesti ottaen vesi + ihmisaiheiset kuvat ovat kuitenkin suosikkiteemojani).

 • Hosuli

  Muotien sesonkimeiningit on kyllä aika järjettömiä, mutta nuo vaatteet näyttää ihanilta, niin kuin Samujilla aina. Erityisesti neuleet kiinnostais.

 • Hosuli

  Tai ehkä pikemminkin muodin. :)

 • Tuulikkituutikki

  Minustakin kuva mallista kellumassa riutuneena kuin ruumis vedessä ei ole ihan paras mahdollinen tapa myydä vaatetta. Muuten kelluntakuvat on yleensä jees kuten Pin totesikin, mutta nyt meni Samuji vähän metsään.

 • Jenniii

  Tässä taas huomaa, että miten eri tavoin sitä kuvia katsookaan. Minulle ei tuosta tullut mitään ruumis-mielleyhtymiä, vaan seesteinen yöllinen pulahdus veteen vaatteet päällä ja rentoutunut kelluskelu. :D

 • Jenniii

  Minusta malli puolestaan näyttää ihan normaalilta hoikalta tytöltä – ei millään muotoa riutuneelta. Minua itseäni häiritsee, että lähes kaikkia hoikkia (selvästi ihan terveitäkin) mallityttöjä joku aina moittii riutuneen näköisiksi. Samujin juuri hiljattain olleessa kampanjassa mallina oli Ninja Sarasalo, joka on puolestaan huomattavasti rehevämpi ja muodokkaampi nykyään.

 • Jenniii

  Minä uskon, että muoti on menossa enemmän siihen suuntaan, että tällaisesta sesonkiajattelusta luovutaan. Tällaisia näkemyksiä olen kuullut myös trendianalyytikoilta ja monilta muodin parissa työskenteleviltä. Jotenkin tuo sesonki-systeemi ei vain oikein enää toimi nykymaailmassa, kun netin kautta kaikki mallistot ovat nähtävissä kaikelle kansalle heti näytösviikkojen jälkeen, kun aiemmin ne olivat lähinnä median ja sisäänostajien silmille. Saa nähdä, mihin suuntaan tämä menee. :)

 • ff

  Minullekin tuli ruumis mieleen, jotenkin hyytävä kuva. Mutta minulla tuo tunne liittyi yleiseen tunnelmaan joka kuvasta välittyy, ei niinkään mallin vartalonmuotoon. Muuten todella kauniita kuvia :) Onko nyt pyjamat muotia tai jotain, kn tuossa kuvassa oli senhenkisiä vaatteita, ja ihan kuin olisin lukenut sellaista syyskuun britti-Ellestä… Ei oikein iske minuun :)

  Tykkäsin ihan hirmuisesti Minna Parikan uudesta kenkämallistosta. Ah kun olisin rikas niin en käyttäisi mitään muuta kuin Parikan kenkiä :) Noh, sitten ensi viikolla voitan lotossa.

 • olensofia

  Ihana tuo virkattu mekko kolmannessa kuvassa ison lierihatun kanssa! Tosin ehkä jo aika kesäinen tähän aikaan vuodesta…

 • MillaMM

  Niin, kuvathan ovatkin ensi kesän mallistoa, eivät syksyvaatteita.

 • Tuulikkituutikki

  Omassa kommentissani tarkoitin ’riutuneella’ lähinnä sitä vaikutelmaa, jonka kuvan varjot, märkä mekko ja vesi sekä kalpeat, ilmeettömät kasvot loivat. Tarkoitukseni ei ollut kritisoida mallin hoikkuutta vaan lähinnä pohtia tuon yksittäisen kuvan sopivuutta vaatekampanjaan. Mitä tulee Ninjaan, hän on itse sanonut malliaikojen hoikkuutensa johtuneen epäterveellisestä ruokavaliosta ja että noiden aikojen kroppa ei ollut hänelle luonnollinen. En tällä kuitenkaan väitä, etteikö tuo kroppa monelle olisi täysin luonnollinen kuten mallimaailmassa monilla on. Ninja näyttää upealta minkä kokoisena tahansa, kuten moni muukin nainen ja on hienoa, että Samuji valitsee erityyppisiä naisia kampanjoihinsa. Lihavuudella tai laihuudella ei ole merkitystä vaan kuvien laadulla ja taiteellisella näkemyksellä.

 • Jenniii

  Kiva kuulla, että et viitannut kommentillasi mallin painoon – ehkä itsekin tulkitsin viestiä automaattisesti niin, koska olen jotenkin niin tottunut siihen, että ihan aina joku kritisoi juuri sitä hoikkuutta. Mutta juu, varmasti eri ihmiset voivat nähdä näissä kuvissa erilaisia asioita ja tunnelmia – minun silmissäni kuva ei ollut niin hyytävä kuin monien muiden. Joka tapauksessa allekirjoitan ajatuksesi siitä, että on kivaa, että Samujin kampanjoissa nähdään monen näköisiä ja kokoisia ihmisiä, eikä tietty vartalotyyppi ole olennainen asia. :)

Related posts