1/08/13

Voita liput Flow-festareille!

670 76 flow1.jpg

Olipas huippu yllätys, kun sain viime viikolla sähköposta Flow Festivalin järjestäjiltä, että he haluaisivat mielellään tehdä yhteistyötä Pupulandian kanssa. Kuten ennen Roskildea kertoilinkin, niin en ole koskaan ollut mikään festari-ihminen, mutta Flown kaltaisilla kaupunkifestareilla viihdyn kyllä, kun saan tulla juhlinnan lomassa kotiin suihkuun ja nukkumaan. :) Tosin sittemmin innostuin kyllä siitä Roskildestakin… Mutta loistavia uutisia siis teille, sillä minä saan kunnian arpoa kahden hengen lippupaketin Flow-festareille kolmeksi päiväksi (pe-su)!

Itse odotan festareiden esiintyjistä erityisesti Bat for Lashesia, Alicia Keysiä, Cat Poweria, Azealia Banksia, Grimesia, Junipia, Wannabe Ballerina -kollegaani Sarah Kiviä ja Wannabe Ballerinasin Heineken-lavalla esiintyvää miehekästä spin off -ryhmää nimeltä Ballereinos. :D Etenkin viimeksi mainittu on aivan must see -kamaa. Nyt saan siis pyöräyttää teidän iloksenne käyntiin kisan, jossa yksi onnekas voittaa omakseen 3 päivän festivaaliliput itselleen ja kaverilleen. Kisaan voit osallistua seuraavasti: tsekkaa Flow Festivalin ohjelma TÄÄLTÄ ja kerro, mitkä esiintyjät sinua kiinnostavat eniten. Kerro myös kenet nappaisit mukaasi festaritunnelmasta nauttimaan, jos voitto sattuisi osumaan kohdalle! :) Kisa on voimassa maananatai-iltaan 5.8.2013 klo 24 asti. Muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite! Onnea kisaan ja toivottavasti nähdään Flowssa, tärppäsi kisassa tai ei! ;) KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Kuva: Vilhelm Sjöström / Flow Festival

Tags: , , ,

Categorised in: Musiikki

670 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • tiutiu

  Alicia Kays ois mahtavuutta nähdä:) Ottaisin mielelläni jonku kaverini mukaan,jolle se ois ihan yllätys.Tämä olisi ihana mahdollisuus juhlia kouluun pääsyäni ou jeah.

 • Onerva

  Eniten kiinnostavat Grimes (hmm, voisin mennä Flowhun vain ja ainoastaan Oblivion-kappaleen takia!), Nick Cave ja Bat For Lashes. Olisi myös kiva päästä ottamaan selvää, miten Aino Vennan syksyinen punaviinimusiikki toimii kesäfestareilla. Ottaisin mukaan ystäväni J:n, joka odottaa eniten Kraftwerkin näkemistä.

 • Odotan eniten Kendrick Lamaria, Azealia Banksia ja Alicia Keysiä. Ottaisin ystäväni Tampereelta mukaan festareille, toivottavasti onni potkaisisi!

 • mcco

  Flown annista eniten kiinnostavat Alicia Keys, Azealia Banks sekä ihana Disclosure! Nappaisin poikaystävän kainaloon fiilistelemään Flown mahtavaa tunnelmaa :)

 • sansan

  Eniten kiinnostaa Alicia Keys, Bat for lashes ja of monster and men. Mukaan ottaisin toki avomieheni:)

 • hannaelina

  No niitähän on monta! Alicia Keys, Kendrick Lamar, Of Monsters and Men, Alunageorge, Haim, Azealia Banks, Austra, Tensnake, Cat Power ja Maya Jane Coles nyt mainitakseni muutaman. Näistä ehkä kuitenkin eniten odotan Haimia ja Alicia Keysiä (vaikka oonkin nähnyt sen joskus teininä Pori Jazzeilla). Mukaan ottaisin ”uimaparini” Iidan, koska meidän musamaut mätsää täydellisesti <3

 • Poikaystäväni on jo kevään lopusta asti ujosti puhunut Flow-festarista, mutta minä olen yhtä ujosti valitellut lippujen hintaa. Ollaan huokailtu kaihoisasti festarin lineuppia koko kesän, sillä olisi niin mahtavaa nähdä The Knife, Grimes, Nick Cave and The Bad Seeds, Austra, ja varsinkin Krafwerk sekä Godspeed You! Black Emperor!! Mikä unelma. Eli tuon poikaystävän nappaisin mukaan ja särkyisin ilosta näiden artistien keikoilla.

 • Marihanna

  Vain kolme? Kääk! Kraftwerk, Austra, Timo Lassy.

 • Tuuli1

  Alicia Keys ja Azealia Banks. Ottaisin mukaani kaverin, jolla ei tällä hetkellä ole rahaa ostaa lippua.

 • hannaelina

  Apua, unohdin vallan Disclosuren ja Grimesin! Ne on kovia! :)

 • Epe

  Alicia Keys!!!! Olisi niin kiva päästä katsomaan, heti kun kuulin että Alicia tulossa Flow-festivaaleille on asia pyörinyt mielessä.. Eli mukana arvonnassa kiiiitoooos!!

 • Jennipenni

  En ole itse ikinä käynyt festareilla. Kaupunkifestareita olen useasti miettinyt, mutta ajankohta ei ole sopinut. Nyt olisi sopivasti kalenteri tyhjää täynnä! :) Eniten kiinnostaa Husky Rescue ja Bat for Lashes. Mukaan nappaisin ystäväni, jonka kanssa tulee vietettyä aivan liaan vähän aikaa!

 • essij

  Ehdottomasti menisin katsomaan ainakin Alicia Keysin, Azealia Banksin, Samae Koskisen, Of Monsters and Menin ja monet muut. Mukaan lähtisi yksi ihana kaveri, joka kohta katoaa rapakon taakse vaihtovuotta viettämään.

  leskinen.essi@gmail.com

 • Marihanna

  …ja mukaan ottaisin mieheni.

 • ritti

  Nick Cave :)

 • Dita

  Ehdottomasti Azealia Banksin moottoriturpa kiinnostaa eniten. Myös Tensnake ihan siitä ilosta, että kuulisi Coma Catin livenä. Mukaan ottaisin jonkun helsinkiläisen ystäväni, jolla ei lippua vielä olisi. :D

 • marikep

  Veisin parhaan ystäväni katsomaan idoliaan Nick Cavea. Ystäväni on ollut työttömänä elämän myllerryksissä koko kesän ja lähtee ulkomaille syksyllä opiskelemaan, joten olisi mahtavaa päästä viettämään yhdessä Helsinki-viikonloppua ennen syksyn puurtamisen alkamista!

 • LuG

  Nick cave ja bat for lashes on erityisesti nähtävä, vaikka tavanomaiseen flow-tapaan esiintyjät ovat kaikki upeita !
  Ottaisin mukaani parhaan ystäväni, jonka kanssa flowiin meno yhdessä on aina jäänyt vain keskusteluasteelle..

 • Birdie

  Hui mikä kisa! Alicia Keys ja Bat for Lashes kiinnostavat musatarjonnasta eniten. Mukaan lähtisi tietysti rakas avomieheni, sillä tänä kesänä ei ole aikataulujen ja töiden takia päästy yhdessä mihinkään tapahtumaan. Tämä festari olisi mahtava tapa viettää yhteistä aikaa ja nauttia musiikista.

 • rusina

  Azealia Banks ja Cat Power kiinnostavat kaikista eniten, mutta listahan on loputon! Ottaisin mukaan Jenkeistä vierailevan opiskelukollegani ja sunnutaina tietysti sukulaisten lapset mukaan!

 • Ainakin Alicia Keys, Kraftwerk & Nick Cave olisi kiva nähdä ja kuulla oman kullan kanainalossa, tottakai. Onnea arvontaan <3

 • noor

  Olisipa ihana päästä Flow-festareille kun voisin napata mukaa kaverini jolla ei ole ollut koko kesänä varaa käydä missään tapahtumissa! Ainakin Husky Rescue, Bat for Lashes ja tietysti Alicia Keys houkuttelevat :)

 • Kraftwerk ykkösenä, mutta kai se Alicia Keys pitäisi nähdä kanssa joskus? Husky rescue kotimaisista, mutta kiinnostaisi myös tavata näitä hipstereitä livenä ;) mukaan lähtisi mies jos se tulisi, mutta kun ei kuitenkaan tule niin Heidin kanssa voitais päästää vapaalle ittemme.

 • Talitintti

  Tämän vuoden Flow-kattaus on ihan huikea mutta odotan kovasti näkeväni ainakin Azealia Banksin, Grimesin, Disclosuren, Bat For Lashesin ja Beach Housen. Mukaan ottaisin ystäväni, jonka kanssa käyn muutenkin keikoilla säännöllisesti :)

 • Alicia Keys tietty! Mukaan nappaisin siskon. Tämä olisi kyllä ihan perfect, koska etkopaikkakin jo löytyisi…

 • Pancakes

  Alicia keysin ja Solangen haluisin niiiiin nähdä! Ja oma paras kaveri tietty matkaan ;-)
  Ei olla nähty koko kesänä kun kummatki ollu reissussa niin ois ihana vähä laatuaikaa kahdestaan hyvän musan kera!

 • her

  voiiiii siellä on niin paljon hyviä, että aivan surettaa tuo älykallis lippu !! cat power, moderat, minä ja ville ahonen, azelia banks, nick cave, nicole willis, bat for lashes, kraftwerk, grimes, of monsters and men, grimes, godspeed you! black emperor ja alunageorge ihan vaan pakollisina. varmaan ottasin yhen helsinkiläistyneen kaverin jonka kanssa ei turhan usein nähdä pitkän välimatkan takia :-)

 • miksikaikkikivatnimetonjovarattu

  Ihana kilpailu!
  Flowssa tänä vuonna eniten kiinnostavat Junip, Austra, Beach House, Haim, Grime sekä Bat for Lashes. Mikäli lipun voittaisin, niin yllättäisin sillä epäonnisen kevään ja kesän viettäneen mieheni, joka varmasti ilahtuisi GY!BE:n sekä Nick Caven näkemisestä.

 • Ellielli

  Oi, mahtavaa! Olisi huippua nähdä Nick Cave & the Bad Seeds poikaystävän kanssa. Se olisi meille samalla kesälomareissu :)

 • Rubi

  Tällä kertaa Flowsta kiinnostaa eniten Kendrick Lamar, Alicia Kees, Nick Cave, Azelia Banks ja tietenki Husky Rescuen ja Tuuttimörön ainutlaatuiset esiintymiset! Ehdottomasti nähtävä ne! Mukaan tulisi juuri tuolloin ulkomailta Suomeen saapuva ystävä joka juhlii samana viikonloppuna 30-vuotis synttäreitään eli tää olisi täydellinen kombo siihen juhlahumuun! <3 <3 -Marianne

 • Ssuvi

  Mua kiinnostaisi eniten Nick Cave & the Bad Seeds, Alicia Keys ja Of Monsters and Men. Mukaan lähtisi kaverini, joka on joutunut skippaamaan Musen keikan sinnitellessään kesän läpi opintotuella, mutta joka kovasti tahtoisi Flow-festareille jollain ihmeen kaupalla.

 • sti

  Musapuolelta pakkovalintoja ovat ainakin Haim ja Grimes! Lisäksi tietysti yleinen meininki, mahtavat festariruuaat ja pikkulavojen ihmeellisen ihanat yllätykset.

 • ida365

  Voi luoja, voisko tässä olla mun kesän pelastus?! Flow on kuulunut jokavuotiseen kesäperinteeseen vuodesta hmmmmmm 2010, mutta tänä vuonna mun rahatilanne on niin heikko, että en taida päästä paikalle. Surettaa, koska haluaisin niiiiin törkeästi nähdä persoonallisen ja upean Grimesin, ihanan Haimin, superkoolin Kendrick Lamarin, kylmät väreet aiheuttavan Austran sekä Disclosuren! EN KESTÄ. Voi apua, kumpa kaikki onnettaret nyt suosivat mua!!!!!!!!! 

  Kävisin kyllä katsomassa upeaa Alicia Keysiä ja Azealia Banksia ihan jo heidän lavashown takia, voin vain kuvitella miten upeat ne tulevat olemaan. 

   

  Ottaisin tietty mukaan Taavin, mulla on niin suloiset muistot 2012 Flowsta, jossa oltiin vielä ystävinä liikenteessä. :-) 

 • keltainen pakettiauto

  Oi oi, mikä kisa :) Flowssa kiinnostaa mahtavan tunnelman lisäksi Kendrick Lamar, Azealia Banks, Bat for Lashes, Beach House, Junip, Âme, Cat Power, Moderat… lista on loputon. Ottaisin mukaani parhaan ystäväni, sillä vietämme sattumoisin samana viikonloppuna myös läksiäisiäni, kun olen lähdössä puoleksi vuodeksi ulkomaille :D

 • Leena L

  Odottaisin eniten Alicia Keysia (Superwomanin avulla selviää mistä tahansa kuopasta ja myös siivoamisesta), Karri Koiraa ja Of monsters and meniä. Mukaan yrittäisin saada kesällä saksaan muuttaneen ystäväni, jota on jo kova ikävä.

 • kesämieli

  Eniten kiinnostaa My Bloody Valentine, Nick Cave, Beach House ja Grimes! Ottaisin mukaan jonkun kaverin jolla ei itseni tapaan muuten olisi varaa festareille lähteä :D

 • ejuuli

  Hieno kisa!! Flowssa menisin ehdottomasti katsomaan Bat for Lashesia, Beach Housea, Cat Poweria, Alicia Keyesiä ja Grimesiä mainitakseni muutaman. Mukaan nappaisin siskoni, joka tietää musasta paljon enemmän kun mä. Oj ois mahtavaa voittaa!

 • anzu

  Eniten kiinnostaisi Alicia Keys, mukaan ottaisin ystäväni :)

 • Stellis

  Alicia Keys tottakai :) Mukaan lähtisi hyvä, rakas ystäväni. Tottakai!

 • dmn

  Nick Cave and the Bad Seeds! En edes tajunnut, että ovat tuolla ja festarit järjestetään vielä muutaman sadan metrin päästä kotoa, apuaa!

 • saikku

  Beach house ja Godspeed you! Black Emperor ois ykkösenä listalla ja mukaan lähtis tietty oma bestis :D

 • Norppa_

  Ricky-tick big band & Julkinen sana, Alicia Keys ja ehdottomasti fiilistelemään uusia tuttavuuksia musiikin saralla! Mukaan ottaisin mieheni, lomaviikonloppu pääkaupunkiseudulle olisi juuri sopiva <3

 • lalauu

  Nick Cave on must mutta onhan tuolla vaikka sun mitä nähtävää :) Lippu la-su löytyy kyllä jo itseltäkin mutta kelpaisi se kolmekin päivää. Mukaan nappaisin varmaan poikaystävän, vaikkakin kaveriporukalla on jo nyt tarkoitus Suvilahteen suunnata.

 • elinaelina

  Oi voi, Flowhun jos pääsisin kaappaisin mukaan ystäväni, jonka kanssa olemme tapahtumasta haaveilleet, mutta rahallisen säästökuurin vuoksi haave jäänee toteutumatta. Musiikkitarjonnasta eniten omaa makua miellyttävät Alicia Keys, Azealia Banks sekä Nick Cave, lisäksi olisi huippua päästä kuuntelemaan muita, itselle vielä tuntemattomampia bändejä:)

 • Henje

  AH ketä en odottaisi, Haim, Disclosure, Aluna George, Grimes, Azealia Banks etc. Harmi, että Solange peruuntui, sitäkin odotin innolla :(

  Ottaisin mukaan vanhimman kaverini, koska hän ei ole koskaan vielä päässyt pitämään hauskaa Flow’ssa! Itse olen käynyt vuodesta 2010 ja näyttää pahalta, että jää väliin tänä vuonna. Lippu ei nyt mahdu omaan budjettiin, luotin jotenkin, että saisin liput taas synttärilahjaksi 5.8 mutta näyttää heikolta :(( Ostin tämän toivossa lentonikin Saksasta Suomeen juuri Flow’ta varten ää nyt toivon onnettaret puolelleni ja pidän peukkuni, varpaani, kaikki raajani pystyssä!!

 • veemu

  No Kraftwerk 3D show on kyllä nähtävä, lisäksi kiinnostaa juurikin tuo Bat for Lashes, Cat Power, Nick Cave… jajajaja… Uutena tulokkaana listalle pääsi juuri tuo Ballereinos, ihan pakko nähdä! :D Kaverin nappaisin kainaloon, kun ollaan molemmat jossain kroonisessa rahapulassa ja pohdittiin jo, että pitääkö tässä nyt jättää koko festarit väliin… (no ei kai!)

 • Vierailija

  Eniten tämän vuoden Flowssa kiinnostaa Austra, Bat for Lashes, Grimes ja Haim! Mukaan lähtisi poikaystävä :) Voi kun onni suosisi!

 • Tintta

  Grimes, Grimes oh Grimes! Maaginen esiintyjä, järisyttävää musiikkia. Myös Alicia Keys, Azelia Banks ja Of Monsters and Men täytyy nähdä. Mukaan ottaisin ihanan ystäväni, joka käy läpi sitä uskomatonta tunnetta, kun pitkäaikainen unelma vihdoinkin toteutuu, mutta ilon lisäksi mielessä on kaikki mikä voi mennä pieleen ja pelko uudesta. Haluaisin viedä ystäväni rentoutumaan ja pysähtymään äärimmäisen hyvän musiikin äärelle, jotta hän pysähtyisi hetkeen (kaikki on hyvin!) eikä miettisi menneitä tai tulevaa :)

 • Plop

  Ei vitsi mikä kisa – tuolla sattuu olemaan aivan mahtavia artisteja! Harmi, että juuri asunnon ostaneena ei ole ylimääräistä rahaa irrottaa festarilippuihin.. Toivottavasti siis irtoaisi tiketit tätä kautta! ;)

  Perjantaina olisi päästävä tarkastamaan Maya Jane Coles (ihan loistava nais-DJ, joka on juuri julkistamassa ekaa levyään ja samalla meitsin vähän esikuva DJ-saralla), Jackmaster, Hang the DJ (koska Tampere :D) ja Timo Lassy Band.

  Lauantaina olisi kohteena Azealia Banks, ÂME, Tensnake (en ole vieläkään unohtanut kuinka leveä hymy tuolla miehellä oli muutaman vuoden takaisessa Flow’ssa levyjä soittaessa), Nicole Willis & Soul Investigators (vetivät kriitikoidenkin mielestä ihan huikean keikan Tampesterissa huhtikuussa), Cola & Jimmu (sama Nicole Willis jälleen, niin unohtumaton ääni) ja Sarah Kivi & Non-orchestra (”Onni tai epäonni” on soinut muutaman päivän taukoamatta).

  Sunnuntaina festareilla olisi ehdottomasti tsekattava Kraftwerk (näin tämän 2008 Flow’ssa ja olin ällistynyt, että olin aiemmin missannut koko legendaarisen kokoonpanon olemassaolon), Disclosure (no need for words), Husky Rescue ja AlunaGeorge.

  Jos nyt joku ykkönen näistä kaikista pitäisi mainita, niin se olisi juurikin tuo Tensnake – yhdistelmänä kyseisen herran musiikki, diskopallojen kimallus ja tuo maaginen ”I love my life 110%”-hymy kyllä saa yleisössäkin suupielet kohoamaan ja tanssijalan vipattamaan!

  Tällaiset olisi siis valinnat sellaisen aloittelevan DJ:n ja musafiilistelijän näkökulmasta :) Mukaan nappaisin kaverini, josta on tullut tämän kevään aikana todella tärkeä. Olisi mukava päästä yllättämään hänet iloisesti, sillä hän on jaksanut tsempata kuluneen kevään aikana kerran jos toisenkin meikäläistä eroprosessin keskellä :)

 • Pumpuli

  Kaikista eniten kiinnostaa Grimes, nuori tyttö, joka tekee kaiken musiikissan itse ja videotkin on cooleja. Mukaan nappaisin ystäväni Emman, enkä vaan siksi että meillä on sama nimi.

 • Vierailija

  niin ja nimimerkki saana jäi uupumaan :)

 • Ninotchka

  Flow on taas täynnä ihania artisteja, mutta Nick Cave on kyllä ylitse muiden. En ole herraa koskaan livenä päässyt kuuntelemaan, joten toivottavasti onnetar suosisi tällä kertaa, ja pääsisin fiilistelemään Cavea ja nauttimaan Flown ihanasta tunnelmasta hyvän ystävän seurassa :)

 • Jennnnnni

  Odotan erityisesti Nick Caven näkemistä, uusi levy on ollut ihan huippu! Myös Kendrick Lamar, Minä ja Ville Ahonen sekä Krafterk kiinnostavat. Aika laidasta laitaan siis, mutta sehän festareilla juuri on kivaa :)

 • Allunen

  Olen suuri Husky Rescue fani ja kesän ainokainen keikka heiltä on ehdoton ykkönen! Azelia banks, Alice Keys, Cat Power ja Nick Cave on todellakin sellaset joista voin vain unelmoida näkeväni! Mukaani ottaisin juuri suomeen palanneen veljeni, pääsisimme viettämään ikimuistoista aikaa.

 • bette

  Itseäni kiinnostaa eniten Alicia Keys ja Kraftwerk! Olen aikaisemminkin nähnyt Kraftwerkin esiintyvän floweilla parisen vuotta sitten ja koska show oli jo silloin huikea haluaisin ehdottomasti nähdä heidän keikan uudestaan ja vielä tuon 3D:n takia! Suomalaisista artisteista haluaisin nähdä Timo Lassyn, koska hän on niin sympaattinen! Mukaan lähtisi varmaan kaveri :)

 • AnneAnne

  Nick Cave and the Bad Seeds, Cat Power (PAKKO kuulla the Greatest livenä <3) ja Bat For Lashes ovat suosikkeja, jotka toivoisin kovasti näkemäni. Mukaan ottaisin poikaystäväni, jonka haluaisin vakuuttaa Nick Caven loistokkuudesta - hän vielä "vähän" epäilee... :P

 • Emmisofiak

  Oioioii mikä kilpailu!! Tämä opiskelijabusjetilla koko kesänkin elänyt tyttönen on ihan innoissaan! :) Eniten kaikista noista mahtavista esiintyjistä haluaisin nähdä Alicia Keysin ja Azelia Banksin ja mukaan lähtisi yksi parhaista kavereista, jonka kanssa olemme molemmat lähdössä syksyllä vaihtoon eri puolille Eurooppaa ja Flow-viikonloppu on viimeinen yhteinen viikonloppumme kesäisessä Helsingissä. Mikäs sen parempi tapa viettää se kuin ihana kaupunkifestari Flow!

 • Jennnnnni

  Ja mukaan nappaisin tietty poikakaverini, jonka kanssa olemme tuota uutta Nick Caven levyä fiilistelleet.

 • Pecki

  Palattuani Suomeen usean vuoden ulkomailla asumisen jälkeen odotan todella paljon Flow´hon pääsemistä tänä kesänä. Ehdottomia suosikkejani esiintyjistä ovat Beach House ja Bat For Lashes. Seuraksi ottaisin rakkaan ystäväni.

 • tyttolapsi

  Ehdottomasti Alicia Keys ja mukaan lähtisi kahdesta parhaasta toinen: poikaystävä tai Pariisista Suomeen matkaava ystäväni. :)

 • Hanna-Katariina

  Bat for Lashes, Disclosure, Mykki Blanco (mieletön show Disco Dislocatedissa aiemmin tänä vuonna!), Kraftwerk. Kainaloon mukaan paras ystäväni ja elämänkumppanini!

 • Shoegalll

  Vau, mikä arvonta! Huonon rahatilanteen vuoksi en vaan millään voi mennä Flowhun ja tämä harmittaa todella paljon. Etenkin Nick Caven haluaisin nähdä. Jos voitan, mukaan ottaisin ystäväni M:n.

 • Noora9

  Apua!No ainakin Maya Jane Coles, Bat For Lashes, Azealia Banks, Kendrik Lamar, Grimes ja Alicia Keys olisivat must see listalla!! <3

  Mukaan mahtavaa musiikkia kuuntelemaan valitsisin hyvän ystäväni jonka kanssa musiikkimaku tärppää yksiin. Lisäksi hän osaa nauttia Flown muista antimista (lue:ruokatarjoiluista) yhtä suurella intohimolla kuin minä :D

 • Onnellinen <3

  Ehdottomasti Alicia Keys on se jota mennään katsomaan ja itse olin suunnitellut treffejä flow-festareihin. Rankan kevään jäljiltä on ihanaa kun aurinko alkaa paistaa risukasaankin :) Totuus on että ehjimmät meistä on sirpaleista tehty <3

 • Jeninifer

  The Knife!!! Grimes, Kendrick Lamar ja Bat for lashes <3
  Ottaisin poikaystävän mukaan :)

 • sri

  Flow on täynnä hyviä, mutta eniten odottamani ovat Bat for Lashes, Haim, Azealia Banks, Of Monsters and Men, Husky Rescue ja Rubik.

  Mukaan lähtisi musiikkia arvostava rakas ystäväni, joka lähtee vaihtoon syyskuun alussa. Olisi ihanaa päästä nauttimaan yhdessä vielä hyvästä musiikista ja Flow festareiden tunnelmasta ennen hänen lähtöään! :)

 • Kattiii

  Oih! Ehdottomasti ihana ihana Alicia ja ihanan työkaverin seurassa! :)

 • Lottannamatilda

  Ehdottomasti ”tuoreen” poikaystävän kanssa Suomen parhaille festareille, olisi mahtavaa tutustuttaa hänet siihen Flow-tunnelmaan mistä olen kertonut edellisten kesien perusteella, oivoi mitä muistoja. Cat Power, Beach House, Azelia Banks, Nicole Willis, Tensnake, Bat for Lashes, Grimes ja pakkonähdäenkestä-osaston ykkönen Haim! Helpompaa olisi kysyä mitä ei odota :D

 • Zai

  Alician keikka läheisen ja rakkaan ihmisen kanssa olisi parasta Flow-antia piristämään pilvisiä päiviä.

 • tannttu

  Eniten kiinnostais nähdä Alicia Keys, Of Monsters and Men ja AlunaGeorge!
  Mukaan ottaisin kaverin, jonka kaa ei ollakaan nähty viel tänä kesänä :(

 • Annaelina

  No Alicia Keys, Rubik, Nick Cave ja Antero Lindgren nyt näin aluksi. Hirmustihan tuolta hyviä ja mielenkiintoisia bändejä löytyisi. Ja mukaan ottaisin parhaan kaverin:)

 • Maria.S

  Alicia Keys ja Karri Koira<3 Oishan se mahtavaa päästä pitkästä aikaa festaroimaan ja tuolla en koskaan ole käynyt :) Oma mieheke pääsisi mukaan juhlimaan!

 • Sohveli

  Odotan eniten Kraftwerkia, Bat for Lashesia ja Junipia! Ottaisin messiin ykkösflowpartnerini Ninan!

 • nooora

  Mahtava kisa!

  Kotikaupungin pojat eli Satellite Stories pitäisi ainakin käydä kuuntelemassa ja tottakai ehdottomasti myös Nick Cave & the Bad Seeds. Nämä nyt ainakin pitäisi nähdä, mutta mielestäni festareilla parasta on mennä fiiliksen mukaan. :) Ja mukaan lähtisi ehdottomasti rakas ystävä, jonka kanssa ehditään nähdä ihan liian harvoin, eri kaupungeissa kun asutaan.

 • Maiju

  Azealia Banks ja Grimes kiinnostaa. Mukaan lähtis siskosein!

 • jenni k

  Ehdottomasti Of Monsters and Man, Haim ja Alicia Keys! Mukaan ottaisin ihanan ystäväni :) Apua, toivottavasti onnetar suosii ja pääsen elämäni ekaa kertaa Flowhun! Olisi mitä mahtavin päätös kesälomalle :)

 • Tuulia T.

  Alicia Keys, Cat Power ja Azealia Banks, eli täyttä naisenergiaa! Jammailemaan poikäystävän kanssa jeejee :)

 • Of monsters and men!! Myös Alicia Keys kiinnostaisi kovasti nähdä, kuten moni muukin bändi/artisti.
  Mukaan ottaisin läheisen ystäväni, jonka kanssa festarointi sujuisi varmasti mainiosti makumme ollessa melko samanlainen.

 • mmmira

  Ehdottomasti menisin alunageorgea, disclosuria katsomaan! ja lauantaina azealia banks, tensnake ja loostkoos olisi tsekattava. Lisäksi olisi käydä katsomassa jtn täysin tuntemattomia artisteja. Ottaisin kaverini Lotan mukaan ahkeruudesta palkintona ja kiitoksena hänen luottamuksellisesta tuestaan.

 • _AnnaK_

  Alicia Keys kiinnostaa eniten. Näin hänet esiintyvän Pori Jazzissa about 10 vuotta sitten (uskomatonta) ja hän oli silloin loistava. Olisi ihana nähdä hänet nyt uudelleen, kun molemmille on välillä ehtinyt kertyä lisää elämänkokemusta. Mukaan voisin ottaa, vaikka tuolloin seuranani olleen vanhan ystäväni.

  Toki esiintyjäkaartista löytyy monta muutakin kiinnostavaa esiintyjää mm. Azelia Banks, Bat for Lashes, Kraftverkin show ym. Ja mahdollisuus löytää ihan uusia suosikkeja!

