12/08/13

Ihana blogi: Pencils and Ponytails

10 68 annika-leppaaho1.jpg

On ihanaa löytää uusia kiinnostavia blogituttavuuksia ja tänään sellainen löytyi Lilyn Facebook-suosituksesta. Uusi Pencils and Ponytails -blogi on nimittäin niin upea, että halusin vinkata siitä teille vielä ihan erikseen. Kyseessä on parikymppisen kuvataiteilijan pitämä blogi, joka sisältää hänen tekemiään ihan mahtavia kuvituksia. Annika Leppäaho on aloittanut bloginsa vasta äskettäin, mutta laitan tämän ehdottomasti omien seurattavieni joukkoon – hienoja töitä! :) Uskon, että tämän mimmin piirroksia tullaan näkemään vielä blogin ulkopuolellakin.

annika-leppaaho2.jpg annika-leppaaho3.jpg annika-leppaaho4.jpg annika-leppaaho5.jpg

Kuvat: Annika Leppäaho / Pencils and Ponytails

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Voi aivan mahtavan blogin olet löytänyt! Mahtavia taideteoksia enkä olisi sitä löytänyt ilman sinua!!

 • Aivan ihana blogi, menee heti suosikkeihin. Kiitos vinkistä! :)

 • AnnikaL

  Kiitos paljon kauniista sanoista, Jenni! :)

 • elinamalina

  Oiih, upeita töitä ja kaunista jälkeä. Hienoa, että jaat näitä meidän lukijoiden kanssa myös! Itseasiassa tästä tulikin mieleeni erään entisen luokkakaverini blogi. En ymmärrä miksen ole aiemmin tästä sinulle vinkannut, kerta tyyliäsi olen oppinut tässä vuosien mittaan tuntemaan. Parempi kuitenkin myöhään kun ei milloinkaan?:)

  Kyseinen blogi on siis tässä: http://ulicam.blogspot.fi/
  Sieltä löytyy Ulrikan valokuvia ja illustrointeja sekä linkit nettikauppaan, jossa teokset ovat helpommin nähtävissä. Ajattelin, että tämä saattaisi kiinnostaa sinua ja eihän uudet ihailijat Uliakaan varmasti haittaa.

  Kiitos vielä inspiroivasta blogistasi! Tätä kautta olen löytänyt monenmonta ihanaa juttua ja päivänpiristystä!

 • lotts

  vau! ompa kauniita kuvia.

 • Minä vain

  Ihania kuvia!

 • seevi

  upeita kuvia!

 • Sannitam

  Todella hienoja kuvia sekä mielenkiintoisia juttuja!

 • rriiksu

  wow, rakastuin tuohon viimeiseen kuvaan! :)

 • Paku

  Hienoja kuvia ! Tosi mahtaivia! :)

Related posts