8/08/13

Bloggaajan kotona: esittelyssä makuuhuone

63 72 P8072885.JPG

Noniin, nyt on ensikurkkaus meikäläisen makuukammariin tehty ja nyt olisi luvassa vähän laajempaa kuvaa. Tuntui luontevalta jakaa kuvasato kahteen osaan, kun sitä syntyi niin paljon. Niin, että vielä noin miljoona kuvaa lisää luvassa! ;) Kiitos vielä edelliseen koti-postaukseen tulleista ihanista kommenteistanne. Täytyy todeta, että omalla ihanalla kodilla on ollut valtavan suuri merkitys koko siinä prosessissa, jota olen käynyt läpi alkuvuodesta lähtien. Täällä kodissa on hyvä olla. :)

P8072867.JPG

Mainitsin jo viime postauksessa, että oli makuuhuoneestani tuli muuton jälkeen melkoinen tyttöyden pyhättö. :D Olen oikeastaan ollut vähän hämmentynytkin tästä lopputuloksesta, koska en ollut koskaan ajatellut olevani sisustusasioissa näin hempeän naisellinen ja romanttinen. Olohuone on vähän pelkistetympi, mutta kyllä sekin suoraan sanottuna aika tyttömäiseltä näyttää valkoisina sohvineen ja värikkäine yksityiskohtineen. Ehkä joudun nyt kohtaamaan uuden puolen itsessäni? Pukeutumisen osalta minussa on kyllä sellainen tyttömäinen ja naisellinenkin puoli, mutta jotenkin sisustuksessa se yllätti minut. Toisaalta, mikäs täällä on itsenäisenä naisena tyttöyden valtakunnassa asustellessa. ;)

P8072882.JPG

Pikkuruinen makuuhuone on melkoinen tilaihme ja lattiasta kattoon ulottuva peiliovikaappi toimii paitsi erinomaisena säilytystilana, tuo myös valtavasti tilan tuntua pieneen ja melko täyteen huoneeseen. Makkarissa neliöt on tosiaan käytetty aikalailla viimeistä senttiä myöten, mutta olen iloinen, että sain sopuisasti rakkaat kalusteeni sinne soviteltua, vaikka juuri ylimääräistä tilaa ei olekaan jäänyt. Meikäläinen mahtuu sinne silti vallan mainiosti. Monet kalusteistani ovat sellaisia rakkaudella etsittyjä, löydettyjä ja vuosien mittaan keräiltyjä, joten en jotenkin osaisi ajatella luopuvani mistään näistä nykyisistä. Niinpä ilahdutti kovasti, että kaikki tutut esineet löysivät pienessäkin kodissa paikkansa. To do -projekteina makuuhuoneessa on vielä kattolampun vaihtaminen omaan valaisimeen ja pitäisi tuo Tapani Mikkosen ihana kukkataulukin kehystää. Ja ikkunat pestä… ;) Muuten alkaa olla aika valmista. Vaikka ainahan sitä sitten jotain projektia varmaan tulevaisuudessakin keksii… 

P8072962.JPG

Tykkään itse kovasti tuosta makuuhuoneen harmonisesta ja rauhallisesta värimaailmasta, joka sopii minusta hyvin tilaan, jossa onkin tarkoitus rauhoittua ja nukkua. Yksi todellinen luksusjuttu on myös se, että aamulla herätessäni näen ensimmäisenä sängystä suoraan taivaan – ylimmän kerroksen onnea. Saattaa kuulostaa kummalliselta, mutta kaupunkiasumisessa se ei todellakaan ole itsestäänselvyys, että ikkunasta näkee siivuakaan taivasta. Omalla kohdallani tämä taitaa olla ensimmänen kämppä, jossa oikeasti voin vastapäisen talon seinien lisäksi tiirailla myös taivaankantta. :) Ja on toki tässä ylimmän kerroksen asumisessa muitakin etuja kuten vaikkapa se, että valoa täällä riittää. Muutenkin tässä asunnossa on tosi ihana valo, sillä tänne paistaa vain hetken aikaa aikaisin aamulla suoraan aurinko ja sen jälkeen vastapäisen vaalean talon seinät heijastavat auringonvalon ihanan pehmeänä meikäläisen kämppään iltaan asti. Myönnän kyllä, että valo oli yksi kriteereistäni kämppää hakiessa, eikä vähiten siksi, että blogin takia valokuvia tulee otettua valtavan paljon myös kotona. Helpottaa elämää huomattavasti, kun ei tarvitse hämärässä säätää.

P8072944.JPG

Kaiken kaikkiaan olen viihtynyt tässä kodissa älyttömän hyvin ja huomaan usein fiilisteleväni tätä omaa kotikoloani. Ja se taitaa olla sen merkki, että jotain on mennyt nappiin. Olen myös havainnut, että viihdyn nykyään kotona niin hyvin, että minusta on tullut melkoinen kotihiiri. Hengailen kovin mieluusti täällä kotona ihan itseksenikin nykyään, kun täällä vain on niin mukavaa. Vaaransa siis siinäkin, että viihtyy kotona liian hyvin – ainakin sosiaaliselle elämälle siis. Valitsen esimerkiksi viikonloppuiltaisin nimittäin huomattavasti useammin rauhallisen koti-illan kuin että lähtisin jonnekin ulos riekkumaan. Mutta mikäs siinä, tyttöyden valtakunnassa on kaikki hyvin. ;)

P8072870.JPG P8072886.JPG

Vanhan peilipöydän löysin opiskeluaikoina kirpputorilta, ja vaikka se oli opiskelijabudjetille tuolloin kallis hankinta, oli se pakko käydä ostamassa, kun muistan nähneeni siitä uniakin. :)

P8072909.JPG

Makuuhuoneeseen saa ihanan valon illalla, kun sytyttää nuo kaikki ikkunalaudalla olevat kynttilät yhtäaikaa – kunnon kynttilämeri!

P8072888.JPG P8072894.JPG

Liinavaatekaapin päällä on kokoelma kaikenlaisia esineitä: isoäidin vanha kaunis puinen metronomi, kuivuneita eukalyptuksen lehtiä sinivihreässä maljakossa, vanhempieni Kiinasta tuliaisiksi tuoma maalaus, kokoelma hatturasioita ja Indiskasta löytyneet tuikkulyhdyt.

P8072896.JPG

Moni on ihastellut noita siroja kuparinvärisiä henkareita. Ne on ostettu sisustusliike Pinosta Fredrikinkadulta ja ovat tanskalaismerkki Hayn valikoimaa. :)

P8072904.JPG

Ikkunalaudan allekin olen jemmannut tyhjään tilaan tavaraa. ;) Kauniit kengät olen saanut lahjaksi kenkäsuunnittelija Emmi Malmströmiltä

P8072887.JPG

Vanha yöpöydän lamppu on kuulemma isoisäni peruja ja se on ollut minulla käytössä lapsesta asti. :)

P8072898.JPG

Tuosta taulusta alkoi perinteeni ostaa veronpalautusrahoilla taidetta. Löysin kauniin valokuvateoksen TAIKin joulumyyjäisistä.

P8072900.JPG
P8072905.JPG
P8072945.JPG

Olin etsinyt pitkään kaunista vanhaa kaappia, kun täydellinen tuli lopulta vastaan nykyään jo lopettaneessa antiikkiliikkeessä Iso-Roballa. Vanhalla tummaksi petsatulla liinavaatekaapilla on ikää reilut 85 vuotta ja sisäpuolella hyllyjä koristavat yhä sen edellisen omistajan taiteilemat reunapitsit. <3

P8072989.JPGP8072926.JPGP8072914.JPG

Minulle on tullut tavaksi pitää makuuhuoneessa lähes aina tuoreita kukkia – siitä tulee vain niin hyvä mieli. :)

P8072899.JPGP8072922.JPGP8072901.JPG

Löysin Tapani Mikkosen ihanan kukkateoksen viime syksynä taidegalleriasta ja käytin taas veronpalautukseni taiteeseen. Nyt pitäisi enää saada kukkaset kehystettyä!

P8072910.JPG
P8072917.JPG P8072937.JPGP8072935.JPGP8072993.JPG

Hauska purnukka on peräisin H&M Home -liikkeestä.

