19/08/13

Kotiinpaluun kruunaus

11 62 insta6.png

Ihana viikonloppu Berliinissä on nyt takana ja viime yönä uni maistui jo oikein makoisasti omassa sängyssä. Pian vielä lisää Berliini-kuvia luvassa ja muutama matkavinkkikin, mutta aloitetaan viikko tällaisella pehmeällä laskulla. :) Katsoin aamulla vällyjen välistä ulos ikkunasta syksyisenä piiskaavaa sadetta ja tuumasin, että tekisipä mieleni jäädä sänkyyn. Freelancerin onnea on se, että töitä voi tehdä vaikka punkasta käsin, jos siltä tuntuu – tai jos ei ole menossa aivan kaikkein hektisin päivä, niin voi jopa ottaa vähän iisimmin. Ostin eilen Berliinistä lentokentältä pari muotilehteä, ehkäpä uppoudun niihin aamupäiväksi. <3

Sitä ennen on kuitenkin pakko jakaa teidän kanssanne ihana sattumus eiliseltä. Olen noin miljoona kertaa painavia kauppakasseja tai matkalaukkua raahatessani haaveillut salaa päässäni, että tarjoutuisipa joku sydämellinen ohikulkija auttamaan. No eilen sellainen hetki tapahtui oikeastikin, kun olin kipittämässä illan hämärässä lentokenttäbussilta kotiin kasseineni. Kotiinpaluuni nimittäin kruunasi joku nuori ja komea pyöräilevä herrasmies, joka ohi ajaessaan hymyillen kysäisi, että onko minulla vielä pitkä matka ja tarjoutui auttamaan painavalta näyttäneen kassini kanssa. Matkaa kotitalon ovelle oli enää muutama kymmenen metriä, joten tällä kertaa en tarvinnut apua, mutta olipa symppis tyyppi! Tuli niin hyvä mieli tuosta kohtaamisesta. :) Ja terkkuja sille hurmaavalle tyypille!

PS. Jos joku ei vielä tiennyt, niin Pupulandiaa voi seurata myös Instagramin puolella, mistä tuo tämänkin postauksen kuva on napattu. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Ilahduttava pieni tarina! Mistä olet löytänyt noin kauniit lakanat?

 • Eva1111111111

  Onpas suloista! Tuollaista saisi sattua useamminkin..

 • Jenniii

  Oli kyllä niin ilahduttava kohtaaminen. :) Ja ihanat lakanat ovat tanskalaisen design-brändi Hayn – löysin ne Stockalta Hulluilta Päiviltä vähän normaalia edullisemmin. 

 • Jenniii

  Todellakin! Missä kaikki ihanat ritarit? ;)

 • Vierailija

  Kiitos tiedosta! Nehän ovat toiselta puolelta vielä kaiken lisäksi mintunvihreät! <3

 • Jenniii

  KYLLÄ! ;) 

 • Olipas ihana herrasmies. Odotan innolla lisää kirjoituksia Berliinin-matkastasi. :)

 • TiaK

  Minä olen myös kohdannut samanlaisen ritarin, valitettavasti vain kerran:( Olin kävelemässä räntäsateessa bussipysäkiltä kotiin kilometrin päähän kahden painavan kauppakassin kanssa, kun samaan suuntaan kävelevä nuori mies tarjosi kantoapua. Kieltäydyin avusta, sillä olin hätyyttänyt poikaystäväni lähtemään vastaan. Oma ritarini<3 Tapahtuneesta on jo ainakin viisi vuotta aikaa, mutta edelleen muisto ilahduttaa.

 • Olga

  On niitä herrasmiehiä vielä jossain, ainakin muutama. ;) Minäkin sain kohteliaisuudesta osani viime kesänä, kun kannoin painavan näköistä (mutta tosiasiassa todella kevyttä) hankalan mallista pahvilaatikkoa bussipysäkiltä kotiin. Komea mies kysyi, josko tarvitsisin apua laatikon kanssa, mutta olin jo parin metrin päässä kotiovesta, niin en sillä kertaa tarvinnut. Hyvä mieli jäi kuitenkin. :)

 • Sophia1

  Valitettavasti täytyy tuoda realismiakin tähän eli kannattaa yleensä suhtautua varoen kanto/nostoavun tarjoajiin, erityisesti rautatieasemilla. Mutta eiköhän kohtaamasi henkilö ollut ihan viaton avuntarjoaja.

 • Jenniii

  Maalaisjärki kannattaa tietenkin pitää matkassa. :) Mutta uskoisin, että aika moni perusjärkevä ihminen pystyy jo päällepäin sanomaan, että kenen apuun kannattaa luottaa. 

Related posts