 • Irmeli-ihana

  Nyt on flow-festareille niin makean ihana kattaus huippuesiintyjiä, ettei yksinkertaisesti pysty luokittelemaan mitä eniten tahtoisi nähdä!
  tai pystyisi… mutta syyt ja selitykset veisivät niin paljon palstatilaa että jätetään kommenttitilaa muillekin :) mainitaan nyt ihan tärkeimmät, Alicia Keys, Kraftwerk, Vähäiset Äänet ja Sarah Kivi <3
  Mukaani ottaisin parhaan ystäväni, joka juuri on saanut sairaslomansa päätökseen, ihana piristys olisi hänelle :) <3

 • Eniten innostaisi nähdä Bat For Lashes ja Beach House. Mukaan pääsisi hyvä ystäväni, jolla ei myöskään ole lippua festareille.

 • NiinaPi

  Pakko päästä kattoo Alicia Keys !♥ Ei olla koko kesänä päästy mihinkään festareille, ottaisin avomiehen mukaan, ja se varmasti haluis nähä Laineen Kasperin:)
  niiina-@hotmail.com

 • Miss T

  Oih, ois niin ihanaa voittaa liput! Flow:ssa on jälleen kerran vaikka mitä kiinnostavaa. Haluaisin nähdä ainaskii: Cat Powerin, Nick Caven, Rubikin, My Bloody Valentinen, Azelia Banksin, Karri Koiran, Bat for Lashesin, Ballereinot, Haimin… Mukaan ottaisin poikaystäväni, koska hän on ollut työttömänä kesän ja rahaa tänne ei muutoin ole.

 • TiinaK

  Bat for Lashes on huippu, mut eniten sykähdyttäis Cat Power. My Blueberry Nights oli mulle aikanaan eräänlainen siirtymäriittielokuva elämänvaiheesta toiseen ja sen soundtrackia tulikin sitten kuunneltua aika tiiviisti. Koska en voi valita seurakseni Jude Law’n esittämää suloista kahvilanomistajaa edellämainitusta elokuvasta, valitsisin ihanan ystäväni, jonka kanssa ollaan jaettu keikkailta jos toinenkin.

 • Eevis_1

  Nick Cave on ihan ehdoton!! En malta odottaa! Toinen joka kiinnostaa on minulle uusi tuttavuus Of monsters and men. Mukaan nappaisin ystäväni :)

 • Pöpi

  Täytyy kokeill jospa onni potkaisisi! Haluaisin ehdottomasti nähdän Loost Koosin ja Vähäiset äänet! Alicia Keys on myös ihana (samoin olisi ollut Solange, nyyh nyyh). Ystäväni on kehunut kovasti Haimia ja Of monster and meniä! Kendrick Lamar on myös tsekattavan arvoinen, samoin Azelia Banks.
  Mukaan ottaisin jonkun kaverin, vaikka Venlan tai Essin!

 • M.E

  ALICIA KEYS (US) olisi varmasti yksi suosikki, mutta on toisiakin todella hyviä esintyjiä.
  Ottaisin mukaan poikaystävän :)

 • choiru

  Eniten nappaisi tänä vuonna Of Monsters and men, Haim sekä tietty huikea My bloody valentine! Mut oishan tuolla nyt vaikka mitä. Oispa mahtavaa, jos lippuja ei tarvisi omasta pussista pulittaa, mutta siellä nähdään joka tapauksessa!

 • ninnni

  Haluaisin ehdottomasti nähdä Alicia Keysin! Mukaan lähtisi tietysti tyttökaverit :)

 • Milija

  Vau mikä arvonta! Haluaisin ehdottomasti mukaani poikaystäväni, joka hajoilee parjaillaan intille (eikä ole vielä ymmärtänyt Flown parhautta, soosoo!). Irtiotto arjesta olisi ainakin taattu (: Itse Flow’lta odotan etenkin Cat Poweria ja Ballereinosia sinun tapaan, mutta myös Kendrick Lamaria, Loost Koosia, Of Monsters and Meniä sekä Husky Rescueta. Piti jo ummistaa silmät ohjelmalistalta, oli kovia nimiä lisääkin!

 • Vale

  Suuret nimet aina houkuttaa Flow’hun osallistumaan mutta loppujen lopuksi päädyn seuraamaan vain The Other Soundsin esiintyjiä. Koskaan ei kyllä ole kaduttanut joten niin varmaan tälläkin kertaa tekisin. Mukaan nappaisin tietty poikaystävän joka on intoillut Flow’sta yhtä paljon kuin minä ellei enemmänkin. :)

 • Jo-hanna

  Eniten mua kiinnostaa Kendrick Lamar ja tietty Alicia Keys. Nappaisin mukaan parhaan ystäväni, joka on myös tuore äiti. Ollaan aina perinteisesti oltu yhdessä Flow’ssa, mutta tänä vuonna ystäväni on jättämässä juhlat väliin. Eihän lipusta voisi kuitenkaan kieltäytyä?!

 • Elsis

  Godspeed You! Black Emperor ja Of Monsters And Men kiinnostavat. Mukaan pitää ehdottomasti saada bestis. kellariloukko at gmail.com

 • Minun suosikkeihini Flown tarjonnasta kuuluu Of monster and men, Junip, Cat Power, Minä ja Ville Ahonen ja niin niin monta muuta. Mukaani nappaisin poikaystäväni joka ei välttämättä näitä bändejä itse kuuntelisi, mutta uskon että innostuisi niistä jos livenä ne näkisivät. Eli lippuvoitto käytettäisiin poikaystävän sivistämiseen/kouluttamiseen ;)

 • Marypixiee

  Apuaa, tää on niin mahtava kisa! Nappaisin kyllä näille festareille poikakaverin mukaan ja kun pääsisi kuuntelemaan näin mahtavia artisteja kun Grimes, Azelia Banks, Nick Cave, My bloody valentine, Minä ja ville ahonen…. uuuh mikä kattaus! Flowsta vois kyllä löytyä myös uusia lempiartisteja :—)

 • Katjasss

  Alicia Keys, Kendrick Lamar, Minä ja Ville Ahonen, Satellite Stories, Bat For Lashes, Of Monsters and Men… Siinäpä vain muutama esimerkki kaikista monista kiinnostavista :) Mukaan lähtisi ehdottomasti poikaystäväni, jonka kanssa olemme jo monena vuonna puhuneet Flow festeille lähtemisestä, mutta kertaakaan emme vielä sinne asti ole päässeet.

 • Annimal

  SIIS CAT POWER! Ei oo totta! Se se se se! Bat for lashes on ihana myös. Solange taisi peruuttaa esiintymisensä? Tänä vuonna en oo ostanut lippua, piti valita joko kesäloma tai kesämenot! Vapaaseen kallistuin, vaikka pitääkin viettää kotona :) ehkä arvonnassa kävisi tuuri?

 • mmmi

  Innostuin Azealia Banksistä kun näin Youtubessa pätkän hänen Glastonburyn keikastaan, ihan mieletön meininki! Toinen must see on Bat for Lashes. Mukaan ottaisin ihanan ystäväni, joka ei ole päässyt tänä kesänä vielä yksillekään festareille.

 • krsalo

  The knife kiinnostaa kyllä ehdottomasti eniten. Mukaan ottaisin ehdottomasti poikaystäväni. Puss

 • nirppa

  Alicia Keys, Kendrick Lamar, Nick Cave, Azealia Banks, Kraftwerk, Bat for Lashes, Grimes ja ja… lista ois ihan loputon! :) Mukaan kainaloon nappaisin yllärinä hänelle 30 vuotta täyttävän poikakaverin <3

 • Buubeli

  Lauantailta odottaisin eniten Nick Caven settiä, mutta sunnuntailla huomasin esiintyvän kesän kulutetuimman kuuntelukohteeni Grimesin! Uskon sen olevan täydellisyyttä hipova live-esiintyjä. Krafwerkiäkin kävisin vilkaisemassa ehdottomasti.
  Mukaan nappaisin joko poikaystäväni tai iki-ihanan isoveljeni, joiden seurassa viihdyn vaikka autiolla saarella!

 • Annum

  Alicia Keys livenä on ihan ehdottomasti must see -juttu! Mukaan tarraisin hyvän ystäväni, joka varmasti nauttisi keikasta yhtä paljon muin minä.

 • Lorelai

  Ehdottomasti kiinnostaa Ricky-Tick Big Band! Lisäksi katsastaisin mielelläni ainakin Nick Caven ja Ballereinot. Mukaan tietty hyvä ystävä. :)

 • tiak

  Alicia Keys ja Kendrick Lamar on suosikit, Tuuttimörkö olisi myös kiva nähdä. Mukaan ottaisin rakkaan aviomieheni.

 • Mimosa.

  Eniten tietysti kiinnostaa Vähäiset äänet ja Teeth. Suurena VÄ&Rudy fanina olis kiva nähä koko poppoo yhessä. Ja ikäväkseni en oo ceebroi nähnyt livenä, joten olis siistii päästä näkee ees Mattip.

  Olis kiva nähdä myös Alicia Keys, Tuuttimörkö, Nicole Willis, Karri Koira, Loostkoos, DjPP, Laineenkasperi.

  Mukaan ottaisin mieheni.

  ondu_alphabetty@hotmail.com

 • tiijja

  Mahtava kilpailu! Sunnuntain ohjelma on kokonaisuutena kiinnostavin, lippu sinne onkin jo ostoslistalla. Jos kuitenkin onni potkaisisi ja voittaisin liput koko viikonlopuksi, kävisin katsomassa tietysti Alicia Keysiä perjantaina ja ainakin Jaakko Laitista ja Väärää Rahaa sekä Teethiä lauantaina. Mukaan ottaisin poikaystävän, jota liian harvoin muistan yllättää.

 • Anicka

  Veisin kundikaverinin katsomaan Kraftwerkiä, aloittaahan se joka päivän katsomalla Kraftwerkin livetaltiointeja :D Itse fiilistelen mm. Bat for Lashesia.

 • ninnikka

  No siis kääkkärääk! Lähes joka toinen bändi tuolla olisi sellainen, jonka haluaisin kyllä nähdä, mutta ihan _ehdottomana_ ykkösenä Bat for Lashes! Sitä naista olen ihaillut vuosikausia, niin täy-del-li-nen. Olen halunnut kyseisen artistin keikalle hyvin kauan, mutta pohjoisessa asuvana tulisi reissusta aina liian kallis, lippuineen, matkoineen, kaikkineen… Jos voitto tänne napsahtaisi, olisi se melko lottovoitto! Kerrankin olisi budjetillisesti mahdollista käydä festareilla, kun olisi jo itse festariliput olemassa! :)

  Mukaan lähtisi rakas ihminen, jonka kanssa olemme etääntyneet toisistamme viime vuoden aikana hieman liikaakin. Yhteinen reissu varmasti toisi kaivattua aikaa löytää taas se sama ystävyys, mikä meillä vielä jokin aika sitten oli.

 • JuttaElisabet

  Ehdottomasti Beach House, Cat power, Aino Venna nyt ainakin!

 • saima_

  Flow’n tarjonnan ehdottomia suosikkeja on teini-iän ihastus Nick Cave, jota en ikinä ole vielä päässyt livenä kuulemaan ja näkemään. Synkät balladit ja riehakkaat renkutukset takaavat varmasti kylmiä väreitä. Toinen suosikki on Azealia Banks. 212-hitin pärähtäessä soimaan ottaisin tiukan otteen ystävästäni ja bailaisin kuin viimeistä päivää. Mukaan ottaisin rakkaan ystäväni, jonka kanssa Flow-viikonloppu olisi mainio hetki viettää laatuaikaa, ennen kuin muutaman viikon kuluttua muutan ulkomaille. AH!

 • JuttaElisabet

  Niin ja mukaan ottaisin juuri eronneen, ihmissuhdekriiselevän ystävän.

 • LottaK

  Flow:n virtaan nappaisin mukaan ihanan avopuolisoni jonka seurasta saan nauttia aina liian vähän. Yhdessä kävisimme katsomassa Kendrick Lamaria, Alicia Keysiä, Beach Housea, Azealia Banksia, Nicole Willisiä, Grimesia ja ehdottomasti huikeaakin huikeampaa Kraftverkkiä (joka taitaa olla ensimmäinen yhtye jonka musiikista olimme yhtämieltä seurusteluaikojemme alussa).

 • Jarppu

  Of monsters and Men! Mukaan lähtisi mun gay best friend. Punkkaisin sit hyvällä omallatunnolla viikonlopun sen sohvalla. :p

 • matroskin

  My Bloody Valentine! On ollut lempibändini jo teinivuosista lähtien ja olen heidän comebackin jälkeen missannut kaikki Euroopan keikat erinäisistä syistä, joten olin jo tottunut ajatukseen etten tule koskaan näkemään heitä livenä, kunnes Flow julkisti esiintyjälistansa. Myös Nick Cave ja Beach House kiinnostaa. Mukaan ottaisin erään ystävän, jolla on vähintään yhtä intohimoinen suhtautuminen My Bloody Valentineen, eikä tällä hetkellä työttömyyden vuoksi varaa lippuun.

 • Alisee

  Alicia Keys ja Bat For Lashes kiinnostaisivat varmasti! Mukaan lähtisi poikaystäväni.

 • daiva

  CAT POWER!!!!! paras paras kaverini!!!!!!!!!

 • Pin

  YAY mikä kisa! Kraftwerk, Alicia Keys, Cat Power, Nick Cave, Knife ja Beach house omat suosikit. Seuraksi ottaisin oman siskon!

 • mariaviiiii

  Mun mielestä cat power olis mahtavaa nähä.. samoin totta kai alicia keys… satellite stories… aaah! Harmittaa että the knife on keskiviikkona :/ Mutta flow festari on must!!

 • Sssonja

  Esiintyjistä kiinnostaa eniten Kendrick Lamar, Alicia Keys ja Azealia Banks! En ole koskaan käynyt Flowssa (enkä edes muilla kaupunkifestareilla), joten kaupunkimaisempi meno kyllä kiinnostaa nähdä. Itselleni festarit kun merkitsee juuri sitä mudassa möyrimistä ja teltassa paahtumista. Mukaan nappaisin kliseisesti poikaystäväni, koska töitteni tähden välillämme on 700 riipivää kilometriä, niin olisi upeinta saada viettää viikonloppu yhdessä monen tuskallisen viikon jälkeen. Lisäksi lähes kaikilla kavereillani taitaa jo olla liput kyseiseen tapahtumaan, joten he ovat siellä jo valmiina odottamassa meitä!

 • juustonaksu

  omat suursuosikkini esiintyy kaikki lauantaina: nick cave & the bad seeds, beach house ja my bloody valentine (!!). mukaan ottaisin poikkiksen, jonka kanssa ollaan tutustuttu musiikin ansiosta. :)

 • MarjukkaS

  Kraftwerk ehdottomasti!

 • Lora

  Viime kesänä tuli ensimmäisen kerran koettua Flow huuma kahden ystävän kanssa ja suunnitelmissa olisi mennä samalla kokoonpanolla tänäkin vuonna joten jos onnetar suosii niin voisimme ostaa kimpassa kolmannelle lippupaketin :)

  Perjantain esiintyjistä ehdoton ykkönen on Alicia Keys ja lauantain taas Beach House. Solange olisi ollut mahtava nähdä joten harmittaa kun hänen keikkansa peruuntui.

  Mikäs sen hienompaa kuin juhlia viimeistä 20-kymppistä vuotta (ensi vuoden kolmekymppiset tuntuvat vielä niin kaukaiselta) mahtavassa seurassa ja Flown upeassa miljöössä.

 • Gee

  Odotan eniten lempiartistiani Alicia Keysiä!!! Mukaan ottaisin kultani <3

 • Hanna-M

  Kiinnostaisi ehdottomasti ainakin Alicia Keys, Karri Koira ja Of monsters and men. Mukaan lähtisi paras kaveri poikaystävän ollessa Flowmeiningeissä jo töissä :)

 • Tim Sweeneyn dj-setti kiinnostaa. Ja live-vedoista Grimes. Mukaan poimisin jonkun, joka kävelee kadulla vastaan ja vaikuttaa oikealta ihmiseltä tähän hommaan. Tai sitten ystävän. Viime kerrasta onkin jo aikaa. Flowsta siis. Eli nyt mennään.

 • elppa

  Alicia Keys, Haim, The Knife, Bat for Lashes, Karri Koira……….. Oijoi! 8) Liian monta hyvää! Seuraksi ottaisin oman poikaystäväni, tietysti :-)

 • Riiks

  Flowssa on aina paljon mielenkiintoista settiä. Alicia Keys on ehdottomasti pakko nähdä ja kotimaisista Trio Urho sekä suloinen Noah Kin. Mukaan ottaisin ahkerasti minimipalkalla koko kesän töitä paahtaneen pikkusiskon :)

 • Big D

  Kendrick Lamar, Hudson Mohawke ja tietenkin Karri Koira! Veisin festareille kanssani tyttöystäväni.

 • Annnna

  Voi muhun kolahtaa eniten Alicia Keys, Of Monsters And Men sekä Haim! Ja mukaani ottaisin rakkaan siskoni <3

 • SuskiV.

  Voi että, kumpa tärppäisi! Tänä vuonna uhkaa muuten jäädä kemut kokonaan väliin, ensimmäistä kertaa vuosiin. Akuutti rahapula vaivaa eikä muutaman kuukauden päästä syntyvä vaavi ainakaan tuo siihen helpotusta…

  Itse eniten hinkuisin Nick Caven ja Bat for Lashesin keikoille. Toki siellä on VAIKKA MITÄ muuta!

 • aekoo

  On ollut todella rankka vuosi, kaksi rankkaa eroa. Joten jotain todella hauskaa olisi kiva vielä tähän kesään keksiä.
  Nick Caven haluaisin nähdä enemmän kuin mitään!!! Herra on niiin loistava ettei samassa yhteydessä voi edes mainita muita. Mukaan ottaisin kaverin, joka sopivasti asuu Wlow:n lähellä ja jossa järjestää hyvät jatkot;)

 • Jutta J.

  Ihana Alicia Keys on ehdoton vetonaula minulle. Mukaan ottaisin aviomieheni, jonka kanssa olemme jo buukanneet get away -viikonlopun Helsinkiin, ihan kaksistaan, ilman lapsia. Flow olisi kyllä rusina siinä pullassa ja tämän pullan tarpeessa arjen pyörityksessä me todella olemme.

 • Ensimmäisenä suunnistaisiin katsomaan Azealia Banksia ja Nick Cavea! Mukaan pääsisi tietty kämppis!

 • mja

  Jos mää pääsisin festareille niin veisin sinne poikakaverin katsomaan vähän bändejä. Me voitais välillä jakaantua kuuntelemaan omaa musiikkia, hän Bat for Lashesia ja minä Alicia Keysiä. Yhteisenä ulkomaan artistina haluttais nähdä Nick Cave. Kuitenkin innostun enemmän tämän vuoden Flown suomalaisista esiintyjistä enemmän. Nähtävinä olis esimerkiksi Minä ja Ville Ahonen, Rubik, Husky Rescue sellaisella kokoonpanolla, jota en ole aikaisemmin lavalla nähnyt, Samae Koskinen, Aino Venna ja sitten tämä Ricky Trick-Julkinen Sana whatsoever, suomalaista räppiä ja big band jazzia sekaisin yhdessä. Niin sekaisin yhdessä, minä ja poikakaverini. Me ollaan yhdessä mukavaa konserttiseuraa, me ei keskustella, ollaan vaan hiljaa.

 • Tumpelo

  Ooh, mikä palkinto! Nick Cave and The Bad Seeds, Junip, Husky Rescue, Minä ja Ville Ahonen, Alicia Keyes, Azelia Banks, Samae Koskinen, Disclosure… Lista on loputon! Senttiäkään en ole tienannut koko kesänä ja tietenkin ottaisin mukaan ihanan aviomieheni, joka on jaksanut elättää minua mukisematta.

 • matsku

  Oioi Flow:ssa esiintyy tänä vuonna niin paljon mahtavia artisteja että tuskin ehdin edes kaikkia nähdä, mutta muutamat artistit on kyllä aivan PAKKO kuulla, kuten Azealia Banks, Alicia Keys, Disclosure, Grimes sekä Haim ! Vaikka Flow onkin vähän kalliimpi hupi niin festari on mielestäni kuitenkin hintansa arvoinen: 3 päivää täynnä erilaisia, isoja ja pienempiä artisteja, hyvää ruokaa ja elokuvia – kaikille löytyy jotain! Toisen lipun antaisin varmaan siskolleni Susannalle, tai nappaisin mukaan jonkun hyvän kaverin :)

 • Maija

  No odotan ehkä eniten Kraftwerkiä, sen verran kova setti lienee tulossa! 

 • zitrone

  Kraftwerk, ihan vain siksi, että edellinen keikka flowssa oli yksi parhaista, joissa olen ollut. Of monsters and men kesäfiiliksen vuoksi. Lisäksi iki-ihana Husky Rescue, jota en olekaan nähnyt aikoihin.

  Kaveriksi lähtisi eräs, jonka kanssa tuli käytyä menneinä vuosina sekä festareilla että muilla keikoilla. Työttömänä hän ei taida tänä vuonna muuten ostaa lippua.

 • manatius

  Voi eikä!! Flow on ollut jo pitkään haaveissa mutta liput niin hurjan hintaiset, ettei ole voinut lähteä, vielä kun aika kaukana asun ja matkat tulee maksamaan siihen päälle.. Mutta nyt olisi oiva tilaisuus! Haluaisin nähdä AINAKIN Rubikin, Minä ja Ville Ahosen, Samae Koskisen, Aino Vennan, GYBEn, Of Monsters and Menin (!!!!), Husky Rescuen, Antero Lindgrenin ja Beach Housen. Oivoivoivoi mikä lista.. Of Monsters and Men varsinkin on siskoni ja minun suuri suosikki! Mukaan ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa ostettaisiin puoliksi lippu myös siskolleni synttärilahjaksi (: nyt laitan peukut ja muut sormet ja kaikki varpaat pystyyn ja ristiin ja vaikka mitä, että onni suosisi!

 • Kanelibasilika

  Bat for Lashes & Nick Cave, mukaan lähtisi varmastikin aviomies :) (viivey_k@hotmail.com)

 • Alicia Keys kiinnostaa eniten ja mukaan ottaisin ystäväni E:n, joka tuossa joku aika sitten valitteli miten ei taida raaskia ostaa lippuja Flow’hon. Olisi hauska yllättää hänet ja viettää samalla laatuaikaa! :)

 • Caracol

  Flow-liput kelpaavat, voisi olla mukava uusi kokemus :)

 • pöllö

  Tää kisa on niin mulle!! Bat for lashes, Nick Cave ja Cat Power olisi ainakin ehdottomat. Mukaan maailman ihanin poikaystävä, jolla ei ole ollut kuin yksi vapaapäivä koko vuoden aikana!

 • Piipaum

  Alicia Keys, Karri Koira ja Sarah Kivi olis ne parhaat! Mukaan nappaisin maailman rakkaimman avomieheni.

 • uppismörkö

  Voi, olin jo ehtinyt luopua toivosta päästä Flow-festareille, mutta jospa nyt tärppäisi! :)

  Asun itse Oulussa ja poikaystäväni halusi ilahduttaa minua ja osti meille molemmille kahden päivän rannekkeet viime viikonlopun Qstockiin. No, lauantai meni omalta osaltani kokonaan kotona sängyn ja kylppärin väliä ravaten ja harmitti aivan mahdottomasti, koska juuri lauantain tarjonta oli Qstockissa niin minun kuin poikaystävänikin mielestä mahtava. Lisäksi poikaystävän rahojen hukkaan heittäminen tunti melko pahalta… Olisi aivan huikeaa jos voisinkin nyt tarjota poikakaverille mahdollisuuden päästä upeille festareille. Esiintyjissä on paljon kiinnostavia bändejä ja artisteja, itse menisin katsomaan ehdottomasti ainakin kotikaupunkini omaa Satellite Storiesia (jonka myös missasimme Qstockissa…), Rubikia ja Alicia Keysiä. Poikaystäväni taas olisi varmasti onnesta suunniltaan, jos pääsisi katsomaan ja kuuntelemaan Vähäisiä ääniä. Tuuttimörkö taas on meidän molempien lemppari, samoin kun Noah Kiniä fiilistelisimme kumpikin.

  Kävi miten kävi, varmasti aivan mahtavat festarit tulossa!

 • Paula L

  Alicia Keys ei kauheen usein euroopassa keikkaile, joten ehdottomasti hänen keikkansa olisi nähtävä!
  Mukaan lähisi tietysti puoliso :)

 • Hinni00

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa Nick Cave & The Bad Seeds. Ja mukaan nappaisin uutukaisen poikaystäväni – olisi aika hienoa ja tunnelmallista juhlistaa seurustelun ensimmäistä kuukausipäivää Nick Caven keikalla.

 • L.Emilia

  Monikin nimi kiinnostaa tuossa Flown listassa, mutta yhden valitakseni Nick cave&The Bad Seeds. Ja mukaani ottaisin rakkaan aviomieheni, joka juuri järjesti meille ihanan hääpäiväviikonlopun. Nyt olisi minun vuoroni yllättää.. :)

 • sirpuli

  Grimes ois ehdottomasti ykkönen niistä, mitä haluaisin nähdä. Solange ois ollut kiinnostava, harmi että joutui perumaan. Muita kiinnostavia esiintyjiä ovat mm. Alicia Keys, Kendrick Lamar, Mykki Blanco, Azealia Banks ja Bat for Lashes. Aikaa voisi viettää myös enemmän tuntemattomien artistien keikoilla kuin jonottaen 10 euron tölkkibisseä ;)

  Mukaan ottaisin poikaystävän, lähestulkoon kaikilla muilla tutuilla kun on jo liput.

 • Nannnna

  Oi, monet kiinnostaa, mutta etenkin Alicia Keys ja Ballereinos. :)

 • JadeB

  Yksi artisti: Azealia Banks! Olen rakastunut… <3 Mukaan ottaisin mieheni, jolle loman lopetusviikonloppu Flowssa olisi ehdoton kohokohta.

 • laurajj

  Huhhuh, G R I M E S . Ehdottoman helppo valinta. Ja sitten Bat for Lashes, Husky Rescue ja hassuttelun ystävänä myös Samae Koskinen. Mutta kyllä mun Flow tällä hetkellä on melko naisvoittoista (tai ainakin naissolisti painoitteista), ollemmehan aika ihanaa ja lahjakasta sakkia!
  Mukaan lähtisi yksi parhaista ystävistäni, jolla jää muuten nämä musiikkielämykset kokonaan elämättä. Tanssijalka heilahtaa ja tytöt tunnelmoi! Spoonriver Flowing in the background…

 • Lauraee

  Bat for Lashes, Alicia Keys ja Cat Power ainakin. Harmikseni festaribudjetti ei yllä tänä vuonna ostamaan lippuja, voi kun voitto potkaisisi kohdalle! Mukaan lähtisi vaikka väkisin oma poikaystävä. Syynä että se ei ole kokenut Flowta kertaakaan ja on jäänyt paljosta paitsi ;)

   

  lauraemilia.e@gmail.com

 • maarett

  Flowssa on kyllä taas poikkeuksellisen kiinnostava esiintyjäkattaus. Omat suursuosikkini ovat Cat Power, Bat For Lashes, Junip, Of Monsters and Men ja Nick Cave. Mukaan lähtisi poikaystävä, joka on englantilainen Flow-neitsyt.

 • Annajuuli

  Voi jummijammi, mikä kisa! Oon monena vuonna haaveillut Flowsta, mutta aina on jäänyt vain haaveilun puolelle… Eniten artisteista kiinnostaisi Alicia Keys, pitkäaikainen suosikkini. Mukaan lähtisi iki-ihana sydänystäväiseni :)

 • JMJ

  Jaakko Eino Kalevi ilahduttaa aina! Tim Sweeneyn musavalinnat luultavasti kutkuttavaa herkkua. Mount Kimbien tunnelmointi saa varmasti ihon kananlihalle. Grimes tietysti, vaikka vähän jännittää minkälaisen tunnekuohun lempiartisti aiheuttaa livenä! Kraftwerk jo kertaalleen koettuna, ja nyt toivon mukaan ei tarvitse pitää suuta auki kokoajan, vaan voi keskittyä keikkaan :) Mukaan lähtisi tietysti tyttöystävä ;)

 • Amppi

  Olen itse ollut juurikin samanlainen vastarannan kiiski festareiden suhteen kuin sinä. En siis ole koskaan elämässäni käynyt yksilläkään festareilla! Nyt ystäväni on alkanut houkutella mukaan Flowhon,johon olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä. Tämä kusa tulikin kuin tilauksesta,arpaonnen suosiessa päätös lähdöstä olisi taattu!!

 • vraa

  Huh, tänä vuonna on semmoset esiintyjät että huhh! Eniten kiinnostaa Moderat, Deston dj-setti, My Bloody Valentine, Austra, Mount Kimbie, Âme, Tensnake, Lau Nau, Teeth, Kraftwerk, Bat for Lashes ja Loft Apartment, jossa soittaa kaverini! :) Yllättäisin lippupaketilla kaveripariskunnan, jotka ovat uurtaneet kandiensa parissa koko kevään ja kesän!

 • Pau

  Eniten kiinnostaa Alicia tietty, sekä suomalasista mm Satellite Stories. Mukaan lähtis kämppis :)

 • Nupppu

  Haluaisin ehdottomasti nähdä Azealia Banksin! Neidillä on niin erikoinen ja omalaatuinen tyyli ja hänen keikkavetonsa ovat jotain niin uskomattomia, että olisi aivan mahtavaa nähdä hänet livenä! Mukaan ottaisin työkaverini, jonka kanssa ollaan käyty yhdessä muutamilla lempiartistiemme keikoilla, musiikkimakumme osuvat niin yhteen!

 • marimari

  Cat Power, Bat for Lashes, Kraftwerk ja Mount Kimpie olisi ihanaa nähdä! Mukaan ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa monia hyviä muistoja Flow:sta onkin :)

 • Alicia Keys olisi ihana nähdä, mutta edoton ykössuosikkini on Of Monsters and Men! Mukaan lähtisi poikaystävä. Miestä ei varmaan samat artistit kiinnostaisi kuin minua, mutta oin huikeasta esiintyjävalikoimasta löytyy molemmille jotakin. :)

 • kinuski

  Grimes ja Mykki Blanco kiinnostavat mahtavasta artistikattauksesta eniten. Mukaan ottaisin maailman parhaan isosiskon!

 • nmb

  No voihan… Niin paljon mistä valita…
  Ehkä tämän vuoden Flowssa kiinnostavat pääosin kotimaiset nimet:

  Perjantaina lähtisin fiilistelemään Minä ja Ville Ahosta, tästä ei vaan voi olla tykkäämättä. :)
  Lauantaina olisin eturivissä tanssimassa Jaakko Laitisen ja Väärän rahan tahtiin, Balkanilainen juhlahumu voisi jatkua sitten koko illan ja lauantai huipentua, luonnollisesti, Nick Caveen!
  Sunnuntaina pääsisin uusimman löytöni, Fotoshopin keikalle! Ihan huippu!

  Näillä saisi nidottua kesän upeimman festariviikonlopun, ehdottomasti!

 • tweet

  Eniten kiinnostaa Alicia Keys, Kendrick Lamar ja Of Monsters And Men :) Koko kesä mennyt niin haipakkaa että tähän olis ihana lopetella kesää hyvän ystävän kera :)

 • mari w

  Omat ”älä missaa” -keikkani ovat ehdottomasti Alicia Keys ja Karri Koira. Muita kiinnostavia on myös iso liuta: Azealia Banks, Kendrick Lamar, DJPP All Stars… Oman pe-la lippuni olen itse asiassa jo ostanut, mutta ystäväni joutui peruuttamaan tulonsa rahatilanteen takia (joutuisi vielä reissaamaan Flow’hun Vaasasta saakka) joten toinen lippupaketti menisi tietenkin hänelle :)

 • Liialai

  Yayy! En ole koskaan ollut Flowssa enkä millään muillakaan festareilla, joten ehkä tänä vuonna olisi aika menettä 25 vuotta tarkoin varjeltu festarineitsyys? Haluaisin Alicia Keysin lisäksi nähdä ainakin Beach Housen, Kraftwerkin ja Husky Rescuen, mutta ennen kaikkea löytää myös jonkun uuden bändin lempparilistalleni. Mukaan jännittävään festariviikonloppuun lähtisi toinen festarineitsyt sekä tietenkin kaikki Flow-veteraanit ystäväni, joilla liput jo on.

 • apple

  Tänä vuonna Flow’ssa on paljon kaikkea kiinnostavaa, erityisesti Alicia Keys, Bat for Lashes ja Cat Power olisi kiva nähdä. Mukaan ottaisin poikaystävän, tietty :)

 • Vierailija

  Eniten kiinnostaisivat esiintyjistä huippu Grimes, azelia banks ja bat for lashes! Solangekin kiinnosti, harmi että perui. Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, tietysti! Vuoden 2010 flow oli samassa seurueessa ihan parasta bestiä. :)

 • Karoliina.v

  En viimeksi päässyt katsomaan, kun Alicia Keys oli Suomessa (ja tästähän on jo aikaa), joten nyt haluan ehdottomasti mennä häntä kuuntelemaan. Ottaisin mukaan vanhan ystäväni, jonka kanssa olimme suunnitelleet menevämme Flowhun muutenkin. Voiton myötä ensin suunniteltu perjantain visiitti tosin venyisi kolmipäiväiseksi, joten en pistäisi lainkaan pahakseni :)

 • Elmeri

  Haluaisin ehdottomasti nähdä Alicia Keysin, Karri Koiran ja Husky Rescuen!! Ja tietysti Shampanja-baarin. ;) Suurimman onnen tunteen kuitenkin saisin siitä, että voisin viedä Flowhun maailmanmatkaaja ystäväni, joka elokuun lopussa lähtee taas reppu selässä muille maille. Olisi ihan mieletöntä tarjota lippu hänelle juuri Flowhun, jonne hän on aina halunnut, mutta ei ole ollut Suomessa tai rahat on ollut sen verran tiukilla, ettei sinne meno ole tullut kuuloonkaan. Samalla tämä ihana loppukesän viikonloppu olisi meidän yhteistä hauskanpitoa ennen seuraavaa jälleennäkemistä! <3

 • R.

  Oi tää ois paras kesän päätös tapahtuma! Mua kiinnostais eniten Haim sekä Alicia Keys. Myös keikkansa perunut Solange olis ollut ihana nähdä. Ja mukaan nappaisin poikaystävän :)

 • OI Flow! Riemusta kiljahdellen rientäisin katsomaan Grimesia, Alicia Keysia, Austraa, Kraftwerkkiä, Of Monsters and meniä ja Alunageorgea… ainakin noin alkajaisiksi. Mukaan ottaisin toverini Hannan, joka tahtoisi tulla Flow festareille tänä kesänä, mutta hänellä ei ole varaa lippuun!:(

 • mumu

  En ole tainnut koskaan aiemmin blogeissa oleviin arvontoihin osallistua, mutta nyt on kyllä ihan pakko!!! Flow on muodostunut jo perinteiseksi kesämenoksi minulle ja ystävilleni, mutta tänä vuonna rahatilanteeni on niin heikko, että joudun valitettavasti näillä näkymiin jättämään festarit väliin :( Ihan ykkösenä must see listallani on ehdottomasti Nick Cave and the bad seeds. Mukaan nappaisin rakkaan ystäväni, jonka kanssa olemme haikeina muistelleet edellisten vuosien hauskoja Flow-hetkiä ja miettineet keinoja joilla saada rahat kasaan tämän vuoden lippuja varten. Vaikka onnetar ei minua suosisi, pääsen onneksi kuitenkin jokavuotiselle Flow-brunssille jonka yhdessä järkkäämme ystäväni luona Kalliossa. Siellä jaetaan parhaat palat viikonlopusta, herkutellaan ja nautitaan loppukesän fiiliksestä ihanien ihmisten ympäröimänä (:

 • IidaTurku

  Alicia Keys ja Of Monsters And Men olisivat must nähtävät. Mukaani nappaisin veljeni, joka toimisi samalla Helsinki-oppaanani. :)

 • kuovi

  Ehdottomasti haluaisin nähdä Alicia Keysin, Jackmasterin ja kotimaisia Dj:tä. Lisäksi olisi huippua päästä hengailemaan kaikkien kavereiden kanssa, joilla liput on ollut jo aikoja sitten. Mukaan ottaisin tietysti mieheni, joka ei Flowssa ole ollut, mutta sinne hinkuu.

 • lillie

  Of Monsters and Men ja Junip nyt ainakin. Ja ylipäätään koko ihana Flow, ruoka ja muu oheistapahtuma :) Mukaan poikaystävä.

 • Hemmuli

  Esiintyjistä eniten kiinnostaa ehdottomasti lapsuuden suosikki Kraftwerk, sekä uudempi tuttavuus Azealia Banks.

 • ainopaino

  Itseä kiinnostaisi nähdä ainakin Beach house ja Kraftwerk!! Mukaan ottaisin parhaan ystäväni Paulan, jonka kanssa ollaan koettu lähes kaikki yhdessä 8-vuotiaasta lähtien =)

 • Silkkis

  Alicia Keys olisi kyllä loistava päätös muuten vähän alamäkiselle kesälle. Jospa vaikka sitten hymyilyttäisikin.
  Poikaystäväni yllättäisin lipuilla.
  Kiva arvonta tämä :)

 • NN

  Godspeed You! Black Emperor, Kraftwerk ja Beach House. Ja mun miehen kanssa menisin.

 • MaijaP

  Wau, tää näyttää täydelliseltä mahdollisuudelta päästä kokemaan vielä yhdet festarit tänä kesänä, vaikka olin jo budjetin puolesta luovuttanut! Ehdottomasti festareiden ykkösesiintyjä mulle olisi Alicia Keys, uskomattoman vahva nainen jolla on upea ääni. That girl is on fire! ;) Mukaani lähtisi ystäväni Anna, joka on virallinen festarikaverini ja huippuseuraa kaikkeen mahdolliseen!

 • Norre

  Odotetuimmat artistit on Kendrick ja Alicia Keys! Mukaan ottaisin parhaan kaverini, tietty.

 • Annikev

  Oih! Jos Flowhun pääsisin…Beach House, Nick Cave, Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Samae Koskisen korvalääke, Husky Rescue ja tietenkin myös Alicia Keys. Ja lisäksi monta muuta! Mukaan ottaisin ehdottomasti rakkaan, hieman festareita karttavan poikaystäväni, sillä olen varma, että tästä leppoisesta festarista hänkin nauttisi täysin rinnoin!

 • sup

  NICK CAVE <3 se mies ja hänen äänensä on jotain niin käsittämätöntä ettei mitään järkeä. Näin hänet edellisen kerran Provinssissa 2008 mutta oli sunnuntain viimeinen esiintyjä ja jouduin lähtemään kesken kaiken pois jotta ennätin junaan. Koko matkan festarialueelta kaupungille käännyin vähän väliä kävelemään takaperin jotta kuulisin vielä hieman lisää... tuntu niin väärältä jättää kesken jotain mistä oli monta vuotta unelmoinut.

  Muita kiinnostavia bändejä olisi Samae Koskisen Korvalääke, Karri Koira, My bloody valentine, Nicole Willis, Loost Koos, Pää Kii, Jyrki Nissinen & Hot visions (saman kylän poikiii ;) ja no totta kai Alicia Keys. Mukaani ottaisin kaverin jonka kanssa on pidetty yhtä jo yli 15vuotta eli ala-asteen viidenneltä luokalta :)

 • imuri

  Azealia Banks ja Nick Cave, mukaan ottaisin kämppiksen!

 • Annasam

  Itseäni festareilla kiinnostaa Alicia Keys, Timo Lassy Band, Karri Koira, Ricky Tick Big Band ja Julkinen sana ja yleinen festarifiilis. En ole koskaan käynyt Flowssa ja oli kiva päästä fiilistelemään paikanpäälle.

  Mukaan ottaisin oman poikakaverin :)

 • Sarri

  Eniten tahtoisin nähdä Cat Powerin, Kraftwerkin, Of Monsters And Menin ja Husky Rescuen! Mukaan pyytäisin melko uuden tuttavuuden, olisi hieno tilaisuus tutustua häneen hyvän musiikin äärellä :-)

 • emmylou

  OIH! Opiskelijalla ei oo varaa pistää paria hunttia menemään, mutta kommenttia voi aina laittaa!

  Minuu innostaa aivan uskomattomasti tuolla esiintyvät ihanat Rubik, Aino Venna, Pää Kii, Of Monsters and Men, Husky Rescue ja kaikista eniten upea Bat For Lashes! Huh, löytyypäs tuolta kattausta miule.

  Muulta kuin musiikkipuolelta kiehtovat Demos Helsingin Peloton-puheosuus ja toki paneelikeskustelunörtin täytyy päästä katsomaan Festivaalipaneeli 2013.

  Ihanaa festariviikonloppua!

 • emmylou

  APUA unohdin äsken kertoa kenet ottaisin! Ottaisin miun miekkosen jos hän vain armeijan harmaista pääsee, ja jos ei niin uskomattoman heittäytymiskykyisen hippikaverini, joka lähtee vaikka tunnin varoitusajalla reissuun Jäämerelle <3

 • Aino S

  Haluaisin ehdottomasti nähdä DJPP:n All Starsien kera. Ja minullekin mukaan lähtisi poikakaveri, koska se ei ole vielä aiemmin Flowssa käynyt lainkaan.

 • riiri

  Eniten odotan ehdottomasta Alivia Keysiä!!:)

 • Titta Marika

  Tensnake, Beach House, My Bloody Valentine, Haim, Kendrick Lamar, mitä näit ny o! Ja mukaan ottaisin Helsingissä asustavan ystäväni, joka jos kuka ansaitsisi rankan kevään (ja kesän) jäljiltä lipun festareille. 

 • eeviis

  Kaikkein eniten kiinnostaisi Beach house, mutta myös lukuisat muut, Of monsters and men, Alicia Keys, Bat for lashes, Husky rescue ja tietenkin kaikki ihanat ravintolat mitä siellä on!

 • Mökö

  Yksi ylitse kaikkien muiden; Nick Cave & the Bad Seeds!!

 • akk

  mukaan ottaisin poikaystävän ja eniten kiinnostaa beach house ja haim.

 • Frankie

  Nick Cave.

 • pariss

  Nick Cave, Grimes ja Disclosure kiinnostavat ehdottomasti eniten! Jos voitto osuisi kohdalle, ottaisin mukaan jonkun kavereista, tai vaikka äidin. :)

 • tiiku

  perjantaina tietysti alicia keys olis pakko nähdä, lauantaina kovimmat bileet ois varmaan tensnaken, femme en fourruren ja azealian keikoilla joiden lisäks pitäs tsekata ainakin beach house ja austra ja sunnuntaina of monsters and men, disclosure (when a fire starts to burn !!!!) ja husky rescue, ja tietysti tässä kävis niin, että jos ois menossa, kuuntelis taas uusia bändejä ja kävis kattomassa niiden keikkoja ja löytäis uutta musiikkia (tää on käyny joka kerta flowssa !) :-) (nyt unohtu varmasti joku tärkee mut ei voi mitään). mukaan ottaisin tiinan joka lähti mun kanssa 2009 flow’hun (eka kerta hehe, 2008 olin vielä alaikänen tonne :/) bailaamaan. pakko muuten huudella että 2008-2010 festareilla oli kovimmat esiintyjät ikinä.

 • Pohjosen likka

  Flowhun olisi mahtava päästä ensimmäistä kertaa ja se kruunaisi Helsingissä vietetyn ihanan kesän! Olisi huikeaa päästä paikan päälle fiilistelemään ja katsomaan mm. Alicia Keys, Of Monsters and Men, Bat For Lashes…… Ja tietysti tarjota tämä elämys myös parhaalle ystävälleni!

 • Raisa

  Eniten odotan legendaarista Alicia Keysiä ja mukaan festeille ottaisin ilman muuta rakkaan aviomieheni, joka muusikkona elää ja hengittää musiikkia.

 • Lintulii

  Voi kun pääsisikin kuulemaan Bat for Lashes, Azelia Banks ja Alicia Keysin livenä!
  Mieheni haaveilee Nick Caven keikasta. Jos voittaisimme hankkisimme lastenhoitajan ja pähkäilisimme
  miten pukeutuisimme ja missä ihanissa ruokakojuissa herkuttelisimme:)

 • miamiamia

  heippa!:) kaikista eniten flowssa haluaisin nähdä alicia keysin!! myös azelia banks, tensnake, loost koos ja karri koira kolahtavat! en kuitenkaan itseni takia lippuja haluaisi, vaan parhaan ystäväni, joka on ollut melkein vuoden verran toisessa maassa töissä! hän tulee käymään helsingissä pariksi viikoksi ja hänellä sattuu olemaan synttäritkin ensi viikolla, eli mikä sen parempi lahja kuin tämä!! varsinkin kun tiedän että liput flow-festareille on hänen suurin lahjatoiveensa, mutta näin opiskelijana sen hintainen lahja on hieman turhan kova pala kukkarolle.. toivotaan siis että arpaonni osuu kohdalle :)) hyvää loppukesää! :)

 • Emmimi

  Huippu kiva kisa! Voi höh kun Solange perui tulonsa, mutta onhan Flowssa onneksi paljon muitakin mielenkiintoisia.. Ainakin Beach House, Junip ja Azrelia Banks olis mahtia nähdä! Mukaan nauttimaan lähtisi boyfrendi.

 • karkkilandia

  Samae koskinen & Alicia keyes olisi must see kohteet itselleni.. Mukaan ottaisin rakkaan aviomieheni, joka ei rokkikukkona ole koskaan käsittänyt flown ideaa ja siis tarkoituksena olisi käännyttää hänet;) vaihtoehtoisesti kaappaisin siskoni mukaan, koska hän rakastaa flowta!!

 • aija.r

  Mua kiinnostaa eniten mm. Minä ja Ville Ahonen, Azealia Banks, Nicole Willis & The Soul Investigators, Bat for Lashes, Of Monsters and Men ja nuo monet, monet kutkuttavat bändit joista en ole ikinä vielä kuullutkaan. Mukaan festareille nappaisin mun parhaan ystävän joka muuttaa nyt syksyllä sinne Helsinkiin opiskelemaan. Tämä on meidän ”viimeinen” kesä yhdessä täällä Oulussa ja mikä olisi parempaa kun juhlistaa sitä hänen uudessa kotikaupungissa hyvän musiikin (ja tietty taiteen ja ruuan) parissa. :-)

 • appelsiinionneliö

  Voin sanoa, että sieluni itkee jälleen verta.
  Flown ohjelma on koneeni katsotuin sivu ja olen hihkunut innosta aina uusien artistikiinnityksien saapuessa. Olen laskenut tarkkaa aikataulua, mitkä bändit ehtisin katsoa, ja laatinut listaa parhaimmistosta. Silti en lippuja voi tänäkään vuonna ostaa. :< Edellisvuoden Flowttomuuden kirvellessä korvia, olen jo estänyt koko festivaalin tapahtumasivun koneeltani, jotta en sitä enää katsoisi ja valittaisi muille. On tarpeeksi kamalaa katsella niitä kuvia sitten jälkeenpäin ja kuulla muiden hehkutusta omista suosikeista nyökytellen. Suurin osa must-listastani makaa sunnuntain puolella. Grimes (joka perui viime syksyn Suomen keikkansa), Bat For Lashes ja aina-loppuun-myyvä Craftwerk. Disclosure ja AlunaGeroge olisi myös pakko nähdä. Jacco Gardner kiinnostaa uutena tuulena sunnuntain puolelta. Toisaalta haluaisin nähdä myös Haimin ja ruotsalaisen oudon Goatin. Lauantaina pakollisella listalla olisivat Azzelia Banks ja Karri Koira. Perjantaina Alicia Keys, Cat Power, Satellite Stories ja Minä ja Ville Ahonen. Kaverikseni ottaisin ehdottomasti parhaanystäväni, joka rakastaa My Bloody Valentineä. Flow olisi täydellinen viimeinen irtiotto ennen koulujen alkua. Toivottavasti onni suosii!

 • jei

  Alicia Keys olisi noista esiintyjistä suosikki! Ja poikaystävän ottaisin festareille mukaan :)

 • annabanana

  Listallani olisivat ehdottomasti Satellite Stories, Azealia Banks ja Of Monsters and Men. Kainaloon nappaisin poikaystävän.

 • jilaur

  Ehdottomasti olisi nähtävä nick cave and bad seeds, cat power, bat for lashes ja grimes! Lisäksi flow olisi mielenkiintoinen festarina, paljon muutakin musiikin lisäksi. Mukaan ottasin kaverin, jonka kanssa on tullut kesällä keirrettyä muitakin festareita.

 • Tinksu

  Mitäpä en haluaisi nähdä! Koko kesän töitä paiskineen bestikseni veisin ainakin Junipin keikalle relaamaan :)

 • mima

  ää haluaisin nähdä flow’ssa KAIKKI!
  ihan spessuimmat olisivat kendrick lamar, beach house, moderat, azealia banks, tensnake, grimes + bat for lashes :)
  lippuja ei tänä vuonna omasta pussista irtoa, kesäopinnoista kun ei noppien lisäksi muuta palkkaa kerry ;)
  ottaisin mukaan yhden pitkäaikaisimmista ystävistäni, sillä näemme nykyisin aivan liian harvoin 200 kilometrin vuoksi!

 • A.H.

  Kendrick Lamar, jooooo! Mukaan pyytäisin jonkun kaverin, joka ei ole silloin reissussa tai töissä. Nappaisin messiin varmaan ensimmäisen joka huutaa hep :D 

 • t.o

  – Jacco Gardner !
  -ottaisin mukaan siskoni

 • Veela

  Ah! Tänään viimeksi mietiskelin mielessäni miten upeaa olisi todistaa livenä Kraftwerkin 3D showta! Mutta ei. Taloudellinen tilanne ei vain anna periksi. :/ Sunnuntaille osuu useampi muukin mielenkiintoinen artisti, kuten John Coltranen poika Ravi Coltrane kvintettinsä kanssa ja upea, ihana, Antero Lindgren. Ja lauantaina olisi tietysti Nick Cave & The Bad Seeds… Mutta flowhan on myös siitä mahtava festivaali, että siellä voi löytää itsensä kuuntelemasta itselle ihan uppo-outoa bändiä – ja rakastua tulisesti! Ooh, minä tahdon, tahdon!

 • Veela

  Niin ja haluaisin ottaa mukaan sydänystäväni, jonka kanssa olemme tavanneet viime aikoina aivan liian harvoin.

 • Alice

  Haluisin niiiiin kovasti nähdä Grimesin, Bat for Lashes, Azelia Banksin, Satellite Storiesin, Audran, Junipin ja Husky Rescuen! Ja monta muutakin ;D

  Ottaisin mukaan siskoni jolla on ollut rankin kevät/kesä takana ja joka suuntaa kohta yli puoleksi vuodeksi pois Suomesta, Flow olis hyvä hetki siskojen viettää yhdes aikaa ja nauttia mahtavasta musiikista. 

 • Aquila

  Yleensä pyrin välttämään festareita ja suosin yhden artistin/bänsin keikkoja, missä vallitsee intiimimpi tunnelma ja kohtaa takuuvarmasti samanmieliä ihmisiä. Tulisin Pohjois-Suomesta Helsinkiin ja menettäisin Flow-festarineitsyyden erityisesti yhden kokoonpanon vuoksi, N. Cave & The Bad Seeds, joiden keikoilla olen riekkunut uskollisesti vuosia. Toinen oma suosikkini Flow:n tämän vuoden esiintyjälistalta on henkeäsalpaava Godspeed You! Black Emperor. Valtaisasti onnea kaikille arvontaan osallistuneille! :)

 • Aquila

  Voih, unohdin vastata toiseen kysymykseen! Mikäli onni olisi myötä, ottaisin Flowhun mukaan jomman kumman rakkaista veljistäni, joiden kanssa jaamme samankaltaisen musiikkimaun, mutta harvemmin käymme keikoilla kuitenkaan yhdessä. Toivoisin tähän asiaan parannusta! :)
  (Ja vielä korjaus aiempaan viestiini: *bändin)

 • pihlaaa

  Eniten odotan juurikin Alicia Keysiä! Ja mukaani nappaisin parhaan ystäväni, joka juuri tänään valitteli rahapulasta aiheutuvaa flow-pääsemättömyyttä :(

 • Anski

  Alicia Keyssiä ei vois missata mitenkään, eikä myöskään My Bloody Valentineä ja Satellite Storiessiä. Kotimaisista ainakin Karri Koira ja Samae Koskinen houkuttaa. Mukaan lähtisi oma ihana poikaystävä, jonka kanssa en oo ehtiny tehdä yhtäkään reissua kesän aikana!

 • Reetta*

  Alicia Keysiä ja Nicole Willisiä ois mahtista päästä katsomaan. Ja kaikkia niitä ylläribändejä jotka tulee puskista ja saa hurahtamaan musiikkiin jollain ihan uudella tavalla. Hyvää festariruokaakin olisi kiva päästä maistelemaan :) Mukaan lähtisi oma siippa, ettei kiukku menisi kenenkään pyllyyn :)

 • swiss

  Ehdottomasti näkemisen arvoinen olisi Kraftwerk, ihan vain jo luvatun 3D shown takia! Myös Alicia keys, Bat for Lashes ja suomalainen Ricky-Tick BIG BAND & Julkinen sana olisi hauska nähdä livenä. Seuraksi lähtisi mieheni yhteneväisen musiikkimaun ansiosta.

 • aaa

  Jos listaisin tähän kaikki kiinnostavat bändit, niin tässä ois lähes koko Flow-ohjelma kopsattuna… :-D Mutta muutamia mainitakseni Grimes, Disclosure, Haim. Mukaan ottaisin yhden ystäväni, joka on raatanut niska limassa koko kesän duunia!

 • since2008

  oii!! mikä kisa.. Flow on musafiilistelijän ja tanssia rakastavan paras synttärilahja : ) eniten odotan ihanaa Beach Housea, jonka sattumalta löysin uudestaan juuri viime kevään voimamusiikiksi. Grimes, tuo säväyttävä, räväyttävä nainen -ehdottomasti! Mount Kimbie, jos onnistun olemaan 2 paikassa samanaikaisesti.. Tensnake, kunnon tanssitunnelmat, ja balettimiehet -ihan inspiraatioksi. Itse en pääse kotiin yöksi, asun yli 500km päässä.. Mutta tulen silti : )

 • since2008

  Innostuin jo liikaa.. :D Mukaan ottaisin poikaystävän, jota ilman moni tanssi olisi jäänyt tanssimatta.

 • Marsikka

  Voi mikä mahtikisa! Festareilla on aina niin upea tunnelma, että ihan siksikin voisi tuonne lähteä… Mutta minä haluaisin ehdottomasti nähdä Rubikin. Oi!

  Ja mukaan lähtisi ilman muuta oma siippa, luottofestarikaverini.

  mariminen (at ) hotmail.com

 • HH

  Top kolmoseen hyppää ehdottomasti Junip, Of Monsters and men ja varmasti nauruhermoja kutkuttava Ballereinot. Poikaystävä lähtisi mukaan nauttimaan hauskasta festarista ja vuosipäivästämme Flowssa :)

 • iLu

  löysin vahingossa festareilla esiintyvän Austran. Se oli menoa. iTunesista levy ja nyt naapurit varmasti rakastavat Austraa yhtä paljon kuin minä :) Eli sen ainakin. Ja vaikka mitä muuta! Joka päivähän siellä on kaikkea hyvää!! Niin ja siskon kanssa mentäisiin.

 • ttmm

  Odotan eniten Nick Cave & The Bad Seeds:in keikkaa. Mukaan lähtisi oma sisko, ekakertalaisia Flow’ssa molemmat!

 • AnnikaL

  Ehdottomasti Azealia Banks ja Kendrick Lamar olis nähtävä ja mukaan lähtis joku maailman mahtavimmista kamuistani.

 • sannannaa

  Alicia Keys. Ainoa asia jonka vuoksi voisin poiketa festarikammosta ja rientää naama virneessä ihmispaljouden keskellä. Paras ystävä kainalossa tietenkin.

 • FlowMimmi

  Bat for Lashes kiinnostaa, ja mukaan tuore aviomies!

 • majuri

  elokuu alkaa ja samalla kuukauden mittainen kesälomani. alunperin oli tarkoitus lähteä flow-festareille kolmeksi päiväksi. sehän ei tietenkään mennyt ihan putkeen. nyt laskujen jälkeen jäljelle jäi sen 100€ ja sillähän ei paljoa juhlita. joten vietänkö kesälomani kokonaan kotona? vai onko minulla sittenkin mahdollisuus päästä näkemään kaikki haluamani esiintyjät!? ilmoitin jopa töihin että minulle voi soitella, kun ei muita suunnitelmiakaan ole. voi kunpa voisin tehdä lomallani edes jotain muuta kuin olla kotona. haluaisin nähdä tietenkin nick caven ja goatin. ja ehkä kaikki muut siinä sivussa! mukaanhan ottaisin tietenkin mieheni, jonka kanssa ei muuten mene niin kivasti, mutta ehkä tämä voisi vähän piristää!

 • pikki

  Vau, miten tuolla on noin paljon hyviä artisteja? :D Itseäni kiinnostavat ulkomaisista eniten Cat Power, Beach House, Azelia Banks, My Bloody Valentine ja suomalaisista Pää kii ja Lau Nau. Mukaan ottaisin poikaystäväni, joka myös pitää näistä kyseisistä artisteista. :)

 • VLAV

  Cat Power, Disclosure, Alicia, AlunaGeorge, Ballereinos ja lista jatkuu…! Loistavia esiintyjiä, voi kun onni nappaisi arvonnassa!

 • AnnikaK

  Bat for Lashes ja Azealia Banks! Harmillisesti eri päivinä, enkä osaa valita kummalle päivälle lipun ostaisin :(

 • Hias

  Kiinnostavaa löytyy roppakaupalla, joitakin mainitakseni: MJC (komppaan sinua Jenni), Lamar, AtomTM, Desto, Hudson, Mykki, Blixa… Huh huh. Mukaan joku, joka ei tapa vaan jakaa vibat!

  Aurinkoa kesään kaikille!

 • eppe

  Mitä en odottaisi, jihuu! Nick Cave and the Bad Seeds, My Bloody Valentine, Bat for Lashes, Satellite Stories, jne jne. Kertaakaan en ole vielä Flowhun päässyt, sillä se on ulkopaikkakuntalaiselle kovin tyyris festari matkoineen ja majoituksineen, mutta jospa nyt tärppäis! Sormet ja peukut ristiin. Mukaan ottaisin tietty oman äidin kaupunkifestarimeininkiä ihmettelemään!

 • Emiliailime

  Oijoi. Paljon on nähtävää ja etenkin kuultavaa! Eniten kiinnostavat Nick Cave & Bad Seeds! Minä ja Ville Ahonen, Aino Venna, Cat Power, My Bloody Valentine ja Bat For Lashes. Mukaan ottaisin rakkaan, ihanan ystäväni!

