17/08/13

Terkkuja Berliinistä!

24 74 P8173838.JPG

Joku olikin jo ehtinyt kaipailla postauksia tänään, mutta meikätyttö on huidellut ympäri Berliiniä, joten ei ole ehtinyt tänään vielä postailemaan. :) Sää on hellinyt ja reissu tänne oli kuin loikkaus takaisin kesähelteisiin. Aurinko on paistanut täydeltä taivaalta ja lämpömittarin lukemat ovat näyttäneet +27 astetta, joten hyvin on tarjennut! Luvassa on useampikin Berliini-postaus vielä, mutta aloitetaan helpolla eli päivän asulla! 

P8173861.JPG

Eilisen päivän vietin suosikkiliikkeissäni kierrellen Mitten alueella ja ajattelin, että tänänä ja huomenna on sitten aikaa tehdä muutakin. Yleensä tykkään ulkomailla käydä luonnollisesti juuri niissä liikkeissä, joita Suomessa ei ole. Täällä on tullut tällä kertaa tsekattua etenkin viime kesänä bongaamani ihanan ranskalaismerkki Sessùnin liike, jonka tyttömäiset mallit, suloiset printit ja minun vartalotyypilleni täydellisesti istuvat leikkaukset ovat todellakin minun heiniäni. Tsekkasin myös Sandron, American Apparelin, berliiniläisen koruliike Tom Shotin (johon myös ihastuin viime kesän reissulla) sekä monta muuta. Näin elokuun puolen välin jälkeen täällä Berliinissä viedään alennusmyyntien viimeisiä rysäyksiä, joten alet ovat pääasiassa 50-70 % luokkaa ja hyviä löytöjä voi todellakin vielä tehdä – ja olen siis tehnytkin. :) Päivän asu koostuikin tänään noista eilen tekemistäni ihanista löydöistä. 

P8173848.JPG

Eilen tarttui mukaan herkkuja Sandron ja Sessùnin alesta. Ihastuin jo ensisilmäyksellä Havaiji-henkisellä printtikuosilla varustettuihin korkeavyötäröisiin shortseihin ja täydellisesti istuva malli hurmasi lopullisesti. Olen aiemminkin tuskaillut, että tällä vyötärö-lantio-mittasuhteella on vaikea löytää kauniisti istuvia korkeavyötäröisiä alaosia, joten tarraan kiinni hanakasti aina, kun mieluisia sellaisia löytyy. Sessùnin mallit todellakin sopivat meikäläisen mittasuhteille, joten tsekkaan merkin valikoimat aina huolella, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Kauniin ja yksinkertaisen mustan topin puolestaan löysin Sandron alesta. Olin jo jättää topin rekkiin, mutta onneksi tajusin sovittaa ja ostaa, koska se tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa. Se on myös juuri sellainen täydellisen klassinen malli ja materiaaliltaan monikäyttöinen, että toimii kauniisti myös juhlavampien asukokonaisuuksien yläosana tarvittaessa. Ja aivan mahtava match korkeavyötäröisten alaosien pariksi. :)

P8173851.JPG

Vaatekaapin uutuuksista koostuvan kombon pariksi valitsin tutut ja turvalliset tohvelikengät, jotka ovat mukavuudessaan myös mainiot kävelykengät. Täällä tulee yleensä käveltyä älyttömän paljon, joten hyvät kengät ovat ehdottomat. Kainalossa keikkui Selected Femmen suosikkilaukku, joka on pitkään nyt ollut paitsiossa, mutta tällä viikolla kaivoin sen taas naftaliinista matkalle mukaan. Huuliin sipaisin sitä MSCHICille itse suunnittelemaani korallinväristä Coral Crush -punaa. Mitäs tykkäätte päivän lookista? Itse tykästyin sekä shortseihin että toppiin ihan älyttömästi, joten voitte olla varmoja, että niitä tullaan vielä näkemään blogin puolella toistekin. :)

Ja nyt jatkuvat taas seikkailut Berliinissä pienen lepo- ja blogipostaus-paussin jälkeen. :) Kiitos vielä Tjäreborgille reissun sponssaamisesta – tähän asti on ollut huippua!

P8173827.JPG

Toppi Sandro, shortsit Sessùn, tohvelikengät Vagabond, laukku Selected Femme, aurinkolasit Lindex, huulipuna MSCHIC (sävy Coral Crush)

P8173859.JPG P8173855.JPG P8173846.JPG P8173832.JPG

En yleensä hymyile kuvissa niin, että hampaat näkyvät, mutta tällä kertaa yllätettiin kesken naurunpuuskan. :D

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Masi

  Ihana yllätys tuo naurunpuuska, noita saisi olla enemmänkin täällä blogin puolella, mutta huomattu on että yleensä sellaisia kuvia et laita :D Vaikka pitäis, koska näytät ihan supersöpöltä nauraessas :))
  P.S. Kiitos, että teet tätä mahtavaa blogia, josta olen saanut paljon inspiraatiota, mukavan rentouttavia lukuhetkiä, ja PALJON hyvää mieltä (kuten nytkin kun satuin tulemaan kuumeeseen, niin sattumalta löysinkin itseni netistä surffaamassa, missäs muuallakaan kuin pupulandian sivuilla) :D Kiva lukea jotain positiivista välillä, jos tuntuu että itsellä menee huonosti. Etenkin koulupäivien jälkeen kun väsyttää, on kivaa kun surffailen tänne blogiin, niin yleensä oot laittanu jotain piristäviä juttuja jakoon! Ota ilo irti Berliinin matkasta, oot sen ansainnut! Ja anteeksi hehkutus, se vaan on joskus pakko :D

