29/08/13

Päivän biisi: Jai Paul – Jasmine (demo)

2 55 jai-paul1.jpg

Rakas pikkuveljeni on kyllä mitä mainioin lähde uudelle musiikille nykyään, sillä juuri äskettäin veikka esitteli minulle tuoreimman löytönsä, johon hullaannuin heti. Jai Paulin Jasmine-biisi on kuin Chromaticsin ja James Blaken risteytys pienillä soul-viboilla höystettynä – I LOVE IT! Hauskasti muuten on molemmissa tämän päivän postauksissa noussut esille tuo nimi Jasmine. :) Mutta siis jos yllämainitut artistit kolahtavat, niin tsekatkaapa tämä.

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mainio biisi! Kiitos kun jaoit tämän. :D Jossain mielessä tästä tuli Chromaticsin lisäksi mieleen myös Kavinsky.

  • mun mielestä btstu on kyl vielä parempi jai paulin biisi! ei siinä, ettei jasminekin olisi hyvä :)

Related posts