26/08/13

Ruskean takin metsästys

2 76 ruskeat-takit1.jpg

Minulla on jostain syystä jonkinlainen takkiheikkous. Vaikka syksy vasta varovasti ilmoittelee tulostaan, huomaan talvitakkien jo kuiskailevan minulle kauppojen rekeiltä. En todellakaan tarvitsisi uutta talvitakkia, mutta menin Berliinin reissulla sovittamaan Sessùnin ruskeaa villakangastakkia ja sain siitä jonkun älyttömän päähänpinttymän ruskeasta väristä. Sessùnin takki oli ihana, mutta jotenkin kaipaisin ehkä vähän enemmän sellaista väljempää oversize-tyylistä mallia. Ei sellaista, että hukun sinne uumeniin, mutta jotakin sellaista joko maskuliinista muotoa tai ”kananmunan mallista” Tyyris Tylleröä. :) Ja värinä nimenomaan sellainen lämmin tummahko toffeenruskea, joka tuossa kuvan Sessùn-takissa näkyykin (tosin kuva tuntuu vääristävän väriä ehkä aavistuksen todellisuutta punertavammaksi?). Kuten todettua, mitään akuuttia tarvetta takille ei ilmeisistä syistä ole, mutta otan kiitollisena vastaan bongaukset, jos joku onnistuu spottailemaan jostakin meikäläisen kriteereihin mahdollisesti sopivia luomuksia! Pankaahan siis tämä korvan taakse, kun pyöritte verkkokaupoissa tai ostoksilla. :)

Nämä inspiskuvat nappasin Yooxin sivuilta, mutta yksikään takeista ei ole ihan täydellinen. On aina vähän vaikeaa löytää etsimänsä, kun on liian tarkka visio siitä, mitä haluaa. Mutta onneksi minulla on tuhansia silmäpareja apunani – kiitos teidän. ;)

Kuvat: Yoox

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mapsu

    Mulla on ikivanha ruskea villakangastakki. Kerran korjattu helmat,kun koirani pentuna teki pikku hampaillaan pitsireunan. Muistelen jotta on Flaren mallistoa…hankittu siis 90-luvulla :)

  • Ulledulledof

    Hei!
    members.com sivustolla on melkolailla tuon tyylinen ruskea Filippa K:n takki melkoisen hyvässä tarjouksella. Itselläni lähti eilen tilaukseen ja saas nähdä vastaako odotuksia! :)

Related posts