15/08/13

Askartelupäissään

8 73 ikea-papershop1.jpg

No juuri kun pääsin vauhtiin näiden käsityö-, askartelu- ja näpertelyjuttujen kanssa, niin eiköhän sähköiseen postilaatikkoon tupsahtanut kuin tilauksesta tiedote, että Ikea on avannut elokuussa liikkeisiinsä Suomessa erillisiä Paper Shop -osastoja (poislukien Tampere, jonne osasto avataan vasta syyskuussa), jotka ovat siis jokaisen paperitavaraa ja askartelua rakastavan keitaita – ainakin kuvan perusteella. 

Tiedotteessa osattiin kertoa seuraavaa: Uusi IKEA Paper shop -mallisto tarjoaa Suomessa yli 100 erilaista paperitavara-, lahjapaperi- ja paperikoristetuotetta. Valikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia lahjapapereita, -paketteja, -nauhoja ja -pusseja, pakettikortteja, paperikoristeita, muistivihkoja ja -lappuja, paperiliittimiä sekä teippejä. Osastoa kuvailtiin karkkikauppamaiseksi ja valikoima vaihtuu kuulemma usein. Tällä hetkellä väreissä on tarjolla pinkkiä, vihreää, neutraalia ja mustaa värimaailmaa. Minä ainakin kiinnostuin, joten kai sitä on pakko suunnata kohta Ikeaan taas ostoksille ja katsastamaan tuo uusi osasto. :) Kotitoimisto voisi ehdottomasti kaivata jotain uutta hauskaa piristystä!

Kuva: Ikea

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pomplemousse

  Siellä on myös kivoja paperikoristeita esim. juhliin :)

 • Sattumalta osuin tuonne osastolle Ikeassa käydessäni ja totisesti ihana uudistus Ikealta! Pari muistikirjaa/vihkoa lähti mukaan, paljon enemmänkin olisi voinut hamstrata…

 • maya sofia

  tosi ihana idea :)
  petyin kyllä aika paljon verkkokaupan valikoimaan, taidan olla vaativa kirjeiden kirjoittaja ja esteetikko noin muutenkin!
  osaatko suositella (osaako kukaan) jotain muuta verkkokauppaa josta saa paperitilpehööriä tilattua? joensuun kaupat koluttu miljoona kertaa läpi eikä löydy ku tyyliin tiimari ja suomalainen

 • Sanph

  Kävin viime viikolla Ikeassa ja paperiosastolla sekosin ihan täysin. Miten ihania juttuja!! Piti ihan uudestaan käydä vielä maanantaina hamstraamassa lisää ihania paperitarvikkeita. Mulla on kans kirjoitus tulossa tästä kunhan saan sen luonnoksistani valmiiksi… Heh. 

 • Etsy.com on loputon aarreaitta, sieltä löytyy erialista paperitavaraa ja monella myyjällä on ihan kohtuulliset lähetyskulut Suomeeen. Hae esim sanoilla washi, paper bags, paper tags, wrapping…

 • Vierailija

  Tuli mieleen, että silloin tällöin sinulla on kivoja ”kuin kaksi marjaa”-aiheisia postauksia. Onko viime aikoina tullut vastaan ”kaksosia”? Itse bongasin yhtäläisyyden näissä kahdessa: http://aijaa.com/YVYkXD Varmaankin kasvojen malli, samanlaiset silmät ja otsa saavat aikaan sen vaikutelman, vaikka nenä onkin erilainen…

 • rymdtant

  Wow, mikä kirja! Vauva vatsassa, ja kohta se pötköttää/karjuu ihan tossa vieressä. Jotenkin miellän silti, että tulee olemaan vaikka kuinka paljon aikaa tarttua koukkuun ;) näin osallistun siis kisaan!

 • rymdtant

  Voih, meni väärälle kommenttiosuudelle :P

Related posts