13/08/13

Kokovalkoista ja keijutukka

24 80 P8123486.JPG

En ole tainnut koskaan kokeilla kokovalkoista trendiä aiemmin, mutta eilen päätin sen tehdä, kun oli kerrankin tilaisuus, johon sai pukeutua vähän hienommin. :) Ostin joskus lähes 1,5 vuotta sitten Barcelonasta Zarasta tuollaisen kauniin valkoisen mekon, joka ei ole päässyt vielä esittelyyn täällä blogin puolella, eikä itse asiassa ole tainnut olla ylläkään kuin kerran aiemmin. Rakastan mekon 50-luvun henkistä ja jotenkin Audrey Hepburn -vibat mieleen tuovaa kellohelmaa ja kaunista mallia, mutta valkoinen väri ja lyhyt helma ovat olleet vaikeita erilaisten tilaisuuksien kannalta. Häihin mekkoa ei voi värin takia laittaa eikä noin lyhykäinen helma sovi ihan joka tilaisuuteen. Mutta eilen sellainen sopivanlainen tilaisuus tuli vastaan ja tuumasin, että oli aika ulkoiluttaa valkoista kolttua. :) Kerroinkin jo edellisessä postauksessa, että lähes kaikki muut olivat pukeutuneet mustaan, joten erotuin kyllä kokovalkoisissani joukosta aika selvästi. :D

P8123538.JPG

Asukuvajaa ei ollut saatavilla, mutta hätä keinot keksii. Loikkasin jakkaran päälle ja eikun napsimaan! :D

P8123504.JPG

Tykkään älyttömästi punaisten huulten ja valkoisen värin yhdistelmästä, joten päätin lähteä meikin osalta sellaisella klassisella linjalla liikenteeseen. Silmät jätin todella neutraaleiksi ja laitoin vain hiukan ripsiväriä, mutta kulmia sen sijaan vähän vahvistin kulmakynällä. Hiukset ovat minulle lähes aina hienommissa tilaisuuksissa jonkinasteinen ongelma, sillä en vain osaa laittaa hiuksiani oikein mitenkään. Haluaisin kuitenkin jotenkin panostaa, muttei viitsisi joka kemuihin mennä kampaajan kautta – tulisi pidemmän päälle varmaan aika tyyriiksi. ;) 

P8123547.JPG

Yksi varma hiusniksini on ollut aikanaan Niina Kurkisen minulle opettama pantakampaus, joka on niin simppeli, että tällainen tukkatumpelokin siitä selviytyy. Keijumainen ja boheemi pantatyyli sopii hyvin meikäläisen habitukseen, mutta kaikessa epämääräisyydessään on silti laitetun ja kauniin näköinen – ja äärettömän helppo toteuttaa siis. Muistin, että sain keväällä Glitteristä kauniin valkoisen kukkapannan, joka sopi kivasti mekkoon ja käytinkin sitten sitä pantakampauksessani. Olen tainnut neuvoa kampauksen tekemisen ennenkin, mutta idea toimii siis niin, että asetellaan panta vain hiusten päälle ja sen jälkeen vapaina roikkuvat latvat tungetaan huolettomasti pannan alle yläkautta ja voilà! Itse kiharsin vielä eteen jättämiäni suortuvia kiharruspuikolla hiukan, niin lopputulos näytti huolitellummalta. Itse asiassa olin kätteni jälkeen hämmentävän tyytyväinen, vaikka vielä tunti ennen lähtöä painiskelin armottoman tukkakriisin kourissa. :)

P8123489.JPG

Koska kyseessä oli iltatilaisuus, vetäisin vielä harteille joskus reilu vuosi sitten ostamani Topshopin valkoisen bleiserin, joka näkyi siinä edellisen postauksen hämyisässä iltakuvassa. :) Yllättävän nätisti sopi sellainen biker-mallinen bleiseri tuollaisen kellohelman kaveriksi. Jalkaan sujautin Marc by Marc Jacobsin puuterinsävyiset suosikkikorkkarini, jotka sopivat ihan kaiken kanssa ja nappasin kainaloon joskus muutama vuosi sitten paniikkiostoksena hankkimani metallinhohtoisen pikkulaukun. Tuo kyseinen veska oli vähän sellainen hätähankinta, kun minulla ei ollut mitään häihin sopivaa pikkulaukkua, mutta on osoittautunut varsin näppäräksi ja monikäyttöiseksi sittemmin. Joskus siis myös paniikkiostokset voivat onnistua. :) Kaiken kaikkiaan tykkäsin itse tästä kokovalkoisesta tyylistä ihan älyttömästi, joten ehkäpä uskaltaudun kokeilemaan toistekin!

P8133637.JPGP8123552.JPG P8123520.JPG P8133647.JPGP8123548.JPG P8133639.JPGP8123550.JPG

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SallaH

  Ihania vinkkejä taas kerran siihen, miten vaatekaappia ja muuta karderoobiaan kannattaa rakentaa aikaa ja käyttöä kestävillä, moneen yhdistettävillä jutuilla. Tässä esim. nuo puuterin väriset juhlakengät/korkkarit ja klassisen mallinen yksivärinen mekko.
  Olen niin ilahtunut Jenni sun ajattelumallista, jossa kaappeja ei sullota täyteen viimeisimmillä trendeillä, vaan sinne valikoituu harkitummin asuja ja asusteita, joita voi yhdistellä monin tavoin ja joita todella tulee myös ulkoilutettua ja osaa myös paljon käytettyä. Jotta tuo onnistuu, täytyy kyllä tuntea itsensä ja oma tyylinsä, sekä ne vaatteet, joissa ihan oikeasti viihtyy ja joita oikeasti tulee myös käyttäneeksi. Monesti sitä ihastelee mitä erilaisimpia vaatteita ja tulee valitettavasti niitä ostaneeksikin hakiessaan itselleen ”sitä jotain uutta draivia”. Käytännössä nuo vaatteet jäävät usein kuitenkin käyttämättä, kun valitsee kaapista ylleen kuitenkin tutut ja turvalliset värit ja mallit. Ehkäpä vaatekaapit pysyisi ruuhkattomampina ja selkeimpinä, kun pysähtyisi kunnolla miettimään mitä vaatetukseltaan oikeasti haluaa ja mitä oikeasti tulee käyttäneeksi ja karsisi loput pois vaikka kirppiksen kautta.
  Miten, Jenni, pidät vaatteiden määrän kurissa? Vietkö kirppiksille vai kuinka ihmeessä siinä onnistut?

 • Mape

  Ihan täydellinen kokonaisuus <3

 • Roosajuliaa

  Mulla on itelläni jo pitkään ollut mielessä että olisi niin kiva kokeilla koko valkoista Olen jo pitkään miettinyt että pitäisi kokeilla koko valkoista asua!:) Ihana nyt nähdä se idea jonkun päällä ja pakko sanoa että olet erittäin sulonen ja kaunis!! Ps. Kampauksesi perusteella on vaikea uskoa että olisit huono laittamaan hiuksia! Wow!:)

 • Mielettömän ihana asukokonaisuus!

 • Matkaajatar

  Todella kaunis asukokonaisuus!

 • emmelemzi

  Aivan ihana mekko! :)

 • Oot niin kaunis taas! Ihana asu ja tuo hiuskoriste:-)

 • niinaw

  Ihana tuo hiuskoru :)

 • iduska

  Olet kyllä tosi kaunis… ja ihana mekko! Täytyy testat tuota pantakampausta… olen aina hylännyt idean, kun luulen että tukkaa on niin sanotusti liikaa tuohon, mutta eihän sitä tiedä ennenkuin kokeilee. Näyttää niin kivalta että toivottavasti toimisi :)

 • Emilia

  aivan ihana kampaus <3 noi kenkulit on kans aika täydelliset!

 • *pilvi

  Ihana asu! Kaunis, tyylikäs ja herkkä samaan aikaan! :)

 • Marija

  Voi luoja oot kaunis!

 • Todella kaunis kampaus ja asu:)!

 • noona

  Oot niin upee! :)

 • Oi mikä kaunotar, ihana lookki! :)

 • siis ai että mikä ihana nainen ! valkoiset mekot on kyllä mun mielestä niin kauniita :) ja on kyllä niin suloinen toi sun hiuspanta <3

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

 • emmeli

  Tosi söpö! miten keijutukan pantakampaus tehdään?

 • Naranek

  Oih, toimii :). Todella nätti kokonaisuus, pukee sua aivan loistavasti. Sitäpaitti simppeli kampaus sopii hyvin muutenkin naturellin lookin kaveriksi, ei todellakaan tarvi sitä häpeillä.

 • Jenniii

  Lukaisepas teksti, niin sieltä löytyy ohje! :)

 • sara w.

  Sievä mekko, mutta aika pikkutyttömäinen mielestäni.

 • sevosat

  Hei Jenni,
  Blogisi on aivan ihana ja asukokonaisuus toimiva, mutta mietin olikohan se aivan etiketin mukainen. Mainitsit, että pukukoodi oli tumma puku, mikä määrittelee myös naisen pukeutumisen. http://villisilkki.blogspot.fi/p/pukukoodi.html?m=1

 • Jenniii

  Kyseessä oli muotialan tapahtuma, joten siellä sallitaan kyllä vähän vapauksia pukukoodin mukaan. Tutkin kyllä etikettioppaat ennen juhlaan osallistumista. :) Olennaisinta lienee, että on tilanteen arvokkuuden mukaan pukeutunut ja asuni oli kyllä sieltä viimeistellyimmästä päästä, joskin taisi siellä yksi olla ihan iltapuvussakin (ja joku taas suoraan työvaatteissa). Että eipä tämä nyt niin vakavaa ole. :)

 • Maaria123

  Ihana lookki! Ja ihana huulipuna, osaatko kertoa merkkiä ja sävyä? Menisin heti ostamaan :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Huulipuna on Face Stockholmin, jolla on liike Helsingissä Galleria Esplanadissa. :) Sävy on nimeltään Spicy.

Related posts