P8072938.JPG

Sääliksi käy muuttomiehiä, jotka roudasivat muotilehtiäni uuteen kotiin. Tällä kertaa heille tosin maksettiin hommasta ihan palkkaakin – kavereille en olisi kehdannut sitä nakkia enää antaa ties monetta kertaa. :D

P8072971.JPG P8072947.JPG P8072950.JPG P8072957.JPGP8072986.JPG

Rahapuun sain äidiltäni tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin. <3

P8072931.JPG

Lukijan vinkistä löytynyt tikashylly on ollut loistohankinta. :) Hylly bongattiin Hobby Hallin lastenosastolta ja oli huippuedullinen – vinkiksi kiinnostuneille!

P8072985.JPG P8072997.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags:

Categorised in: Koti

63 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Katih

  Kaunista ja harmonista!

 • Tipu

  Mistä ihana sängynpääty on hankittu? :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Kyllä tässä makkarissa nukutaan hyvin. <3

 • Jenniii

  Ihana sängynpääty on Duxianan kuten koko sänkykin. :) Molemmat on ostettu reilu 2 vuotta sitten Stockmannilta. En tiedä olisinko muuten päätynyt ostamaan päätyä (hehheee), mutta tuolloin Stockalla oli tarjous, jossa sai hyvään pakettihintaan kaksi sänkyä petareineen, jalat, helmalakanan sekä päädyn. Ja voin kyllä suositella – on ollut ihana! :) On kivaa, kun voi sängyssä istuskellessa nojailla pehmeään päätyyn ja tuohan tuo myös ihan toisenlaista ilmettä koko huoneeseen. Ja Duxianan sängyistä ei ole kuin hyvää sanottavaa myös. :)

 • sku

  Kylläpä on kaunista!

 • noog

  Tuo hobbyhallin hyllykkö oli kyllä superlöytö! Ihastelin sitä aikani sun blogissa kunnes hoksasin että tuollainen menee just hyvin mun pieneen kylppäriin. Ostin, kokosin ja ihastuin! Luhdan korit mahtuvat siihen juuri passelisti ja tavarat ovat järjestyksessä :)

 • Aivan ihanan näköistä!

 • Mona

  Ihana ihana ihana makkari!!!!!!!!!! <3 <3 Niin kauniisti oot sisustanut:) 

 • Olga

  Kaunis makuuhuone! Mintunvihreä on kyllä yksi maailman parhaimmista väreistä. :)

 • Sra

  Kiitos kauniin kotisi esittelystä! On kyllä tuollainen sisustus juuri mun makuun :)
  Saako kysyä vinkkiä liittyen vaatteiden, kenkien yms. Säilytykseen? Miten olet sen ratkaissut pienehkössä kämpässä, riittävätkö peilikaappi ja rekki? Olen muutamassa poikaystävän kanssa pieneen kaksioon ja tämä mietityttää.. :) kiitos jos jaksat vastata!

 • Mimimu

  Maailman ihanin huone! <3 Kaikki on niin suloista ja ihanaa. :) Ihanuutta täynnä koko blogisi <3

 • Olet kyllä sisustanut itsellesi aivan todella kauniin kotikolon! Ihastelin erityisesti tuota peilipöytää – itse ”vohkin” samanmoisen isomummoni jäämistöstä, mutta toistaiseksi asuinolosuhteeni ovat vielä sen verran tiiviit, ettei sille ole löytynyt tilaa. Ollapa jo se päivä, kun saan sen vihdoin Oikeaan Kotiin vanhempieni varastotiloista!

 • Neti

  Onpa ihana!!!

 • Kedonkukka

  Näyttää kauniilta! Minua kiinnostaisi kuulla lisää vaaterekissäsi roikkuvista kaunokaisista :)

 • Minie

  Niin kaunista ja harmoonista. Näiden kuvien katsominen luo uskoa siihen, että oma remontissa ja täyskaaoksessa oleva makuuhuone on vielä jonakin päivänä valmis.
  PS. Rakastan tuota sun liinavaatekaappia

 • Lurdi

  Minulla on samanlainen lamppu! Se on vain harmaa.. :) Sain sen isältäni, joka todennäköisesti sai sen äidiltään.

