1/08/13

Coco Rocha + Seppälä!

4 42 coco-seppala2.jpg

No johan pomppasi! Äsken tupsahti sähköpostiin sellainen tiedote, että tämä on pakko jakaa teidänkin kanssanne. Seppälä on selvästi panostanut isommin viime aikojen kampanjoihinsa kansainvälisten mallikasvojen muodossa ja nyt kyllä on tuoreella syyskamppiksella sellainen keulakuva, että huhhuh. Seppälän kampanjaa nimittäin tähdittää maailmanluokan huippumalli Coco Rocha! Odotan mielenkiinnolla lisää kuvia ja nyt sitä itse mallistoakin! Aikamoinen uutispommi, täytyy sanoa. :)

Kuva: Seppälä

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • zadam

  Tuskimpa muuttaa huippumallikaan niitä Seppälän vaatteita siedettäviksi. What happend? Muutama vuosi sitten Seppälä tuli vähän ajan hermoille ja mukana alko olla ihan kiinnostaviaki juttuja. Siitä todisteena on tosi kiva suosikkikesämekko ja ihan lemppari lomakko. Sitte taso vaan romahti. Ja kauppa alko muistuttaa myös järjestyksen puolesta sekasta rättikasaa. Samoihin aikoihin tapahtu tasonromahdus, joskaan ei yhtä dramaattinen, myös Kapphallissa.

 • Jenniii

  Joo, olen kiinnittänyt itse samaan huomiota. Laatu on varsin vaihteleva ja valitettavasti mennyt jatkuvasti huonompaan suuntaan. Vaatteiden materiaalit ovat väärä kohta säästää ja vaikka potentiaalia muuten voisi ollakin, omalla kohdalla kivaltakin näyttävät jäävät hyllyyn, jos materiaalit eivät ole kohdallaan. Toivotaan, että Seppälä skarppaisi hiukan noissa jutuissa, koska uskon, että potentiaalia brändissä vielä olisi.

 • Tee

  Apua, eikä! Viimeistään sen Tiia Vanhatapio -yhteistyön aikana meni maku koko touhusta. Ostamani korut olivat kauniita, mutta materiaalit niin halpaa ja huonoa, että mm. kaksi rannekorua _murtui_ ensimmäisellä käyttökerralla. Siinä ei ole paljoa vaivauduttu tekemään tutkimustyötä käytettävyyden eteen. Muutenkin materiaalit ovat olleet viime aikoina (kahden viime vuoden aikaspektri) heikkoja myös vaatteissa. En tykkää, nämä yhteistyökampanjat tekevät vain hallaa suunnittelijoille!

 • LX

  Aloitettuani työt seppälässä olen löytänyt sieltä vaikka mitä ja aikaisemmin ei kyllä iskenyt näin lujaa… sanoisin, että parempaan suuntaan mennään koko ajan! Ainakin naisten vaatteista moni on puuvilla ja mitä laatuun tulee kyllähän tuotteet hajoaa jo kaupassa kun niitä kovakouraisesti käsitellään sovittaessa ja jätetään lattialle lojumaan. Kyllä meillä on muutakin tekemistä kuim tyhjätä sovaria:):):) Mutta tämä coco rocha juttu on mieletön, rohkeasti vain seppälään (muutkin kuin mummot ja maahanmuuttajat) on nahkaa, collegea, sifonkia kaikkea! :)

Related posts