 • Vierailija

  Totta kai Alicia Keyes. Pidän hänen äänestä ja mukaan ottaisin siskoni, jonka kanssa haluaisin yhdessä laulaa – girl on fire- . Se olisi muuten lomamme viimeinen ilta, joten…
  Nautin live-keikoista, ja olen iloinen, että ”joudut” festareille, nämä voivat olla erilaiset festarit kuin muut. Itsekään en nykyään enää pidä festareista, mutta hyvien bändien ja laulajien vuoksi niihinkin on mentävä ;).

 • emer

  Ehdottomasti kendrick lamar olisi nähtävä! Ottaisin kaverin mukaan joka ei ole koskaan ollut festareilla

 • Siis menisin Flowhin kyllä katsomaan ihan mitä tahansa! Sama juttu kuin monella muulla täällä, tällä hetkellä ei muuten rahatilanne anna periksi. Bat For Lashes, Kraftwerk ja Aino Venna nyt ainakin kiinnostaisi :)

 • janskuuu

  Eniten kiinnostavat Cat Power ja Beach House. Ottaisin ehdottomasti poikaystäväni mukaan, hänellä kun on yhtä loistava musiikkimaku kuin itselläni.

 • flower mary

  Uuuh, Flow! Huipuimmat artistit olisi Kraftwerk ja K-X-P, mutta myös vihanvastaiselle seinälle pitäisi päästä riipustamaan oma puumerkki: http://www.hs.fi/kulttuuri/Flow-festivaalille+syntyy+vihanvastainen+seinä/a1375156756503 Kainaloon mukaan nappaisin mieheni!

 • nipanapa

  Me tultais poikaystävän kanssa nauttimaan yhteisistä pitkän ajan lemppareista: Godspeed you! Black Emperorista, Krafwerkista, My Bloody Valentinesta, ja Nick Cavesta. Kyllä se Alicia Keyskin pitäs varmana tsiigaa! Ja Cat Power! Ja Azealia Banks! Beach Housen oon nähnyt muutama vuosi sitten juurikin Flowssa ja se oli parhaimpia keikkoja koko viikonloppuna, joten se olis myös kiva nähdä, vaikkei vakiokuuntelussa ookaan. Suomalaisista varmasti hyviä olis myös Aino Venna, Laineen Kasperi ja Pää Kii. Runsaudenpula taitais iskeä jos kerrankin onni suosisi ja voittaisin liput, hahah.

 • Aliizia

  Oijoi, huikean kesän kruunaisi kyllä Flow, jonne nappaisin mukaan rentoutumista kaipaavan kaverin! Kiinnostaisi nähdä ainakin Kendrick Lamar, Noah Kin, suloinen Satellite Stories, Azelia Banks ja Ebo Taylor & The Odapajan.

 • ruusunen

  Flowssa kiinnostavimpia Alicia Keys, Azealia Banks ja Bat for Lashes!! Mukaan ottaisin mahtavan kaverini. Olisi aivan upeaa jos sinne pääsisi!

 • Sarppa

  Kyllä meikäläistä kiinnostaisi eniten Kendrick Lamar, Vähäiset Äänet, Azealia Banks, Nick Cave & TBS, Karri Koira, Kraftwerk sekä Of Monsters and Men. Solange olis voinut olla kova jos ei olis perunut…

  Mukaan lähtisi paras ystäväni Lasse <3

 • Lapatitityy

  Nappaisin rakkaan kämppikseni kainaloon ja suuntaisimme kohti ”musiikillista hätätilanne-viikonloppua.” Ensimmäinen onnettomuuspaikka löytyisi Alicia Keysin lavan edestä, jossa tanssisimme kuin tytöt tulessa konsanaan. Biittiä ja pulssia tarkkailtaisiin Austran soidessa ja Azelia Banksin keikalla soitettais jo ehkä hätänumeroon, jollei numerot olisi menneet sekaisin. Kun on hoidettu Pää kii, näemme edessämme vain ”short futuren” ja todetaan Haimin kanssa, ettei tarvi pelastaa, beibi. Ennen kuin kuolemme, me, minä ja Ville Ahonen ajateltiin kuitenkin elää ja laulaa Catin kanssa, että tää elämä on ihan the greatest.

 • hansuli

  Kiinostavimpia artisteja mielestäni Azealia Banks, Grimes ja Bat for Lashes!<3 Mukaan ottaisin hyvän ystäväni Marian. Flow olisi mahtava kokemus!!

 • EmmaP

  Ah mikä mahtava kisa! Kaikki artistit ois huikeeta nähä livenä ja verin kaa lähettäis matkaan!

 • Hanski

  Haluaisin ehdottomasti katsomaan Alicia Keysia, mutta kun on pienenpieni tississä kiinni oleva, ei kannata maksaa vain yhdestä artistista. Mieheni nappaisin mukaan, jos me yhdessä vaan lastenhoidolta päästäisiin :)
  p.s. Hauskaa seurata blogiasi Jenni!

 • Flowing

  Ottaisin mukaani juuri tapaamani ihanan miehen ja yllättäisin treffeillä Flow-festareille ja mikä parasta, voisin jakaa rakkauteni Alicia Keysin musiikkia kohtaan :)

 • The Knife, Alicia Keys, Tuuttimörkö, Azealia Banks, Karri Koira, Sarah Kivi & Non-Orchestra, Grimes, Husky Rescue, Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki…! Mukaan lähtis paras kaveri koska poikaystävää nämä ei varmaan kiinnosta :)

 • Juustokumina

  Flow’ssa on tänäkin vuonna ihan älyttömästi tosi kiinnostavia esiintyjiä! Kaikista innokkaimmin odottaisin näkeväni Lau Naun, Grimesin ja Kraftwerkin epäilemättä psykedeelisen 3D-show’n :) Ohjelmassa on myös monia muita minulle mieluisia kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä. Mukaan festarireissulle ottaisin avomieheni.

 • peaceoflaura

  Voi Flowssa on tänäkin vuonna tarjontaa niin erilaisiin musiikkimuistoihin, että suosikkia on vaikea valita.. Kendrick Lamar on saanut paljon ansaittua soittoaikaa tänä keväänä niin yksin kuin ystävienkin kanssa, enkä minäkään ole unohtanut Tensnaken edellistä Flow-vetoa, joka lähetti kyseisen illan kyllä ihan uudenlaiseen nousukiitoon. Samaan aikaan odotan kovasti Bat for Lashesin ja Of Monsters and Menin herkempiä keikkoja. Mutta lopulta voiton ehkä vetää yläasteaikainen ykkösidolini Alicia Keys, jonka lahjakkuutta ei voi kyllä kun ihmetellä vuosi toisensa jälkeen. Tulin juuri tyhjätakuna Suomeen 7 kuukauden ulkomaillaoleilun jälkeen, joten ottaisin mukaani parhaan ystäväni, jonka kanssa ei viimeiseen vuoteen olla oltu muutamaa viikkoa enempää samassa maassa.

 • Ainooo

  No uuh mikä kisa!!
  Ulkomaan vieraista kiinnostaisi esim. Of monsters and men ja Alicia Keys, kotimaisista olisi ihanaa nähdä viimein Rubik ja käydä fiilistelemässä Tavastian lauantaidiskoa. Lisäksi satuin viime viikonloppuna qstockissa ihan sattumalta Satellite Storiesin keikalle, joka näyttää olevan flowssakin. Jätkät veti älyttömän hyvän shown! Loistavan livebändin merkki on musta nimenomaan se että pystyy olemaan täysillä mukana keikan alusta loppuun vaikkei bändi tuttu olisikaan. Nii ja festariseuraksi lähtisi sisko, joka on tutustuttanut mut varmaan puoleen lemppariartisteistani:)

 • sinis

  Flowssa parasta on se, että voi ihastua uusiin musiikkituttavuuksiin. Vanhoista tutuista haluaisin eniten nähdä Alicia Keysin, koska kaikki pianistit ovat mahtavia. Festarikaveriksi yrittäisin houkutella kaveriani, joka viettää tuolloin viimeisiä lomapäiviään.

 • apparition

  Wuuuu! Mut löytäis Grimesin, Alicia Keysin ja Cat Powerin eturivistä!

 • enalii

  Iiiih mikä kisa! Viime vuoden Flow oli niin super hieno päätös kesälle, mutta nyt iski pihiys. Toivottavasti onni suosisi:-) Mukaan lähtisi aivan ihana ystäväni, jolla on jokseenkin sama tilanne.
  Esiintyjistä kiinnostaa eniten Alicia Keys, Noah Kin, Satellite Stories, Karri Koira, Ricky Tick Big Band ja Of Monsters And Men, sekä tietty yleistunnelma ja kaikki ne uudet artistilöydöt ja uskomattomat keikat joita Flow on täynnä!!!!

 • apparition

  ja vieressä ois mahtava ystävä!<3

 • Riksuu

  Flow-festareille on pitänyt mennä jo vuosia, mut Suomen suvet on kolmen viime vuoden ajan tullut vietettyä ulkomailla, joten musatarjontaa ja kavereiden kuvista välittyvää festaritunnelmaa on vain fiilistelty maan rajojen ulkopuolelta käsin. Tänä vuonna taasen henk.koht. lama estää lippujen hankinnan. Mut siis kauttaushan on loistava: päällimmäisenä tietty Alica Keys ja Nick Cave, rennon letkeää Karri Koiraa unohtamatta ;) Mukaan tunnelmaa nostattamaan tarttuisi ehdottomasti mukaan muutamat liputtomat kamut joiden kanssa ei ainakaan naurua ja hulvatonta menoa uupuisi!

 • anki anki anki

  Ohoh, jospa arpaonni suosisi, niin lähtisin avoimin mielin (ja korvin) kuuntelemaan kaikenlaisia tuntemattomia esiintyjiä ja ehkä löytäisin jonkun uuden lempparin. Alicia Keys olisi kyllä nähtävä myös!
  Mukaan ottaisin sulhaseni, tottakai.

 • JennieJ

  Eniten esiintyjistä kiinnostaa Alicia Keys, Karrikoira, Azealia Banks ja Nick Cave.
  Mukaan nappaisin hyvän ystäväni :)

 • Laurel Wreath

  Eniten Suvilahteen vetävät Nick Cave & the Bad Seeds, Beach House, Rubik, Minä ja Ville Ahonen, Pää Kii, Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana, Nicole Willis & The Soul Investigators… lista jatkuu ja jatkuu! Festariseuraksi nappaisin hyvän ystäväni, joka ei koskaan sano ei hyvälle musiikille, tanssimiselle ja yleiselle riekkumiselle :)

 • readyforflow

  Kendrick Lamar, Junip, Azelia Banks ja AlunaGeorge. Huipennuksena Alicia Keyes totta kai. Eka vuosi kun olisi mahdollista päästä nauttimaan koko flow-viikonlopusta ja tunnelman takaamiseksi mukaan lähtisi tietysti paras kaveri!

 • JonnaP

  Suosikit jakaantuvat vallan kaikille päiville: Bat for lashes, Haim, Junip, Cat Power, My bloody Valentine, the Knife… ja kaikki se muu oheishässäkkä ja fiilis! Toivotan itselleni onnea arvontaan :)

 • Pivossa

  Samae Koskinen, Grimes, Maya Jane Coles, Lazzy, Woods, kaikki. Mukaan lähtisi maailman paras Laura.

 • maij

  Eniten kiinnostaa kyllä ehdottomasti Alicia Keys, mutta myös esimerkiksi Of monsters and men! Mukaan ottaisin joko yhden parhaista ystävistäni tai poikaystäväni :)

 • heppu

  Alicia Keysiä ehdottomasti! Mukaan ottaisin lapsuuden ystäväni joka myös diggailee Aliciaa :)

 • anzah

  Oijoi! En oo koskaan ollut Flowssa ja kova olis hinku päästä. Lähtisin ihanaisen pikkusiskoni kanssa Flowhun kattomaan Alicia Keysiä, Karri Koiraa <3 ja Azelia Banksiä.:) Kumpa onni potkasis kerrankin!

 • Sofiako

  Flow’n esiintyjistä kiinnostavat eniten Alicia Keys, Tensnake, Karri Koira ja Azealia Banks. Mukaan ottaisin tietysti poikaystäväni :).

 • Alicia Keys olisi ehdottomasti mun must see artisti Flow festareilla :) Hyvänä kakkosena Azealia Banks myös kiinnostaa suuresti! Mukaani lähtisi tietenkin paras ystäväni <3

 • Myyy

  Hui, esiintyjistä kiinnostaa tosi moni, mutta mainittakoon nyt ainakin Husky Rescue ja tottakai Alicia Keys. Mukaan festarihulinaan ottaisin opiskelukaverini.

 • Nel

  Grimes ja Bat for Lashes ainakin näin muutama mainitakseni! :) En ole koskaan Flow:ssa päässyt käymään joten nämä liput olisivat siis todella kiva ylläri jos voitto sattuis kohdalleen!

 • purr

  Alicia Keys, Nick Cave ja Pää Kii. Myös keskiviikon The Knife kiinnostaisi kovasti. Ottaisin mukaani ystäväni, joka on jo ansioitunut Flow-veteraani. :)

 • kurjenp

  Nick Cave! Mukaan ottaisin miehen tai kaverin.

 • molz

  Alicia Keyes!! ja mukaan lähtis hyvä kamu!

 • Alli111

  Oiii!! Ehdottomasti eniten haluaisin nähdä mykki blancon ja rubikin! Mukaan ottaisin ihanan poikaystäväni, joka myös ansaitsee lomayllärin!!

 • sooda

  haluisin ehdottomasta nähdä of monsters and men,azealia banks,bat for lashes,alicia keys,grimes ja haim!

  viime vuonna ostin kaverilleni synttärilahjaksi kahden päivän lipun,mutta tänä vuonna ei ollut varaa.joten hänet ottaisin mukaan! :)

 • Killabee

  No tää on niin helppo että itkettää. Oon valmistunut muusikoksi popjazzilta ja ihaillut jo vuosia,teinitytöstä lähtien tuota ihanaa kaunotarta,Alicia Keysiä… Multa meinasi pasmat mennä totaalisekasin,kun hoksasin vasta muutama päivä sit,että HÄN esiintyy flowssa! Jos mua siis onnetar suosisi,Alician keikka olisi varmasti se ykkönen,jota muisteltaisiin vielä vanhanakin. Musiikin suhteen olen aika nirso,mutta eiköhän tuolta vaikka mitä,uusiakin tuttavuuksia,löydy. Aina yhtä hurmaava Sarah Kivi ois siistiä nähdä livenä ja Azelia Banks,jooooo! :D Festareille menisin mieheni kanssa,kai tää nyt olisi sit se häämatka,ollaan kaksivuotiaan neidin vanhempia,ja se vapaa-aika on aika vähissä. :)

 • Hottentotti

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa Alicia Keys :) Mukaan ottaisin siskoni, koska hänen kanssaan tulee käytyä tosi harvoin missään ja tässä olisi oiva tilaisuus viettää aikaa yhdessä :)

 • Ehdottomasti perjantaina katsomaan Alicia Keysiä, Azealia Banksiä ja nauttimaan samalla Flown ruokapaikoista! Ja varmasti toisen puoliskon kanssa :)

 • Riiger

  WOU! Mahtavin arvonta ikinä! Näitä koviksia menisin itse katsomaan: Beach House, Nick Cave & Bad Seeds, Bat For Lashes, Antero Lindgren, Tim Sweeney ja ja ja..

 • Ann-nine

  Erityisesti haluaisin nähdä My Bloody Valentinen, muita mm. Nick Cave, Kraftwerk, Bat for Lashes ja Grimes. Niin iso kattaus, että varmasti on koko ajan jotakin kiinnostavaa meneillään!
  Toivottavasti tärppää, en ole ennen Flow-festivaaleilla ollutkaan, vaikka monesti on kiinnostanut. Mukaan ottaisin kaverin :)

 • merja60

  Ottaisin mieheni mukaan ja kuuntelisimme Alicia Keys……

 • elmis

  Alicia Keys ja Rubik! Mukaan nappaisin ehdottomasti naapurini, jonka kanssa harrastamme ihmisten tuijottelua. Flow olisi ehdottomasti loppukesän paras paikka töllötellä ohikulkijoita, jännästi pukeutunutta festarikansaa ja supatella kun komea kundi kävelee ohi :) Siihen päälle loistavat esiintyjät ja Flown laatusafkat, oi että!

 • n

  Voi pojat mikä kisa! En ole tänä kesänä käyny ainuillakaan festareilla, mutta Flow kiinnostais kun siellä on meikämandoliinon all time favourite bändi Godspeed You! Black Emperor. Ja mukaan fiilistelemään nappaisin kaverin kans

 • lottas

  Alicia Keys ja minä ja ville ahonen kiinnostais eniten. Veisin yhden mun kaverin ja relattais ja irtauduttais kaikesta arjesta ja rutiineista <3_<3

 • jules&jim

  Champagne Bar & Lounge plus pe; Alicia Keys(ihqu),Cat Power, la;My Bloody Valentine (pakko nähä), Nick Cave(hurmaava),Azelia Barks,su; Kraftwerk 3Dshow (tosi jänskä!)plus muita ylläritärppejä vino pino, odotan innolla artistikattausta toteutuvaksi, tosi magee ois voittaa. Itse asiassa juhlisin elokuiset synttärini samalla!!!!!!!mukaan lähtisi rakas ystäväni Jami, jonka veisin tuulettumaan musiikilliseen ilmastoon putkiremppansa alta sekä oman keittiöremppani alta ihan vaan itseni.Joo todellakin tykkäisin<3!

 • satu

  heipat Jenni!! Minä innostuin eniten Aliciasta, Karri Koirasta ja Husky Resguesta. Mutta minulla oli ihana kokemus Flow festivaaleilla muutama vuosi sitten kun sain kaveriltani lipun päiväksi kun hänen miehensä oli tullut kipeäksi eikä päässyt. Meillä oli niin mukavaa ja juuri puhuimme tästä viime viikolla. Joten antaisin liput heille niin he pääsisivät yhdessä festareille viimeinkin ;)

 • Emilia M

  Oijoi, siellähän on tsiljoona ihanaa esiintyjää ja tänä kesänä en ole vielä ennättänytkään festaroimaan. Kotimaisista artisteista kiinnostaa mm. Aino Venna ja Dalindeo, ulkomaisista esim. tuo ghanalainen Ebo Taylor kuulostaa huippuhauskalta!

  Mukaan ottaisin poikakaverini :)

  emirembegal (at) rocketmail.com

 • HeidiT.

  my bloody valentine, cat power, beach house, kendrick lamar, azelia banks, kraftwerk, haim, disclosure, black lizard..

 • LH

  Rautasella naisenergialla varustetut Azealia Banks ja Alicia Keys on ne, keitä menisin Flow-festareille katsomaan! Toisen lipun antaisin kiitoksena ihanalle ystävälleni, joka on auttanut monessa asiassa.

 • Flowssa kiinnostaisi ehdottomasti eniten Alicia Keys! Upea nainen ja aivan ihana ja vahva ääni. Oon ihaillu tätä naista tosi kauan, aivan mahtava!

 • caroliinus

  Alicia Keys kiinnostaa eniten koska this girl is on fire, jos arpa osuu kohdalle. Kaveriksi ottaisin poikaystävän :)

 • Sarpe

  Alicia Keys, Nivk Cave, Beach House. Mieheni kanssa!

 • Tinka

  Voi nappaisin armaan kihlattuni kainalooni ja suuntaisin nauttimaan Beach Housesta, Of Monsters and Menistä, Disclosuresta ja monista muista mahtavista bändeistä, joita en edes välttämättä vielä tunne!

 • henttu

  Suosikkipäiväni on sunnuntai, jolloin esiintyy monta lempiyhtyettäni: Bat For Lashes, Disclosure ja Of Monsters And Men! Kovasti odotan myös perjantaita ja Alicia Keysia!

 • pex

  Alicia keys. tyttystävä lähtis mukaan.

 • maisa522

  Bat For Lashes kuuluu henk.kohtaisesti suosikkeihin. mulla ei vielä tiedossa kuka lähtis mukaan.

 • sanana

  JOka fiilikseen jotain: Austra, jonka Florence Welshia muistuttava komea ääni on varmasti huikea livenä. Azelia Banksin tahtiin on päästävä sheikkaamaan itsensä hikiseksi ja sitten voikin fiilistellä Of Monsters and Menin ihanan rentoa musiikkia ystävien kanssa kullan kainalossa!

 • Harmaavarpu

  Alicia Keys ja Azelia Banks, naisvoimaa! ;)

  harmaavarpu@gmail.com

 • Saruli

  Kaksi kovaa Disclosure ja Moderat!! Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, jolla meni melkein koko heinäkuu sairaalassa. Flow:ssa päästäisiin ystäväni kanssa juhlistamaan tätä elämää, josta pitää nauttia joka päivä, sillä ikinä ei tiedä huomisesta. <3

 • Itselläni lippu jo on, mutta ottaisin mukaani katsomaan Junipia, Bat for Lashesia ja Of Monsters and Meniä siskoni kera poikaystävänsä, joiden uusi asunto on toivottavasti jo siihen mennessä maalattu. Kelpaisi sitä sitten vähän juhliakin. Neljänneksi paras esiintyjä on muuten ruokakoju.

 • eleoa

  Jee, Flow! Paljon must see esiintyjiä tänä vuonna kuten Beach House, Bat For Lashes, Woods, Haim, Kraftwerkin 3D-pläjäys, Grimes, Julia Holter, Alicia Keys… Flow on muutenkin huippukivafestari, itsekin tykkään siitä, kun pääsee kotiin omaan sänkyyn nukkumaan ja aamulla suihkuun jonottamatta :) Niin ja mukaan ottaisin ystäväni, jonka budjetti ei anna myöten ostaa lippua itse.

 • Ava A.

  Oi oi oi, Flow-lipuille olisi käyttöä! Itseäni kiinnostaa tänä vuonna eniten Cat Power, Nick Cave, Bat for Lashes, Minä ja Ville Ahonen & Kraftwerk ja olisihan Alicia Keyskin ihan kiva nähdä. Mukaan ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa haluaisin jakaa kaiken tämän.

 • melodies

  Jos voitto osuis kohdalle olis ihka ensimmäinen flow edessä! karri koira, kendrick lamar ja alicia keys <3 noita ei voi missata! Festareille mukaan lähtis mun paras pikkusisko:)

 • Liljaliisa

  Voi, Alicia Keys olisi upea; niin paljon muistoja tuovat biisit mieleen! Lisäksi fiilistelemään Azealia Banksia, Nick Cavea, Disclosurea ja ennen kaikkea upeaa tunnelmaa! :) Ihanimman avopuolisoni ottaisin ystäväkseni!

 • Qjs

  Mikä ihanin kilpailu! En vielä ollut ostanut lippuja, kun luulin etten pääsisi ja nyt sitten pääsenkin joten tulisi huippusaumaan. Eniten kiinnostaisi Flowssa Of Monsters and Men ja Bat For Lashes, tottakai mutta myös Kendrick Lamar, jonka Suomen keikan missasin aiemmin kun en ollut hereillä lipunmyynnissä :( Tuo Woods on paljon kehuttu uusi tuttavuus, joka sekin kiinnostaisi. En kai voi olla mainitsematta Alicia Keyesiä! Tietty sekin on nähtävä, huikea ääni neidolla! Suomalaisista olis kiva kuulla ihana Husky Rescue ekaa kertaa livenä sekä esim. poikaystävän Roskilde-hehkuttama ja puhki fiilistelemä Pää kii sekä tuttujen Kingfishers dj-setti :) Paljon, paljon muitakin kiinnostavia löytyy toki listalta, mutta näitä menisin mielelläni kuuntelemaan rakkaani kanssa. Talous on tällä hetkellä vähän tiukilla ja hän jo sanoi, ettei menisi tänä vuonna Flowhun, mutta jos minä voittolipuilla yllättäisin.. ;)

 • Liisalainen

  Cat Power on odotuksissa. Mukaan kaappaisin mieheni, jonka kanssa en ole ollut tänä vuonna yhdessä vielä missään!

 • haksu

  Ehdottomasti on päästävä näkemään Alicia Keys, Azelia Banks ja Karri Koira!! Tanssipariksi mukaan lähtee tietty oma kulta!

 • Murkinamasu

  Kraftwerk ja Azealia Banks kiinnostavat eniten. Kraftwerk oli joskus muutama vuosi sitten aloitusklubilla ja se jäi silloin välistä. Nyt on otettava vahinko takaisin.

 • aapi

  No, tietysti Alicia Keys ensimmäisenä. Sitten esimerkiksi Of Monsters and Men, Bat for Lashes, Karri Koira ja Ricky-Tick Big Band näin muutamia mainitakseni.. :) Mukaan lähtisi toivottavasti ex-poikaystävä!

 • Larsson

  Alicia Keys, Nick Cave, Astra :) Mukaan lähtis paras kaveri, joka menee naimisiin ihan näillä näppäimillä!

 • tenar

  eniten esiintyjistä iskee upea alicia keys, värisyttävä grimes, nostalginen husky rescue, ja kyllähän se karri koirakin pitäis käydä tsekkaamassa! mukaan lähtisi kämppis, joka on sloveniasta tullut suomeen vasta pari kuukautta sitten eikä ole ehtinyt elää suomen festaritunnelmaa, nämä kaupunkifestarit näyttäisivät siitä juuri ne parhaat puolet:)

 • uMimm

  Esiintyjistä eniten kiinnostaisivat Minä ja Ville Ahonen, Kraftwerk sekä tietysti Alicia Keys :) Festariseuralaisekseni lähtisi epäilemättä riemusta kiljuen hipstereistä hipsterein arkkitehtibestikseni!

 • Maam

  Minäminäminä! Helsinkiin ollaan suuntaamassa jokatapauksessa tona viikonloppuna, ja Alician laulutaitoja olisi mahtavaa päästä todistamaan livenä. Turun matkaseuralaisen ottaisin kaveriksi ja meidän helsinkivahvistuksen pakottaisin ostamaan oman lippunsa ainoana vakiduunarina :D

 • HannaKsa

  Hello!! Kuinka mahtava kisa sulla on! Ihan ehdottomasti Alicia Keys on se juttu, jonka takia niin mielelläni raahautuisin näille festareille. Tunnelma sekä tapahtuman iloinen ilmapiiri myös ovat niitä ykkösjuttuja! Ja jos nyt sellainen munkki kävisi, että voittaisin, niin ottaisin parhaan kaverini Kaisan kaveriksi! :)

 • Hilppis

  Aivan ehdottomasti Kraftwerkin haluaisin nähdä. Olen ollut onnekas ja nähnyt k.o yhtyeen kahdesti, ja show oli MIELETÖN! Mukaan lähtisi isosisko, jonka kanssa tiemme hetkeksi hieman loittonivat, mutta ovat taas alkaneet lähentyä :)

 • vii

  Aika moni mainitsemasi kiinnostaa muakin, lisäksi ehdottomasti olisi tsekattava My bloody valentine, Of monsters and men ja Rubik. Flow on muodostunut jo itselleni lähes perinteeksi, mutta nyt taloustilanne on sen verran tiukka, että voitto tässä kisassa olisi ihan huippu juttu. Mukaan lähtisi hyvä ystäväni, jonka kanssa jaamme aika samansuuntaisen musiikkimaun.

 • reettaleena

  PARAS KILPAILU!

  Line upista on vaikea valita vain muutamia nostoja, mutta sanotaan nyt vaikka Desto, Grimes, Tuuttimörko ja tietysti Nick Cave and The Bad Seeds ja ilman muuta Alicia Keys täytyy käydä tsekkaamassa.

  Kainaloon kaappaisin yhden rakkaan ystävän, jota tässä muodossa kiittäisin olkapäästä sydänsuruista toipumisessa :)

 • Milliina

  Heippa ihana ja fressi Pupulandian Jenni!Haluaisin kovin päästä Flow:hun koska siellä on esimerkiks Grimes, jonka hullusti missasin viimeksi kun se täällä popitteli, eikä myöskään Alicia Keysiä sovi jättää näkemättä.Viimeksi Keys oli valloittava Pori Jazzeilla vuonna ”nakki”.
  Mukaan tietenkin ottaisin poikaystävän, joka ei kertaakaan ole suostunut kalliin hintojen vuoksi sinne lippuja ostamaan.Hanipööllä sattuu olemaan synttärit vielä samana päivänä ku Grimes esiintyy siellä.

 • Milliina

  Edelliseen vielä viitaten että poikaystävä on ajanut sporaa nää kaikki vuodet ku Flowta järkätään ja on kuljettanut jengiä paikalle.Eiköhän synttäri sankarin olis jo aika päästä itse sporan kyydillä Sörnäisiin ja kunnon bileisiin;)

 • Alicia Keysin olen jo nähnyt aiemmin, mutta niin upea esiintyjä hän on, että mielelläni näkisin hänet uudestaankin livenä! Nick Cave and the Bad Seeds houkuttelee, kuin myös Of Monsters and Men. Cat Power ja Bat for Lashes olisi myös mahtavaa nähdä! Toivottavasti tärppää! :)

 • Suzie

  Alicia olis ihan must see, mutta lippu Flowhun vielä puuttuu. Festarille mukaan lähtisi oma Rakas.

 • Emmiina

  Nimensä takia Goat (Se) ja Alicia Keys.

 • Mabz

  Voi vitsiiii täytyy myöntää etten tunne näistä artisteista montaakaan, pidän siitä että festareilla tutustuu uusiin bändeihin livenä :) Ikinä en ole vielä Flowssa käynyt mutta paljon hyvää kuullut edellisiltä vuosilta! Mukaan ottaisin parhaan ystäväni piristämään kulunutta vaikeaa elämänjaksoa. Toivottavasti onnistaisi :)

 • Mabz

  Niin ja Alicia Keys nyt ehdottomasti olisi mahtavaa nähdä livenä!

