23/08/13

Maljakkomaniaa

3 53 shanvalla4.jpg

Hortensia-hurmoksesta maljakkomaniaan… ;) Pääsin juuri intoilemasta sitä, kuinka yksikin leikkokukka kaunistaa kodin sisustusta kummasti, kun heti tänä aamuna törmäsin mitä suloisimpaan posliinivaaseja tekevään suunnittelijaan netissä surffaillessani. Tuskailin itse jossain vaiheessa, kun yritin etsiskellä jotain kivaa yhden tai parin kukan menevää maljakkoa, joten ajattelinpa vinkata näistä löytämistäni ihanuuksista teillekin. :) Shan Annabelle Valla on siis lontoolainen lasi- ja posliinisuunnittelija, jonka työt ovat saaneet paljon tunnustusta ja näkyvyyttä ympäriinsä ja itse ihastuin nyt palavasti noihin pieniin, suloisiin posliinivaaseihin. Kurkatkaa lisää ihanuuksia verkkokaupan puolelta. :)

Voiko ihminen omistaa liian monta maljakkoa? En usko.

shanvalla2.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Koti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Iksu

    Noista kuvista tuli mieleen maljakko jonka ostin itselleni viime talvena. Siinä on yhdistettynä useampi valkoinen aivan pikkuruinen maljakko. Ostin sen jo valmiiksi ajatellen esim. ensi kesää kun tyttöni alkaa olla sen ikäinen, että (toivottavasti) tuo minulle innosta puhkuen nurmikon seasta tai ojan pientareelta poimimiaan kukkia, joissa on muutaman sentin pituinen varsi. Ei sitten tarvitse viritellä niitä juomalaseihin tai pilttipurkkeihin, vaan voi sujauttaa kukkareppanat nätteihin mini-maljakoihin! :)

  • Koo

    Aivan ihania maljakoita! Kelpaisivat minullekin omaan sisustukseen :)

  • Iiik, miten upeita maljakoita! Eikä niitä voi todellakaan olla liikaa :)

Related posts