22/07/13

M & M

13 65 P7202420.JPG

Kuten jotkut ehkä ovat jo Instagram-profiilistani kurkkineet, niin viikonlopun hiljaiselon syy oli se, että matkasin Kotkaan juhlimaan rakkaan ystäväni Millan häitä. Maailman kaunein morsian sai sulhasensa ja vieraat maailman parhaat bileet. En ole koskaan ollut noin hauskoissa häissä. <3 Hääpäivä meni lähinnä ilman kameraa tunnelmoidessa, mutta juhlapaikka oli laitettu niin kauniiksi, että siitä oli pakko napata pari kuvaa. Tuumailimme naimattomien tyttöjen kesken, että noista häistä tekisi mieli ryöstää idea taikka pari, koska kaikki oli niin kivasti järjestetty. Ehkäpä lähivuosina (hohhoh, toiveajattelua ;)) on siis tiedossa paritkin toisiaan muistuttavat häät. :D

P7202425.JPG

Juhlien teema oli sellainen leikkisän romanttinen ja loppujen lopuksi koristelut olivat aika simppeleitä mutta ideat todella hurmaavia. :) Toistuvina elementteinä näkyi Marianne-raitaa, kierrätyslasia ja hempeän tyttömäisiä kukkia astetta boheemimmalla otteella aseteltuna. Morsiamen oma kimppu oli tehty pelkistä harsokukista ja näytti todella suloiselta. Hihittelimme vain kavereiden kesken, että mitäköhän on mahtanut floristi tuumata tästä päätöksestä, mutta hyvältä näytti. Sama kukkateema toistui myös juhlapaikan koristeluissa, jotka olivat harsokukkaa ja vaaleanpunaisia neilikoita ripoteltuna erinäköisiin ja -kokoisiin lasipurkkeihin ja -pulloihin. Olen pitkään miettinyt, että haluaisin kotonakin hyödyntää tuollaista monen pienen maljakon ideaa ja tässä tuli todettua, että maljakkojen virkaa sopivat mainiosti toimittamaan erilaiset lasipurnukat ja pullot. :)

P7202421.JPG

Juhlapaikalla oli myös vieraille hauska ”photobooth”, jota varten ihmisille oli purkillinen kaikenlaista hassunhauskaa rekvisiittaa kuvien ottamiseen. Oli tekoviiksiä, pusuhuulia, hassuja silmälaseja, rusetteja ja vaikka mitä – ja uskallan epäillä, että kuvista tuli mahtavia. :) Kaiken kaikkiaan häät olivat aivan ihanat, morsiusparin rakkaus käsin kosketeltavissa, puitteet kauniit, ruoka hyvää, bändi loistava ja meininki vieläkin loistavampi. Kiitos Milla ja Mikko upeista juhlista ja vielä kerran sylin täydeltä onnea! <3

P7202465.JPG

Myös kaasojen asut olivat ihanat suloisine kukkaseppeleineen. <3

P7202450.JPG P7202473.JPGP7202448.JPG P7202475.JPG P7202476.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Näyttää ihanalta! Rennolta, muttei liian boheemilta.

  Ja nuo lasipurkit! Itse etsin tässä taannoin sopivaa maljakkoa keräämilleni kieloille. Eihän minulta mitään niin pientä löytynyt ja sitten keksin ne: vanhat hillopurkit. Sellaisia löytyi kaapin täydeltä. Ja miten täydellisesti ne sopivatkaan kukkien kanssa. Aion käyttää tuota yhdistelmää jatkossakin.

  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

 • Niina S

  On se vaan aina yhtä hämmentävää huomata trendejä, joiden ei tiennyt olevan trendejä: olin just viikko sit Norjassa häissä, joissa pöytäkukkina oli neilikoita, ruusuja ja harsokukkia vanhoissa lasipurkeissa, joiden ympärille oli kiedottu just samanlaista pitsinauhaa kuin noissa sunkin kuvissa. Nättejä olivat niin siellä kuin täälläkin!

