11/08/13

I am golden

15 78 P8103158.JPG

Toinen päivä Flowta takana ja vielä yksi edessä. :) Eilen tuli oltua kameran takana paljon aktiivisemmin kuin ensimmäisenä iltana, joten kuvasatoa kertyi enemmän kuin riittävästi. Voi siis olla, että tänään on luvassa vielä useampikin valokuvasetti eiliseltä. Nyt ihan ensimmäiseksi esitellään kuitenkin päivän asu, jonka tallensi eilen kuviksi rakas festarisoturini Laura, jonka kanssa on nyt koluttu yhdessä sekä Roskilde että Flow. Meidän festaritiimi on rautaa! ;)

P8103187.JPG

Päätin eilen, että hittovie, nyt on kesä ja olisihan se kiva laittaa jotakin nättiä päälle. Aiemmin tällä viikolla eksyin Face Stocholmin huulipuna-juttua tehdessäni COSin aleen, kun kerran siinä kulmilla olin. Muistin, että olen joskus aikoja sitten saanut jostakin pressijutusta COSin lahjakortin (en kuollaksenikaan muista mistä), mutta missään ei kerrottu, minkä arvoinen se on. Olen ehkä tuhat kertaa miettinyt, että pitäisi käydä tsekkauttamassa asia, mutta kortti ei ole ikinä ollut oikealla hetkellä mukana. No nyt se oli, joten kipitin kassalle kyselemään. Olin siis kuvitellut, että lahjakortille olisi ladattuna ehkä jotain 15-20 euroa, mutta leukani todellakin loksahti, kun myyjä ilmoitti lahjakortilla olevan 100 euroa! Mitä hemmettiä? Jotenkin kummasti alkoi se ale kiinnostaa ihan uudella tavalla… :D

P8103210.JPG

Kiertelin liikkeessä aikani ja vaikka näinkin kaikkea kivaa (normaalihintaista tietysti), en innostunut sovittelemaan mitään. Kunnes vastaan tuli kultainen hame. Kauniin mallinen, kultaisena hohtava ja aivan tarpeettoman lyhyt – sovitukseenhan se oli saatava, tottakai. Pähkäilin hameen kanssa aikani sovituskopissa ja mietin, että missä käyttäisin kultaista hametta. Kunnes tulin jälleen siihen tulokseen, että no missä EN käyttäisi kultaista hametta. ;) Hame on todella kauniin mallinen, istuu nätisti ja tuo juuri sopivaa säihkettä joko arkityyliin tai hillittyä glamouria juhlavampaan asuun. Hinta oli aika kallis ja mietiskelin asiaa vielä, mutta koska kyseinen hamonen oli viimeinen kappale kokoani, päätin repäistä. Ja kuten kaverini myöhemmin minulle totesi: ”Lahjakortit ovat juuri sellaisia, että niillä kuuluukin ostaa jotain sellaista, mitä ei ehkä muuten raaskisi tai muuten vain tulisi hankkineeksi.” Tähän lausuntoon nojaten, minulla on nyt kultainen hame.

P8103186.JPG

Pitää muuten sanoa COSista sen verran, että jotenkin en yleensä tunnu ikinä löytävän sieltä oikein mitään. Vaikka kokonaisuutena liike näyttää tosi hyvältä ja periaatteessa ihastelen monia vaatteita netissäkin, en oikein ikinä löydä mitään sopivaa, kun olisi aika ryhtyä sovittelemaan. Olen kuullut monilta kavereiltani ihan samoja kommentteja. Toki tällaisia yksittäisiä helmiä löytyy aina välillä, mutta yleensä tilanne menee minun kohdallani noin. Mitenkäs te muut, oletteko havainneet samaa? :D

