25/08/13

Pieni pinkki tuliainen

11 76 P8254217.JPG

Kirjoittelin jo viime kesän Berliinin reissun yhteydessä Alte Schönhauser Strassella sijaitsevasta pienestä koruliikkeestä nimeltä Tom Shot. Ihastuin tuolloin berliiniläismerkkiin täysin ja ostin kotiintuomisiksi pari korua. Nyt viime viikonlopun reissulla oli pakko palata putiikkiin ja kyllähän sieltä taas jotain mukaan tarttui. Tom Shotilla on myös toinenkin liike Berliinissä, mutta itse olen siis käynyt vain tässä Alte Schönhauser Strassen puodissa. 

P8254224.JPG

Tällä kertaa innostuin kultaisessa ketjussa roikkuvasta pienestä pinkistä pallosta, jonka kaverina on pikkuruinen kultainen pallo. Tai siis ihan katinkultaahan nuo ovat eli rihkamakoruja, mutta tykkään silti. :) Palleroinen on killunut kaulassani oikeastaan ostohetkestään lähtien ja matchaapa mainiosti myös tämän hetken lempparhuulipunaanin. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan Tom Shotin putiikissa Berliinin reissun yhteydessä, mikäli tällaiset hauskat korut innostavat – itse voisin hyvin ostaa vaikka koko liikkeen tyhjäksi.

P8254206.JPG

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mapsu

  Onpa söpö ja herkkä…kuten kantajansakin ….

 • Aquila

  Ihana! Kaunis ja yksinkertainen, muttei missään nimessä tylsä. Hih, tulee hieman mieleen Fazerin Pectus-kurkkupastillit (myydäänköhän niitä edes enää), tosin ne taitavat olla sävyltään vähän vaaleamman pinkkejä. Tuo koru on kyllä ihan täydellinen match samansävyiseen huulipunaan. Mahtiostos.

 • Minä vain

  Ihana pikkukorunen! :)

 • iduska

  Ihanan keveä… itseäkin puhuttelee piiitkän massiivisten korujen kauden jälkeen taas tuollainen sirous :) Hyvältä näyttää myös kera huulipunan.

 • Jennipenni

  Heippa!

  Tämä ei tähän postaukseen liity laisinkaan, mutta kysynpä tässä kuitenkin. Eli voitin blogisi arvonnassa liput Taste of Helsinki-tapahtumaan, ja mahtava reissu tuli siellä tehtyä! Palkintoon kuului lisäksi Sarjaton-tuotteita 150 euron arvosta, jotka laitoinkin tilaukseen. Nyt on kuitenkin aikaa kulunut jo aika roimasti, eikä astioita vieläkään ole tullut. Kenen puoleen kääntyä?
  :)

 • parisparis

  Ihana koru :) Ja huulipuna on tosi kivaa sävyä myös, mikä merkki ja sävy on kyseessä? On ollut nimittäin itsellä haussa juurikin tuollainen puna!

 • Vierailija

  aivan sua toi koru :)

 • Jenniii

  Moikka kaimaseni! Minä selvitän ja välitän sähköpostiosoitteesi sellaiselle henkilölle, joka tietää asiasta enemmän. :) Hyvä, että ilmoitit!

 • Jennipenni

  Kiitos kaunis! :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

 • n

  aivan täydellisen söpö sekä tyylikäs ! :)

 • Jenniii

  Huulipuna on salonkimerkki Diego Dalla Palman sävy 53. :) Suosittelen, tosi hyvä puna! Sitä saa esimerkiksi ystäväni Cindyn kauneushoitolasta: http://www.cindyriera.com/

Related posts