6/08/13

Levikset repee

6 71 NY Street 173743.jpg

Tänään ilmestyvän tuoreen elokuun Trendin Tyylihaukka-palstalla sukelletaan revityn denimin maailmaan. Muistan vieläkin ensimmäiset mielikuvani revityistä farkuista. Olin varmaan ensimmäisellä luokalla ja naapurissa asui yläaste- tai lukioikäinen tyttö, joka oli mielestäni NIIN cool. Kävelin kerran kouluun tytön perässä ja tuijotin silmät pyöreinä hänen aivan repaleisiksi revittyjä farkkujaan. 90-luvun alkuun kuuluneen tyylin mukaisesti pakarat suunnilleen vilkkuivat sieltä repaleiden välistä. :D Se muisto on jäänyt mieleen, vaikka revityt farkut eivät 7-vuotiasta natiaista kiinnostaneetkaan kuin muiden yllä. Eivätkä ne oikeastaan kiinnostaneet vielä seuraavaan 22 vuoteenkaan, mutta nyt jokin on päässäni naksahtanut ja jostain syystä revitty farkku näyttää houkuttelevalta.

LDN Street 172393.jpg

Ihan riekaleiksi riivittyjä farkkuja tuskin kovin moni tänä päivänä suosii, mutta pari reikää housujen polvessa tai reidessä on ihan ok. Hassua sinänsä, että minulla meni niin kauan innostua tästä jutusta. :) Erityisen hyvin tuo revitty look sopii minusta boyfriend-farkkuihin ja innostuinpa ajatuksesta jopa niin paljon, että nykyään sellaiset repaleiset boyfriend-farkut löytyvät jo omasta kaapistakin. Olin pitkään jo etsiskellyt sopivia boyfriend-mallisia farkkuja ja kun sellaiset tulivat vastaan vähän repaleisen homssuisena versiona, niin tuumasin, että miksipä ei. Ja mietin samaan syssyyn, että kylläpä tämä on tehty helpoksi, kun ei tarvitse edes itse farkkujaan millään raastinraudalla ja hiekkapaperilla ryhtyä hinkkaamaan. ;) Esittelyyn päässevät vähän myöhemmin – viimeistään, kun saan luottokuvaajani kesälomilta kotiin! Mitenkäs te muut? Lämpenettekö revitylle farkkutyylille vai onko housujen hajottaminen silkkaa hulluutta? :D

PS. Mainio DIY-ohje vanhojen farkkujen tuunaamiseen ja täydellisen revityn lookin loihtimiseen löytyy ihanasta Little Black Salmiak -blogista. :)

Mila 5PS STR 17742.jpgLDN Street 170277.jpg

Yritin kovasti tihrustaa, että onko tuolla housunpolvessa reikä. :D Mutta kyllä minä nyt kivenkovaan väitän, että vasemmassa polvessa joku reiäntapainen on – ihan vain jo siksi, että saan hyvällä omallatunnolla laittaa tämän ihanan tyylin tähän postaukseen!

Mila 2A STR 17661.jpgNY 1A STR 17154.jpgLDN Street 174471.jpg LDN 4VR STR 17283.jpg LDNW14 01AS 002.jpg NY 2A STR 17553.jpg NYCW14 06AS 401.jpg NYCW14 07AS 077.jpg Paris Street 173480.jpgParis 6PS STR 17751.jpg

Kuvat: Antoni Ruiz Aragó / Estrop

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts