23/07/13

Unelmien tuoli

11 54 calligaris-ice.jpg

Olen aivan innoissani, koska kotitoimistoni alkaa pikkuhiljaa valmistua ja sen myötä koko kämppä alkaa näyttää vihdoin ja viimein enemmän kodilta. :) Sain sunnuntaina apurin työpisteeni kokoamiseen ja nyt se vihdoin nököttää tuossa paikoillaan. On tuntunut tympeältä elellä puolivalmiissa ja keskeneräisessä kodissa. Ja vaikka sisustus onkin vähän sellainen ikuisuusprojekti, joka tuskin koskaan tulee täysin valmiiksi, on ilahduttavaa, että asiat alkavat pikkuhiljaa löytää paikkansa. Olen odotellut esimerkiksi sitä hetkeä, että sohva ja työpiste olisivat molemmat paikoillaan, jotta voisin sommitella taulut sopiville paikoille ja nyt vihdoin eilen ripustelin niitä seinille. Kuvia saatte nähdä piakkoin, mutta sitä ennen pientä työpiste-fiilistelyä. Sen jälkeen, kun näin Fashionweek-blogista tutun Johannan kuvan (tuolloin velä Lilyn puolella) hänen kotona sijaitsevasta työpisteestään, olen ollut täysin pakkomielteinen tuon Calligariksen Ice-tuolin suhteen. Nyt kun työpöytä on paikoillaan, marssin tänään viimein kauppaan ja ostin tuon ihanan tuolin omakseni. Vielä pari päivää joudun odottelemaan tuolin saapumista kotiin, mutta uskaltaisin lupailla, että ehkä jo tällä viikolla saatte vähän lisää kuvamatskua täältä meikäläisen kotikolosta. :)

Eihän tuo tosiaan mikään varsinainen työtuoli ole, mutta sellaista perinteistä en kyllä haluaisikaan. Olen koeistunut tuon Calligariksen tuolin nyt moneen otteeseen ja se vaikutti kyllä hyvältä istua, joten sillä nyt sitten mennään. Ja onhan se hitsin kaunis! ;)

Kuva: Fashionweek

Tags: ,

Categorised in: Koti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Blue_Sky

  Hei! Upealta näyttää! Mistä tuo pöytä on? :) 

 • Blue_Sky

  Jaahas, ei tainnutkaan olla sinun pöytäsi? :D 

 • Jenniii

  Joo, ei ole minun pöytäni vaan Johannan! ;)

 • Smn

  Sitä vaan mietin, että kuinka hyvä selälle on istua pitkiä aikoja muovituolissa. Minulta se ei onnistuisi. Kaunis tuoli kyllä on!

 • Hanna K

  Onko tuoli tosiaan muovia? Näyttää aivan lasilta tai kristallilta! Kaunis, naisellinen tuoli :)

 • Jenniii

  Hyvältä tuntui kyllä istua kokeillessa. Ja on ainakin tuhat kertaa ergonomisempi kuin nuo puiset keittiöntuolini tai sohva, jotka ovat toistaiseksi toimittaneet työtuolin virkaa. ;)

 • Jenniii

  On muovia juu! :) Minä kutsunkin tuota timanttituoliksi juuri sen takia, miltä se näyttää. ;)

 • Ihana tuoli tosiaan! Piti ihan käydä Vepsäläisen sivuilla kattelemassa ja bongasin toisenkin upean Calligariksen: L’eau-tuoli. Ai että, miten kaunis sekin…

 • Marsa

  Ihan huippu hyvä tuoli istua, teit hienon valinnan.! :)

 • jope

  Laita postaus valmiista kodista :)

 • tsuptsup

  Onpa tosiaan ihana tuoli! Munki on varmaan pakko kohta marssia kauppaan ja ostaa se :)

Related posts