28/08/13

Eturivin paikka muotiviikolta

64 ivanaHelsinki16.jpg

Uskallan veikata, että minun tapaani kovin moni teistäkään ei napota maailman muotiviikkojen eturivissä tänäkään syksynä. Mutta on kiiteltävä aina välillä tätä virtuaalitodellisuutta siitä, millaisia mahdollisuuksia se meille tarjoaa. Pian starttaa jälleen New Yorkin muotiviikko ja muutaman viime vuoden tapaan oma Ivana Helsinkimme näyttäyttäytyy Nykin muotiviikolla. Tällä kertaa teistä kellä tahansa on mahdollisuus saada eturivin paikka näytöksestä, sillä se streamataan livenä nettiin paikan päältä. :) Merkatkaahan siis jo kalentereihinne keskiviikko 4. syyskuuta klo 23:00 Suomen aikaa, sillä tuolloin starttaa show muotiviikkojen ajaksi perustetulla sivustolla: www.liveevent.fi/ivanahelsinkiSivusto on jo avattu ja siellä tulee olemaan muutakin sisältöä ja myös tuo ”Bridges of the Madison County” -näytös on katsottavissa kuukauden verran näytösillan jälkeen netissä, jos et jouda koneen äärelle juuri h-hetkenä. :) Nautinnollisia hetkiä New Yorkin muotiviikon eturiviin siis! ;)

PS. Moni muukin brändi streamaa näytöksiään nettiin muotiviikkojen aikaan, joten kannattaa pitää silmät tarkkana ja korvat höröllä. Jos joku tietää jo nyt tulevia livestreameja, niin kommenttiosioon saa vinkkailla. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts