27/07/13

Metsästyssaalis seinällä

17 46 wtf1.jpg

Niin omituisia ja kauheita kuin ne Facebookin sivupalkissa olevat mainokset usein ovatkin, niin joskus sieltäkin voi bongata jotain kiinnostavaa. Mistä lie Facebookin mainosheput tajunneet, että tämä tyttö syttyy mintunvihreälle värille ja glitterille, kun tuo peuran pää ilmestyi siihen sivupalkkiin. Eihän minttua rakastava glitter-harakka voinut vastustaa kiusausta ja niinpä päädyin klikkailemaan itseni varsin mielenkiintoisen verkkokaupan sivuille. White Faux Taxidermy (eli kotoisammin WTF, hohhoo) -nimeä kantava verkkokauppa myy siis erilaisia metsästyssaaliita – eläinystävällisesti tuotettuja tosin. Seinälle ripustettavat eläinten päät ovat nimittäin muovia ja useimmiten väreiltään kaukana todellisesta – useimmiten valkoisia, mutta myös tuon kuvan kaltaisia tuunattuja versioita löytyy. Lattialle levitettävät karhuntaljat ja muut ovat tietenkin tekoturkista. Varmasti jonkun mielestä tämä idea on ihan karmea tällä tavoin läppänäkin, mutta kun ei näitä millään muotoa voi rinnastaa oikeisiin eläimiin, niin minusta nämä ovat jopa aika hauskoja. Kamoon, tuolla mintunvihreällä peuralla on hopeaglitterillä päällystetyt sarvet. ;) Mutta kaipa sitä joku voi pahastua niistä pahvisistakin peuran päistä

En minä nyt ihan tiedä, mihin tuollaisen peuran sijoittaisin, enkä ole ihan varma, haluaisinko sellaista edes kotiini. Mutta onhan tuo nyt aivan älytön. Ja mahtava. :D

EDIT: HAHAHA, joku tarkkasilmäinen lukija ehti jo kommenttiboksissa korjata freudilaisen lipsahdukseni. Tosiaan lyhenne tuosta verkkokaupan nimestä on WFT eikä suinkaan WTF, kuten minä onnistuneesti luin. ;) Näköjään sitä lukee vähän mitä itse haluaa. Syytän aamu-unisia silmiäni. ;)

Tags:

Categorised in: Koti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • LLL

  Hei ei lyhenne White Faux Taxidermysta oo WTF vaan WFT! :-D

 • Jenniii

  HAHAHAHAHA! Tässä nähdään, että sitä lukee näköjään, mitä haluaa. :D

 • emmien

  Siis onhan tuo aika kamala. Ja siksi niin mahtava! :D

 • Jenniii

  No juuri näin minäkin sen ajattelin. :D

 • anuenn

  Ihana!! Niin mauton mutta niin hieno.. sopis meille makkariin! Meillä on myös sellainen taulu, jossa on kaksi amerikanrautaa ja siihen saa valotkin, oikein dinertyyliin :D ehkä tälläinen kummallisuus siis sopisi meidän kotiin..

 • Jenniii

  No minunkin makuuhuoneeni on sellainen mintunvihreä paratiisi, että tänne voisi kyllä sopia vaikka tuohon oven yläpuolelle. :D Mutta katsotaan nyt…

 • Essu

  Tuo on oikeasti tosi makee. Naureskelin vain, että kyllä ovat hyvän kikan keksineet :) Sisustus pitää just olla tuollaista erikoista ja ajatuksia herättävää, ei niin vakavaa. Vielä, kun nuo eläimet hymyilisivät, niin eivät olisi pelottavia :)

 • Voi ei, laittaisin tuon peuranpään heti seinälleni jos voisin xD Rakastan peuroja, mintunvihreää ja glitteriä, ja tuohan on niin käsittämättömän korni että on siksi upea!

 • Ei vitsi miten siistejä juttuja tuolla on! Hyvin bongattu, luulenpa että mäkin kirjottelen tästä vähän erilaisten bongausten kera :–) Mukavan eläinystävällinen vaihtoehto kaikille niille sisustusmuotia oleville peuran sarville.

 • TiinaMariN.

  Pakko saada! Kiitos vinkistä! :)

 • RoosaB

  Mä vihaan täytettyjä eläimiä ja niiden päitä. Ne tekosilmät tuijottaa aina mua ja ne on jotenki tosi ällöjä. Mutta mun mielestä tuollaiset muoviset on oikeesti tosi tyylikkäitä!

 • RoosaB

  Niin ja sitä piti sanoa, että jos toi ei oo mikää iha hepponen nii ois törkeen siisti naulakkona eteisessä!

 • sup

  Joskus jossain lehdessä/blogissa oli aidot hirven sarvet maalattu jollain kultamaalilla tms. ja se sai ne myös näyttämään täysin eriltä eikä yhtään metsästysmajatyyliseltä. Kotipaikan vintillä olis parit ylimääräiset sarvet vielä tallessa joten olen alkanut vakasti harkita niideen maalaamista esim. violetiksi ja sijoittamista makkariin ja minkä korutelineen siitä saisikaan!

 • OH MY!!!!!! PAKKO SAADA :DDDDD

 • Siina_

  Ei vitsi, oon ettinyt tosi pitkään, että mistä löytäisin tuollaisen valkoisen peuranpään, kiitos Jenni! :D Mulla on kotona jo Arizonasta tuotu, erilaisista tilkuista tehty peuranpää, jonka sarvina on isot oksat, ens reissulta raahaan kotiin sitten tämmöisen.

 • amazingskull

  Kallot sun muut elukat sisustuksessa ja seinilla nayttais olevan nykyaan in. Olen taiteilija ja kallot kiehtovat paljon. Seuratkaa ja jis Jenni voisit mainostaa vahan niin olisi so amazing! Eli instagram.com/amazingskull

Related posts