 • Minie

  Vielä kenties hassu kysymys, mutta koostuuko tuon hobby hallin tikashyllykön tukipuut useammasta osasta vai ovatko yhtä pitkää kappaletta? Kuvissa kun näyttää muutamassa kohdassa olevan nuissa ohjaspuissa jonkinlaista katkelmaa, vai onko kyseessä vain jonkinlainen tukisysteemi… Ja muistatko minkä kokoisena pakettina hyllykkö saapui perille?
  Tässä vain pohdin, saisinko seuraavalla kerralla kotisuomessa vieraillessa raahattua osina ulkomaille mukaan tään hyllykön, tällaista kun on etsitty ja hartaasti :)

 • nansk

  Kysymys: täytyykö tuollaiset tikkaat ruuvata seinään kiinni vai onko niissä jotkut tukijalat? Olisivat ihanat meidän makkariin tai kylppäriin, mutta opiskelijakämppään ei viitsisi tehdä ylimääräisiä reikiä seinään…

 • Odotan innolla sitä päivää kun saan oman kämpän ja voin sisustaa kaiken itse :D

 • Jenniii

  Voi kiitos! Ihana kuulla, että tykkäät. :)

 • Jenniii

  No sanos muuta! Suurkiitos vain sille lukijalle, joka siitä vinkkasi. :) Tuo on niin näppärä ja iso plussa siitä, että pysyy itsekseen pystyssäkin!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Kyllä täällä aika onnellinen kotoilija lymyilee. 

 • Jenniii

  Voi kiitos Mona! Tyttöyden valtakunnassa on oikein mukava asustaa. :D

 • Jenniii

  Kiitos. :) Ja mintunvihreän suhteen olet ehdottomasti oikeassa. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) No tällä tavaramäärällä on aina säilytystiloista pulaa, mutta tässä asunnossa on kyllä tosi hyvin säilytystilaa pieneen kokoonsa nähden. Makuuhuoneessa on tuo jättiläiskaappi, joka kätkee sisäänsä tankokaappitilaa kahdessa kerroksessa, muutaman hyllyn sekä korkean Elfa-tyyppisen korisysteemin. Myönnän, että kaapin ovia en mielellään vieraille avaisi – sen verran täyteen on sisus ahdettu. :D Vaaterekki toki auttaa säilytyksessä jonkin verran, mutta todellisuudessa se on enemmän tuollainen sisustuselementti, koska haluan pitää rekillä vain valikoituja juttuja väljästi. 

  Laukut, liinavaatteet ja pyyhkeet säilytän sängynaluslaatikoissa, ja eteisestä löytyy vielä pikkuruinen vaatehuone / suuri komero sekä naulakko, joissa säilytän kenkiä ja ulkovaatteita. Lisäksi eteisessä on pieni kenkähylly sekä kenkäkaappi. Täällä on myös paljon pieniä käteviä säilytysratkaisuja, kuten eteiseen katonrajaan rakennettu hylly, jonka päällä säilytän näteissä koreissa kaikenlaisia huiveja ja pipoja, yms. Ja on eteisessä vielä tuollainen vanha katonrajassa sijaitseva komerokin, johon mahtuu älyttömästi tavaraa. Täällä on hyvin hyödynnetty huonekorkeus ja säilytystilaa on kaapeissa lattiasta kattoon. Varsinainen tilaihme siis. :) Mutta pienessä kämpässä kannattaa tosiaan hyödyntää sängyn alle jäävä tila ja käyttää lisäapuna esille jätettäviä kauniita koreja ja hatturasioita, yms. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Mahtavaa kuulla, että muutkin tykkäävät. <3

 • Jenniii

  Kiitos, ihana kuulla. :) Minä olen sitkeästi peilipöytääni kuskannut asunnosta toiseen, enkä kyllä siitä hevillä luovu. Toivottavasti sinäkin saat omasi pian käyttöön!

 • Jenniii

  Kiitos kaunis. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Pitääpä katsoa, jos niistä tekisin jotain ihan erillistä esittelyä… ;)

 • Jenniii

  Kyllä se vielä siitä iloksi muuttuu, ihan varmasti! :) Onnea remppaan!

