25/07/13

Kenkähyllyn kaunokaiset

14 53 P6290418.JPG

Olen pitkään haaveillut Finskin kengistä ja jossain vaiheessa jopa vakavasti harkinnutkin sellaisten ostamista. Tuolloin kuitenkin säästäjä-minäni otti vallan ja jätin ajatuksen vielä muhimaan päänuppini perukoille. Finskin takana häärivän kenkäsuunnittelija Julia Lundstenin upeasta kädenjäljestä olen kuitenkin päässyt nauttimaan eräiden toisten kenkien muodossa, sillä hän suunnitteli muutamia vuosia sitten Marimekolle malliston tai pari. Onnenmyyränä sain tuolloin mallistosta omakseni yhteistyökampanjan tiimoilta kiilakorkonilkkurit, joita onkin blogissa nähty ahkeraan. Ilo ja hämmennys oli siis suuri, kun jokin aika sitten sain kuulla, että Finsk haluaisi lahjoittaa minulle Skin by Finsk -kesämallistostaan ihanat puukengät. :) Joinakin päivinä jaksan kyllä hämmästellä, miten kivoja juttuja tämä blogi voikaan tuoda tullessaan. 

P6290422.JPG

Vielä en ole ehtinyt napsia kengistä kuvia jalassa, mutta kunhan saamme taas Cindyn kanssa aikataulumme sovitettua yhteen, niin saatte kuvamatskua noista kaunokaisista ihan asujen kera! Tykkään näissä kengissä erityisesti tuosta kauniista kuvioinnista sekä hauskoista puupohjista, jotka tekevät kävelystä varsin helppoa, kun korkoa on sekä edessä että takana. :) Mitäs pidätte?

Minua myös kiinnostaa, että missä menee teillä kipuraja kenkäostosten kanssa? Paljonko olette valmiita pulittamaan kengistä? Ja millaisista kengistä suostutte maksamaan eniten? 

P6290420.JPG P6290425.JPG P6290426.JPG P6290428.JPG P6290430.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Elina

  Oi miten upeat kengät! Sopii sulle varmasti kuin nakutettu, ne on niin sun näköiset!! :)

 • tiia_

  Superkivat kengät! Tein jokunen vuosi sitten periaatepäätöksen, etten enää osta huonoja kenkiä. Hyvät kengät kyllä maksavat enemmän, mutta niitä tulee käytettyä myös enemmän, koska jalat kiittävät. Ja kun on hyviä peruskenkiä, ei tarvitse olla jatkuvasti ostamassa uusia. :) Kipuraja, siis se määrä rahaa, jonka maksan kengistä, on ehkä siinä 250 euron hujakoilla. Jos joku hyvä ale osuu kohdalle, sillä rahalla saattaa saada tosi huippulaatuisia kenkiä, jotka muuten jäisivät normihintaisena ostamatta.

 • Henriikka S.

  Aivan uskomattoman kauniit. Haukon happea.

 • Kanelibasilika

  Hienot ovat :)

 • maimikki

  Sadan euron hujakoilla olevat kengät taitavat olla kalleimmat, mitä olen koskaan ostanut. Eli joillekin ei varmaan edes mitenkään kalliit, mutta kyllä se opiskelijan budjetissa satanenkin on suuri summa. Ulkomailla etenkin second hand-liikkeistä koitankin aina reissuilla bongailla hyvälaatuisia kenkiä halvemmalla, kaikki Conversenikin olen ostanut käytettyinä, mutta silti hyväkuntoisina. :)

 • Kyllä laadukkaista ja ihanista kengistä voisin maksaa paljonkin :) Tällä hetkellä Vagabond ja Geox ovat luottomerkkejä, eivätkä edes niin kovin pahanhintaisiakaan!

 • tsuptsup

  Jotta maksaisin 200 € niin täytyy olla kyllä todella kauniit ja hyvin istuvat kengät. Ja täytyy olla jokin perustelu hinnalle, esim. että kenkä on tehty erikoisesta ja kalliista materiaalista tai että sen tekemiseen on materiaalia vaadittu paljon (esim. korkeavartiset saappaat). Yli satasen kenkien pitää olla nahkaa, keinonahasta en ikinä maksaisi yli satasta. Uskoisin että aivan max max kipuraja on 250. Sen yli ei enää halua (ihan periaattesta – en usko että minkään kengän valmistus voi maksaa enemmän kuin 250 €) eikä pysty maksamaan.

 • AnnaAusseista

  Kipuraja, ai kengissä vai? No joo, Parikan Corset bootit ovat tähän mennessä kalleimpani mutta en ole hetkeäkään niitä neljää hunttia katunut.

 • A. Sinivaara

  Hmm. Bootseista olen tainnut maksaa eniten tähän mennessä… olisikohan kallein pari ollut 300-400 taalaa? Mutta ehkä oiiiiiikein hyvistä kengistä, todennäköisesti bootseista (joilla voi oikeasti kävellä), saattaisin maksaa sen 500-600 taalaakin.

 • Ihanaa, että rehellisesti iloitset blogin tuomista kivuuksista sen sijaan, että vähän piilotellen ohimennen mainitsisit, että sain nää muuten blogin kautta. Näin sen pitää mennäkin! Ja ovatpa kauniit kengät, ah.

 • sofia_

  Yleensä kalleimpiä kenkiä itselläni ovat talvikengät, saappaat jne. Jotenkin tuntuu että Suomen pitkä ja kylmä talvi innostaa panostamaan kunnon kenkiin. Hinnat yleensä 100-200e.. Enempään ei opiskelija tässä vaiheessa pysty. Mutta uskon että oma kipukynnys olis noin 300e sitten kun tuloja on enemmän.

 • NinaMaria

  Hyvistä juoksulenkkareista olen tainnut maksaa 150e (ja ne oli vielä alessa) mutta muuhun käyttöön tulevissa kengissä ehdoton kipuraha on 100e ja yleensä huomattavasti vähemmän. Keskimäärin olen maksanut kengistäni varmaan sen noin. 50e.

  Mutta onhan nuo hienot kengät :) ja jos rahaa ois kuin roskaa niin miksikäs ei. 

 • Vendaval

  Taitaa olla kipuraja n. 150-200 EUR. Jos 150;n yli menee, niin pitää olla kyllä nahkaa ja Euroopassa valmistettu vähintään! Menen naimisiin ensi vuonna ja olin tuumaillut mekon sijasta sijoittavani kenkiin! Niistä olisi myöhemminkin ehkä iloa. Tällöin voisin laittaa niihin kenkiin hiukan enemmänkin :)

 • Reettam

  IHANAT KENGÄT! Kalleimmat omistamani kengät ovat varmasti 360 euroa maksaneet Acnen Pistolit, joista tosin olin haaveillut jo vuosikausia. Mihin tahansa kenkiin en laittaisi niin paljon rahaa, vaan niiden pitää olla kestävät ja sellaiset, että käyttöä tulee paljon. Muuten nahkakengistä olisin valmis maksamaan varmaan 200 euroa maksimissaan. Huonolaatuisia kenkiä en suostu ostamaan, tyydyn sitten vähempään.

Related posts