 • Tuuulikki

  Ehdottomasti eniten haluaisin nähdä Alicia Keysin ja Nick Cave & The Bad Seedsin, jonka keikkaa Provinssissa (olikohan 2009) fiilistelen vieläkin innolla :D Osuisipa arpa kohdalle, en koskaan voita mitään!

 • Tuuulikki

  Ja mukaan lähtisi rakas avomies tietysti :)

 • ohlala

  the knife, azealia banks, grimes & bat for lashes, jokerina ballereinot ! mukaan nappaisin avomieheni.

 • nunuk

  Azelia, Alicia ja Tensnake kiinnostavat kovimmin!!

 • nunuk

  ja kundikaveri lähtisi ensimmäisenä mukaan nauttimaan tästä kesän viimeisestä juhlasta :)

 • kkq

  Olen oman lippuni ehtinyt jo hommata, mutta pakko osallistua jos saisi yllätettyä pari ystävääkin mukaan :-) Cat Poweria odotan eniten!

 • 362

  Ehdottomasti haluaisin nähdä Alician :O Olisipa täydellistä. Mukaan nappaisin sulhaseni ja viettäisimme pitkästä aikaa viikonloppua yhdessä jos vaikka saisimme lapsenvahdinkin! <3

  hilja.mustonen@gmail.com

 • manna-ari

  Oi oi oi! Voi kiitos tällaisista kilpailuista. Olen jo täysin menettänyt toivoni tämän vuoden Flow-festareille pääsyyni rahapulan takia, mutta tähän oljenkorteen on pakko tarttua. Haluaisin kovasti päästä Flowhon, sillä tarvitsisin mielenkohotusta henkisesti superrankan kesän päätteeksi. Festareiden kattauksesta haluaisin nähdä erityisesti Bat for Lashesen, Nick Caven ja Kraftwerkin, mutta parasta Flown kaltaisilla festareilla on aina uudet musiikkituttavuudet, ei niinkään ne, joita on odottanut. Mukaan ottaisin ihanan kaverini, jota olen nähnyt viime aikoina aivan liian vähän.

 • Julde

  Flowta odotan ja eniten siellä Bat for lashesia, azelia banksia, tietenkin kraftwerkin 3dspektaakkelia, nick cavea ja myöskin ballereinoja! Mukaani ottaisin rakkaimman ja parhaimman ystäväni, joka on ylä- ja alamäissä ollut vierellä jo 15 vuotta!

 • Rirri

  Alicia Keys! En ole ikinä päässyt kyseistä neitokaista katsomaan vaikka monesti olen halunnut. Mielettömän ihana, kaunis ja lahjakas laulaja, en kestä jos nyt osuu tuuri kohdalle!:) Mukaan ottaisin parhaan kaverini joka ansaitsee nyt hemmottelua. :)

 • Norway

  Eniten kiinnostaa Of monsters and men, Haim, Disclosure. Tuntuu, että tänä vuonna erityisesti sunnuntaille osuu paljon mielenkiintoisia artisteja! Mukaan ottaisin tulevan poikaystäväni ;)

 • leemana

  Of monsters and men. Ehdottomasti. Vaikkakin tiedän jo etukäteen että koko keikka tulisi olemaan osaltani pelkkää itkuvollotusta<3 Disclosure, Azealia Banks, Nick Cave & the bad seeds ja myös suomalaiset Aino Venna (vangitseva ääni!) ja Pää Kii olisi ihana nähdä !! Kainaloon ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa en ole ehtinyt viettämään kunnolla laatuaikaa koko kesänä.

 • Vierailija

  Huikeeta!
  En myöskään itse ole mikään festari intoilija, mutta jo viimevuonna haaveilin flowista! Kaupunki festarit voisivat ollakkin mun juttu! :) Ei olla miehen kanssa juuri pystytty kesällä tekemään mitään yhdessä kun lomat menee ristiin niin tässä olisi loistava tilaisuus tehdä ja kokea jotain yhdessä vielä tänä kesänä!

 • tindeeee

  Jos voittaisin lipun, niin menisin katsomaan ainakin Azealia Banksia, Alicia Keysiä, Disclosurea, Kendrick Lamaria, AlunaGeorgea ja Karri Koiraa. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni :) Olis kyllä loppukesän huipennus päästä fiilistelemään festareita ja nauttimaan hyvästä musiikista!

 • RR

  Moi,
  joitain mainitakseni :-) Aino Venna, Alicia Keyes, Samae Koskisen korvalääke, Timo Lassy band, Antero Lindgren sekä Lasten sunnuntai. Mukaan lähtee, jos onni on myötä, oma mies tai sisko.

 • Neppis

  Hih tämän vuoden Flow-kattaus on herkullinen. Eniten haluaisin nähdä/ oma Flow-kattaukseni koostuisi seuraavista osista/artisteista.

  Perjantaina olisi kuultava Cat Power, joka toivottavasti esittäisi omat lempparini Dark End of The Street:n ja The Greatest. Samana päivänä olisi myös Kendrick Lamar ja Kahden miehen galaksi. Alicia Key:sia unohtamatta.

  Lauantai on ehdoton Nick Cave päivä, ihanaa :). Kumpa silloin kuultaisiin uuden levyn Mermaids ja vanhempaa tuotantoa oleva Breathless. Myös Beach House, Cola & Jimmu ja Lieminen olisi mukava nähdä.

  Sunnuntain väsymykseen auttaisi mahtavasti Bat for Lashes ja eritoten GRIMES. Myös Haim ja ihana Julia Holter olisi nähtävä.

  Aika monta on siis omalla listalla artisteja, joita eniten haluaisin nähdä. Kainaloon kaveriksi ottaisin oman isosiskoni, koska tiedän ettei siskon tanssi jalka väsy. Ja mikä sen mukavempaa kuin viettää aikaa oman siskon kanssa :).

  Neppis

 • hiphei!

  Flow-liput kyllä kelpaisivat! :) Lapsuudenystäväni, jota en ole nähnyt puoleentoistavuoteen, tulee käymään Suomessa ensi viikolla. Molemmat lupasimme jo alkuvuodesta, että menisimme diggailemaan Flow’hun erityisesti vanhaa kunnon Cat Poweria, ihastuttavaa Bat for Lashesia, Of Monsters and Menia, Grimesia, Nick Cavea, sekä suomalaisia loistoyhtyeitä kuten Dalindeota, Rubikia, Karri Koiraa, Minä ja Ville Ahonen -yhtyettä – näin vain muutamat mainitakseni. Elämässäni sattui kuitenkin ikäviä käänteitä ja liput jäivät hankkimatta äkillisen rahattomuuden takia, mutta päätimme jorata silti koko Flow -viikonlopun, pääsimme itse festareille tai ei. Nyt olisikin ihanaa, jos pääsisin yllättämään ystäväni ihkaoikeilla lipuilla! :)

 • rros

  Odotan ehdottomasti Alicia Keysia, jonka vanhemmista kappaleista tulee jo ihanan nostarlginen olo. Mukaan ottaisin ehdottomasti rakkaan pikkuveljeni, jonka kanssa festarit ovat ihan parhaat.

 • JeeeJeee

  Kaverini tulee Briteistä käymään Suomessa ja olisi hienoa näyttää että täälläkin osataan järjestää festareita. Hänen lempibändinsä on My Bloody Valentine mutta minä haluaisin nähdä Of Monsters and Men:in. Tottakai Alicia Keys olisi myös mieletön fiilisten nostattaja.

 • Kreetta

  Alicia Keys olisi upeaa nähdä livenä. Lisäksi ainakin Bat for lashes ja Cat power saisivat hymyn tämän tytön huulille. Niin ja ne Flown kaikki herkulliset ruokakojut sekä kokonaisvaltainen tilan haltuunotto ja Suvilahden muokkaaminen kaupunkikeitaaksi kruunaisivat tämän kesän!

 • Jejo

  Oih! Minä rakastan Alicia Keys’iä ja hänet haluaisin eniten nähdä jos yksi täytyy valita, vaikka esiintyjen listalla on monia aivan todella kovia nimiä! En ole koskaaan käynyt Flow’ssa mutta se on suomen festareista se mikä todella paljon on aina kiinnostanut! Ottaisin mukaan ihanan poikaystäväni, joka ei ole koskaan ollut missään festareilla vaikka ikää on 30v. :) Se olisi aivan huippu weekend meille! Nyt toivon todella todella etttä onni suosii. :)

 • Varattu nimimerkki

  Ai siellä on Sarah Kivikin?! Vaikka Sarahin versio ”joka päivä ja joka ikinen yö” -biisistä on soinut loopilla toukokuusta, eniten haluaisin ko. festareilla nähdä Nick Caven <3. Mukaan ottaisin parhaan ystäväni J:n, jonka kanssa päädyn aina mitä uskomattomampiin seikkailuihin. :)

 • cmai

  Täähän ois ihan täydellinen, kerta pitkän reissun jäljiltä budjetti on kohtuu tiukilla, mutta Alicia Keys ois kyllä aika must-see <3 Tota kanssaeläjää kyseinen tapahtuma ei kiinnosta ollenkaan, mutta viimeks eilen pohditiin kaverin kanssa et pitäiskö liput nyt vaan ostaa... :)

 • Nick Cave <3 Ja avovaimo messiin!

 • kirsikkakakku

  Melkein kaikki houkuttaa :) Jollain tapaa tuntemattomat esiintyjät ovat kiinnostavimpia, sillä näihin ei ole muodostunut vielä ennakko-oletuksia ja usein jälkimaku on positiivinen. Tutuista Alicia Keys, Timo Lassy Band, U.S. Girls, Nick Cave ja Samae Koskinen ainakin. Mukaan ottaisin poikaystäväni, joka on juuri kaupunkifestareiden ystävä ja jonka niin voin kuvitella tuonne haluavan. :)

 • ida365

  ei kun siis 2011!!!! siltä vuodelta on ne suloiset muistot hih, viime vuonna oli jo eri meininki kuin pelkkinä ystävinä vaan……… 

 • Oi, Alicia

  Oi, haluaisin nähdä Alicia Keysin, mutta budjetti ei anna periksi lippuihin.. Mukaani ottaisin parhaan ystäväni. Oispa ihanaa :)

 • emmamaa

  Azelia Banks ja Kraftwerk! Ja mukaan lähtisi rakas poikaystävä :)

 • polar code

  Bat for Lashes, The Knife, Nick Cave and The Bad Seeds, Krafwerk nyt ainakin kiinnostaa! Mukaan lähtisi poikakaverini. (Kummallakaan meistä ei vielä lippuja ole, ja olemme arponeet mille päivälle lipun hankkisi, useamman päivän lipun hinta kun vähän hirvittää. Kolmen päivän liput olisivatkin onnen potku, eipä tarvitsisi miettiä minkä suosikeistaan eniten haluaa nähdä.)

 • Sukkis

  Mumford and Sons ja Tensnake kiinnostavat, ja katsoisin keikat poikaystäväni kanssa!

 • Jossukka

  Ehdottomasti Alicia Keys. Tänne haluaisimme niiin kovasti ystäväni kanssa mutta päätimme ettemme mene hieman suolaisten lipunhintojen vuoksi. Nämä tulisivat ENEMMÄN kuin tarpeeseen, varsinkin kun ystäväni aloittaa juuri kesäloman tuosta viikonlopusta!

 • sirkkku

  Eniten odotan Kendrick Lamaria, Cat Poweria ja Beach Housea. Mukaan lähtis paras ystävä, jonka kanssa ollaan käyty jo siitä vuodesta 2004 Flowssa :)

 • Nipsuu

  Hui, kuinka paljon jo osallistujia, paikko kuitenkin kokeilla itsekin : >.

  Kälyni on tulossa luokseni Helsinkiin juuri tuona viikonloppuna, joten ehdottomasti hänen kanssaan lähtisin, ja odotetuimpia keikkoja olisivat ainakin suomalaiset rubik ja satellite stories :)

 • HeidiM

  Alicia Keys, Cat Powers ja Nick Cave kiinnostavat eniten, lisäksi olisi mukavaa tutustua ihan uusiin nimiin. :) Tuo Ballereinos vaikuttaa kyllä niin hauskalta, että sekin olisi pakko nähdä! Mukaan pyytäisin Turussa asuvaa ystävääni, tämä olisi yllätys hänelle ja koska en ole nähnyt häntä muutamaan kuukauteen, Flow olisi hyvä syy saada hänet käymään Helsingissä.

 • Elluellu

  Alicia Keys, Cat Power ja Bat for lashes kiinnostaisivat kyllä eniten, ja olisi sinne mahtavaa päästä ihan jo koko tapahtuman, tunnelman ym vuoksi!

 • aure

  Austra! Ehdottomasti! Ja Rubik myös. Mukaan ottaisin poikaystäväni.

 • taivaanvuohi

  Hyvän musiikin listahan on siellä loputon! Olisi mahtavaa jos voisi hetkeksi heittää blåkläderit nurkkaan, ja unohtaa 40-luvun talon perinneremontit, kasvimaan, pihatyöt ja puuttuvat talvirenkaat, hypäten elokuisen kaupungin sykkeeseen. Mekko päällä hiukset hulmuten kaappaisen käsipuoleeni remonttimiehistä parhaan, eli oman siippani, jotta voisin suurta intoa puhkuen vihdoinkin kokea Nick Caven- ja vieläpä hyvässä seurassa. Mutta myöskin Dalindeon, Samae Koskisen, Cat powerin, Karenin ja kiinnostaa kyllä nuo ballerinajutut myös kovasti.

 • tiuna

  Nick Cave & Bad seeds, Kraftwerk ja Of Monsters and Men nyt ainakin ! Kaveri kainaloon kun ei olla vielä yhdessä koluttu yksiäkään festareita x

 • krik

  Ottaisin ehdottomasti mukaan uuden kämppikseni. Hänen kanssaan olisimme lähteneet Flow’hun ellei köyhäily olisi molemmille turhan ajankohtaista. Olisi mahtava palkinto erityisesti hänelle siitä, että hän saa kestää kotona minun sotkujani! :)

  Artisteista kiinnostaa Nick Cave, Bat for Lashes, Azealia Banksia & Grimes!

 • ekl

  Eniten kiinnostaisi Alicia Keys! Mukaan ottaisin tuulettumaan äitiyslomailevan ystäväni.

 • ReettaHe

  Haluaisin kuulla livenä Bat for Lashesin Lauran, Of monsters and Menin Little talksin sekä nähdä Ballereinot :)
  Mukaan ottaisin ehdottomasti rakkaan poikaystäväni (tosin se ei käytännössä ole mahdollista koska kyseinen herra seikkailee tällä hetkellä jossakin päin Aasiaa) ja/tai ihanan serkkuni.

 • n

  Nick Cave ja Aino Venna ilahduttavat omaa silmääni ja tietysti kaikki se uusi jännä, mitä voi paikan päältä löytää…

 • Hannari

  Oijjjoi, flow on ainoa festari johon tämän ison mahani kanssa haluaisin mennä. Hyvä fiilis ja musa edellä, ei niinkään perinteinen festariörväys. Bat for lashes, alicia, lieblings, ricky tick big band ja rubik, sekä lisäksi searching for a sugarman -leffa olisivat ehdottomasti listalla. Mukaan ottaisin samassa jamassa olevan ystävän, jonka kanssa ollaan arvottu lähtöä tuonne koko kesän. Toivottavasti onni suosii!

 • eveliina23

  ollaan poikaystävän kans koko kesä mietitty että pakko päästä flowhun mutta ei olla vielä raskittu ostaa lippuja. jos vaikka nyt tärppäis. eniten kiinnostaan tietty alicia, sit sunnuntailta bat for lashes ja alunageorge sekä haim. =)

 • Eva_Lee

  Bat for Lashes, Kendrick Lamar, Haim, Azealia Banks, Godspeed You! Black Emperor,Cat Power, Mykki Blanco, Häxjesus, Beach House sekä monia monia muita + Uprising: Hiphop & the LA Riots-elokuvaa. Mukaani ottaisin parhaan ystäväni joka asuu ulkomailla ja jota näen noin kaksi kertaa vuodessa. Hän ilmoitti eilen tulevansa visiitille juuri sinä viikonloppuna!

 • Sooppo

  Eniten kiinnostaisi Of Monsters and Men, Disclosure, Nick Cave, Azealia Banks sekä Kendrick Lamar. Olen ilmeisesti vähän outo kun en voi sietää Alicia Keysiä :) Mukaan kutsuisin kaverini Lappeenrannasta ja yrittäisimme yhdessä unohtaa loppuvan kesäloman!

 • wiksu

  Ballereinos! Must see :D

 • lurdur

  Odotan eniten Mykki Blancoa, varmasti paras bilemeno hänen keikallaan.

 • ameliaemilia

  Eikä, nyt haluan voittaa enemmän kuin mitään kisaa koskaan! Haluaisin nähdä seuraavat: Minä ja Ville Ahonen, Kahden miehen galaksi, Tuuttimörkö, Samae Koskinen, Aino Venna, Ricky-Tic big band, reggae sunnuntain kaikki ja Laineen Kasperin. Ja vaikka mitä muitakin. Mukaan ottaisin poikaystävän sillä tykätään samoista esiintyjistä niin ei tarttisi kinata.:D

 • jontsu

  Eniten kiinnostaa Nick Cave.

 • Marrrja

  Esiintyjistä kiinnostavat eniten ihana Alicia Keys, urbaani Azealia Banks ja Islannin ylpeys Of Monsters and Men, jotka soittavat kaikki sopivasti viikonlopun eri päivinä! Lisäksi haluaisin ehdottomasti käydä tsekkaamassa Karri Koiran r&b-jamittelun (ja toivottavasti mukana olevan, keskimäärin 4-5 t-paitaa yhden keikan aikana riisuvan Ruudolfi) ja mainitsemasi, varmasti mieleenpainuvan Ballereinos-performanssin!Mukaan ottaisin vastikään helsinkiläistyneen parhaan ystäväni piristääkseni hänen viimeaikaisen eronsa myötä yksinäisiä iltojaan ja näyttääkseni, mitä hänen uudella kotikaupungillaan on tarjota elokuussa!

 • ystävällinen hei

  Oioi!

  Itellä on kyllä Flow ollut jonkinasteinen unelma jo kauan, vihdoin viime vuonna muutin Helsinkiin mutten rahatilanteen vuoksi voinut silloinkaan osallistua. Nyt olisi niin ihanaa tulla. Olen jo ystäväni kanssa suunnitellut tuolle viikonlopulle vähän juhlintaa flown hengessä ilman niitä lippuja!

  Katsomaan menisin mm. Alicia Keysia (nähty jazzeilla pikkutyttönä, nyt olis ihana taas) AlunaGeorge (viime kevään löytöjä) Grimes, Of monsters and men, Bat for Lashes, Kedrick Lamar (poikaystävä kehui, että oli huikea show jazzeilla) ja onhan tuolla vaikka mitä. Bonarina olis siistiä nähdä Azealia Banksin upeat esiintymisasut livenä, ne on huikeita :D

  Olisi ihana yllättää rakas ystävä lipuilla ja mennä katsomaan myös muita ystäviä alueelle. Olisi ihana myös juhlistaa ystävän viimeaikaisia, iloisia uutisia :)

 • kivi

  Minä olen jotenkin epäonnisesti onnistunut skippaamaan Flown joka vuosi ja nyt olisi tarkoitus suunnata festaroitumaan. Keinahtelisin ainakin Keysin ja Lassyn tahtiin sekä mainitsemasi Ballerinas olisi ehdottomasti koettava. Kainaloon kaappaisin armaan ystäväni. Ja säämieheltä tilataan tietysti aurinkoa! Hih.

 • LauraS

  Alicia Keys ihan ehdottomasti :) Kerran nähnyt Porissa ja on siinä aikamoinen mimmi!!! Mukaan kaveri totta kai.

 • INNEJ

  Voi jumpe, nythän sinä kisan järkkäsit! :)
  Ulkomaan kattauksesta Bat for Lashes, Beach House ja Haim houkuttaisivat eniten.
  Kotimaisista Satellite Stories ja Rubik. Sinne matkaisin siskoni kanssa :)
  Oispa mahtavaa päästä Flow’hun, sillä mielenkiintoiselta vaikuttava festari on toistaiseksi jäänyt näkemättä! Sellainen festari mistä saisi varmasti paljon inspiraatiota ja tekisi paljon uusia artistilöytöjä!

 • InaJ

  Esiintyjälista on kyllä uskomattoman hyvä, mutta eiköhän viikonlopun odotetuimmat esiintyjät olisi ainakin omalla kohdallani Alicia Keys, Nick Cave ja Azelia Banks!

  Flow’un ottaisin mukaan ystäväni joka valmistui vastikään psykologiksi (itsekin jätän ensi viikolla graduni tarkistukseen, yay!) ja kyseiset festarit olisivat meille molemmille erinomainen tapa juhlistaa opiskeluaikojen päättymistä…

 • mhs

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa Alicia Keys! Mukaan nappaisin rakkaan avomiehen, jonka kanssa meillä on ollut viime aikoina aivan liian vähän yhteistä aikaa työkiireiden takia.

 • Karoliina H

  Heippa! Flow’ssa on paljon mielenkiintoista kuunneltavaa ja nähtävää! Mainitsemisen arvoisina pidän muun muassa näitä: Beach house, Karri koira, Nicole Willis & The Soul investigators, Alicia Keys, Minä ja Ville Ahonen, Nick Cave and the Bad seeds ja Disclosure. Mahtavaa, että suomalaisia artisteja on samassa suhteessa kuin ulkomaisia! Mukaan lähtisi ystävä, joka osaisi todella arvostaa tätä kokemusta! : )

 • sisterbreeze

  Voi Flow’ssa olisi niin paljon nähtävää. Viime vuonna koin yllätyksen, kun ne itselle tuntemattomat bändit räjäyttivät pankin. Tänä vuonna tahtoisin viedä muruseni juhlistamaan kaksivuotista yhteiseloa (joka tulee täyteen avajaispäivänä) Flow’hun, jotta näkisimme My Bloody Valentinen, Nick Cave & the Bad Seedsin ja Kraftwerkin. Liput ovat kalliit, eikä pakollisen murun silmälasihankinnan jälkeen oikein jää rahaa lippuihin.

 • kannikka

  Ainakin Azelia Banks, Alicia Keys ja Rubik olisi pakko nähdä! Olen haaveillut Flowsta jo monta vuotta, mutta hinta on liian suolainen meikän pankkitilille, joten on sitten jäänyt. Mukaan nappaisin varmaankin siskoni, joka on yhtä innokas musiikinkuluttuja kuin minäkin!

 • tiitiitiina

  Grimes, Bat For Lashes ja Austra ovat ne, joille sydämeni läpättää :) Myöskin Alicia Keysin kokeminen livenä olisi tosi hienoa! Mukaan lähtisi tuo mun siippani, koska ei olla kumpikaan päästy aiemmin Flow’hun :)

 • Ninjulita

  Esiintyistä minua kiinnostaa ehdottomasti eniten yksi tämän hetken suosikki bändeistä: ihanan cool Haim, sekä kestosuosikki Nick Cave and the Bad Seeds. Mukaan nauttimaan musiikista ja tunnelmasta nappaisin tietenkin poikaystävän!

 • JuGi

  Haluaisin viedä 8-vuotis lahjaksi avovaimoni katsomaan hänen idoliaan Alicia Keysiä. Se olisi mahtava yllätys. Itseäni kiinnostaa myös samainen neitokainen, Public Enemy, Kendrick Lamar ja tutut timantinkovat kotimaiset.

 • Violaaa

  Viime kesänä oli ekan kerran – Björkin takia – ja olisihan se upeaa nähdä Alicia Keys livenä! Myös Nick Cave kiinnostaa. Ja se fiilis!

 • Eveliina12

  Tämän vuoden Flow-kattaus on kyllä melkoinen! Itseäni houkuttelee Alicia Keys, Of Monsters and Men, Bat for Lashes, Beach House, Cat Power ja Aluna George. Olisi aivan huikeaa, jos onni suosisi ja pääsisin yllättämään toisessa kaupungissa asuvan ystäväni kutsumalla hänet viikonlopuksi luokseni viettämään festariviikonloppua kanssani :)

 • Lotta Katariina

  Ehdottomasti Nick Cave, yksi nuoruuteni soundtrackin keskeisistä äänistä! Mukaan pyytäisin ystävää, joka ei asu kaupungissa ja jota näen aivan liian harvoin, saisipa hänetkin tänne muutamaksi päiväksi. :) pumpuiblogi@gmail.com

   

   

 • audrey

  Alicia Keys olisi kyllä PAKKO nähdä! Solange on toinen, joka kiinnostaa. Ja tietysti mukaan lähtisi ihana poikaystävä. :)

 • Eetee

  Tänä vuonna Flow:ssa on superpaljon kiinnostavia esiintyjiä, muutaman mainitakseni: Cat Power, Bat for Lashes, Nick Cave, Alicia Keys, Kraftwerk.. :) Flowbrunssietkot olisi kiva järkätä viime vuotiseen tapaan kotona Kalliossa, mukaan Suvilahteen ottaisin rakkaan ystävän johon en ole pitänyt niin paljoa yhteyttä kun olisin halunnut!

 • Skippy Koomba

  Veisin mun uuden rakkauden treffeille Flow:hun. Veisin Karri Koiraa katsomaan ja samalla laulaisin korvaan pidä kii pidä kii pidä kii, me kiihdytetään maksimiin pidä kii pidä kii pidä kii pidä kii, me paetaan ulottumattomiin. Voitaisiin myös fiilistellä ainakin Alicia Keysiä ja Kendrick Lamaria ja bailaa mun kaikkien läheisten frendien kanssa, jotka kaikki hankkivat oman lippunsa juuri tänään.

 • kryp

  no jumalauti; PUBLIC ENEMYY!!! ja tietty MBV, cat power, bat for lashes, kraftwerk, godspeed you, us.girls, nick cave ja ja ja. oujee! mukaan ottaisin ystävän jonka tiedän tahtovan tulla, mutta jolla ei ole rahaa, yhyy. 

 • Flowah

  Alicia Keys ja Azelia Banks olisi ihan huikeita nähdä livenä! Matkaan mukaan lähtisi kenties kesäheilani ;)

 • Eleanora

  Kotimaisista Vähäiset äänet, Antero Lindgren ja Minä ja Ville Ahonen. Ulkomaalaisista mm. Of Monsters and Men, Alicia Keys ja Bat For Lashes. Nappaisin mukaan poikaystävän. joka on fiiliksissä Vähäisten äänien comebackista!

 • Hannaj

  Bat For Lashes, Grimes sekä Of monsters and men olisi ehdottomasti nähtävä, mutta harmi vaan ettei budjetti anna tänä(kään) vuonna periksi… :D Mukaan nappaisin ystäväni, joka on viime kuukausina joutunut kärsimään stressistä ja burn outista enemmän kuin yhden ihmisen soisi. Toivotaan että tärppää ;)

 • eevi raakel

  AAA!!! Just googlailin Flow kisoja huonolla menestyksellä, mutta tänne tullessa riemastuin!
  On niin paljon mitä haluaisin nähdä – eikä mitään tsäänssiä päästä sinne ilman onnettaren avustusta.. Rahatilanne on olematon.
  Mukaan ottaisin ihanan maalaispoikaystäväni, joka ei festareilla ole koskaan ollutkaan.
  Ainiin ja vaikkapa Kendrick Lamar, Azealia Banks ja Alicia Keys olisi nähtävä.
  NYT SORMET RISTIIN!! <3

 • eevi raakel

  Niin ja siis VÄHÄISET ÄÄNET! MUST!

 • Ulla_H

  Eniten kiinnostaa ihana ihana Alicia Keys ja Azelia Banks. Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jota en ole nähnyt tänä kesänä ollenkaan kun aikataulut ovat menneet niin ristiin!

 • EllaP

  OI, jos voittaisin liput Flowhun niin suuntaisin kuuntelemaan ainakin Husky recueta, Junipia ja Ravi oltrane Quintetiä parhaan festarikamun eli aviomieheni kanssa.

 • MaTu

  Ehdottomasti haluaisin nähdä Alicia Keysin ja mukaan ottaisin tietty mahtavan ystäväni!

 • Oksainen

  No gosh, Kraftwerk! o/

 • pekaani

  Nyt en rehellisesti osaa edes sanoa. Mä odotan eniten sitä fiilistä ja onnen tunteita, joita hyvä musa ja tunnelma aiheuttaa <3.

 • tinkku

  Alicia Keys, minä ja Ville Ahonen, Grimes, Beach House, Husky Rescue, Kraftwerk 3D… siinä joitain jotka näkisin enemmän kuin mielelläni! Ellen ihmeen kaupalla voita lippuja niin jää Flow väliin rahapulan takia! Kaverilla ihan sama tilanne joten liput tulis meillä tarpeeseen! :)

 • Nick Cave ja Kraftwerk. Mukaan lähtisi armas aviomies.

 • merikukka

  Alicia Keys ja Azealia Banks ja Grimes kiinnostavat eniten. Mukaan ottaisin mieheni.

  merikukka(a)gmail.com

 • Anninski

  Flow’ssa on tänä vuonna ihan huikea kattaus hyviä esiintyjiä! Nick Cave & The Bad Seeds, The Knife, Bat For Lashes, My Bloody Valentine, Jyrki Nissinen & Hot Visions sekä Käppi/Nyrhinen. Niin ja tietenkin José Gonzalezin ihana bändi Junip. Mukaan ottaisin veljeni, joka osaa arvostaa hyvää musiikkia yhtä paljon kuin allekirjoittanut.

 • Jukkis

  Public Enemy!! Ja mukaan tietysti maailman kovin PB-fani, oma veli!

 • johannaaah

  voi! alicia keys. ja veisin mun poikkiksen, koska seurustelun alkuaikoina kuunneltiin sitä yhdessä paljon :)

 • Eemill

  Public Enemy ja Nick cave ja tyttöystävä mukaan tanssimaan Alician tahtiin!

