28/08/13

Sininen kuin yö

6 56 P8284253.JPG

Sain taas tänään uutta väriä kynsiin, kun oli Bio Sculpture -kynsihuollon aika. :) Viime kerralla noin kuukauden päivät sitten päätin, etten halua mitään perinteisen pastellisia tai värikkäitä kesäkynsiä, vaan valitsin väriksi syvää tummanpunaista, joka näyttikin jotenkin kevyesti päivitteynyttä kesäihoa vasten aivan mahtavalta. Olen pitkään jo himoinnut oikein syvän sinisiä kynsiä, joten tummanpunaista seurasi tällä kertaa tummansininen kausi. Laitoin yönsinisten kynsien piristykseksi oikeaan nimettömään tuollaisen metallinhohtoisen Konad-printtikoristelun. Jotenkin tällaiset tummat syyssävyt tuntuvat nyt juuri sopivilta loppukesän tunnelmiin. :)

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P8284254.JPGP8284261.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • emmelemzi

  Ihanat! :)

 • Upeat, väristä tulee vähän mieleen O.P.I:n Road House Blues. :)

 • Makeet! Ostin muuten viime talvena (hetkonen, siitä taitaakin olla jo pari vuotta) sun inspiroimana tummansinisen kynsilakan… Tummat sävyt on ihanan dramaattisen naisellisia. :)

 • Näyttää hyvältä! Itselleni ei ikinä sovi mitkään kamalan tummat kynsilakat, mutta on kiva aina ihailla niitä muilla :)

 • Mapsu

  Onpas kaunis sininen. Olen harkinnut myös kynsien geelilakkausta,vaikka en kauheasti halua korostaa käsiäni. Minulla on reuma ja sormeni ovat ja kynnet myös,kärsineet sairaudestani. kai minun sinne mentävä,kun tuntuu,että koko ajan törmään aiheeseen !!

 • olensofia

  Oi miten ihana syksyväri! Just tuollanen tumma sininen on kiehtonu mua näin syksyn alkaessa. Hommasinkin värissä jo neuleen. :)

Related posts