3/08/13

Erilaiset kesäkynnet

12 59 P8032663.JPG

Sitä tulee jotenkin kesällä aina valittua kynsilakkojen ja geelikynsien väreiksi kaikenlaisia kesän raikkaita ja kirkkaita sävyjä tai vaihtoehtoisesti hempeitä pastelleja, mutta tänään päätin lähteä ihan toisenlaiselle linjalle. Taannoiset mansikkasorbetin ja kullanhohtoisen sävyiset festarikynnet saivat väistyä ja päätin kesätunnelmille poikkeuksellisesti valita kynsiin tänään jotakin tummanpuhuvaa. Näin hiljattain ystäväni Cindyn varpaankynsissä syvää viininpunaista lakkaa ja ihastelin, miten kauniilta tuollainen tumma ja kohtalokas sävy näyttikään kevyesti päivettynyttä kesäihoa vasten. Siitä lähtien sellainen syvänpunainen sävy on pyörinyt mielessäni. Nyt sitten tänään oli kynsihuollon aika Bio Sculpturella ja päätin laitattaa kynsiini tuollaista herkullista viininpunaista, joka yleensä on tuntunut enemmän syyssävyltä. Mutta hitsi, miten kivalta se näyttääkään! Ja sopii jopa suosikkivärini mintunvihreän rinnalle – ainakin omasta mielestäni. :)

P8032675.JPG

Tiedoksi siis niille, joille kynsijuttuni eivät ennestään ole tuttuja, niin olen viimeiset 2,5 vuotta käyttänyt Bio Sculpturen geelikynsiä. Homma alkoi siitä, että tuttu kynsienlaittaja alkoi laittaa minulle huvikseen näitä kynsiä ja sittemmin olen jatkanut yhteistyötä Bio Sculpturen maahantuojan kanssa yhteistyötä. Saan siis kynnet sponssattuina. :) Mutta todella tyytyväisenä asiakkaana voin lämmöllä suositella. Jos teillä on kysyttävää tai haluatte kuulla tarkempia kokemuksia, niin kerron oikein mieluusti lisääkin!

P8032662.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihan todella kaunis sävy! Pitäisi etsiä itsellekin tuon sävyinen väri ihan lakkana :)

 • Upeat! Itse olen jo kauan aikaa sitten luopunut kausiajattelusta kynsilakkasävyjen suhteen talvella neonkeltaista ja kesällä mustaa, ihan fiiliksien mukaan. :)

  http://keyword-love.blogspot.fi/

 • Suvi55

  Ooh, miten täydellinen sävy!

 • sinihenna

  Väri on todella kaunis ja sopii tosiaan loistavasti mintunvihreän kaveriksi. :)

  Osaatko sanoa, mitä kynnet kustantaisivat? Onko ensimmäinen kerta kalliimpi vai onko hinta aina sama per kerta?

 • JenniH

  Onko alla omat kyntesi vai onko sinulla pidennykset kynsissä? Kuinka kauan sinulla normaalisti kestää kynsihuolto edellisten geelauksien poistoineen? Asuinseudullani on kaksi Bio Sculpture-yrittäjää. Toisella kestää minimissään 1.5h, jos pidennyksiä ei laiteta ja vielä tunti pidempään, jos kaikkiin kynsiin tehdään pidennykset. Toinen taas tekee puolet nopeampaa kaiken. Tätä nopeampaa tekijää en ole uskaltanut kokeilla, koska pelkään, että laatu on huono, kun kynnet tehdään pikaisesti.

 • Henriikka.

  Tosi kaunis väri! En ole aikaisemmin ollut kiinnostunut kynsien laitattamisesta enkä etenkään tekokynsistä, mutta toi geelijuttu kuulostaa hyvältä. Olisi kyllä kiva, jos lakka kestäisi kauemmin kuin sen kolme minuuttia, mikä minulla kestää ennen kuin olen lakkauksen jälkeen sormet jo johonkin mällännyt :)

  Missä käyt Helsingissä laittamassa omat kyntesi?

 • Hei!

  Tätä on varmaan kyselty monta kertaa, mutta onko sinulla kamerana olympus pen? Mikä malli?
  Mitä objektiiveja? :) Olen itse ostamassa Olympus penin, mutta en vielä tiedä minkä niistä.

  + Ihanat kynnet!

 • Toi väri on kyl ihana!

 • Minä vain

  Ihana sävy!

 • Huikean kaunis väri! Ja joo, olen samaa mieltä siitä, ettei ole olemassa kesä- tai talvivärejä, oman fiiliksen mukaan pitää mennä. :-)

 • mimmuu

  Ihanathan ne ovat kyllä, mutta itse rakastan käyttää tuota väriä vasta syksy- ja talviaikaan, jolloin en oikeataan paljo muita värejä käytäkkään =)

 • Reetta_e

  Aivan ihanat kynnet!! <3
  Rakastuin tuohon väriin samantien – täytyykin kysellä siitä paremmin kun ensi viikolla treffaan Bio Sculpture treffien merkeissä, hih. :)
  Tein itselleni nyt nudet kynnet kirkkaiden värien sijaan ja pakko myöntää, että ihanaa vaihtelua.
  Lähden syyskuussa Bianco Fashion armyn tapaamiseen Köpikseen ja kauhea pähkäily käynnissä jo nyt, että mitä laittaisi kynsiin sinne mennessä. Olisiko sinulla antaa jotain hyvää ideaa? :)

Related posts