26/07/13

Kotitoimisto on valmis!

34 87 P7262630.JPG

Tiedän, että kotipostauksia tästä nykyisestä kämpästäni on odotettu hartaasti ja nyt saatte ensimmäisen kunnon kurkistuksen tänne asuntooni, kun esittelen vihdoin ja viimein valmistuneen työnurkkaukseni! :) Olen siihen tosi tyytyväinen, enkä olisi voinut valita kalusteita osuvammin. Nyt työpiste koostuu simppelistä String Systemin hyllyköstä pöytälevyllä varustettuna, Calligariksen Ice-tuolista sekä parista Ikean suuresta säilytyslaatikosta. Muutamat yksityiskohdat pääsevät myöhemmin vielä tarkempaan esittelyyn, mutta tässä nyt joitakin kuvia työpisteestäni, jonka sain viimein valmiiksi tänään, kun hain tuon kauniin tuolini kotiin. 

P7262633.JPG

Pähkäilin tosi pitkään sopivan työpöydän kanssa sillä asunto on pieni ja sen takia kaipasin jotakin näppärän kokoista ratkaisua, jonka yhteydessä olisi silti säilytystilaa eikä työergonomiasta tarvitsisi tinkiä. Monet kapeat pöydät ovat kauniita ja kätevän pieniä, mutta fysioterapeutti on ohjeistanut minut sellaisen pöydän ääreen, jonka syvyys riittää siihen, että läppäri mahtuu tarpeeksi kauas, jotta pystyn työskennellessäni lepuuttamaan käsivarsia pöydän päällä. Auttaa kuulemma hartiaseudun ongelmiin tuollainen työasento. :) Vaihtoehtoja oli monia, mutta aikani asiaa tuumailtuani päädyin tuohon designklassikko Stringiin, joka on kooltaan ja ilmavalta ilmeeltään juuri tällaiseen pieneen asuntoon passeli ratkaisu. Iso plussa tietysti tulee myös muunneltavuudesta, sillä hyllykorkeutta, hyllyjen määrää ja muita osia voi sitten tarpeen mukaan muunnella ja hankkia vaikka lisää osiakin, jos tarpeet joskus muuttuvat.

P7262647.JPG

Ostin String Systemini Finnish Design Shopista, josta olen aiemmin tehnyt muitakin kodin hankintoja. Tällä kertaa tilanne oli siinä mielessä erilainen, että heti muuttoni jälkeen Finnish Design Shopista otettiin yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä, mikäli tarvitsisin uuteen kotiin jotakin. Kun lopulta päädyin työpöytävalinnassani Stringiin, sain Finnish Design Shopista siitä pienen alennuksen. Varsinainen yhteistyö on kuitenkin enemmän teitä varten ja tulossa vasta vähän myöhemmin. :)

P7262636.JPG

Työtuolin valinnasta kirjoittelinkin jo aiemmin tällä viikolla. Näin tosiaan tuon Calligariksen Ice-tuolin ensimmäistä kertaa Fashionweek-blogissa ja sain siitä jonkinasteisen pakkomielteen. Ihanaa nyt huomata, miten nätisti se sopii työpöydän pariksi! Ja vaikka tuoli ei varsinaisesti olekaan mikään työtuoli, niin se on todella hyvä istua, joten odotan innolla työhetkiä, kun viimein on epämukavaa keittiöntuolia tai sohvaa parempi istuin alla. Jalkojen kiinnittäminen tuoliin omin voimin osoittautui tosin vähän haasteelliseksi, mutta siitäkin selvittiin. ;) Independent woman, vol. X!

P7262631.JPG

Nyt olen täyttänyt String-hyllykköäni kaikenlaisilla pienillä hyödyllisillä ja kauniilla jutuilla, mutta voi olla, että jossain vaiheessa pitää laittaa niille jotakin ihan oikeatakin tavaraa, kuten mappeja ja muuta, mutta nautitaan tästä kauneudesta nyt kun vielä voidaan. ;) Nuo Ikean säilytyslaatikot ovat muuten aika näppäriä ja tässä tapauksessa toimittavat myös hauskasti apupöydän virkaa. 

P7262629.JPG
P7262632.JPG P7262634.JPG

Qualyn maailman söpöimmät pupu-sakset olen saanut yllätyslahjana joskus Sisustus Carena -verkkokaupasta. :)

P7262635.JPG P7262637.JPG P7262640.JPG

Siirsin Tivoli Audion sponssaamat musiikkilaitteet makuuhuoneen tikashyllyltä olkkariin työpisteen valmistuttua, koska olohuoneessa sitä musiikkia kuitenkin tulee enemmän kuunneltua. :) 

P7262638.JPG P7262641.JPG P7262644.JPG

30-luvulta peräisin oleva Palestiina-juliste on tuliainen niiltä ajoilta, kun isäni työskenteli ja asui Israelissa.

P7262651.JPGP7262648.JPG P7262652.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Koti

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SuviAnni

  Hyvältä näyttää! Omaa sieluani vain vaivaavat nuo rumat johdot roikkumassa! Tosin olenkin ”johtoallerginen”, en voi sietää niitä :) Jos ne eivät sinua häiritse niin olkoot, mutta ne saisi varmaan melko pienellä vaivalla esim. teipattua siististi aloilleen :)

 • Jenniii

  Olen itsekin vähän johtoallergikko ja mietinkin, että voisin ne joko teipata tai pujotella noiden hyllykön pinnojen välistä niin, etteivät roiku näkyvillä niin paljon. Täysin piiloon niitä ei kyllä valitettavasti saa. :/

 • Hosuli

  Aivan huippukaunis työpiste yksityiskohtineen! Vau. Tuohon kelpaa istahtaa aamuisin. :) Mistä hieno kaupunkijuliste/-taulu on?

  En yleensä tykkää muovisista tuoleista, mutta tuo Ice on harvinaisen sievä yksilö. Paljon kauniimpi kuin esimerkiksi Ghost-tuolit.

  Eivät mapitkaan välttämättä ole rumia. Ei kannata tehdä niin kuin minä ja hankkia kymmentä erisävyistä… Nyt ostaisin koko sarjan valkoista tai harmaata.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Kaupunkikuvasta on tulossa vielä lähiaikoina ihan oma juttunsa, niin kerron sitten tarkemmin! :) Ja joo, Ice-tuoli on kyllä minustakin aivan poikkeuksellisen ihana. Tykkään kyllä myös Ghost-tuolista, mutta tämä tuntui enemmän omalta. 

  Ja joo, varmaan puhdas valkoinen mappirivistö voi näyttää jopa melko huomaamattomalta, mutta sinnittelen vielä toistaiseksi ilman. ;)

 • Mrs. K.

  Onpa harvinaisen kaunis tuoli, onneksi en tarvitse, muuten ei varmaan saisi sitä mielestä millään:) Muutenkin tosi kaunis tuo Palestine-taulu, ihana kontrasti String-hyllyyn!

 • tiinajoku :-)

  Tosi hieno (ja ainakin Suomessa uniikki) juliste! Ja siihen liittyy vielä tuollainen perhejuttukin :-)

 • LinneaB

  Kaunista, kevyttä ja tyylikästä! Myös minusta Palestine-juliste antaa kivaa potkua sisustukseen! Odotan innolla mappien ilmestymistä, sillä olen varma että saat ne näyttämään kevyen tyylikkäiltä… (Ja kopsaan ideat heti omaan mappighettooni :-))
  Btw, oletko Frankien tilaaja, vai saako irtonumeroita Suomesta?

 • Liv

  Tuoli on kyllä ihan upea! Muoviset tuolit ei kolahda tavallisesti ollenkaan, mutta tuo on kaunis. Vaikka on musta silti hieman rikollista, että se on muovia. Lasia sen pitäisi olla :DD  

 • Pepa

  No kiitti vaan perkeleesti, nyt sain kamalan pakkomielteen tosta tuolista. Sehän on ku koru. Sinä senkin!!!!

 • Tii-tii

  Magee pöytä. Mä kiinnittelin pyykkipojilla tärkeitä juttuja ja ihania muistoa noihin reunoihin kiinni.

 • magdalena

  Ihana kokonaisuus. Minulle on tulossa sama setti, mutta lyhyemmillä sivupaneeleilla. Tuli mieleen, että kuinka korkea väli sinulla on tuon pöytälevyn ja ensimmäisen hyllyn välissä?

 • Jaded

  Apua nyt mullekin tuli hirmuinen pakkomielle tuosta tuolista! Aivan uskomattoman upea!

 • Napp

  Oi, olet ostanut tuon ihanan kaupunki-työn. Itsekin kävin sitä Lokalissa ihailemassa, mutten raaskinut sitä ostaa.

 • Sintti

  Huhhuh,aika paljon kamaa taitaa saada blogin kautta. Ihanan näköinen työnurkkaus kyllä on!