 • klaura

  Koko festari on täynnä loistavia esiintyjiä, mutta erityisesti haluaisin nähdä Alicia Keysin! mukaan nappaisin poikaystäväni :)

 • kamikaze

  Kraftwerk, Nick Cave, Alicia Keys, Junip.. messiin lähtis ihana bf.

 • Suta

  Tulin juuri Lissabonista vaihdosta ja olisi mahtava päästä Flow-festivaaleille juhlistamaan Helsinkiin paluuta. Erityisesti minua kiinnostaa esiintyjistä Alicia Keys, Cat Power, Beach House, Bat for Lashes, Pää Kii ja baletin ystävänä Ballereinot!

  Mukaan festareille ottaisin parhaan ystäväni, jonka kanssa on tullut nautittua monet eri festivaalit ympäri Suomea.

 • possu

  Voeha tokkiinsa kun tuonne pääsis Samae Koskista & Korvalääkettä jammailemaan! Ja rakastumaan kaikkiin uusiin musiikkituttavuuksiin ja fiilistelemään viimeisiä kesän suloisia hetkiä…ja avokin nappaisisin seuraksi :-)

 • mhm

  Eniten odotan seuraavia: disclosure, minä ja ville ahonen, kraftwerk ja bat for lashes. Seurakseni ottaisin serkkuni. Hyvää loppukesää!!

  -Marika

 • OoHoo

  Ulkomaisista artisteista eniten kiinnostavat jännät Cat Power, Godspeed You! Black Emperor ja tietenkin iki-ihana Beach House, jonka tahtiin on tanssittu monet suruhitaat kesätansseissa. Eniten kuitenkin festivaalille houkuttaisivat kovat suomalaiset nimet, kuten Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Aino Venna sekä Minä ja Ville Ahonen.

 • Paulo

  Nick Cave kiinnostaisi eniten ja mukaan nappaisin kesäromanssini, oijoi!

 • Vierailija

  Ehdottomasti haluaisin nähdä Nick Caven ja Bat for Lashesin… Nick Cavea on tullut kuunneltua enemmän ja vähemmän teinistä lähtien, joten sen näkeminen olisi ihan huippua (etenkin kun rahatilanne ei muuten taida antaa periksi festarilippuihin). Ja kyllä se Alicia Keyskin olisi aikas mahtava nähdä. Ja mukaan lähtisi Helsinki-yöpaikkani ’emäntä’.

 • Malay

  Alicia Keys, Kendrick Lamar, Rubik, Karri Koira, Public enemy, Husky rescue, Smith&Zenger, Ballereinot… mielenkiintoisia esiintyjiä riittää! Haluan! :) Mukaan lähtisi ystävä, jonka kanssa on monena vuotena ollut puhetta Flow’hun menosta, mutta vielä ei olla paikan päälle päästy.

 • niina.p

  MY BLOODY VALNETINE, ehdottomasti. Flown kohdalla usein hypetetään artisteja, vaikka loppujen lopuksi näet vain osan siitä, mitä olit suunnitellut. Vuosi toisensa jälkeen päähuomion vie ystävät, ruoka ja juoma. Ei huono sekään! Heineken on jo alkanut aikaisempina vuosina tympii ja siks oli kiva huomata, että tänä vuonna juomapuoleen on satsattu. Viime vuoden ykköseksi nuosi ehdottomasti Kaukon chilikaakao. Nam!

 • Taina

  Bat For Lashes on mun keikka-bucket-listillä ja aika monta muutakin suosikkia haluisin nähdä, Kendrick Lamar, Alicia Keys, Beach House, Nick Cave, Haim, Of Monsters and Men, Grimes muutaman mainitakseni :)

  Mukaan lähtis ystäväiseni jonka kanssa musiikkimaku on sopivan samanlainen kuin itselläni.

 • Jejeje

  Aaaa! Flow! Tensnake, Grimes, Junip, Beach House, Alicia Keys, Bat for Lashes… Lista on miltei loputon!

  Mukaan ottaisin pitkää päivää töissä painavan pojan, joka arvostaisi lippua toden teolla!

 • Itseäni kiinnostaisi eniten Of monsters and men, jonka fantasiasta ammentavaan musiikkiin olen ihastunut. Ja mukaan ottaisin jonkun menoa puntaroivista kavereistani. :)

 • Emilija

  Haim ja Alicia Keys, ihania naisia. Mukaan keikoille lähtisi ystävä, jonka kanssa olen viettänyt parhainta kesää miesmuistiin! Flow kruunaisi ehdottomasti koko potin :)

 • tiiakoo

  Whii! Huippukisa! Festareiden kiinnostavimmat artistit ovat ehkä maailman parhaimman flown omaava rap-tähti Kendrick Lamar, sekä sunnuntaina tykittävä Disclosure – jonka setti tulee muuten varmasti tanssittamaan niin, että sen jälkeen muistutettaisiin lähinnä suihkulähdeuimaria!

  Ekstramaininta Heineken O.S.S -lavalle nousevalle Vähäiset äänet- kulttiyhtyeelle, joiden näkeminen ei ole ollut vuosiin mahdollista! Odotan mm. Karri Koiralta ja Ruudolfilta kunnon vanhan ajan sekoilua!

  Mukaan ottaisin tietenkin rakkaan avomieheni. Sen lisäksi, että se on maailman siistein tyyppi, se on kans maailman kovin musanörtti!

 • raek

  ALICIA KEYS ja tuo nick cavekin ois muuten kiva nähdä! Mukaan nappaisin poikaystävän. Tai muun ystävän. Tai veljeni! Joo, isoveljeni.

 • nona
  Esiintyjistä eniten kiinnostaa Bat for Lashes, jota olen fanittanut vuosikaudet. Myös uudemmat tuttavuudet kuten Haim ja Cat Power sekä ihanaääninen Nicole Willis and the Soul Investigetors kiinnostavat. Myös uusin kiinnitys, legendaarinen Public Enemy olisi mahtavaa nähdä livenä! 
   
  Haluaisin viedä festareille mieheni, joka ei ole vielä ikinä ollut festareilla Suomessa. Huipulta olisi mielestäni hyvä aloittaa. :)
 • Napis

  Grimes, Austra, KarriKoira, mitänäitä nyt on. :)

 • letti

  Kate boy! äiti mukaan!

 • Katjiska

  Ihana Flow, joka kesän kohokohta!
  Lähtisin katsomaan jo neljänä vuonna Flowssa kanssani olleen ystävän kanssa ainakin nämä: Haim, Alicia Keys, Bat For Lashes, Kraftwerk & Cat Power :)

 • Eniten kiinnostaisi nähdä jo viime vuoden Provinssissa huikean keikan vetänyt Bat For Lashes, Ihanan erikoinen Grimes, haikean kaunis Beach House ja tietysti aina iloinen ja tuttavallinen Samae Koskinen :) Ja poikaystävän ottaisin mukaan festaritoveriksi, niin kuin ennenkin :)

 • venlann

  Löytäisin itseni ainakin Grimesin eturivistä!! Myös Maya Jane coles ja Mount Kimbie menisi heti omaan Flowohjelmaan! Mukaan kreisibailaamaan ottaisin ehdottomasti poikaystävän, joka ymmärtää hyvien bileiden päälle vielä enemmän kuin minä;) jee Flow!::)

 • TinttiH

  Oi, olisi kyllä mahtava päästä Flowhun ihka ensimmäistä kertaa ikinä! Alicia Keys, Azealia Banks ja Cat Power kiinnostaa erityisesti. Mukaan nappaisin poikaystävän :)

 • Kuyinha

  Alicia Keys kiinnostaisi eniten… Mukaan nappaisin piristystä kaipaavan pikkusiskoni: )

 • I.

  Nick Cave and the Bad Seeds!!! Beach House! Bat for Lashes olisi myös kiva nähä plus joitain muitakin.
  Mukaan tulisi kaverini. Olen harkitsenut yhden päivän lipun ostamista, mutta budjetti on nyt melko olematon, eli sillälailla.

 • N-K

  Nick Cave & Bad Seeds. Legendaarinen ja vanhetessaan paraneva yhtye jota ei tilaisuuden tullen voi missata! Mukaan ottaisin ystäväni jonka kanssa olemme neljänä viime kesänä olleet Flowhun menossa, siinä kuitenkaan ikinä onnistumatta.

 • veemaa

  Eniten odotin Azealia Banksia, joka suureksi harmikseni peruutti tänään keikkansa.. Mitää yhtä artistia tai esiintyjää ylitse muiden ei ole, vaan odotan ihan yleistä festaritunnelmaa joka Flowssa on poikkeuksetta ollut parasta. Ja ei kyllä haittaa nähdä Kendrick Lamar, Alicia Keys, Junip, Disclosure, Kraftwerk, Pää kii, Vähäiset äänet yms yms.. Kivaa tulee olemaan :) Mukaan lahjalipulla lähtee poikaystävä!

 • Mama

  Alicia, Cat power, Rubik… Ja joka iltahan siellä on superkivaa diskoilua! Tietysti lempparityttö mukaan ja diskoilemaan… ;)

 • AnneVee

  Nick Cave on ehdottomasti ykkössuosikki esiintyjistä, mutta voiko mainita myös ruokatarjonnan? Siitä olen eniten innoissani! Mukaani ottaisin ystäväni, joka on niin köyhä, ettei sillä ole varaa ostaa kolmen päivän lippua, mutta joka tarvitsisi iloisia yllätyksiä.

 • Anskukka

  Alicia Keys, ei kaipaa perusteluja. Ottaisin mukaan yhen toisenkin fanittajan!

 • AOA

  Ihania suomalaisia ja vähintään yhtä ihania ulkomaisia! Ei voi valita, täytyisi suuna päänä ryntäillä sinne ja tonne. Voih. Tuo olisi aivan täydellinen tapa viettää pitkä viikonloppu ystävän seurassa. Tanssia, kikattelua, herkkuhetkiä, upeita muistoja ja uusia tuttuja… Tänä kesänä sietäisi tapahtua jotain merkittävää… tästä voisi olla siihen… ;)

 • Roziiiii

  Flowssa ehdottomasti haluaisin nähdä Alicia Keysin ja Grimesin!! Seuraksi nappaisin parhaat kamut kainaloon:-) voi ku nappais..!

 • elsie

  voi että, eniten kyllä kiinnostaa junip ja beach house! mukaan lähtis poikaystävä :)

 • shiki

  Kraftwerk kiinnostaa ihan jo shown vuoksi ja nappais myös banksin tilalle tullut (legen… wait for it… dary) Public Enemy! Mukaan ottaisin broidini, joka vaihtoi hetki sitten paikkakuntaa, eikä ole seurassa yhtä paljon kuin ennen.

  hesamuu@gmail.com

 • Chotta

  Artisteista kiinnostaa eniten alicia keys ja paljon olisi kiinnostanut myös solange ja azelia banks mutta kummatkin peruivat tulonsa. Parasta on kuitenkin uusien, ennalta tuntematomien, bändien näkeminen ja niihin tykästyminen! Ja flowssa musiikin kanssa yhtä tärkeää on ystävät, shampanjabaari ja hyvät yöruuat :) Jos voitan liput, otan mukaan mieheni nauttimaan viimeisistä hetkistämme kaksin, elokuun lopulla kun perheeseemme syntyy kolmas jäsen.

 • Sara R.

  Hei Enkeli! Minä haikailisin nähdä Flowssa kaverisi Sarah Kivin orkestereineen. Veikkaampa että upea yleisö ja puitteet asettavat tytölle taivaan rajaksi. Luonnollisesti isot ulkkarinimet kiihottavat myös mieltä ja sielua. Mukaan lähtisi tietenkin rakastamani mies.

 • Nolaonnia

  Olen pitkään halunnut kuulla ruotsalaisyhtye The Knifen livenä, varsinkin kun monia biisejä on tullut jorattua tanssitreeneissä ja näytöksissä. Ou mama, että olis mageeta!!!

 • Vierailija

  No pakkohan se on lipsuu näihin: Nick Cave & Bad Seeds (Aina älytön live show), Kraftwerk ja Alicia Keys (näitä en ole ikinä nähnyt). Ja mukaan tosi jäbä Steven ”Seagal”.

 • kilvia

  Ai jestas sentään, kyllä kelpaisi.
  Minä menisin ehdottomasti katsomaan ainakin näitä:
  Kraftwerk, Ricky Tick Big Band, Bat For Lashes, Antero Lindgren, Junip, Minä ja Ville Ahonen, Käppi/Nyrhinen ja Of Monsters And Men.

  Uaah, tahdon!

 • Priska

  Alicia Keys tietysti kiinnostaa eniten, ja oman mieheni ottaisin mukaan…

 • verppa

  Azelia Banks!! :)

 • mt

  Alicia Keys kiinnostaa ehdottomasti eniten. Harmi kun Solange Knowles jäi pois ohjelmistosta. Voi kun nyt onnetar suosisi! :)

 • Siskoflow

  Ensinnäkin Flow on ollut unelmissa ja kesätavoitelistalla jo pitkään. Festarikansaan en itseäni lue, mutta Flow on Flow. Asutaan siskon kanssa eri paikkakunnilla ja ikävä on kova, joten olisi mahtavaa päästä Flowhun viettämään ihanat kolme päivää yhdessä hyvän musiikin parissa. Artisteista eniten kiinnostaa Banks, Keys ja suloinen Karri Koira. :)

 • Angela

  Nick Cave ja Bat For Lashes <3. Ja escortiksi ottaisin rakkaan avomieheni. Olisipa täydellistä.

 • essu

  kääk! mahdoton tehtävä eritellä ketkä kaikki esiintyjät innostaa, sen verran kovia nimiä ja monta täysin tuntematonta entuudestaan, että pakkohan se on vaan päästä paikan päälle katsastamaan! Ballereinosten piruetit nyt vähintäänkin on nähtävä..:D jos arpaonni osuu kohdalleni, niin mukaan lähtee ystävistäni se kuka sanoo eka hep!!

 • Supi

  Ehdottomasti eniten haluaisin nähdä Nick Cave & The Bad Seedsin. Muita pakollisia olisi Blixa Bargeld, Beach House ja Kraftwerkin 3D-show. Loput suosikit löytyy sitten sattumalta, kun pyörii festarialueella ja altistuu yllätyksille. Toisen lipun saisi Caveen minuakin enemmän hurahtanut eksäni kiitokseksi kaikista niistä upeista konserteista, joihin on minut vienyt.

 • Emiliak

  Azelia Banks kiinnostaa varmasti eniten! Mukaan nappaisin poikaystäväni, jonka kanssa olemme yhdessä pikkuhipstereitä.

 • Kiinnostaisi kyllä! Etenkin Alicia Keys, Kendric Lamar, Nick Cave. Ja sait ylipuhuttua: Ballereinos vaikuuttaa näkemisen arvoiselta! ;) Mukaan kenet? Hmmm… Mies on lapsiensa kanssa, paras ystäväni jo menossa tuonne; kenties sitten ryöstäisin mukaan jonkun kollegani!

 • Hansiainen

  Jei, kiva kilapilu, oma lippu on vielä ostamatta. Omalla odotuslistalla Alicia Keys, Kraftwerk, Nick Cave & the Bad Seeds, Public Enemy, Minä ja Ville Ahonen, Karri Koira, Bat for lashes… On niitä monta! Ja mukaani ottaisi oman rakkaan, jonka kanssa palasimme takaisin yhteen viime keväänä yli vuoden eron jälkeen. Rakkaus voittaa!

 • Nunka

  Nick Cave olisi ehdottomasti The One, ja mukaan nappaisin ystävän, joka tähän artistiin joskus aikaa sitten tutustutti.

 • InariWare

  Must esiintyjät, jotka pitäisi kerran elämässä nähdä: Alicia Keys, Public Enemy ja Disclosure. Mukaan ottaisin sisareni, jonka kanssa näemme harvoin mutta silti hän on yksi tärkeimpiä ihmisiä elämässäni! 

  riinamaria.luttinen@gmail.com

 • elliina

  Heh kiinnostaa kotimainen räppi eli karrikoira yms:)

 • Oi, eniten tahtoisin nähdä ja kuulla ja kokea Nick Cave and the Bad Seedsin keikan, se on varmasti huikea! Myös Alicia Keys kiinnostaa, Bat for lashes ja moni moni muu. Keikoista ja laatuajasta nauttisin lasteni isän kainalossa!

 • Heljä

  Hyvin festaritunnelmiin pääsisi seuraavien bändien siivittämänä: My Bloody Valentine, The Knife, Lau Nau, Junip, Godspeed You! Black Emperor, Goat, Bat for Lashes. Mukaan festareille ottaisin oman mieheni; tämä pelastaisi kahden työttömän kesän aivan varmasti! Tällä musakattauksella jaksaisi pitkälle syksyyn!

 • Alicia Keys olis mahtava nähä, samoin Nick Cave and the bad seeds olis hauska. Kaveriks ottaisin yhen mun kaverin, joka on tällä hetkellä työttömänä, ja ei oikein pääse huonon rahatilanteen vuoksi mihinkään kivoihin paikkoihin nyt :(

 • tuijavee

  Nappaisin rakkaimman ystäväni kainaloon ja veisin hänet katsomaan kaikkien aikojen suosikkiani Nick Cavea!

 • Jennaaa

  Alicia Keys pitäis kyllä nähdä…Flown koko tunnelma oli viime vuonna upea kaikkine valokoristeineen ja sitä se on varmasti tänäkin vuonna.Mukaan ottaisin sellaisen ihanan tyypin joka on Flowhun hinkunut jo kesän alusta :)

 • Wja

  Eniten odotan Alicia Keysiä, Beach Housea ja Cat Poweria. Jos arpaonni osuu kohdalle, otan mukaan hyvän ystävän!

 • meg

  Ai että, tahtoisin niin voittaa nämä liput! Innostuin valtavasti kun kuulin Public Enemystä. Aivan pakko päästä näkemään! Azealian peruuntuminen tietty harmittaa. Myös Nick Cave, Kraftwerk, Vähäiset Äänet ja se Ballereinos kiinnostelevat kovasti :D

 • Marcee

  Eniten odottamani lauantain artistit ehtivät jo perua keikkansa, mutta Tensnake ei ainakaan petä. Toivottavasti luvassa olisi siis cover-versiot Solangen ja Azealia Banksin hiteistä. ;D
  Mukaan ottaisin parasta seuraa ikinä eli ihanan sisareni, joka kaipaa ennen syksyn opiskeluja hieman virkistystä.

 • meg

  ^ ja vastauksestani unohdin maininnan, että mukaan ottaisin mieheni. :)

 • Aurorachi

  Esiintyjistä minulle huiput ovat Alicia Keys, Grimes, Of Monsters and Men sekä AlunaGeorge. Mukaan lähtisi rakas ystäväni, joka jaksaa varmasti jatkoille asti.

 • emmu

  Tämä Flow-neitsyt suuntaisi ainakin Cat Powerin, Nick Caven ja Bat For Lashesin keikoille, ja about miljoonalle muullekin! Runsauden pula ja ähky iskee, kun katsoo esiintyjälistaa, niin paljon hyvää musiikkia tarjolla <3

 • Meri:

  Kyllä se Grimes ja Nick Cave on valittava kaikkien kovien kotimaisten lisäksi kiinnostavimmiksi. Ja mukaan nappaisin kaverin, joka ei ole kertaakaan ollut Flow’ssa, vaikka siitä ollaan nyt pari vuotta puhuttu.:)

 • rickywow

  Suosikkiesiintyjäni tämän kesän flowssa ovat ehdottomasti kotimaisista nimistä Samae Koskinen ja ulkomaisista Alicia Keys. Mukaan festareille ottaisin vaihdosta palanneen ystäväni, jonka kanssa olen päässyt viettämään ihan liian vähän aikaa!

 • Terotin

  Perjantaina yksi ehdoton suosikki olisi Mykki Blancon crosdress creisines show. Alicia Keys olisi tietysti myös hieno nähdä. Lauantaina vetoaa ainakin Beach Housen seesteisyys ja miksei vähän Karri Koiraakin. Sunnuntai ehdoton on tietysti Grimes joka kaikessa outous seireeni meiningissään päättäisi feastarit täydellisesti. Mukaan lähtisi tietysti oma poikaystävä joka saisi samalla syntymäpäivälahjan eikä minun tarvitsisi enää miettiä mitä hänelle ostaa.

 • tuituitui

  Haluaisin ehdottomasti päästä todistamaan Kraftwerkin 3D-showta Suvilahden yössä! Mukaan nappaisin ystävän, jonka kanssa on tullut vietettyä aivan liian vähän yhteistä aikaa tänä kesänä.

 • My dream come tru

  Toivon sormet ja varpaat ristissä aina arvontaan saakka, että voittaisin liput festareille. Törsäsin murun synttärilahjaan kaikki rahani ja hoksasin vasta jälkikäteen, että Flow ei ole enää kolikoilla saavutettavissa. Säästöpossussakaan ei toivo kolise. Onneksi tilanteen voi ehkä korjata arvontaan osallistumalla. ;)

  Haluaisin ehdottomasti nähdä Ballereinot, Alisia Keysin, Rubikin, Hyskyn ja liudan ulkomaisia esiintyjiä. Nämä festarit olisivat vuoden kohokohta!! Ristin nyt varpaani ja sormet myöhemmin kun olen tämän kommentin laittanut matkaan. Jos joku näkee kaupungilla hassusti vaappuvan neitokaisen, se olen minä toivoni & taikauskoni kanssa. :)

 • Tepa

  Ehdottomasti ykkönen oli Kendrick lamar, koska oon kyseisen herran suomen keikat missannut aivan liian useaan otteeseen. Mukaan ottaisin yhden ystävistäni, jonka kanssa musiikki mieltymykset natsaavat täydellisesti yhteen! :)

 • Ansuliini

  Alicia Keys, Azelia Banks ja Nick Cave kiinnotavat suuresti. Mieheni taitaisin mukaan ottaa.

 • My dream come tru

  Unohtuipa mainita yksi asia… mukaan nappaisin vielä murun kainaloon. Tämä olisi hänelle vielä superupea extra yllärilahja synttäreiden jatkoksi. :)

 • Sarda

  Ehdottomasti eniten odotan Of monsters and menin näkemistä, sitä keikkaa en aio jättää välistä! Monia muitakin hyviä on; Nick Cave, suomalaisista Karri Koira ja Vähäiset äänet, eikä sitä Aliciaa kai pitäisi välistä jättää jos tuolla perjantaina sattuisi hortoilemaan. Mukaan lähtisi joko poikaystävä tai paikan päälle joka tapauksessa suuntaava ystäväni – säästäisipä hänkin lipun hinnan ;)

 • KatiAJ

  Kiitos kivasta kisasta! Flown esiintyjistä kiinnostaa esim. Alicia Keys, Kraftwerk ja Disclosure. Mukaan ottaisin parhaan kaverini, joka kaipaa piristystä näin elokuun alun kiireisiin. :)

 • Sofiina

  Olen jo muutaman vuoden ajan halunnu päästä flowiin koska sen omanlainen tunnelma vaikuttaa mahtavalta. Ja viime vuonnakaan en päässyt koska täytin 18 vasta pari viikkoa festarin jälkeen. Artisteista haluaisin eniten nähdä lempibändini rubikin ja muita artisteja olisivat of monsters and men, satellite stories, haim, husky rescue ja karri koira. Plus haluan löytää festareilte uusia artisteja. Mukaan ottaisin luultavasti siskoni tai parhaan ystäväni, riippuen kummalla olisi aikaa tulla :)

 • Relina

  Alicia Keys tietysti on SE mitä mieluiten menisin katsomaan ja kuulemaan, mutta myös Nick Cave ja Azelia Banks sekä varmasti löytäisin myös monta sellaista uutta bändiä joista en ole ennen kuullutkaan. Mukaan hyvä ystävä, joka kaipaa piristystä elämään :)

 • Japi

  Kyllähän se lemppari olisi varmaankin herra Lamar.Flown tunnelmiin olisi unelmaa sukeltaa, ja mukaan ottaisin ihanan poikaystäväni, joka on ahkeroinut täysin tauotta koko kevään ja kesän niin opiskelujen kuin töidenkin kanssa. Ansaitsisi jo lepoa ja musiikki rakastajattarenaan Flow olisi varmasti mieluisa yllätys!

 • Hiphei

  Oi, menisin ehdottomasti katsomaan Nick Cave & the Bad Seedsiä! Yksi ihan lempparibändeistä. Mukaan ottaisin siskoni joka myöskin kuuluu kyseisen bändin faneihin. Puhetta on jo muutenkin ollut Flowiin menemisestä, niin tosi osuva kilpailu! :)

 • Aino111

  Ootan ehdottomasti eniten Azealia Banksia. Niin huippu tyttö kaikin puolin, mahtava tyyli ja asenne ja upeeta musiikkia!

 • kata_eric

  Se perui tänään keikkansa :/

 • Cooter

  Eniten kiinnostavat Cat Power, My Bloody Valentine sekä Godspeed you! Black Emperor, sekä toiseen kertan nähtävät Nick Cave ja Bat for Lashes. Liput annan kavereilleni, jotka ovat valitelleet kovia hintoja eivätkä niiden vuoksi pääse paikalle (itselläni on jo lippu).

 • Paulanen

  Nick Cave, Bat for Lashes, Alicia Keys ja Public Enemy on ainakin ihan pakko nähdä! Koska kaikilla kavereilla on jo lippu, ottaisin mukaan poikaystävän, joka ei ole jostain syystä koskaan käynyt Flowssa.

 • Mollamaija

  Nick Cave & the bad seeds… ja veisin mukanani armaani, joka varsinkin fanittaa sitä :)

 • Magda

  Vastaan tylsästi, että Alicia Keys ja Nick Cave. Ottaisin mukaani aviomieheni, jonka kanssa emme ole toisrn lapsen synnyttyä käyty kuin häthätää leffassa. :)

 • Andersson

  Haluaisin nähdä Alicia Keysin ja Public Enemyn. Melko ääripäät, mutta molemmat kuuluvat ”ennen kuolemaa” -listalle ehdottomasti :)! Mukaani ottaisin mieluiten chihuahuani, mutta ihmisistä tietysti rakkaan avomieheni.

 • kaffe

  Alicia Keys, Nick Cave ja Of Monsters and Men (eli ne ”tunnetuimmat”). Suomalaisista taas kiinnostaa Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana sekä Karri Koira (jonka olen onnistunut missaamaan koko kesän ajan, joten Flowssa tulisi iskettyä monta kärpästä yhdellä iskulla) :P

  Parasta festareilla on kuitenkin se, että tutustuu niin moniin uusiin artisteihin ja bändeihin, joten omien suosikkien lisäksi odotan Flow-festareilta sitä, että voisin löytää uusia suosikkeja kuunneltavaksi!

  Jos kävisi niin ihmeellisesti, että voittaisin liput, niin mukaan nappaisin siskoni, joka on suuri Alicia Keys fani!

 • ebbis

  eniten kiinnostaa my bloody valentine, junip ja kraftwerk! mukaan lähtis poikkis öf köööörrs! :D

 • tomas

  Ricky Tick Big Band & Julkinen sana, ja mukaan lähtisi tyttöystävä!

 • Meiju

  Ihan eniten kiinnostaa Of Monsters and Men. Itku varmaan pääsisi, jos kuulisin Little Talksin ja Dirty Pawsin livenä. Muita mielenkiintosia olis ihana Aino Venna, Grimes, Bat for Lashes ja Ricky-Tick Big Band ja Julkinen Sana. Myös Public Enemy olis hauska katsastaa ja tietysti myös Cat Power. Ja ehkä mä kävisin sitä Alicia Keysinki ääntä ihailemassa ;)
  Mukaan lähtisi paras ystävä, jolla ei ole rahaa käydä missään, mutta joka rakastaa tapahtumia ja musiikkia.

 • Meiju

  Oi, Kraftwerk unohtui listalta!

 • avellan

  Ohjelmassa on niin paljon mielenkiintoisia nimiä mitä haluaisin nähdä, että vaikeuksia tulisi päättää ketä menisi ja milloin katsomaan! Seura olisi kuitenkin selkeä! Oon keväällä eronnut pitkästä parisuhteesta ja ensirakkaudestani ja nyt alkaa pitkästä aikaa arki maistamaan sillä oon tavannut mukavan pojan joka saa mut hymyilemään! :)

 • minou

  Oi että Flow’hun olisi niiiiiin ihana päästä! Siivoojan palkalla ei vain nyt kalliita lippuja pahemmin ostella :( Eilen käppäilin festarialueen kulmilla ja sisällä alkoi kutitella muistot kun viime kerran Flow’ssa olin 2010. Ne elokuun pimeät illat keskellä kaupunkia maagisissa festivaalitunnelmissa. Monetkaan esiintyjät eivät ennakolta sano minulle mitään mutta aina sieltä löytää kavereiden suosituksesta uusia lemppareita. Tämänvuotisesta tarjonnasta kiinnostaa nostalgiahengessä Public Enemy, Ricky Tick Big Bandin kova meno ja Serge Gainsbourgia henkivä Nick Cave & The Bad Seeds.

  Mukaan lähtisi paras ystäväni jolla rankka kesä takana terveysongelmien vuoksi ja syksyllä edessä gradun kirjoittaminen. Olisi aivan parasta antaa tällainen huikea lahja ja päästä nauttimaan kesän viime hetkistä hänen kanssaan mahtavan musiikin keskelle.