Ja vihdoin siihen asuun… Olen oikeastaan ostohetkestä lähtien odotellut sopivaa tilaisuutta kultahameeni ulkoilutukseen ja nythän sellainen tuli sitten kuin tilauksesta. Mietin, että jos ei Flow-festareille voi laittaa kultaista hametta, niin ei sitten minnekään. Kun säätiedotuskin näytti siltä, etten ehkä kohmettuisi kuoliaaksi tuolla ulkona, niin kultahame sai vihreää valoa. Yhdistin hameeni hailakan mintunvihreään paitaan ja uskolliseen pilottitakkiini – onkohan mitään asua, jonka kanssa se ei sopisi? En usko. Jalkaan kiskaisin Rebecca Minkoffin ihanat varrettomat buutsit, jotka löysin super-alennuksella outletista reilu vuosi sitten New Yorkista. Tuntui siltä, että asu kaipasi vielä jotain buustia ja päätin tuoda siihen vähän särmää oikein tummalla huulipunalla, joka matchasi muuten ihan kivasti myös kynsiini ja reppuuni. :) Tukan sitaisin tyttömäisille leteille ensimmäistä kertaa elämässäni. Teki mieli kokeilla jotain erilaista! Alkuun komboon sisältyi myös festarilippis, mutta se jäi sitten lopulta reppuun. :) Pakko sanoa, että nyt kun näen nuo kuvat hameesta, ihastuin siihen ehkä vielä enemmän. Loistolöytö ja lahjakortti well spent, sanoisin.

P8103157.JPG

Pilottitakki Lindex, mintunvihreä paita Superdry, kultainen hame COS, buutsit Rebecca Minkoff, reppu Fjällräven Kånken, aurinkolasit Lindex, sormus Massimo Dutti, huulipuna Yves Rocher & Face Stockholm

P8103215.JPG P8103205.JPGP8103173.JPG

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti, Musiikki

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • minniina

  onpa tyylikäs asu! :-)

 • Flore

  Tosi kaunis hame! Itselläni on ihan sama juttu COSin kanssa. Vaatteet näyttävät kivoilta ja hyvälaatuisilta ja kaikkea, mutta joko mitään sovitettavaa ei löydy, tai sitten jos löytyy niin vaatteet eivät ikinä ole itseni mallisia. Yhden puolihameen olen tainnut sieltä ostaa, ja se on kyllä ollut aivan erinomainen ostos.

 • Loki

  Ongelma cosin kanssa on se (kin että on epäilyttävän HM:n epäilyttävä sisar), että vaatteet näyttävät ylisuunnitelluilta. Enkä tarkoita mitään haute couturea vaan ikäänkuin ihan tavallisia paitoja olisi viivottimen ja laskimen kanssa piirretty kirveen toimiessa kankaan leikkaajana. Sellaiseen konseptiin on hankala istuttaa itseään. Tai ehkä mihinkään konseptiin. Cosista näkee selvästi, että mitä johtoportaan pöydän ääressä on keskusteltu. Tehdään sellainen sleek and clean -konseptikauppa á la HM! Entäs &otherstories sitten? Vi ska göra sellainen vähän edgympi, mutta tyttömäisellä vivahteella ja indiemausteella, että tavoitetaan mahdollisimman monta marginaaliryhmää, jotka ei innostu cosista tai H&M:stä. Cashing! Totesin kaiken edellä mainitun kun hain nettikaupoista ihan tavallista collegepaitaa, jonka pitäisi pelastaa koko maailma (vaatekaappi). Mutta hame on hieno. Sopisi sen collegepaidankin kanssa, jota minulla ei ole. Nykyään kaikki hienot jutut sopisivat yhteen sen collegepaidan kanssa jota minulla ei ole.

 • Magee asu! Mä taas löydän COSista aina kaikkea ja ihan liikaa…

 • Emmi L.

  Aivan ihana hame ja oon niin samaa mieltä tosta sun kaverin sanomasta, että lahjakortilla kuuluu ostaa jotain mitä normaalisti ei ostaisi :) Mutta noi kengät on täydelliset <3 Oon etsinyt varmaan pari vuotta jo tollaisia, mutta budjetti ja ulkonäkö ei oo vielä osunut yhteen :D

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Miss Piggy

  Tosi kaunis asu kokonaisuudessaan, ja tuo hame on ihan to die for! Samoin huulipunasi on upea :) Mielettömän hyvältä näytät Jenni!

 • Minä vain

  Mahtava tyyli!

