10/08/13

Punaiset huulet ja leopardikengät

5 54 P8093011.JPG

No nyt on Flow-festarit tältä vuodelta korkattu. Hyvä musiikki, ihanat ystävät ja ennakko-odotuksiin nähden todella mukava sää pitivät huolen siitä, että ilta oli todella onnistunut, vaikka ennen festareille lähtöä oli kotona sellainen fiilis, että mitä jos sitä vain jäisi kotiin ja menisi ajoissa nukkumaan. :D Onneksi menin! Tänään ja huomenna sitten uudestaan!

P8093024.JPG

Päätin luottaa festarieleganssissani mukavuuteen ja yksinkertaisuuteen. Siniset farkut ja valkoinen toppi -yhdistelmä toimii aina, joten sillä mentiin. Mausteeksi kokonaisuus sai vihreän pilottitakin, ensikävelylleen päässeet leopardi-herrainkengät, punaista huulipunaa ja korkean poninhännän. Viime vuoden Flow-univormuun kuulunut Kånken sai jälleen toimittaa festarirepun virkaa – se on vain niin kätevä ja ajoi asiansa mainiosti Roskildessakin. :) Hullua miten sitä voi mieli muuttua noiden eläinkuosienkin suhteen. Olen nyt aivan rakastunut noihin jo aikaa sitten ostamiini leopardikenkiin, vaikka olen takuuvarmasti joskus vannonut, etten ikinä koskaan pukeutuisi eläinkuoseihin. Vannomatta paras, kuten olen noin miljoona kertaa todenut aiemminkin. ;) Lisää Flow-fiilistelyitä, -kuvia ja -tarinoita on luvassa myöhemmin, joten pysykäähän kuulolla!

Kuvausavusta kiitos Avec Sofié -blogin ihanalle Sohville! <3

P8093010.JPG

Farkut East by Eastwest, valkoinen toppi H&M, minituubitoppi Monki, pilottitakki Lindex, reppu Fjällräven Kånken, leopardikengät Rizzo, huulipuna Face Stockholm (saatu blogin kautta)

P8093016.JPGP8093013.JPG P8093020.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ihana asu! Mä en itse ollut flow festareilla, mutta kuuntelin sitä jyskettä kotona :D

  • Mi Mi Mendine

    Juuri mietin, että harmi kun en tänä kesänä ostanut lippuja mihinkään festareille. Ensi kesänä aion kyllä lähteä! Todella ihana asu (:

  • Ninzone

    Punaisia huulia ihanampaa ei ole! :)

  • Punaiset huulet ja leopardi kuosi – klassikko yhdistelmä joka toimii aina! Vaikka leopardi kuosi onkin ollut jo trendinä melko pitkään, minun mielestäni on hienoa ettei suosio ota laantuakseen! :)

  • Ihana asu ja noi huulet on makeet!

Related posts