 • Nype

  Perjantailta odotan eniten Cat Poweria, lauantailta Beach Housea ja sunnuntailta Grimesia! Melkein kaikilla Flowhun suuntaavilla kavereilla taitaa jo lippu olla, mutta eiköhän sieltä joku halukas vielä löydy ;)

 • Karri Koira kuulostaa hyvältä, vaikka onkin kotimainen artisti ja festareilla olisi paljon ulkomaalaisia nimiä. Mukaan ottaisin isosiskoni :)

 • Alissa

  Haluaisin kovasti nähdä Alicia Keysin, vaikka monta muutakin mielenkiintoista artistia mukana, mm Nick Cave! Mukaan ottaisin rakkaan avokkini, jolla on Flow-lauantaina syntymäpäivä! Meille on tulossa lokakuussa esikoinen, joten viimeinen juhlaviikonloppu yhdessä kahdestaan olisi huippu! :)

 • iinkeri

  Flowssa on (jälleen kerran) upea pakkaus huippu aristeja ja bändejä, josta mielellään kuulisin, no kaikkia. Kuitenkin Rubik kiinnostaisi eniten, sen takia, että olen sitä kuunnellut muutamia vuosia sitten ja olisi mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan ne ovat menneet. Ottaisin kainalooni sen jonka status on ”its complicated”, ehkä flown jälkeen se ei enää olisi.

 • maisa3

  Haim! Suomalaisista pakko nähdä Minä ja Ville Ahonen ja Heinekenin open sourcet. Kumppaniksi ottaisin sellaisen ystävän, joka ei ole flow’ssa vieraillut.

 • Saara_V

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa Alicia Keys. Lisäksi haluaisin nähdä Public Enemyn!

 • Markku_V

  Ehdottomasti Public Enemy! Ja mukaan oma vaimo :)

 • JaVa

  Aiemmin Nick Cavea ainoastaan lukeneena… hmmm, Nick Cave and the Bad Seeds varmasti kuulostaakin hyvältä. Hieno kilpailu, ihanat festarit. Mukaan poikaystävä viettämään kesäiltaa:)

 • Sipsu

  ehdottomasti haluaisin nähdä kuinka WGF vetää lauantaina keikan :) toki Cave ja Keys suuren luokan tähtinä olisi huikeita varmasti nähdä, mutta mielenkiintoisia suomalaisia kokoonpanoja ensisijaisesti, myös Jonnan paluu keikoille kiinnostaa. Lämmintä vkl vapaata odotellessa… niin ja mukaan ottaisin varmaan lapsen, jota en Ruisrokkiin paastänyt :b

 • Jaasmin

  Kendrick Lamar ja Alicia Keys!! Ja joku parhasita ystävistä mukaan tietty :)

 • *Sandy*

  Ehdottomasti eniten odotan Alicia Keysin esiintymistä! Mukaan lähtisi seuraksi oma rakas pikkuveli! :)

 • rairairai

  No voi jumankekka sentään mikä arvonta! Eniten kiinnostaa ehdottomasti Nick Cave & The Bad Seeds! Sen lisäksi kiinnostaa suunnilleen kaikki muukin festivaalitarjonta. Jos lippuonnea minulle suotaisi, niin varmaankin raahaisin mukaan erään koulukaverini joka on tukenut minua vaikeassa elämänvaiheessani.

 • sinisiipinen keiju

  Voi mikä mahtava kilpailu, olen haaveillut kesällä retkestä Helsinkiin ja festaroinnista, mutta kiiren ja opiskelijabudjetin takia se on vain jäänyt. Ensi viikonloppu on vapaana ja mietinkin mitä tehdä ennen koulun alkua viikon päästä, no tämähän on ihan täydellinen!

  Esiintyjät iskivät kovaa, uusi suosikkini Ricky-Tick Big Band olisi mieletöntä nähdä sekä erityisesti perjantain esiintyjistä Minä ja Ville Ahonen, Satellite Stories ja mieletön Alicia Keys!

  Mukaan seuraksi lähtisi ehdottomasti saksalainen vaihtariystävä, jolle tulisi näyttää miten Suomessa on tyylikkäitä festareita!

 • Lunaaa

  Näkemisen arvoisia artisteja olisi vaikka kuinka, mutta suosikkeihini lukeutuvat ainakin Cat Power, Bat For Lashes, Haim, Grimes, Austra, Julia Holter, Beach House ja My Bloody Valentine.
  Mukaan ottaisin rakkaan ystäväni, jolle tämä on viimeinen mahdollisuus vähään aikaan rentoutua ja nauttia harvinaislaatuisesta livemusiikista.

 • Alias

  I really would love to see Of Monsters and Men with my fiance. After working non stop all summer,
  having a night to feel young again would be the cherry on my cakex

 • Sarppa

  Oihhhhh!!! En oo koskaan vielä päässyt FLOW festareille vaikka monesti olen sinne aikonut mennä. Esiintyjälista näytti tänäkin vuonna huikaisevalta !!! Itse haluaisin nähdä/kuulla Alician, KarriKoiran,Jonnan ja ihan ehdottomasti Public Enemyn ( PE:ä tuli kuunneltua ihan hulluna hurjina teinivuosina :) !!! Ja tietysti ottaisin mukaan ihanan poikaystäväni, jolla on juuri FLOW festareiden aikaan synttärit :) !!!

 • Tipi

  Poikaystävän ottaisin mukaan, meidän täytyy päästä kattomaan Nick Cavea! Ja ehkä myös vähän Grimesiä ja Kraftverkin 3D-showta.

 • upu

  uuu mikä kisa!
  Rubik, Samae Koskisen korvalääke, Junip ja off monsters and men saivat kyllä klikkaussormen nykimään lippujen ostopainikkeen yllä, mutta tuuria piti kyllä ensin vielä kokeilla näin (opiskelijan budjetti kiittäisi enemmän)
  ja kainalooni nappaisin ilman muuta huippuystävimmistä huippuystävimmän, jota aikataulujen sopimattomuudesta johtuen en ole päässyt näkemään yli puoleen vuoteen kunnolla, ja jonka kanssa olemme uskollisesti olleet aina flow, kun ikä on riittänyt

 • Sa

  Olen ihan liian kauan aikaillut Flow-lippujen ostamista tänä vuonna! Kuitenkin kyseessä yksi kesän kohokohdista. Olisi ihan itkun paikka jos voittaisin liput, ja tietysti onnesta itkisin. Mukaan lähtisi ystävä tai sisko. Tämän vuoden artisteista kiinnostaa kovasti vasta äskettäin löytämäni Minä ja Ville Ahonen, – millainen mahtaa olla liveshow? Hmm. Beach Housen leppoisa musiikki uppoaa myös. Tensnaken tahtiin on päästävä tanssimaan, on on. Alicia Keysin liveshow on varmasti kokemisen arvoinen, naisen ääni jo levyltä kuullessa on henkeäsalpaava. Ylipäätään tapahtuman koko miljöö, fiilis ja mieletön streetstyle-inspiraatio IHAN joka puolella aluetta on jo syy kokea Flow jälleen. Haluan.

 • emilida

  Ciao! kun sain tietää Alicia Keysin tulevan Flowhun, kiljuin onnesta! Finally!! Ollut pitkään haave nähdä hänet livenä.Cody Chesnutt olisi myös pakko nähdä, kun Pori Jazzeille en häntä päässyt töiden takia katsomaan. Kendrick Lamar kiinnostaa myös. :) Suomalaisista Karri Koira, i love his music, osaan kaikkien biisien sanat ulkoa, heh! Mukaan ottaisin tanssijaystäväni, joka asuu viereisessä rapussa täällä Turussa; hänellä on loistava musamaku ja kyselenkin häneltä välillä uusista artisteista kun menen aamukahville hänen luokseen!

 • mj

  Eniten haluaisin nähdä Bat For Lashesin, Kraftwerkin, Nick Caven ja Public Enemyn.
  Mukaan ottaisin avomieheni.

  Flown liput ovat hieman liian kalliit omalle budjetille, joten toivon onnea matkaan tähän arvontaan :)

 • Kaisuli

  Festivaalin esiintyjistä kiinnostaa eniten Nick Cave, tuo unelmieni mies. Myös Kraftwerk olsii upeaa nähdä vihdoin! Ottaisin mukaan ihanan ystäväni.

 • tellu

  Kaikki esiintyjät vaikuttavat hyviltä,mutta erityisesti minua kiinnostaa Alicia Keys,Minä ja Ville Ahonen,Haim,Satellite Stories ja Aino Venna. Myös Ballereinos ja Last Shop Standing on pakko nähdä. :D Ottaisin mukaan erään hyvän ystäväni,jonka olen tuntenut jo yli 10 vuotta.

 • Hanski

  Esiintyjät, jotka haluan ehdottomasti nähdä; Nick Cave and the bad seeds, Bat for lashes, Jori Hulkkonen, Rubik, Nicole Willis and the Soul Investigators, Pää kii… No tietty Alicia Keys… Minusta tosi hyvä kattaus tänä vuonna! Ja menisin festareille oman mieheni kanssa, koska yhteinen aika on uuden työni vuoksi jäänyt tosi vähälle eikä olla tehty mitään spesiaalia yhdessä tänä kesänä + olisi mukava käydä joskus jossain toisen tyyppisessä tapahtumassa kuin metalli- ja punkfesteillä…
  T: Hanski hannele.kejonen@hotmail.com

 • minätäällä

  Olisi aivan upeeta päästä Flow festareille! Kiinnostavimpia Bat for Lashes ja Azealia Banks, aivan mahtavaa musaa! Mukaan ottaisin hyvän kaverini, joka olisi aivan innoissaan sinne pääsystä….

 • hamanda

  Karri Koira ja Ravi Coltrane Quintet, muiden mahtavien muassa! Mukaan lähtisi parhaista parhain ystävä :)

 • Maikkuli

  Kyllähän eniten kiinnostaa Nick Cave ja Kraftwerk. Hyvän ystävän seurassa tietty.

 • wild husky

  Alicia Keyes ja Azelia Banks näin päällimmäisinä suosikkeina. Toinen lippu menisi kaverille, joka on yhtäläisen köyhä.

 • Maikkuli

  Kyllähän eniten kiinnostaa Nick Cave ja Kraftwerk. Hyvän ystävän seurassa tietty.

 • Idieh

  Neljä edellistä vuotta on mennyt Flowssa töissä, tänä vuonna juhlakansan joukossa.

  Erityisesti Alicia kiinnostaa, perjantain lippu on jo ostettu.. Mutta lauantain Nick Cave ja sunnuntain Public Enemy olisi ihana nähdä!

   

  Let’s go with the Flow?

   

  idieh . imein @ gmail . com

 • GABRIELA

  HELLO!
  Ehdottomasti Alicia Keysiä, Cat Poweria, Aluna&Georgea ja Disclosurea! Ottaisin mukaan
  ihanan äitini sillä hän on Alicia Keys fani (ja flown ruokakojujen fani..) ja olisi kerrankin ihanaaa yllättää mami vähän eri tavalla (yleensä tarjoon salaatit), mut nyt ois vähä spessumpaaa ja tiedän että hän ilahtuisi ja mä vielä enemmän ! :)

  Levina@live.fi

  Thanks.

 • itsme

  Vaikka esiintyjissä on paljon hyviä artisteja, kiinnostaa kotimainen Vähäiset äänet eniten! Mukaan lähtisi ystäväni! Fingers crossed!

 • Mungi

  ALICIA KEYS, LIPUT SINNE PLIIS!! Paraskaveri mukaan, sillä on 28-vuotissynttärit ja meillä 12 vuotta mahtavaa, ihanaa ja kaikenkestävää ystävyyttä takana (montamontamonta edessä)…..ois mahtava lahja….molemmille! <3

 • Mikko

  Eniten kiinnostavat Cat Power, Minä ja Ville Ahonen, Austra, Samae Koskinen, Haim ja Bat For Lashes, eli joka päivälle on jotain kiinnostavaa! Mukaan ottaisin kaverin, jolla on lippu vain keskiviikolle, ja jonka voisin siis yllättää iloisesti!

 • Min-na

  Ehdottomasti Alicia Keys kiinnostaa. Moni muukin, mutta Alicia eniten.

  Mukaan nappaisin ystävän, vaikea päätös kenet heistä…. :)

 • satuj

  Hirveän paljon kiinnostavia esiintyjiä, mutta kaikista eniten haluaisin nähdä Grimesin livenä ja tietenkin Azealia Banksin ja Kendrick Lamarin!, mukaan ottaisin parhaan ystäväni. Olisi ihan SUPER IHANAA voittaa nuo liput!:)

 • nipsis

  Erityisesti haluaisin nähdä Kendrick Lamarin sekä Alicia Keyesin. Seurakseni ottaisin avomieheni, joka odottaisi samoja esiintyjiä!

 • hauve

  Satellite Stories ja Rubik! Varsinkin kun tuolla ensimmäisellä ei ole paljoakaan keikkoja Suomessa muuten kuin festareilla. Mukaan ottaisin poikaystävän :))

 • Peppis

  Eniten taidan odottaa kraftwerkkiä ja poikkeuksellisesti siis sunnuntaita, ja toki sitä yleistä menoa, eri esityslavojen kiertelyä, kohtaamisia ja yllätyksiä, niin ja hyvää sapuskaa. :) lippuja tosiaan ei vielä ole joten kokeilen jos onni suosis.

 • Martsa

  Ykkösenä must see -listalla olisi ainakin Alicia Keys, Kendrick Lamar, Rubik, Cat Power ja Cody Chesnutt :) nyt vasta oikeastaan tajusin, kuinka paljon Flowssa olisi potentiaalisia tsekattavia bändejä! Viereen fiilistelemään nappaisin mieheni.

 • iv

  Oh! Ainakin Cat Power, Grimes, Rubik, Nick Cave, Azealia Banks, Grimes, Junip, Kraftwerk ja Bat for lashes..! Mukaan ottaisin tulevan mieheni ;)

 • maijaliini

  Oi vitsi!!!! Mikä unelma nämä liput olisi. Itseasiassa sain mun koko kesän ensimmäisen viikonloppu vapaan kyseiselle viikonlopulle, sillä suunnitelmissa oli tosiaan lähteä Flow-festareille, mutta kun lippujen oston aika tuli, minun festariseurani totesi, ettei rahat riitä kallisiin festarilippuihin.

  Jos voitto osuisi kohdalle, niin matkaseurakseni ottaisin ihanan ystäväni, jonka kanssa suunnitelmissa oli lähteä ja joka on itseasiassa kaimasi ;-) ja kuuntelemaan mentäis ehdottomasti Alicia Keysiä!! Myös sun mainitsemien lisäksi Rubik:in ja Jonnan livekeikkoja odottaisin innolla!

 • dartzu

  Haluaisin nähdä Azealia Banksin ja Kendrick Lamarin!:) Mukaan ottaisin jonkun kavereistani, joita kiinostavat samat esiintyjät. Tämä on juuri sellainen kilpailu jonka palkinto houkuttaa ihan suunnattomasti!!

 • Miuh

  Alicia Keysiä olen pienestä pitäen kuunnellut ja tykännyt.

 • Miaaa

  Kraftwerk, Alicia Keys, Timo Lassy. Mukaan ikuisesti paras seura, oma puoliso, eikä lapsia!

 • pauliina L.

  Karri Koira voisi olla kiva nähdä, koska luokanopettajaopiskelijoitten huimanhauskoilla Talvipäivillä muistot kyseisestä esiintyjästä jäivät harmillisen etäisiksi ja huteriksi. Mistä lie johtuu sitten – olisiko 15 tunnin kestäneellä hurjalla bussimatkalla jotain tekemistä sen kanssa. Ja mukkaan ottaisin tietenkin ystävän ja opiskeliukaverin, jonka kanssa silloinkin Karri Koiraa bailattiin!

 • &L

  Näkisin mielelläni Grimesin. Ja no muitakin. Mukaan otettavan päättäisin viime hetkellä.

 • floww

  Eniten kiinnostaa ehdottomasti Disclosure! Myös Beach House, Haim, Tensnake ja Grimes houkuttelevat. Mukaan nappaisin poikaystäväni, toivottavasti onni suosisi meitä vielä liputtomia :)

 • Emso

  Menisin katsomaan bat for lashesia, alicia keysiä,public enemyä ja nick cavea ainakin! Tänä vuonna esiintyjät ovat huippuja!ottaisin mukaan poikaystävän, joka tykkää paljon juurikin public enemystä.

 • HannaRay

  Ehdottomasti Nick Cave, Grimes, Bat for lashes, beach house, my bloody valentine, paska sohva ja tietty festivaalialuetta olisi ihana ihailla ja fiilistellä. Mukaan tulisi kesätöitä tekevä mieheni, jonka kanssa yhteistä aikaa ei tänä kesänä ole tullut vietettyä ja meillä olisi tuo viikonloppu juurikin ensimmäisiä yhteisiä viikonloppuja tänä kesänä! :)

 • Anneli

  Eniten kiinnostaa Alicia Keys. Mukaan lähtisi tietysti rakas aviomieheni :)

 • UnkleT

  Flow:ssa on tänä vuonna erinomainen esiintyjäkaarti. Olisi hienoa kuulla Alicia Keysin pianotaiturointia ja sielukasta ääntä yhdistettynä toisinaan korneihin sanoituksiin, Pää Kii! -yhtyeen estotonta ja poliittisesti epäkorrektia sananveistelyä yhdistettynä Apulannan alkuaikojen tykityksen tapaan.

  Toisaalta voitaisiin ajatella, että olisin festareilla vaikkapa katsomassa ruotsalaisen Goatin mystistä ”rituaalia”, joka saadaan vihdoin myös Suomeen. Luvassa on Led Zeppelinmäisiä ärjyviä kitaroita, venetsianaamareita, Fela Kutin transsiin vieviä afrobiittejä ja radiokansalle ylipitkiä biisejä, joiden paikka on juurikin olla kuultavissa Flow Festivaleilla kaikkien viiksivallujen ja muiden aikaansa seuraavien musiikkiheebojen parissa.

  Jos taas ajateltaisiin, että tämänlainen spirituaalinen kokemus ei tuolla hetkellä olisi mahdollista erinäisten asiaanliittymättömien seikkojen takia voitaisiin itseni kaltainen ihminen nähdä vaikkapa ihastelemassa Kraftwerkin 3D-show:ta omat aurinkolasit päässä. Ne kun näyttää jo valmiiksi 3D-laseilta. Ja täydellisen kattauksen kruunaisi elektronisen musiikin oppi-isien synavelhoilu, joka vielä tänä päivänäkin jättää varjoonsa monet alan ”ammattimiehet”.

  Tässä vain muutamia skenaarioita ensi viikonlopun tulevasta hipster-cembalosta. HUH!
  Lippuja odotellessa :). Ja mukaan lähtee tietysti avopuoliso.

 • Hanz

  Alicia Keys! Myös Azelia Banks sekä kotimaisista Antero Lidgren ja Ballereinot kiinnostaisivat :) Mukaan lähtisi avokki :)

 • aino123

  Alicia Keys on nähtävä!! Mukaan haluan tietysti parhaan ystäväni :)

 • J-J-J

  KAIKKI! Muutamana nyt Bat for Lashes, Alicia Keys, Nick Cave, Azealia Banks sekä tietysti ihan lempparini Rubik! Mukaan nappaisin ehdottomasti sen lemppareimman kaverini eli S:n! En päässyt edes talkootyöläiseksi Flowiin, joten tää olis maailman paras juttu! Pääsiskö vihdoin tänävuonna eroon tästä Flow-neitsyydestäni! Jooo!

 • Krishna

  Ehdottomasti eniten odotan Laineen Kasperia, mutta myös lauantaina on ihan huippuesiintyjiä esim. Karri Koira, Samae Koskinen, Pää Kii..ja niiin monia muita! Jos liput saisin niin mukaan lähtisi paras ystäväni :)

 • Miss Piggy-82

  Alicia Keys ja Solange ehdottomasti. Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, joka on piristyksen tarpeessa.

 • Unelmaharakka

  Alicia Keys ehdottomasti ja myös Beach House! Flow siitä erittäin kiva festari että siellä tutustuu moniin uusiin artisteihin joita ei aikasemmin ole kuullut. Lähtisin parhaan kaverini kanssa ja viettäisimme ”kesän viimeisen viikonlopun” ennen, kun taas joutuu takaisin koulun penkille.

 • Shhhh

  Seuraavan Flown aikaan olenkin äiti, joten tämän kesän Flowlta odotan eniten yleistä vauvavapaata tunnelmointia. Mahan lisäksi festareille lähtee poikaystävä.

 • Taisku

  Kendrik Lamar ja pimenevä Suvilahti <3 Ehdottomasti täytyisi nähdä myös Alicia Keys ja Nick Cave. Mukaani nappaisin tietysti poikaystäväni.

 • Hoopee

  KENDRIK LAMAR ja CODY CHESSNUT, siinä artistit ketkä haluaisn nähdä ja mukaan ottaisin tyttöystäväni.

 • MachoMika

  Kun jostain syystä CHEEK ja ASTE eivät näillä festareilla esiinny, tyytyisin just ja just kuuntelemaan Public Enemya ja Kendrick Lamaria räppihimoihin. Muuten rääkkäisin korvia mm. My Bloody Valentinen, God speed…, Austran, Beach Housen, Bat for Lashesin ja Crimesin tahtiin. Jossain välissä kävisin toki kädet puuskassa vähättelemässä Nick Caven lavapresenssiä yliarvostetuksi. Kraftwärkin kolmeD olisin loppupahiksena jos ei muu tamppaaminen ole jo vienyt kaikkia mehuja. Mukaan raahaisin tietysti raskaana olevan rakkaan vaimoni, jotta tuleva muksukin pääsee mukaan tähän ”hupiin”.

  Katsotaan miten tässä käy :)

 • LiisaK

  Alicia Keys, Vähäiset äänet, Public Enemy, Nick Cave, DJPP, Bat for Lashes ja Ballereinot nyt ainakin. Tosin ohjelmaa on niin paljon, että olisi hauska vaan eksyä paikasta toiseen katsomaan ja kuuntelemaan randomisti jotain! Mukaan lähtisi rakas isosiskoni, joka taannoin vei minut katsomaan Madonnaa. Mikäpä olisi mainiompi tapa ”maksaa” takaisin :) Hyvää Flowta kaikille!

 • Lavabos

  Godspeed You! Black Emperor sekä Nick Cave kutkuttavat erityisesti. Hauskaa olisi myös nähdä miten Pää Kii pärjää hipstereiden seassa. Mukaan lähtisi pyöreitä sunnuntaina täyttävä tyttöystäväni, jolle lahjaksi sopisi tuo Bat For Lashes-keikka.

 • sontse

  AAAAAH Godspeed you!black emperor!!!! En kestä että joku on ymmärtänyt tuoda tämän mielettömän yhtyeen suomeen, ja MINÄ MISSAAN SEN henkilökohtaisen finanssikriisin takia…… tämän lisäksi Beach House, Nick Cave And The Bad Seeds, Grimes… Flowsta löytyy monta suosikkia. Mukaan ottaisin ystäväni, jonka edellisvuosien Flowt ovat myös kohdanneet kolauksia muutossa hukkuneiden festarilippujen, ym muiden sattumusten takia :)

 • ironia

  Bat for Lashes ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana. Ensiksi mainittu valloiti livenä jo Provinssissa viime kesänä, jälkimmäinen toimii vaan niin hyvin levyllä ja pitäisihän koko komea bändi kuulla myös livenä.

  Jos onni osuisi kohdalle, ottaisin mukaan mieheni, jonka veisin ehdottomasti katsomaan Minä ja Ville Ahosta korvaukseksi siitä hyvästä, että hän missasi yhtyeen keikan tänä kesänä Ilosaarirockissa ja Valkeakoskella, koska vaimo ei Ilosaaressa ehtinyt niin ajoissa liikenteeseen ja Valkeakoskella jaksanut valvoa niin myöhään.

  annika.gloom@gmail.com

 • MBV

  Flow-festivaaleilla parasta antia ovat My Bloody Valentine, Cat Power ja The Knife. Mukaan ottaisin toisen rahattoman ystäväni, tuntuu että kaikki on kesän lopulla peeaaa…

 • Påskhund

  Minua kiinnostavat Flow’ssa erityisesti Haim ja Beach House, tietty myös Cat Power, Kraftwerk ja Nick Cave. Mukaan nappaisin erään ystäväni, joka juuri voivotteli, että hän joutuu jättämään festarin väliin budjettivajeensa vuoksi.

 • Helna

  Ainakin 80 % esiintyjistä on jälleen kerran mulle ihan vieraita, mutta se on just parasta! Festareille menisin katsomaan kaikkia sellaisia esiintyjiä joilla on kummallinen nimi ja huono esiintymisaika, sillä silloin niitä musiikillisia aarteita löytää! Paras esimerkki tästä on vuoden 2007 Provinssirockissa esiintynyt Oh No Ono! Kuuntele vaikka! Etukäteen mielikuvitustani kutkuttaa perjantaina esiintyvä bändi nimeltään PASKA SOHVA!

  Mukaan ottaisin avomieheni, joka ei ole koskaan ollut Flowssa. Hänen mielestään festareilla on mutaista, örveltäviä ihmisiä ja huonoa ruokaa. Flow lienee se paras päinvastainen esimerkki em. asioihin. Mm. Flown festariruokaa kelpaisi tarjoilla avomiehelleni :)

 • Lape

  Oi mikä kisa! huippupalkinto luvassa jollekin onnekkaalle.

  Olen aika samoilla linjoilla kuin sinä musiikkivalinnoissa, Grimes ja Bat for Lashes kiinnostavat ehdottomasti eniten, erityisesti haluaisin kuulla kauniin kaima-kappaleeni Lauran livenä :) Lisäksi Beach House, Kendrick Lamar ja Cat Powers olisi tosi kiva nähdä. Todella harmillista on, että Azealia Banks perui keikkansa.

  Oi vitsi, toivottavasti arpaonni osuisi kohdalle! :) Flow’hun mukaan ottaisin ihanan poikaystävän joka on kärsivällisesti kuunnellut kiukutteluani viimeisen viikon.

 • jennier

  oioijoioi Flow on täynnä upeita artiseteja, tässä muutama mitä ehdottomasti haluaisin nähdä: Alicia Keys, Kendrick Lamar, Desto, Tuuttimörkö, Noah Kin, Beach House, Tensnake, Loost Koos, Junip, HAIM!! Nappaisin mukaan hyvän ystävän jonka kanssa voisi nautiskella hyvästä musiikista ja festaritunnelmasta :)

 • ode

  Nick Cave, myös Alicia Keys. Ottaisin mukaan mieheni jos saataisiin lapsenvahti järkättyä, muussa tapauksessa jonkun parhaista ystävistä, molemmat vaihtoehdot kuulostaa aika hyvältä!

 • julii

  Odotan niin ihanaa ja kaunista Alicia Keysiä, koska hän on niin mahtava ja valovoimainen nainen.
  Liäsksi odotan innolla Timo Lassy , Nicole Willisiä ja We Jazzia. On mahtavaa, että suomesta tulee tälläista musiikkia, haluan tätä lisää! . Mukaan Flowuhun ottaisin poikaystääni, koska olisi ihana viettää laatuaikaa oman kullan kanssa upeita artiseteja katsellen :)

 • viljaa

  Minua kiinnostaa eniten sunnuntain kattaus, eli Kraftewerk, Grimes, Haim ja jotenkin humoristisella tavalla vasta mukaan liitetty Public Enemy. Muilta päiviltä tahdon nähdä mm. Alicia Keyesin, sekä Minä ja Ville Ahosen. Yksi aika jännittävä uusi ihana tyyppi olisi takuuvarma avecini! Ja festareilla tietty porukalla hengaamista -kaikilla kavereilla onkin jo liput hankittuna!

 • Arkimieli

  Alicia Keys, on ollut mun suosikkiartisteja jo pitkään ja olin jo ajatellut etten koskaan nää livenä. Lisäksi monet Alician biisit on niitä ”meidän kappaleita” miehen kanssa joka kosi minua tänä kesänä! Joten mikä olisi upeampi kihlajaisfiilistely kuin päästä ekaa kertaa Flowhun katsastamaan myös monia uusia bändejä!

 • Plaa

  Ääh, mikä määrä loistavia esiintyjiä! Muuta kaipa tuo Alicia Keyes olisi mahtavin nähdä livenä, sen verta hieno ääni jo levyltä kuunneltuna, että livenä olisi varmaan ihan mieletön. Mukaan lähtisi avopuoliso, joka on jostain syystä ollut sitä mieltä, että hänhän ei festareille lähde telttailemaan ja tarpomaan mutavellissä. Nyt olisi hyvä tilaisuus näyttää, että festarit voivat olla jotain aivan muuta.

 • vb

  Haluaisin nähdä Nick Caven sekä Kraftwerkin! Mukaan ottaisin poikaystäväni. Olemme kuunnelleet kyseisiä esiintyjiä jo pitkään joten nyt olisi hieno tilaisuus toteuttaa unelma!

 • annazip

  Alicia Keys kiinnostaisi eniten, Grimes ja Bat for Lashes ovat myös erittäin mielenkiintoisia. Mukaan ottaisin poikaystävän :)

 • Nooranen

  Eniten odotan Alicia Keysiä, Karri-Koiraa, Public Enemyä, Bat for Lashesia ja Disclosurea. Itselleni nipistin liput lomarahoista, mutta suuri haave olisi saada mukaan myös aviomies ja ystävä. Flow’ssa on aina tuttuja, mutta olisi kivaa mennä mestoille omien rakkaiden kanssa ;). Toivottavasti arpaonni minua suosii!

 • Hanna S.

  Mua kiinnostaa: Bat For Lashes, Nick Cave & The Bad Seeds, Levon Zoltar! Mukaan ottaisin mun miehen.

