22/08/13

Hortensia-hurmoksessa

13 74 P8224121.JPG

Jostain syystä en aiemmin ole tykännyt hortensioista ja vasta tänä kesänä on syttynyt ihastukseni tuota kaunista kukkaa kohtaan. Olen vain tainnut nähdä sitä niin nätisti laitettuna maljakoissa ja sisustuskuvissa niin, että mieleni on muuttunut. Piipahdin tänään pitkän kesätauon jälkeen lemppari-kukkakaupassani Florannassa ja ostinpa sieltä yhden hortensian kotianikin kaunistamaan. Tuollaiset yhden kukan maljakot todellakin ovat aika näppäriä, koska jo yksikin kukkanen tekee ihmeitä kodin fiilikselle. Ei siis ole aina pakko sijoittaa kokonaiseen kimppuun, vaan joskus voi mennä simppelimmällä (ja edullisemmallakin) linjalla. Maljakon asiaahan ajaa mainiosti myös kaunis lasipullo, jos sopivaa vaasia ei satu kaapista valmiiksi löytymään.

Bongasin Florannasta myös tuollaisen tosi hauskan ruukkuhortensian, jonka varsi on kuin puun runko. Jos minulla vain olisi parveke, niin tuo kaunokainen olisi lähtenyt heti matkaan. :)

P8224125.JPGP8224109.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Koti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Liv

  Ihana tuo maljakko, mistähän se on? Jotenkin tosi tutun näköinen. :) 

 • Minä vain

  Voi, tuo ruukkuhortensia on ihana! Pitääpi lähteä sellaista metsästämään. :)

 • Jenniii

  Maljakko löytyi Ikeasta viime keväänä. :) Luulisi olevan vielä myynnissä!

 • Jenniii

  No eikö ole! Hitsi, ettei ole sitä parveketta… ;)

 • Onpa hassua! Tänään töistä kotiin kävellessä ihastelin juuri Florannan ulkoseinustalla esillä olleita hempeän värisiä hortensioita. Melkein olin vihdoinkin astua liikkeeseen sisään ensimmäistä kertaa – kovin hyvän kuvan kun olen etenkin heidän asiakaspalvelustaan saanut ansiostasi ;)

 • iidami

  Tuo on kyllä niin totta, että jo yksikin kukka piristää kummasti! :)

 • MinttuNörtti

  Hieno hortensia. Onkin pitänyt ostaa jo vaikka kuinka kauan (uuteen) kotiin kukkia, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Onneksi sä aina tasaisin väliajoin ispailet kukkapostauksillasi.

  Mutta mulla oli toinenkin asia, joka ei mitenkään liity tähän postaukseen. Bloggailit taannoin yhteistyöstä jonkun taulupuljun kanssa, missä taiteilijat tekivät tauluja, ja niistä sitten tehtiin joitain kymmeniä kopioita ulkomailla ja myytiin kohtuuhintaan. Mun kodissa on ISO tyhjä seinä, ja mietin sille nyt täytettä. Eli mikäs sen puljun nimi oli? Sun blogiarkistosi on näemmä vielä jemmassa, niin en löytänyt sitä raivoisasta googlailusta huolimatta.

  Pitää ehkä ostaa niitä kukkia, niin en tuijota tyhjää seinää. :)

 • Jenniii

  Florannasta ei syyttä ole tullut lempparikukkakauppani. ;) On kiva tukea putiikkia, josta oikeasti saa hyvää palvelua! Rohkeasti vain sisään ensi kerralla!

 • Jenniii

  No sanopa muuta. :) Hortensia on kyllä aika näyttävä yksinäänkin.

 • Ihana! Yksikin kukanoksa antaa koko huoneelle tunnelmaa. Ostan aina viikonlopuksi kimpun ja useimmiten ripottelen siitä kukkia isoihin ja pieniin maljakoihin eri puolille kotia.

 • Jenniii

  Kiitos. :) Ihana kuulla, että kukkapostaukset inspiroivat! Tuo taulufirma, jota tarkoittanet, on Aava Helsinki, jonka nettisivut löytyvät täältä: http://www.aavahelsinki.com

 • Jenniii

  Niinpä. :) Olen suunnitellut itsekin, että toteuttaisin jossain välissä tuollaista pienten maljakoiden ideaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi!

 • Morsio

  Ihanat nuo ruukkuhortensiat! Sopisivat täydellisesti parvekkeelle tai jopa hääkoristeluun.

Related posts