26/08/13

Kaipaatko vinkkejä pukeutumiseen?

5 64 kamppi-bloggaritstylisteina.png

Hei minulla olisi aika kivoja uutisia, sillä joukko Lilystä tuttuja bloggaajia on lauantaina vauhdissa Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä. :) Ideana on, että kullekin mukana olevalle bloggaajalle on annettu yksi nimikkoliike ja 5 tuntia aikaa stailata kiinnostuneita kävijöitä. Myös minä olen mukana tapahtumassa! Homman nimi on siis se, että voit varata tunnin stailausajan haluamallesi bloggaajalle tempauksessa mukana olevissa myymälöissä. Ajanvarauksen yhteydessä kartoitetaan stailauksen tarpeet ja asiakkaan toiveet: etsitäänkö katseet kiinnittävää bileasua, sopivaa jakkua työhaastatteluun vai kenties uutta ryhtiä arkipukeutumiseen. Ja lauantaina on sitten mahdollista tuumailla pukeutumiskysymyksiä yhdessä minun tai jonkun muun bloggaajan avustuksella. 

Minä päivystän lauantaina klo 12-17 Kampin Moda-liikkeen naistenosastolla, jossa ovat edustettuna muun muassa seuraavat brändit: Armani Jeans, Gant, Henry Loyd, Hugo Boss, Sti, Parajumpers, Peak Performance, Denim&Supply Ralph Lauren, Superdry, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger ja Hilfiger Denim, Burberry, Desigual, Didriksons, Marc O’Polo, Pennyblack, Supertrash, Vila, Guess ja miestenmallistot Fred Perry, J.Lindeberg, Lyle&Scott ja Selected. Aika hulppea valikoima siis. :) Jos sinulla on jokin pukeutumispulma mielessäsi tai kaipaisit muuten vain uutta näkökulmaa omaan tyyliisi, niin tervetuloa pähkäilemään pukeutumisjuttuja meikäläisen johdolla lauantaina Modaan. Tarjolla on siis tunnin stailausaika viidelle nopeimmalle aikavälillä klo 12-17 ja oman ajan voi varata soittamalla suoraan Moda-liikkeeseen numeroon +358 50 340 1361. Tosi kivaa päästä treffaamaan teitä tällaisissa merkeissä. Kuka on messissä? :)

Lisätietoa tapahtumasta, mukana olevista liikkeistä sekä bloggaajista löydät linkin takaa TÄÄLTÄ! :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • jonnaaaaa

  Moikka Jenni, aloin etsimään sitä postausta jossa etsit erilaisia mietelauseita ja aforismeja liitutauluusi. En löytänyt sitä joten jos se on vielä tallessa niin voisitko laittaa linkin siihen postaukseen?:)

 • Jenniii

  Voihan hitsiläinen. Ne ovat jemmassa blogin arkistoissa, joita ei ole vielä saatu siirrettyä Trendin nettisivuilta tänne Lilyn puolelle. Laiton saman tien kyselyä tuonne Lilyn tekniikan puolelle ja yritin hoputtaa arkistojen siirtymistä. Toivotaan, että saadaan ne pian kehiin!

 • Aivan ihana idea, mutta minun on pakko sanoa että onpa huono toteutus kun 15 eri liikkeeseen pitäisi soittaa jotta saisi tietää onko enää jäljellä vapaita aikoja. Miksette luoneet online-varaussyteemin päivää varten?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Kiitos palautteesta, vaikka meillä bloggaajilla ei tietenkään ole osaa noissa käytännön järjestelyissä. Voin kuitenkin välittää palautteen eteenpäin. Otaksuisin, että varaussysteemi on sellainen kuin on syystä, että järjestäjät ovat varmaankin olettaneet kunkin stailattavan haluavan nimenomaan jollekin tietylle bloggaajalle, jolloin tarvetta soitella moneen eri numeroon ei syntyisi. :) Mutta laitan palautteen eteenpäin ja toivotaan, että jos tällaisia järjestetään toiste, varaussysteemi olisi järjestetty sujuvammin.

 • Kedonyrtti

  Toivottavasti vastaavanlainen tapahtuma saadaan muihin kaupunkeihin… :)

Related posts