30/08/13

Kullanhohtoinen pärekori

7 52 P8304282.JPG

Osallistuin tällä viikolla Vastuullisen kuluttamisen seminaariin, johon palaan vielä myöhemmin vähän tarkemmin, mutta seminaarin yhteydessä oli myös pieni myyjäistapahtuma, jossa oli mukana suomalaisia eettiseen, ekologiseen ja kierrätyshenkeen uskovia merkkejä. Edelleenkin koen, että monet näitä arvoja edustavista ja niiden nimiin liputtavista brändeistä ovat vain jotenkin tyylillisesti liian ”hippejä” minun makuuni, vaikka toki myös minimalistisempaa ja yksivärisempää ekodesignia löytyy. Monesti näistä suomalaisista kierrätysbrändeistä tulee silti vähän sellainen liian askartelu- ja retro-viba, joka ei oikein iske meikäläiseen. Myyjäisissä mukana olleiden merkkien joukossa oli kuitenkin yksi, joka kiinnitti heti huomioni. Kokou-verkkokaupan pöydässä oli kaikenlaista hillityn tyylikästä ja kekseliästä sisustustavaraa, ja päädyinkin tonkimaan sitä hiukan tarkemmin. 

P8304287.JPG

Erityisesti katseeni kiinnittyi hauskoihin valkoisiin, harmaisiin ja metallinhohtoisiin ”pärekoreihin”. Innostuin kultaisesta pikku-korista, koska olen etsinyt työpöydälleni jotain hauskaa purkkia, johon voisin laittaa kynäni. Olin jo tehnyt ostopäätökseni, kun Kokoun perustaja Johanna ryhtyi kyselemään, että tiedänkö tarinaa pikkukorien taustalla. No en tiennyt, mutta se teki niistä siinä sekunnissa vielä tuhat kertaa hienompia. Pienet korit on nimittäin punottu vanhojen sälekaihtimien säleistä! Rakastan tällaista kekseliäisyyttä! :) Korien takana on Anna Nygård Design, joka lyhenee kätevästi merkin nimeksi AND. 

P8304284.JPG

Nyt tuo kaunis pieni kullanhohtoinen kori nököttää työpöytäni laidalla ja ilahduttaa minua koko ajan. Ja arvostan ihan superpaljon sen taustalla olevaa kierrätysfilosofiaa ja kekseliästä ideaa. :) Pitää tehdä tuosta Kokou-verkkokaupasta vielä laajempaakin esittelyä jossain vaiheessa, kunhan ehdin itse tutustua valikoimaan tarkemmin – vaikutti joka tapauksessa todella lupaavalta konseptilta. :)

P8304285.JPGP8304283.JPG P8304286.JPG

Tags: ,

Categorised in: Koti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sanph

  Itselläni vähän sama ”ongelma” noiden ekologisten firmojen kanssa, ilme on yleensä liian rönsyilevä ja hippimäinen. Tällainen pelkistetty tyylikkyys ekologisilla ratkaisuilla saa isoa peukkua täältä!

 • katja.t

  Ihana! Tuollainen on ehkä ihan pakko saada :)

 • Vierailija

  Mistäs olet hankkinut tuon vieressä olevan pupun?

 • Mapsu

  Vallan söpö ja käytännöllinen!

 • Itseänikin Kokoun verkkokauppa viehättää! Ihanaa kun tavaroilla on tarina takanaan!

  xxx
  E
  Ilman muuta sinua seuraan! Hienolta uusi blogi näyttää, vaikka uusi sivunäkymä on vähän aiempaa ahtaampi. Ehkä voisi antaa blogiteksteille lisätilaa, ja siirtää mainoksia hieman enemmän oikealle laidalle?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • kade

  tärkein unohtui, eli mistä saa tuollaisia ihania pupu-saksitelineitä? aivan ihana <3 pakko saada sellainen!

Related posts