 • tiiatia

  Public Enemy ja Alicia Keys on ehdottomasti lemppareimmat Flow-esiintyjät ja mukaan lähtisi ihana avomieheni :)

 • darudelover

  Jos voittaisin liput, veisin tyttöystäväni katsomaan ainakin Tuuttimörköä ja Oukkidouppia!

 • Petra79

  Haluaisin kovasti nähdä Alicia Keysin ja mukaan festareille nappaisin tietysti parhaan ystäväni sekä suuren mahani. Näiden lisäksi ottaisin vielä mukaan ison hymyn.

 • SaanaS.

  Eniten minua kiinnostavat Bat for Lashes, Alicia Keys, Krafwerk, Of Monsters and Men sekä Cat Power! Ah ja tietysti Grimes! Mukaan ottaisin ihanan tyttöystäväni, juhlisimme yhdessä sitä, että kumpikin sai haluamansa opiskelupaikan.

 • FestariSanna

  Olen tänään palannut lomalta töihin ja koska työnteko ei ota sujuakseen, olen tutustunut tänään mm. Flow:n ohjelmatarjontaan. Eikös tän ekan työpäivän voi ottaa vähän rennommin? :) Itseäni kiinnostaa ainakin Bat for Lashes, Of monsters and men, Haim, Aino Venna ja Beach house. ja tietenkin Ebo Taylor. Ja festariruoka!!

  Festariseuraksesi ottaisin hyvän ystäväni, joka on ihanan 3-vuotiaan kummityttöni yksinhuoltaja äiti. Valitettavasti hänellä ei opiskelijana ja yksinhuoltajana ole varaa Flow lippuun, eikä hän ole päässyt vielä kertakaan kyseiselle festarille, vaikka asuu itse ihan festarialueen vieressä. On vääryys, että joka vuosi voi vain sivusta katsoa kun muut juhlivat kesän parhailla festareilla.

 • Tipu

  apua! Niitä on niin paljon! Haluaisin nähdä ehdottomasti Alicia Keysin, Grimesin, Cody Chesnuttin, Junipin jajaja… Lista jatkuu loputtomiin! Olisi niin ihanaa päästä sinne katsomaan ja ihmettelemään. Omista valinnoistani johtuen jätän sen tänä(kin) vuonna väliin, kun kaikki rahat menee reissaamiseen. Tämä olisi mun kesän kohokohta jos voitan liput ja mukaan otan tietty jonkun samanhenkisen ystävän, jolla on sama tilanne. Laitan hyvän siis kiertämään :) !!

 • Piparminttu82

  Eniten kiinnostaa Alicia Keys, Tensnake, Bat for Lashes ja Karri Koira ym. :) Olisipa täydellistä voittaa kolmen päivän lippu, koska asun aivan vieressä! Ja mukaan ystävät tietty!

 • Reettanen

  Alicia Keys & Of Monsters and Men. Mukaan ottaisin tyttöystäväni jonka kanssa vietämme tulevana viikonloppuna merkkipäivää.

 • Tipu

  Miten mä pystyinkin unohtaa Nick Caven tosta listasta!!!

 • Ayaa

  Ehdottomasti haluan nähdä Disclosuren ja Kraftwerkin. Azelia Banksin peruuntuminen harmittaa vietävästi!

 • anska

  Bfl ja kendrick lamar kiinnostavat, ja tietenkin azealia banks! Olisi ihan superia päästä flowhun! Mukaan ottaisin bestikseni:)

 • ninakarin

  no nyt on pakko osallistua! kesäopintoja töiden sijaan pakertavana flown hintaisista festareista voi tänä kesänä vain haaveilla, vaikka line up ja edellisten vuosien ihanat muistot kovasti kehottaisikin lippuluukulle. bat for lashes, cat power, junip, of monsters and men ja tietenkin isot klassikkonimet kiinnostaa, ja huh miten monet muut! keikalta toiselle juoksemiseksihan se menis, mutta mikäs sen parempaa! mukaan ottaisin poikaystävän, onhan flow-sunnuntai meille juhlapäivä, pari vuotta sitten kun kanyen räppäillessä taustalla päätettiin virallisesti alkaa seurustelemaan :) liput voisivat olla aika mahtava vuosipäivä-yllätys siis!

 • kapakkakettu

  Kaikista eniten haluaisin nähdä legendaarisen Public Enemyn avomies kainalossa!

 • Junnu

  Oijoi! Eniten kiinnostaa Bat for Laches, Alicia Keys, AlunaGeorge ja moni muu. Mukaan lähtisi kaveri :-)

 • kaiia

  Flowssa odotan eniten Of Monsters and Meniä sekä Disclosurea! Harmillisesti nuo vaan ovat melkolailla päällekkäin. Olen itse Flowssa talkoolaisena, mutta nappaisin lipuilla kanssa-asukit mukaan!

 • Listalta löytyy parikin lempiartistia. Näistä mieluisimmat ovat Nick Cave ja Of Monsters And Men (miten näitä Islantilaisia ihania bändejä oikein sikiää niin paljon?). Ottaisin mukaan ihanan ystäväni joka ei päässyt haluamaansa opinahjoon sisään tällä kertaa. Ystävälleni irtiotto ja hyvä syksyn aloitus vanhaan duunipaikkaan palaamisen vastapainoksi olisi ehdottomasti Flow. Ystäväni sai nimittäin tietää Ilosaarirockin lopetukseksi ettei päässyt sisään ja niinpä festariviikonlopulle jäi vähän karvas maku.

 • Eilon

  Alicia Keys, Cat Power, Bat for Lashes, Of Monsters and Men, Haim, Karri Koira, Vähäiset äänet ja kaikki suuret, pienet, vanhat ja uudet tuttavuudet, joiden keikoille sydän sattumalta johdattaa! Mukan ottaisin kesärakkauteni ja uutukaisen poikaystäväni, joka otti haasteen vastaan, vaikka tiesi, että kolmen viikon päästä lähden ulkomaille vuodeksi ja suhteemme välimatka kasvaa satoja kilometrejä.

 • Suomalaisista ihana Husky Rescue, mahtava Timo Lassy, svengaava Ricky-Tick Big band ja Julkinen sana sekä tietysti We jazzin DJ:t. Ulkomaalaisista herkkää Bat for Lashesia on odotettu kauan samoin älyttömän lahjakasta Alicia Keysia!

  Mukaani oma muru, jolla on kanssasi vielä vuoden eri sukunimi ;)

 • Annis

  Alicia Keysia ei voi vaan jättää väliin, ja toki samalla tulis mentyä katsomaan myös Rubik (niin loisto-bilebändi livenä etenkin, pojat osaa ottaa yleisön haltuun!) Cody Chestnutt, Loost Koos, Samae Koskinen, oijoijoi.. Riittäähän siellä kattausta! Mukaan ottaisin parhaan tyttökaverin joka on kuumotellut Flow:ta vähintään toukokuusta lähtien :)

 • Okapi

  Esiintyjistä eniten kiinnostaa Goat, mutta myös Kraftwerk, MBV, afrikkalaiset sekä Kumma Heppu ainakin.
  Ylimääräisen lipun lahjoittaisin jollekulle toiselle yksinäiselle.

 • 23vee ja Flow-neitsyt

  Huuu, paljon kommentteja! Pistetään omanikin jonon jatkoksi :—-)

  Löysin keväällä Grimesin soittolistalleni ja olinkin innoissani, kun huomasin että kyseinen huikea artisti esiintyy tänä vuonna Flowssa. Lisäksi muita katsomisen arvoisia bändejä olisi Bat for Lashes, Rubik, Austra (joka löytyi Flown Spotify soittolistalta) Husky Rescue sekä Nick Cave & The Bad Seeds.

  Häpeäksini on myönnettävä, että olen Flow-neitsyt. Häpeä se on siksi, koska opiskelen vaatesuunnittelua ja tapahtuman pitäisi olla jokaisen katu-uskottavan hipsterin ja kulttuurialaa opiskelevan jokavuotinen pyhiinvaelluskohde. Tein viime kesänä palkatonta harjoittelua Helsingissä, mutta en rahapulan vuoksi päässyt festivaaleille, vaikka tilaisuus olisi ollut turkulaiselle kerrankin majoittumisen suhteen mainio. Tänä vuonna mukaan ottaisin poikakaverini, jonka kanssa tulee elokuussa viisi vuotta yhteiseloa täyteen. Festarit olisi oiva tapa juhlia, sillä jo perinteeksi muodostuneen kesäisen rahapulan vuoksi pääsemme juhlistamaan 5-vuotisjuhlaa vasta syksymmällä.

 • Snoopy

  Eniten kiinnostaa ehdottomasti Alicia Keys, mutta myös kotimaiset RTBB ja Timo Lassy Band. Mukaan ottaisin mieheni, jota kiinnostanee myös Nick Cave. :)

 • Mikko

  Esiintyjistä odotan eniten sunnuntain Disclosurea ja AlunaGeorgea. Kainaloon nappaisin parhaan kaverin, tietty!

 • helena-ihana

  taidan olla pudonnut kärryiltä. Nick Caven tunnistin kyllä, hänhän on jumala. Ottaisin sen toisen imurin aka Katariinan mukaani heittelemään lavalle pikkareita.

 • Evetsu

  Of Monsters and Men on uusi ihana tuttavuus jonka haluaisin nähdä. Mukaan ottaisin ystäväni Sannan!

 • zilla

  public enemy, the knife, cat power, woods, beach house, of monsters and men, bat for lashes, kraftwerk… messissä kesäkolli.

 • ~flow-fani_89~

  Olisi mahtavaa nähdä iki-ihana Alicia Keys, Bat for Lashes, Junip ja Haim ja tietenkin kaikki muut ihanat. Mukaani ottaisin Alicia Keysiakin ihanamman poikaystäväni, jolla ei rahat millään riitä lippuun, vaikka festareilla onkin esiintymässä hänen suursuosikkinsa Nick Cave ja Public Enemy.

 • ama

  Eniten haluaisin nähdä Alicia Keysin, ja mukaan lähtisi varmaankin pikkuveli! :D

 • riinanen

  Hei!

  Voi miten huonosti talla hetkella tunnenkaan hyvaa musiikkia.. Mutta FLOW on yleensa yllattanyt lampimasti juuri ns. tuntemattomuuksillaan eli kiinnostavilta nimilta nayttaisivat vaikkapa Autre Ne Veut ja Mykki Blanco seka Timo Lassy Band ja Kahden miehen galaksi torstaina, Beach House ja Parquet Courts lauantaina (mika ettei myos vaikka Aino Venna ja Loost Koos) + sunnuntaina Ricky Ticky Big Band ja julkinen sana seka Laineen Kasperi ja palava kaupunki. Mukaan en viela tieda varmuudella kenet nappaisin, mutta lupaisin valita huolella ihmeisen joka arvostaisi ja rakastaisi vilpittomasti hanelle tarjottua FLOW-elamysta. Oi, miten mukavaa olisikaan paasta vahasta aikaa taas nauttimaan varmasti mainiosta festivaalikokemuksetsa ja FLOWn tunnelmasta.. (:

 • Auli

  Ehdottomasti Cat Power, Nick Cave ja Cody ChesnuTT, joita lähtisin kuuntelemaan tyhjätaskupoikkikseni kanssa! Hän suree erittäin paljon, että joutui jättämään tämänpäiväisen Neil Youngin väliin…Flow-lippu lohduttaisi varmasti edes vähän.

 • kesäheila

  Eniten odotan kylmiä väristyksia Bat for lashesin seurassa, Alicia Keysin vahvaa naispoweria, of monsters and menin taianomaista soundia, kesäfiilistelyä Karri Koiran tahtiin, lauantaidiskoa jossa voi tanssia valmiiksi uupuneet jalat aivan tainnoksiin sekä tietysti superjännittävien tyylien bongailua ja herkullista ruokatarjontaa!
  Itselleni ostin jo aikaisemmin lipun, mutta mukaan haluaisin kaksi rahatonta ystävää, jotka tekisivät tästä festariseikkailusta vieläkin ikimuistoisemman!

 • pahasane

  BEACH HOUSE tyttöystävän seurassa…jesh…nuff said

 • Moikka Jenni!
  Olin tänään ärrällä töissä ja jengi kävi lunastamassa varattuja lippujaan flowhun ja et uskokkaan kuinka suorastaan v-mäistä oli hymyillä ja toivottaa hauskaa Flowta, kun itsellään ei ole lippua ja tilipäiväkin perjantaina ja tuskin rannekkeita silloin on enää jäljellä. Googlasin flow-kisoja läpi ja muistin et sullakin oli tää kilpailu, mutta en heti osallistunut, kun masennuin melkein tästä tuhatpäisestä ihmismäärästä, jotka myös janoavat lippuja flowhun. Pakko yrittäää vielä, sillä Alicia Keys ja Kendrick Lamar huutavat mua Flowhun tanssimaan ja nauttimaan vapaasta viikonlopusta! Mukaan ottaisin poikaystäväni, joka tulee Maanpuolustuskorkeakoulusta Lappeenrannasta Helsinkiin viikonlopuksi, ennenkuin hän lähtee Vuosankaan leirille kahdeksi viikoksi, synttäritkin hän joutuu viettämään siellä. Tämä olisi myös hänelle hyvä synttärilahja :)

 • Nipsula

  Flow’ssa on aika huikea line up tänä vuonna! Ihan must esiiintyjiä olisivat ainakin Bat for Lashes, Beach House, Junip, AlunaGeorge, Disclosure ja Cat Power! Suomalaisista Loost Koos ja Samae Koskinen houkuttelevat. Mukaan lähtisi paras ystävä, jonka kanssa musamaut menevät onneksi täysin yhteen :)

 • Susbu

  Alicia Keys ja Public Enemy olisivat must! Poikaystävän nappaisin varmaan seuraksi fiilistelemään ekaa Flow’ta :)

 • Jose_jo

  Voi miten ihanaa, että juuri sinulla on tämmöinen kilpailu! En ole vähään aikaan vilkaissut blogiasi, olipa hyvä, että juuri tänään tänne eksyin, kun kilpailukin kohta päättyy.

  Aivan ehdottaman mieluusti olisin halunnut nähdä The Knifen, mutta se ei nyt ole mahdollista ainakaan. Seuraavaksi eniten kiinnostaisi tietenkin mahtavan upea Nick Cave. Muita ”ihq-boxiin kuuluvia” olisivat Alicia Keys, Satelite Stories, My Bloody Valentine, Cody Chesnutt, Kraftwerk, Public Enemy, Husky Rescue, Aino Venna, Cat Power, Minä ja Ville Ahonen sekä Rubik, mutta näitä en osaa laittaa enää mihinkään järjestykseen. Vaikka tavallaan tuli jo laitettua :)

  Mukaan ottaisin erään nuoren miehen, johon olen äsken tutustunut. Flow on sellainen kokonaisuus, jossa toimii kaikki. Siellä jos missä luulisi rakastuvan, jos on aihetta. Nyt jään odottamaan, suosiiko onni minua. Kiitos vielä ihanasta kilpailusta!

 • Eevi80

  Haluaisin nähdä Alicia Keysin ja Nick Cave & The Bad Seedsin ja tiedän, että tähän samaan yhtyisi paras kamuni, korvaamaton apurini ja muuten vaan niin paras ihminen koko maailmassa :) :) :) Eli mukaan ottaisin tietysti parhaan ystäväni ja palkitsisin hänet ansaitsemallaan ikimuistoisella yllätyksellä!

 • parasaikavuodesta

  Kaikista eniten haluaisin Flowssa nähdä Cat Powerin, mutta on siellä niin paljon muutakin, että kolmen päivän lippu olisi todella mukava yllätys :) Mukaan raahaisin veljen, joka ei vielä ole Flowssa kertaakaan käynyt :)

 • birger

  Eniten kiinnostaa Kraftwerkin 3D-show, ehdottomasti. Muita kiinnostavia ovat Cat Power, Pää Kii ;) ja My Bloody Valentine. Azelia Banks olisi ollut kiinnostava, harmi että perui!

 • JS.

  Alicia Keys, ehdottomasti. Loost Koos ja monet muut kiinnostaisivat myös. Mukaan ottaisin ehdottomasti kihlattuni. Parasta seuraa siis.

 • Minnuli

  Ballereinot, voi että! Menisi ainakin Alicia Keysin kanssa must see -listalle! :D Rakastan kyllä Flow’n tunnelmaa ja ruokatarjontaa enemmän kuin yhtään yksittäistä artistia. Mukaan ottaisin musanörtin poikakaverini, ehkäpä hänen seurassa tulisi paneuduttua muuhunkin kuin masun täyttämiseen….!

 • Tytti Saloniemi

  Eniten odottaisin ehdottomasti Puclic Enemyä!! aivan mahtava räppiä! Ystäväkseni ottaisin tottakai Nellin, kenen kanssa matkustan todella paljon ja olemme pari vuotta sitten (milloin itsekin olin ensimmäisen kerran flow festareilla) mukaani. Meillä varmana tulisi olemaan aivan mahtavaa!

 • rosam

  Jos kovia ulkomaisia ei lasketa niin kotimaisista Husky Rescue. Kun flow 10 vuotta sitten ekaa kertaa järjestettiin oli Husky Rescue yksi esiintyjistä ja tuolloin vielä alaikäisenä jouduin missaamaan lempparibändini keikan. Nyt olisi aika korjata asia! Ja mukaani ottaisin rakkaan siskoni kenen kanssa nuorina käytiin kiertämässä yhdessä festareita ja nyt yhteisistä festareista on päässyt kulumaan liian monta vuotta.

 • inkkudaa

  hei wow! alicia keys ja bat for lashes ois ainekin jees. mut varmaan paikan päällä tulisi tsekattua paljon erilaista musiikkia.
  mukaan lähtisi mieheni.

 • iinu

  Austra ja Haim :) Ottaisin mukaan ystäväni, jonka kanssa ollaan suunniteltu Flowta jo useana vuonna, mutta aina se on kaatunut johonkin. Joskohan tänä vuonna päästäisi!

 • timppa

  Ois mun loppu kesän piristys päästä tonne! Menisin kuuntelemaan ainakin bat for lashesia, alicia keysia ja grimesia. Mukaan ottaisin frendini joka tykkää kans samoista hurjasti.

 • Eija

  Nick Cave, My Bloody Valentine, Haim sekä Roskildessa näkemättä jääneet Parquet Courts ja Kraftwerk. Ja suomalaisista ehdottomasti mm. Samae Koskinen ja Pää Kii. Mukaan lähtisi poikaystävä.

 • Te

  Haim ja Of Monsters and Men! Ex-kämppis otan mukaan.

 • Jutskii

  Niin huippu arvonta että se sai minut nyt ekaa kertaa osallistumaan tämmöiseen blogiarvontaan ja kokeilemaan onnea!
  Ihan päällimmäisenä kiinnostaa Flow Festivaaleilla upea Alicia Keys (ja Solange jonka esiintyminen peruuntui :( ), mutta ensikertalaisena olisi kiva päästä muutenkin kokemaan näiden festareiden tunnelmaa ja näkemään itselle vähemmän tuttuja artisteja joita kaverit kauheasti kehuu, mm. Azelia Banks ja Of Monsters and Men. Mukaan ottaisin poikaystäväni, jolle nämä olisivat ihan ekat festarit ikinä :)

 • rh

  Ihanat Bar for Lashes, Grimes ja Haim!! <3 ja mukaan lähtisi joko poikaystävä tai pikkusisko! Täydellinen lomanaloitus kesätöiden jälkeen :)

 • markedoa

  Kääk! Mitkä siis kiinnostais eniten… Hmm, no ainakin Pää Kii, hassussa ympäristössä. Ja sit ehdottomasti Rubik sekä tietty Alicia Keys sekä Nick Cave. Ois myös mahtavaa nähdä Lieblings ja Tima Lassy Band. Mukaan koittaisin saada vanhan kunnon festariystävän Oulusta <3

 • Hanna K

  Olisi aivan fantastista päästä tanssimaan ja kuuntelemaan ihanaa musiikkia Flow’hun! Suosikkiesiintyjäni ohjelmasta ovat Nick Cave & The Bad, Factory Floor ja suloisin HAIM <3 (Oikeasti lista jatkuisi vielä usean rivin verran, mutta tässä nyt muutama esimerkki…)

  Nappaisin keikalle mukaan poikaystäväni, sillä emme ole saaneet viettää juurikaan kahdenkeskistä loma-aikaa tänä kesänä. Olemme joutuneet viettämään koko kesän erossa toisistamme, joten olisi ihanaa fiilistellä kesää yhdessä mitä parhaimpia bändejä kuunnellen ja kesäyöstä nauttien.

 • MKM

  Eniten kiinnostavat Haim, Grimes, Bat For Lashes ja Disclosure. Mukaani ottaisin ihanan ystäväni, joka täyttää pian vuosia.

 • Satu

  Mielenkiintoisia esiintyjiä on enemmän kuin paljon, mutta kyllä Nick Cave & Bad Seeds on jotain, jota ollaan odotettu melkein pidempään kuin ikuisuuden. Mukaan ottaisin yhden vanhimmista ystävistäni, joka on tulossa vierailemaan toiselta puolelta palloa tänne juuri näihin aikoihin ja jakaa hulluuden tuohon Australian lahjaan maailmalle. Flow-lippujen heiluttelu hänen silmiensä edessä ja treffit Nickin kanssa (muutaman muun ihmisen kanssa) kruunaisivat tämän kaupunkivisiitin paremmin kuin täydellisesti! :) Onnetar,ole suosiollinen!

 • Sintse

  Tämän vuoden Flowssa on aivan huikean mielenkiintoinen esiintyjälista, joten lista artisteista, jotka haluaisin nähdä on pitkä :) En luettele tässä kaikkia, mutta must-see keikkoja olisivat ainakin Disclosure, Kendrick Lamar, Kraftwerk, Alicia Keys, Haim, ja huimana lisäyksenä Public Enemy. Todella paljon harmittaa Solangen ja Azelia Banksin peruuntumiset, mutta onneksi vielä jäi paljon hyviä. Flowssa positiivista on myös se, että jos lähtee avoimin mielin tutustumaan uusiin artisteihin niin varmasti aina löytyy vielä jotain mielenkiintoista extraa!
  Festariseuraksi ottaisin kaverini Helsingistä, jota harvoin näen, sillä asun itse täällä kaukana Oulussa. Meillä olisi varmasti takuuhauska viikonloppu yhdessä, kuten aina.

 • oke

  Esiintyjistä kiinnostavat ensinnäkin Kendrick Lamar, Tensnake, Bat for lashes, Alicia Keys ja Of monsters and men! Mukaan lähtisi poikaystävä, jonka kanssa tämä olisi jo 4. Flow putkeen !

 • hepunen

  Ah, tahtoisin niin nähdä Alicia Keysin! Myös Nick Cave, Nicole Willis ja hämmentävä Jaakko Eino Kalevi kiinnostaa. Jos voitan liput niin kilautan kaverille ja otan Minskin mukaani Flowhin!

 • Tuuttisäänet

  Flowhunhan on tuolla lineupilla pakko päästä! Etunenässä kiinnostavat vähäiset äänet comeback, koska aikoinaan ei keikoille päässyt (uskomaton meininki), tuuttimörkö, joka on aina takuuvarma! Loost koos, joka myöskin on suomiräpin pioneeri ja satellite stories, koska pientä ja paikallista pitää aina tukea!!! Mukaan ottaisin rakkaan tyttöystäväni, koska tämä on hänen suosikkifestarinsa ja tämä olisi oiva vuosipäivälahja!

 • Aku

  Cat Power ja Nick Cave ovat artisteja, jotka olisi huisia nähdä! Mukaan ottaisin kaverin, joka viime vuonna piffasi minulle (köyhälle opiskelijalle) Flow-liput hyvää hyvyyttään.

 • Sanna M

  Olisi mahtavaa nähdä mm. Grimes, paljon hyviä esiintyjiä tuolla. :)

 • Miniminttu

  Grimes ja Catpower, myös Kraftwerk. Mukaan ottaisin rakkaimpani

 • Miniminttu

  Grimes, Catpower ja tietysti Karftwerk. Mukaan ottaisin rakkaani.

 • Kathi

  Eniten kiinnostaa Mykki Blanco ja mukaan lähtisi tanskalainen poikkis, jolle Flow olisi uusi kokemus.

 • Natsu85

  Kääk, Jenni, ihana skaba ja meinas jäädä huomaamatta! Haluisin Flowhun kattomaan Nick Caven, Junipin, Alicia Keysin ja Bat for Lashesin. Mukaan ottaisin rakkaan siskoni, jolla ei tietääkseni myöskään ole vielä lippuja festareille. <3

 • Jellon

  Nick Cave ja Alicia Keys olisivat mieletön kokemus. Mieheni puhuu jatkuvasti, kuinka mahtavaa olisi festareille päästä mukaan. Hoitovapaalla olevalla kotiäidillä ja opiskelevallä isällä ei festareille budjettia ole :( Toivotaan, että tätä kautta nappaisi :)

 • aava

  Alicia Keys ja Bat for Lashes kiinnostavat :) ottasin mukaan siskoni!

 • katsi

  Bat for Lashes, Alicia Keys ja Haim olis mun listalla ainakin. Oon vähän liiaksi suorittaja-tyyppiä, mutta oon päättänyt korjata asian menemällä enemmän fiiliksen mukaan ja rennosti, ilman pakkonähdä -mentaliteettia, joten lista piti pitää lyhyenä. Mukaan ottaisin miehen, joka joka vuosi harmittelee, ettei tullut lähdettyä, vaikka Flow on melkein naapurissa. Ja porttien jälkeen näkisin saman miehen seuraavan kerran varmaan maanantai-aamuna, ellen sattumalta metrilakujonossa.

 • Tyty13

  Miehen kanssa lähtisin mielelläni katsomaan Alicia Keysiä :)

 • Hanneli

  Veisin mukanani parhaan ystavani jonka kanssa olemme jakaneet jo 25 vuotta yhdessa. Ihana ystava joka on aina vierella vaikka vietammekin valilla pitkia aikoja toisilla puolen maapalloa. Taas on lahtoni edessa ja haluaisin juhlia viimeista kesaviikonloppua hanen kanssa ja lahtea hyvilla mielin tuhansien kilometrien paahaan tanssittuani perjantai illan Kendrick Lamarin ja Alicia Keysin tahdissa, lauantai fiilisteltaisiin mm. Nicole Willisia ja sunnuntai paatettaisiin Kraftwerkin mega 3D showssa. Skoolattaisiin lasi jos toinenkin kuohuvaa ja nautittaisiin mahtavasta Flowsta ja hyvasta fiiliksesta! Parasta se olisi jakaa rakkaan ystavan kanssa! <3

 • Irie

  Alicia Keys olis näitten festareitten must, ja muuten kävisin varmaan kuuntelemassa vähän kaikkea ennakkoluulottomasti! Mukaan lähtisi sellainen kaveri joka saisi viikonlopun töistä vapaaksi :D.

 • altgrrrl

  Tuttujen Yöt olisi pakko tsekata perjantaina, sen lisäksi tietysti suuret Cat Powers, Nick Cave, Public Enemy sekä Of Monsters and Men vetävät puoleensa.

 • ElisaP

  Kovan kolmen valinta on haastava, mutta jos valitsisin jokaiselle päivälle oman must seen, valinta olisi tällainen: pe Moderat, la Mount Kimbie ja su Kraftwerkin 3D show. Kainaloon ujuttaisin oman poikaystävän, joka on viimeksi käynyt Flowssa sillon kun ne vielä pidettiin VR:n makasiineilla ja lippu maksoin jotain 20 euroa :)

 • HelloAochi

  My bloody valentine!!! Ja mukaan ottaisin lapseni, ellei arvonnassa sitten voita myös lapsenvahtia.

  Oikeasti ottaisin veljeni.

  palespring@hotmail.com

 • Jutt-a

  Alicia Keys, suosikkini vuosien takaa!! Jos parhaalla ystävälläni ei olisi Flow’hun jo lippua, jakaisin kilpailuvoittoni hänen kanssaan. Nyt mukaani lähtisi poikaystäväni.

 • Heemu

  Legendaariset Nick Cave ja Kraftwerk pitää nähdä, festarikaveriksi oma mies :)

 • Vierailija

  Party party party, mahtava viikonloppu Suvilahdessa edessä. Tanssittajia löytyy joka päivälle, mut jos nyt ainaki pääsis näkee alunageorgen haim ja kyllä public enemy. Seurasta parhain mukaan joka varmaan olis mun deitti. Mahtavaa flow ta kaikille menijöille

 • Veevi

  Tiedoksi kaikille: Azealia Banks on peruuttanut esiintymisensä Flowssa.

 • viivipiivi

  Menisin ehdottomasti katsomaan Kraftwerkiä! Yllättäisin oman kultapalleroni, joka on alkanut kovasti fiilistelemään eloktronista musiikkia viime aikoina. Kraftwerk on legenda, jonka jokaisen elektrodikkarin tulisi nähdä. First things first!

 • Emma2

  OUTKAST! Tätä ei voi edes perustella, me saadaan nää jäbät Suomeen JEE!!! Paras frendi kainaloon ja ei muuta kuin HEY YA! toukokuinen@gmail.com

 • stinde

  Kihlattuni rakastaa Skrillexiä ja on puhunut vuoden miten Skrillexin keikka pari vuotta sitten Weekendeillä oli parasta ikinä! Haluisin hänen vuokseen viedä hänet kokemaan Skrillxin keikka uudestaan. Itseäni eniten kiinnostaa varmaan Röyksopp, mutta Flown 2014 soittolistaa spotifyssa kuunneltuani yks jos toinenkin kolahtaa.. Olispa upeaa päästä naapuriin bailaamaan, parasta ikinä!

 • I see you don’t monetize pupulandia.fi, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with
  new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website
  (they approve all sites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Related posts