 • Jenniii

  Aijaa! :) Mahtavaa. Tuo on kyllä hyvin palvellut vuosikymmenestä toiseen. :)

 • Jenniii

  Näit ihan oikein eli nuo pystypuutkin tulevat parissa osassa ja ruuvataan sitten yhteen. :) Paketti on siis melko näppärän kokoinen ja uskoisin, että pystyt sen varmaan jotenkin raahaamaan mukanasi. :)

 • Jenniii

  Hyllykön pystyy ruuvaamaan myös seinään kiinni, mutta pysyy minusta mainiosti pystyssä ilmankin – mikä olikin yksi kriteereistäni sitä hankkiessa. Eli toimii hyvin myös itsekseen seisovana versiona. :)

 • Jenniii

  Oi että, sinulla on siis se vielä edessä! :) Minulla taisi ensimmäinen oma koti olla aikamoinen opiskelijaboksi sekalaisine kalusteineen, mutta on se ihanaa, kun pääsee itse laittamaan. :)

 • ihastuttava makuuhuone. itse vielä vain haaveilen niistä ajoista, kun olisi varaa muuhun kuin yksiöön. olisihan se ihana nukkua eri huoneessa kuin huriseva pakastin.

 • Cloetta

  Nå tuollahan kelpaa nukkua prinsessan unia ja lueskella uusimpia muotilehtiä. Lovely indeed! take care.

 • Sra

  Kiitos! Jään näiden pohjalta mietiskelemään asiaa :)

 • juulimaa

  Onpa kaunista!! Itse olen välillä kaipaillut sitä ihanaa aikaa, kun asuin ihan yksin omassa kämpässäni. Oma koti jotenkin ilmensi omaa sielunmaisemaa ja kotia oli ihana laittaa ja pitää siistinä. Yksin asuminen oli mielestäni ihanaa, nauti siis siitä! (Ei siis sillä, että hirveästi harmittaisi asua poikaystävän kanssa, mutta on siinä sekin nurja puoli, että pitää tehdä kompromisseja, eikä koti ole enää yksin minun.)

 • Kuvankauniita otoksia, ja samaa totean kuin edellisessäkin postauksessasi; silmät lepäävät kodissasi (ja se sielukin) :-)

 • rimami

  Liinavaatekaapit on mun suuri rakkaus. <3 Aivan ihania! Tosi kaunis makuuhuone muutenkin.

 • Vierailija

  Sehän on ihan mahtavaa, että on sellanen koti, missä haluaa viettää aikaa!

 • Saaruli

  Ei voi olla todellista, mulla tuli kyyneleet silmiin kun oli niin mielettömän nättejä ja ihania kuvia :’) kiitos kun sulostutit päivääni!

 • Ana

  Mielettömän kauniin sisustuksen olet loihtinut! Mintun sävy tuo kivasti raikkautta kokonaisuuteen :) Mistä olet löytänyt nuo liinavaatekaapin päällä majailevat 2 ylintä (mustavalkoinen ja keltainen)
  hatturasiat? Olen hetken etsiskellyt itselleni hatturasioita sisustusta varten.
  Tilaatko jo(i)takin lehteä/lehtiä, vai oletko vuosien varrella kerännyt ihan irtonumeroina? :)

  Nämä sisustuspostauksesi ovat aina todella mielenkiintoisia, saan joka kerta inspiraatiota itsekin!
  Kiitos siis näistä :)

 • Minä vain

  Ihana makkari edelleen! :)

  Minua harmittaa, että itselläni ei ole varsinaista makkaria ollenkaan, vaan vain sellainen pieni alkovi olkkarin yhteydessä. Koloon ei siis mahdu muuta kuin vuode ja yöpöytä. Mutta toisaalta, koska makkarissa vain nukutaan, tarvitaanko sinne välttämättä edes mitään muuta? :)

 • nupsi

  Ihana, ihana makkari! :) Aiheeseen kuulumaton (tai noh liittyhän tämä sisustamiseen! :D), mistä olet hankkinut kauniin olohuoneesi seinäkellon? :) Itselläni olisi sellainen etsinnässä!

 • Tipu

  Osaako kukaan sanoa löytyykö tuota Hobby Hallin hyllykköä vielä jostain? :)

 • Näyttääpä aikalailla unelma makuuhuoneeltani. Eli hyvä maku sinulla siis ;D

 • Lora

  Tämä pikku lintukotosi on niin I-H-A-NA! Värimaailma on kauniin harmoninen – en yhtään ihmettele jos viihdyt asunnossani :) Kivojen yksityiskohtien (nuo kengät on niin ihania ja tuoreet kukkaset niin MUST) lisäksi on mahtavaa kun huonekaluilla ja sisustustavaroilla on oma tarinansa – hankittu pikkuhiljaa vuosien aikana ja kulkeneet kanssani pitkän matkan. Tämmöiset kodit joissa on ripaus tai enemmän itse asukkia ovat niin persoonallisia – ei sitä kotia kuitenkaan viikossa rakenneta eikä siihen välttämättä tarvitse suuria summia panostaa.

