13/08/13

Tikashyllyjä etsivät, huomio!

15 127 tikashyllyt-ale1.jpg

Huomasin, että viime viikkoiseen koti-postaukseen oli tullut todella paljon kyselyitä tuosta makuuhuoneessani olevasta tikashyllyköstä. Ostin hyllykön aikanaan Hobby Hallista lastenosastolta (eli se on hiukan matalampi, jotain 165cm?) todella edulliseen hintaan, mutta sittemmin tuote näyttää poistuneen ainakin verkkokaupan valikoimista. Bongasin kuitenkin tänään postiluukusta kolahtaneesta mainoslehtisestä parikin samantyyppistä hyllykköä Kodin1:n alennusmyynneistä, joten ajattelin nyt vinkata teillekin näistä, sillä niin moni tuntuu etsiskelevän tuollaista tikashyllyä kotiinsa. Hobby Hallissakin näyttää yhä olevan se korkeampi ja kalliimpi versio olemassa – joskin sekin on nyt alennuksessa. Kodin1:ssä oli sekä korkeampaa että matalampaa versiota, kannattaa tutkia tuotetiedoista tarkemmin. Hintahan näistä missään ei ole yhtä halpa kuin siinä, jonka minä ostin, mutta kaikki nuo ovat nyt tarjouksessa, joten kannattaa varmasti tsekata, josko joku niistä olisi sopiva. :)

PS. Kodin1:n ale alkaa ilmeisesti vasta huomenna, joten hinnat tuolla nettisivuilla näyttävät olevan vielä normaalihintoja. Mutta tuossa mainoslehtisessä kerrotaan alennusmyynnin starttaavan huomisesta alkaen. :)

Tags: ,

Categorised in: Koti, Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • emmelemzi

  Noi on kaikki tosi kivat! :)

 • MarianneK

  Oma suosikkini on tuo keskimmäinen, ehkä seuraavaan kotiin voisin sitä harkita :)
  Elloksellakin on pari eri vaihtoehtoa: http://www.ellos.fi/ellos-home/levea-tikashyllykko/381490?N=1z141vqZ1z141o7&rcnt=100&Ns=RankValue7|1&Nao=30
  http://www.ellos.fi/ellos-home/tikashyllykko/349390?N=1z141vqZ1z141o7&rcnt=100&Ns=RankValue7|1&Nao=78

 • Jenniii

  Loistavaa, kiitos lisävinkkauksista! :)

 • Kanelibasilika

  Myös Pentikiltä löytyy kiva tikashylly kahdessa eri koossa ja värissä – nättejä kyllä ovat kaikki :)

 • sdg

  myös ikeassa on aika samantyylisiä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90114752/ sekä tuona kapeana että leveänä. eivät aivan tikasmallisia, mutta miellän ne itse sellaisina:) tosin jännää ettei tuolla sivuilla ole enää valkoisia (joita meiltä löytyy parikin), eikö sitten enää ole myynnissä :o

 • Kiitti vinkistä! Just tälläinen on ollut haussa hetkeen mutta kaikki minun bongaamani ovat olleet liian leveitä! Tuo Kodin1:n pienempi kappale taas sopii mainiosti ja kun kerta on alessakin niin voishan sen kotiuttaa!

  xxJ

 • Sarro

  Se Hobby Hallin pienempi versio myytiin loppuun viime viikolla..!

 • Tyyppi

  Jes, just tätä kaipasin! Onko sulla toi hylly seinässä kiinni ja millä, vai miten se pysyy pystyssä?

 • minniina

  Oi kiitos vinkistä!! :-)

 • Jenniii

  Kivaa, jos tästä oli iloa! :) Oma hylly on sellainen, että se pysyy pystyssä ilman kiinnitystäkin nojaten seinään. Mutta riippuu varmasti paljolti ihan hyllystä, että pysyykö pystyssä ilman erillistä kiinnitystä.

 • sara.

  Kiitos! Olen viimeiset pari viikkoa etsinyt kuumeisesti sopivaa tikashyllyä, mutta yksiön nurkan ahtaus on vähän asettanut rajoitteita koon suhteen. Ja tuo Kodin1:n pienempi hylly sopii siihen erinomaisesti! Tuosta alehinnasta sai muuten vielä 10 prossaa opiskelija-alennusta, eli hintakin oli enemmän kuin sopiva.

 • Jenniii

  Mahtavaa, että sopiva löytyi! Ja enpäs tiennytkään, että Kodin1:stäkin saa opiskelija-alennusta – hyvä tietää! T: ikuinen opiskelija ;)

 • Tyyppi

  Kiitos itsellesi! Tosiaan ihmettelin, pysyykö hylly tukevasti kun sullakin oli arvokastakin tavaraa hyllyillä kuten radio. Mutta hyvä jos näin. :)

 • Engela

  Moikka!

  Ihan ensiksi, ihanan makkarin olet laittanut itsellesi!
  Mäkin etsin tikashyllyä meikki-/yöpöydäksi, mutta kokoja on todellisuudessa supervaikeaa suhteuttaa.
  Jaksaisitko sanoa, mitkä noi sun hyllyn mitat (LxSxK) on? Sulla on sopivasti ELLEä hyllyllä, niin osaisin about kuvitella noita mittoja ja kokoja sen mukaan… Kiitos! :)

 • Pakko ”vinkata”, koska luulisin että tätä postausta mahdollisestikin monet tulevat vielä lukemaan :D

  Eli vielä on Jyskissä muutaman päivän tarjouksessa leveä ja kapea Fargo -tikashyllykkö, MUTTA. Ostettiin meille eilen kapea (maksoi 40€) ja se lemppaa niin vahvasti lakkabensiinille, ettei sitä pysty sisällä toistaiseksi pitämään. Jyskiltä tänään sanoivat puhelimitse asiaa kysyessäni, että odottakaa vielä pari päivää ja pitäkää hyllyä ulkona se aika. Että sitten jos ei ole lemu lähtenyt, niin takaisin kauppaan. Täytyy kyllä sanoa, että on niin voimakas haju, että levisi melkein hetkessä koko asuntoon siinä ajassa kun sitä kokosin, ja tarjoili hyvät hedarit tälle pariskunnalle. Että varmaankin tosiaan viedään takaisin kauppaan ja hommataan tuo Kodin1:sen versio tilalle.. On nyt taas normihintainen (69€), mutta sou wot, kunhan ei käryä kuolemalle :D

Related posts