 • Jenniii

  Kiitos! :) No noinhan minullekin kävi! Aluksi suunnittelin hankkivani noita ihan ruokapöydän tuoleiksi, mutta selvisin vähemmällä, kun keksin, että tuo sopisikin täydellisesti yksittäisenä kaunokaisena työpöydän ääreen. :) Ja joo, tuo Palestiina-juliste toimii hämmentävän hyvin juuri tuossa. Oikeastaan oli vähän sattumaa, että laitoin sen siihen, sillä siinä vain sattui olemaan entisten asukkaiden jäljiltä sopivasti taulukouku. :D

 • Jenniii

  Kiitos! Tykkään kyllä tuosta ihan älyttömästi. :) Meidän perheessä taitaa melkein kaikilla olla tuo sama juliste. :D

 • Jenniii

  Kiitos! :) Joo, tuo taulu tosiaan päätyi tuohon vähän vahingossa, kun kokeilin sitä vain seinässä olevaan valmiiseen taulukoukkuun. Ja siitä tulikin tosi toimiva osa kokonaisuutta. Joskus tällaiset ylläritkin toimivat. :)

  Ja Frankie-lehteä tilaan tosiaan kotiin Ausseista asti, koska tietääkseni sitä ei vieläkään saa mistään Suomesta. Hemmetin kallista on, mutta minusta silti jonka sentin arvoinen sijoitus. ;)

 • Jenniii

  Kiitos. :) Haha, lasinen tuoli voisi olla aika riskisijoitus! :D Ja hemmetin painava myös!

 • Jenniii

  Hahaaa, pahoittelut. ;) Kutsunkin tuota timanttituoliksi!

 • Jenniii

  Hei onpa hauska idea! :) Kiitos vinkistä!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Hah, piti ihan käydä mittailemassa tuo ja tulokseksi sain 53cm. Lyhyemmillä sivupaneeleilla ei välttämättä saa ihan noin isoa väliä siihen (?), mutta onnittelut hienosta valinnasta! :)

 • Jenniii

  No eikö!!! Olin ihan obsessoitunut tuosta varmaan melkein vuoden ajan, että harkinta-aikaa ostokselle ehti kyllä tulla. ;)

 • Jenniii

  Hauskaa, että tunnistit! :) Itse asiassa tuohon liittyy yksi hauska juttu, josta kerron varmaan ensi viikolla lisää. Ja saattaapa olla hyvä uutinen sinullekin. ;)

 • Jenniii

  Totta, blogin kautta kyllä kieltämättä saa tosi paljon kaikkea nykyään. Ja olen siitä kiitollinen, koska monia juttuja ei olisi mahdollista hankkia itse – tai kaikkia kivoja juttuja ei osaisi edes löytää itse, elleivät markkinointitahot niin aktiivisesti vinkkailisi uutuuksista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että monet näistä jutuista on saatu pitkän ajan kuluessa. :) Ja mitä tuohon String Systemiin tulee, niin alennus oli noin 30% luokkaa eli maksoin suurimman osan setistä itse, vaikka ilman muuta alennus oli iso helpotus minulle taloudellisesti.

 • Liisa

  Minullakin on tuo juliste, samoin taitaa olla useammalla ystävälläni joiden kanssa olen viettänyt aikaa Palestiinassa. Eli ei nyt aivan uniikki. Mutta kaunis kyllä, yksi oman kotini suosikkiasioista. :)

 • KatjaSu

  Mulla myös kotosalla String Pocket, ja päällä tuplakupla-lamppu :) Pujottelin johdon pinnojen välistä, ja on siistimpi.

  Kaunis työpiste, hyvä Jenni :)

 • Jenniii

  Pitänee siis ryhtyä pujottelemaan! :) Ja kiitos!

 • Jenniii

  Joo, uskon, että näitä on monilla tuolla seuduilla reissanneilla. :) Mutta upea on!

 • Kauniin kokonaisuuden olet valinnut. Ihanan kevyen oloinen työpiste ja varmasti toimiva käytännössä.

 • Hei, mikä on toi johtolaatikko pöydän alla? Mistä niitä saa? Mä oon pitkään miettinyt kivan näköistä ratkaisua johto- ja piuharöykkiölle mutta en oo tiennyt tuollaisesta.

 • nettakl

  Onpa ihanan näköinen kotitoimisto! Pakko tulla tänne kommentoimaan sellaista, että kun olin Kööpenhaminassa Magasin -tavaratalossa, niin silmiini osui kaikenlaista kivaa sisustustavaraa ferm-LIVING -merkiltä. Jostain syystä ajattelin heti että värimaailma ja tyyli on ihan sinua. Ehkä sinua kiinnostaisi tsekata ko. merkki tai onko merkki jo ennestään tuttu? :)

 • niputusvinkki

  Lattialla olevat johdot voi kätevästi niputtaa valkoiseen kaapeliputkeen, eli tällaiseen: http://www.offerdata.fi/img2002/of_kaapeliputki.gif
  Ainakin Clas Ohlssonilta on löytynyt.

 • Ihana toi String! :D Näyttää tosi kivalta!

Related posts