 • am_

  Itse oon kyllä löytänyt cosilta vaatteita. Sieltä ostamani vaatteet ovat olleet aika perusjuttuja, villaneuleita ja simppeleitä puseroita työkäyttöön. Laatuun olen ollut erittäin tyytyväinen, ja sen takia cosia suosinkin!

 • MissKei

  Raikas yhdistelmä tuo minttu ja kulta! Mä löydän aika harvoin COS:lta mitään, vaikka löydän aina paljon sovitettavaa, lopulta aika harvat vaatteista istuu mulle hyvin ja monet näyttää jotenkin liian laatikkomaisilta mun päällä ja mun tyyliin. Ne harvat vaatteet mitä oon ostanut, on olleet kyllä laadukkaita ja paljon käytössä.

 • Vierailija

  Jostain syystä COS Helsinki: laatikkomaisia vaatteita, ei mitään sovitettavaa. COS Amsterdam tai COS Barcelona taas toimii. Joskus olen käynyt hetiperään Helsingissä matkan jälkeen, ja siellä ei ole samoja malleja edes ollut myynnissä… Että ei oo kaupungin tai esillepanon vika.

 • TiinaMariN.

  Mulla on ongelmana COSin kanssa liika laatikkomaisuus/skandinaavisuus joka ei iske ja vaatteet jää aina pitämättä. Mutta, hyviä perusneuleita löytyy joskus. Ärsyttävyyttä Cosiin tuo se kuinka se on niin läpinäkyvän tekemällä tehty niille jotka eivät ikinä astu H&M:n ovista sisälle- se on hienostuneempi mutta onkohan lopulta kuitenkin samoissa tehdasoloissa tehtyjä kuteita? Matskut on hivenen parempia, mutta…

  Kultahame on kyllä hieno!

 • lotts

  oot Jenni kyllä niiin inspiroiva! noi letit<3.
  ja mahtavuutta, missä tilanteessa kultaista hametta muka EI käyttäisi!? :D

 • Tee

  En nähtävästi ole ainoa jota tämä asia vähän häiritsee. Kaikella lempeydellä, mutta mitä bloggaaja on mieltä tästä?

  http://www.hs.fi/sunnuntai/Miksi+HM+omistaa+Aleksilla+kuusi+eri+kauppaa/a1376106224589?ref=hs-art-top-1

  Tämä nyt tuskin tuli yllätyksenä, kun oli vanhaa tietoa jo ei-bloggaavalle ja uusia vaatteita vain alusvaatteliikkeistä hankkivalle. Aikoinaan oli huijattu olo, mutta annoin itselleni synninpäästön kun en kyseisen tehtailijan vaatteita ole ostanut puolta tusinaakaan koko 30-vuotisen elämäni aikana.

 • Priska

  Samaa mieltä, ihan loistava asenne tuo missä en pitäisi kultaista hametta… :) Tällaista lisää katukuvaan, kiitos! Ja itsellenikin.

  COSista en ole löytänyt oikeastaan mitään, vaatteet ovat jotenkin liian pelkistettyjä ja tosiaan usein laatikkomaisen väljiä. Näytän niissä kaksi kertaa isommalta kuin oikeasti. Paitsi se yksi mekko kolme vuotta sitten… Sovitin Köpiksen liikkeessä täydellisesti istuvaa kotelomekkoa, jossa oli sitä jotain pientä kivaa – ja jätin sen ostamatta. Vieläkin harmittaa!

 • Mrs V

  Voih, magee hame.. Itselläni COS:n kanssa kyllä ihan päinvastainen ongelma…
  Kuuluu ihan yksiin lempimerkkeihini!
  Aina löytyy jotain ostettavaa ja yleensä liikaakin ;)
  COS:n nettikaupasta vain on hankala siinä mielessä tilata, että monet merkin vaatteet näyttävät kuvissa joko oudoilta (tai sitten toisinpäin eli hyviltä) ja päällä ihan muulta.
  Eli ehdottomasti mielestäni kannattaa kokeilla liikkeessä sellaistakin joka henkarissa näyttää hieman oudolta, päällä se voi näyttää tosi hyvältä (kokemusta siis tällaisesta on monenkin merkin vaatteen kohdalla)

Related posts