5/08/13

Pilottitakki ja punainen suukkosuu

4 72 P8052847.JPG

Jostain syystä en ole pitkään aikaan käyttänyt oikein kirkkaanpunaista huulipunaa nyt kesällä, vaikka se yleensä kuuluu kestosuosikkeihini. Tänään kuitenkin sudin huuliin ihanan raikasta punaista ja muistin, miten ihana väri se huulilla onkaan. Ja tulinpa siinä samalla taas muistuttaneeksi itselleni, että hitsi miten mahtavan värikombon muodostavatkaan oliivinvihreä ja oikein kirkas punainen. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan! :) Tuo on yksi niistä yhdistelmistä, jotka eivät välttämättä ensimmäisenä herätä ajatuksissa luottamusta, mutta oliivinvihreän pusakan ja punaisen suukkosuun kombo todellakin on aivan mainio.

Ja hei, iloisia uutisia kaikille huulipuna-tutorialia jo ikuisuuden kyselleille! Sellainen on nimittäin vihdoin ja viimein huomenna luvassa. :) 

P8052833.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts