9/08/13

Haussa farkkushortsit!

18 40 P6300473.JPG

Hei kaipaisin teidän viisaiden ja tietävien lukijoiden apua, sillä etsiskelen täydellisiä farkkushortseja. Uskolliset alelöytö-shortsini muutaman vuoden takaa on nimittäin nyt selvästikin käytetty loppuun, kun huomasin kankaan jokin aika sitten hiutuneen takapuolesta niin ohueksi, että viritellessäni pöksyjä parempaan ojennukseen liikennevaloissa seistessäni, peukaloni meni kankaasta läpi. Olisittepa nähneet ilmeeni tuolla hetkellä. :D Olen tietenkin harmissani lempparishortsieni kohtalosta, mutta tuolla hetkellä ilme taisi enemmänkin olla jotain kauhistuksen ja nauruun purskahtamaisillaan olevan välimaastosta. 

P1019565.JPG

Ehdin jo sittemmin tehdä pientä kierrosta kaupungilla vanhoille shortseilleni korvaajia tiiraillen, mutta ilmeisesti shortsisesonki alkaa auttamatta olla ohi, sillä mitään järkevää en löytänyt. Parastahan olisi tietysti tuunata itse shortsit vanhoista farkuista mutta kun sellaisia leikeltäväksi sopivia farkkujakaan ei juuri tällä hetkellä löydy kaapista. Haaveissa olisi tuollaiset vaaleat ja rennot farkkushortsit – aika samantyyppiset siis kuin nuo vanhatkin. Tosin haluaisin kyllä toisetkin, sellaiset korkeavyötäröisemmät. Mutta kummankaanlaisia en ole onnistunut löytämään. Että murmelit, vinkkejä ja bongauksia kehiin kiitos! Vai pitääkö tässä jäädä odottamaan ensi kevättä? :/

P6300532.JPG

Tags: ,

Categorised in: Muoti

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jojo

  Poikkeuksetta aina käynyt samoin mun lempifarkuille, ja aina kestää toipua tilanteesta aika kauan. Suren vieläkin farkkujen hautausmaalle mennyttä pariani, täydellisen vaalean demimsiniset, eikä venyneet liikaa käytössä, mutta ahkera käyttö sai kyllä haara/takapuolialueen kulumaan, eikä mikään enää auttanut.

  Mutta kevennykseksi huono läppä, oikeesti ekana tuli heti mieleen: Levikset repee :( :D

 • Mä löysin lempparifarkkusortsini tänä kesänä kappahlista, mutta ne on kylläkin tummat. Gina tricotissa on yleensä kivoja sortseja, kannattaa vilkaista. :)

 • Jo-hanna

  Makialla olis hyvässä alessa tällaiset: http://store.makiaclothing.com/ss13/women/women-denim-chino-shorts-b-wash-ss13.html jotka miellyttää ainakin mun silmää kovasti. Samat löytyy myös tummansinisenä!

 • Jenya

  Carlingsilta löytyy ihania malleja sekä naisten, että unisex osastolta (omat lemppari juurikin jälkimmäiseltä).

 • K=Katariina

  Miten olisi Lindex? Itse olen etsinyt farkkutakkia ja tullut siihen tulokseen, että joudun odottamaan ensi kevättä.

 • JonnaK

  Kirpparilta kannattaa tsekata jos löytyy yläosasta itselle mieluisia farkkuja jotka voisi sitten pätkäistä sortseiksi.

 • Sminka

  Mä suosittelisin tsekkaan nettikauppojen alet esim. H&M, Asos, Nelly jne. Niissä yleensä vielä alessakin on valikoimaa jäljellä.

 • Lora

  Olen itsekin yrittänyt löytää kivoja farkkushortseja tässä viime viikkoina mutta niitä täydellisiä ei ole vielä tullut vastaan. Bongasin Kaivarin kanuunasta siskolleni kivat shortsit (jos olisivat olleet yhtä kokoa suuremmat olisin itse ostanut :))joten suosittelen katsomaan kirppareiden valikoimaa.

  Monkissa oli myös yhdet vaaleat shortsit mutta ne olivat edestä vähän revityt.

   

 • tuika

  Elloksella näytti olevan vielä paljon eri malleja eri merkeiltä.
  Mm. tämmöiset: http://www.ellos.fi/twist-tango/twist-tango-olivia-farkkushortsit/388674?N=1z141poZ1z141ruZ1z141ngZ1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=15

 • Saraa

  Cubuksessa on usein sellasia polvimittasia shortseja (tai siis sellasia niinku miesten shortsien pitusia) löysänä ja ihan tiukkana usein ja munki tän hetkiset lempparishortsit on sellasista lyhennetyt :) ja ne maksaa ihan muutamia euroja vaan tai ainaki mulla ne hinnat on ollu 4-7 euron väliltä:D ja se kangas on sellasta ihanan tuntosta tai siis sellasta että vaikka ne on tiukat nii ne ei ahista:)

 • sup

  Itsehän löysin täksi kesäksi täydelliset farkkushortsit muotikauppa Prismasta :D ei ollu hinnalla pilatut ja yksinkertaisesti vaan täydelliset! Tarpeeksi vyötäröä ettei p*rsvako/alushousut näy istuessa, tarpeeksi lahjetta ettei kannikat näy, hauskasti käännetyt lahkeensuut, täydellinen kivipesusininen väri, täydellinen kangas: pientä strechiä jotta on mukavat jalassa muttei liikaa että alkaa lököttää eli täydellinen istuvuus :)

 • Heitu

  Tänä kesänä juuri ostin ihanat farkkushortsit lindexistä, mutten tiedä saako niitä enää. Ovat aika saman tyyliset kuin nuo sinun vanhat. Vaaleat, pienillä kulutuksilla ja käännetyt siistit lahkeet.
  Kirpparilta ehkä lähtisin itse nyt etsimään lyhennettäviksi sopivia farkkuja, kun ei taida enää kaupoissa oikein olla. Onnea uusien lemppareiden etsintään! :)

 • liisssa

  Itse oon valtavan ihastunut Levi’s 501 -farkuista tehtyihin shortseihin, joita en itse oo vielä saanut kotiutettua mutta niitä on sitäkin enemmän tullut kuolattua. Näähän voi itse askarrella, jos sattuu esimerkiks kirpparilta löytymään sopivat Levikset, mutta oon nähnyt näitä myös myynnissä valmiina leikeltynä. (tai sitten on vaan imitoitu lahjakkaasti sitä viisinollaykkösten mallia.) Nää kuitenkin mätsäis hyvin noihin sun toiveisiin hiukan korkeampivyötäröisistä shortseista! Netistä 501-shortseja löytyy esimerkiksi ruotsalaisesta IMSO.com -nettikaupasta. Varmaan toimittaa Suomeenkin. :)

 • Ten

  Mä menisin UFFiin tai kirpparille. Yhdet farkut ostin UFFista, vaalensin kloriitilla (olivat harmaat), tuloksena kesän luottoshortsit!

 • JLe

  Mä löysin pitkän etsinnän jälkeen täydelliset farkkushortsit Abercrombielta. Niiden valikoima on super laaja ja mega hyvä näin yli kolmekymppisenkin makuun;) Oli jopa valinnan vaikeutta, joten ostin kahdet;)

 • makkara

  Parhaat shortsit olen aina tehnyt itse leikkaamalla farkuista. Kannattaa varmaan kurvata Weekdayn final saleihin ja metsästää sellaset 10 € alefarkut ja saksia, tai sit ehdottaisin Zaraa tai Bik Bokkia jos ihan valmiit shortsit haluaa, kai sielläkin on vielä alet käynnissä…?

 • Olive

  Mulla oli samankaltainen ongelma alkukesästä, kun en omistanut yksiäkään farkkushortseja eikä kirppareilta tietenkään tullut vastaan yksiäkään kivoja ja istuvia vaaleita farkkuja, jotka voisi leikeillä itse. Löysin sattumalta tänä kesänä paljon käyttämäni ja rakastamani vaaleat farkkushortsit (aika samantyyliset kuin nuo sinun) BikBokista. Tykkään hulluna. :-)

Related posts