 • somewhere

  Ihanan raikkaan näköiset häät. Olen ihastellut tuontyylisiä häitä jo pitkään, maailmalla on jo tosi yleistä järjestää vähän rennommat hääjuhlat ja juuri tuo luonnonkukkien käyttö ja erilaiset teema-ajatukset tuntuu olevan suosittuja. Sellaisista itsellenikin joskus haaveilen. ;) Näin muuten kerran Great Gatsby-tyyliset hääjuhlatkin eräässä blogissa – oli kyllä aivan ihanat.

  Hääintoilijoille ja muille ihastelijoille muuten voin suositella tätä ihanaa hääblogia: http://www.oncewed.com/

 • Hihi, kauniilta näyttää – meidän häitä tanssittiin toukokuussa, ja koristeluissa oli tosi paljon samaa henkeä! Samanlaisia pitseillä somistettuja pikkumaljakoita (sain hyvän syyn syödä aika paljon inkivääri- ja kirsikkahilloa, jotka oli just oikeanlaisissa lasipurkeissa), pompomeita (vieläpä melkein samoissa väreissä, lisänä myös mintunvihreää) ja viirinauhoja. :)

  Pinterest on muuten tämän päivän morsiamille sellainen idea-aarreaitta, että aah! Miten ennen on oikein pärjättykään… :D

 • annielina

  Voih, ompas ollut ihanan näköistä! Etenkin tuo kukkakimppu.. :)

 • Rosanna

  Oi miten kivan näköiset häät! :) Taidanpa vinkata tuolle omalle sulholleni photobooth -nurkkauksesta, jos lainattaisiin tätä ideaa meidän elokuuhäihin, vaikuttaa meinaan tosi hauskalta!

 • Vierailija

  Oi, miten kauniit koristelut. Rento tunnelma välittyi myös tänne ruudun toiselle puolen.
  Joskus kesäkuun alussa lehdissä kirjoiteltiin Iholla-Sannin häistä ja siellä näytti niin koristelut, kuin morsiamen kimppukin ainakin kuvien perusteella olevan aivan hämmästyttävän samanlaiset kuin nämä ystäviesikin.

 • Maea

  Mä oon ollut kans häissä, joissa oli tasan sama photobooth/rekvisiitta idea. Muutenkin hyvin samantyyppistä koristelua yms. Taitaa olla tämän hetken häätrendejä..ei sekä huono ole ollenkaan!

 • jennanen

  Oi vau! Aivan ihanat koristelut! :) Olemme menossa vuonna 2015 naimisiin ja olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessä jotain ihanan romanttista ja huoletonta koristelua hääpaikalle. Olin miettinyt luonnonkukkia ja herkkää verhopitsiä somistamaan juhlapaikkaa! Mulle tuli ihan yllätyksenä lukiessani muiden kommentteja, että tämäntyyppiset häät on nyt muotia, vaikka toisaalta taas.. en kyllä yhtään ihmettele :)

 • ida365

  Voi miten älyttömän kaunista! Tuollaisia yksityiskohtia voisin haluta omiinkin juhliin, hihi. 

 • Annikki_

  Ihanaa! Juuri tuontyylisiä kukkasommitteluja olen kaavaillut omiin häihini ensi kesäksi. Kiva kun laitoit kuvia häistä!

 • Täti neuvoo

  Kuules :), sitten kun sopiva kaveri sattuu kohdalle, asiat voivat edetä hyvinkin nopeasti. Eli ei mitään ’hahhah toiveajattelua’ :aa. Sitten kun olet taas valmis, mukava tyyppi löytyy kyllä jollain aikavälillä. Kaamea klisee mutta niin se on. Ihan hyvin voit olla parin vuoden päästä naimisissa :).

 • Hosuli

  Tuo photobooth on ihan loistoidea! Kauniilta näyttää muutenkin.

Related posts