 • Ihan puhtaasta mielenkiinnosta: kerrotko vyötärö-lantio-mittasi tai ainakin erotuksen? :) Ihana hymy! :)

 • Suvi55

  Yhdyn ensimmäiseen kommentoijaan, tuollaisia hymykuvia saisi näkyä enemmänkin! Oli niin tarttuvaa sorttia toi hymy, ettö nousi omatkin suunpielet ylöspäin. :)

 • Nikolai

  En tiedä viitsisinkö sanoa, mutta ekasta kuvasta kuitenkin sen verran, että jos pistäis tyynyn paidan sisään ja piirtäis viikset niin menis ihan suomalaisesta pakettimatkaajasta rantalomakohteessa. Oon kyllä naureskellu tolle mielikuvalle niin, että maha on ihan kipee.

  Ja hampaita lisää!

 • Katih

  Tuo viimeinen kuva on aivan hurmaava. :)

 • Oih, ihanat shortsit:D

 • Aivan hurmaava asu ! :) Jotenkin tosi ihana.
  Useasti vierastan asuja missä on liikaa värejä (niitä on viime aikoina näkynyt sun blogissa) mutta tässä musta rauhoittaa ja sen takia tykkään kyllä kovasti ! Ja voi että kun sulle sopii niin hyvin huulipunat :)

  -Maria

 • Aivan mielettömän hienot ja sulle hyvin sopivat shortsit! Ja niin hurjan kiva nähdä sut ihanan iloisena!

 • Elisette

  Oot ihanan vapautuneen näköinen vikassa kuvassa! Lisää tätä, ja vähemmän sitä jöpöttävää tosikkoa ;)

 • mymmeliii

  Moi! Me ollaan juuri suunnittelemassa muutaman päivän minilomaa Berliiniin. Mietittiin vaan, että ehtiikö Berliinissä tekemään ja näkemään parin päivän aikana kaupunkia? :)

 • Mindeka

  Ihana Jenni! 

 • helinel

  Ihania kuvia, ja tänä viikonloppuna todellakin sää hemmotellut… Kesä teki comebackin sun vierailun ajaksi.. :)

   

  Tässä pari linkkiä, mistä kaipaa Berliini menovinkkejä:

  http://www.amuse-berlin.com/

  http://www.iheartberlin.de/

  Ja tässä tyylikäs Berliini aiheinen blogi;

  http://www.stilinberlin.de/

  Myös oma blogini kertoo elämästä Berliinissä, olen asunut täällä nyt 3-vuotta ja olen vieläkin suurimman osan ajasta ihastunut.  Monet sanovat että Berliinin taiteellinen ilmapiiri on verrattavissa Pariisin vuosisadan alussa, tai New Yorkiin 70-luvulla. Onhan täällä aika ainutlaatuista..elän unelmaani!  :)

 • Jenniii

  Hahaa, arvasinkin, että naurukuvasta tykättäisiin. :D En jotenkin tykkää itsestäni kuvissa yleensä hammashymyn kera, joten tulee valikoitua sellaisia otoksia, joissa hampaat eivät näy. Sanotaan näin, että onnistumisprosentti hammashymyillä on huomattavasti pienempi, hehe. Ja lisäksi tuo hammashymy näyttää minulla helposti feikiltä, jos ei tosiaankin ole aito purkaus kyseessä. Siksi suosin näitä kuvia mieluiten vain silloin, kun kuvaushetkellä on ihan oikeasti naurattanut. 

  Kiitos ihanasta palautteesta, lämmitti todella mieltä ja sydäntä! <3

 • Jenniii

  Kiitos! :) Erotus vyötärön ja lantion ympärysmitoissa on noin 30 senttiä.

 • Jenniii

  Onpa ihana kuulla! :) Pitää laittaa enemmän tällaisia hammashymykuvia, kun onnistuneita otoksia osuu kohdalle. :D

 • Jenniii

  Hahaha, perusturisti siis. ;)

 • Jenniii

  Ihana kuulla! :D

 • Jenniii

  Shortsit ovat niin lempparit jo nyt, mutta harmi, että Suomessa lämpöä on mittarissa 15 astetta ja vettä tulee kaatamalla. Ei siis ihan shortsikelit. ;)

 • Jenniii

  Kiitos Maria! :) Tässä asussa tuo musta tosiaan rauhoittaa printtikuosia, joten hauska kuulla, että myös vähempien värien ystävä tykkää. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ja oli niin mukava reissu, että hymy oli herkässä. <3

 • Jenniii

  En kai minä nyt kovin tosikko yleensä ole muutenkaan? Useimmissa kuvissa on hymy mukana, vaikka yleensä hampaat piilossa. :)

 • Jenniii

  Sanoisin, että Berliinin reissuun pari päivää on kyllä tosi lyhyt aika, kun siellä riittää niin älyttömästi nähtävää ja koettavaa. Suosittelen siis pidempää visiittiä, mutta jos nyt ei ole mahdollisuutta pidempään reissuun, niin menkää sitten uudelleen toisen kerran pidemmäksi aikaa! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! <3

 • Jenniii

  No kävi kyllä mieletön mäihä säiden kanssa. :) Kiitos Berliini-vinkeistä ja pitääkin kurkkia myös sinun blogisi puolelta lisää Berliini-tunnelmia. Ehdottomasti tulen uudelleen taas! :)

Related posts