24/07/13

Keskiviikkoaamun keikka kotisohvalla

11 49 Adele.jpg

Toivottavasti ette ole jo aivan tympääntyneitä näihin viime aikojen musiikkipostauksiin, sillä minulla olisi vielä tuolla jonossa vaikka kuinka monta loistovinkkausta. Tällä kertaa mennään vähän enemmän mainstream-puolen musiikilla, mutta väitän, että tämä nainen on upeimpia koskaan eläneitä pop-muusikoita. Hittovie, Adele on oikeasti NIIN lahjakas, että uskaltaisin tituleerata häntä jo jonkin sortin neroksi. Ystäväni esitteli minulle viime viikolla tämän live-taltioinnin, joka meni suoraan luihin ja ytimiin kunnon kaiuttimista kuunneltuna. Kun olimme vielä suurentaneet videon koko näytölle, hetken aikaa tuntui kuin olisin oikeasti istunut konserttikatsomossa. Tänäkin aamuna tuntuu, että kyyneleet nousevat silmiin, kun tuota kuuntelee. Uskomattoman hieno! :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tanttu

  Olen NIIIIN samaa mieltä kanssasi Adelen lahjakkuudesta. Suosittelen, että etsit käsiisi ko.konserttitaltioinnin (DVD) ja katsot sen hyvässä seurassa. Hieno konsertti, hieno nainen, upea ääni.

 • Tulbis

  Samainen konsertti on joskus viime vuonna tullut telkkarista ja tallensin sen digiboksille tuolloin. Katson konsertin silloin tällöin, joka kerta vedet silmissä, hymy naamalla ja kylmät väreet selässä. Upea Adele !

 • Adele tosiaankin on uskomattoman hyvä laulaja ja biisitkin ovat hyviä.

 • Jenniii

  Joo ja vielä itse säveltää ja sanoittaa biisinsä – siinä sitä todellista lahjakkuutta. :)

 • nansk

  Tuo konsertti kokonaisuudessaan on aivan mahtava. Kyyneleet silmissä joka kerta… Ihan uskomaton mimmi, ja älyttömän hieno ääni. Ja niin hauskat välispiikit, että saa kyllä nauraa mukana!

 • hopeapisara

  Huh, jotain todella tunteita herättävää tuossa biisissä ja Adelen äänessä ja esiintymisessä todellakin on. Kertsin alkaessa ekaa kertaa oli jo kyyneleet silmissä.

 • Minä vain

  Adele on ihana! Jos se joskus tulee Pori Jazzeille, olen ehdottomasti eturivissä!

 • Roosajuliaa

  Kyllä kyllä Adele on aivan huippu! :) Kokeileppa myös sellasta kappaletta kuin Turning Tables. Aivan ihana! :) Kaunis ja koskettava! Koko levy on huippu!

  Ja vielä voisin ehdotella, että kuuntele sellainen kuin Say Lou Lou – Julian. :)

 • Jenniii

  Eikä! Vtsit miten hauskaa, että suosittelit tuota Say Lou Loun Juliania, koska se on soinut meikäläisen Spotifyssa viime aikoina tosi ahkeraan. :) Great minds! ;)

 • iduska

  Tämä taisi tulla jouluna tv:stä? Mahtava konsertti kyllä. 

  Sain vihdoin rekisteröidyttyä pari viikkoa sitten tänne Lilyyn, jospa nyt muistaisin ahkerammin kommentoida. Vuosia olen jo blogiasi seurannut :)

 • Roosajuliaa

  Vitsit miten kiva kuulla! Hih :) Mulla jotenkin tuli vain niin mieleen SINÄ kun itse sen kuulin ensimmäistä kertaa! :)

Related posts