  Oih, kuulostaa täydelliseltä tuo aamuherääminen ja kauniin taivaan näkeminen – täydellinen aloitus päivälle :)

  P.s Kiva muuten kun hyllykkö vinkistä oli hyötyä. Se sopii makuuhuoneeseen täydellisesti.

 • Voi apua, miten kaunis, rauhallinen ja seesteinen makuuhuone! Vanhat huonekalut tuovat tuohon ihanasti luonnetta ja muutenkin asuntosi taitaa olla aikamoinen helmi. Olet onnentyttö! :)

 • Kyselijä

  Kauniita kuvia, kaunis huone! Olen etsiskellyt sängynpäätyä, joten tuo sinun sänkysi kiinnitti huomiota. Mistäköhän olet löytänyt tuon kauniin päädyn?

 • Nalle

  Onnentyttö, kaunista! Liinavaatekaappi hatturasioineen on aivan mahtava.

 • Makuuhuoneesi on mielettömän kaunis ja ihana – oikea unelma, jossa on epäilemättä hyvä olla! :)

 • Mi Mi Mendine

  Ihana makkari! Etenkin tuo sängynpääty ja valkoiset kukat ovat mieleeni (:

 • Tipu

  Mietin itse samaa, mutta eivät näytä 65cm leveiltä kuvassa? :) Jenni osaisitko auttaa? :)

 • Olga

  Voin vastata Jennin puolesta, että ei ole Ladder-hyllykkö. Kyseinen hyllykkö löytyi lastenosastolta ja maksoi 29,90 €, mutta näyttäisi, ettei sitä ole enää saatavilla.

 • Jenniii

  Joo, huomasin saman kun yritin etsiä tuota omaa hyllykköäni. Eli se tosiaan oli lastenosastolla ja hinta tuon 29,90, mutta en enää löytänyt sitä valikoimista, joten olisikohan vain loppunut? :/

 • ellenM

  Aivan ihana huone! Hei mikä tuo vaaterekki on?aivan uskomattoman makea!

 • Veera :)

  Myytäiskö tota hyllykköä vielä minkä joku oli sulle linkannu? :) Hobbyhallin sivuilla ei näkyny, mut oisko mahollista että sitä ois vielä liikkeessä? Kun asun vähän kauempana niin en viitsisi lähteä liikkeeseen asti ja sit sitä ei siellä ookkaan :D
  Ihana huone! :) <3

 • Jenniii

  Kannattaa varmaan soitella Hobby Halliin ja kysyä suoraan sieltä – he tietänevät varastotilanteen kaikkein parhaiten. :) Sivustolla tosiaan ei näkynyt enää tuota samaa hyllykköä, joten on varmaan mahdollista, että se on päässyt kokonaan loppumaan. :/ Mutta kannattaa nyt ainakin kysyä!

 • tenar

  joku täällä jo ehtikin ihastella tuota peilipöytääsi, ja minulla olisi siitä yksi tarkentava kysymys! kuuluuko peili siis pöytään itseensä, vai onko peili erillinen elementti? jos on, mistä se on hankittu? olen itse haeskellut omaan kampauspöytääni peiliä, eikä tarkoitukseen sopivaa ole harmikseni vielä löytynyt.

 • Jenniii

  Peili kuuluu pöytään, joskin on irroitettavissa haluttaessa. :) Mutta luulen, että tuollaisia kannattaisi tsekkailla jostain antiikkiliikkeistä ja Helsingissä ainakin on jossain Fredalla tai Annankadulla muistaakseni ainakin ihan sellainen vanhoihin peileihin ja kristallikruunuihin erikoistunut liike. :)

 • sysikorento

  Aivan ihanan valoisa ja avara makuuhuone!
  Ihmeellistä miten olet saanut kaikki pikku pinot ja kauniit tavarat näyttämään ihan taideteoksilta. :)

Related posts