18/07/13

Pupulandia Instagramissa!

16 56 insta2.png

Vihdoin ja viimein myös meikäläinen on siirtynyt Instragram-aikaan. :) Ongelmana on ollut, että minulla ei ole Instagram-yhteensopivaa kännykkää, joten en ole sen takia voinut palvelua käyttää. Sain jokin aika sitten kokeiluun Sonyn tabletin ja vasta nyt tänään tajusin, että sillä padillahan voi käyttää Instagramia! Eli loin nyt sinne tunnarit. :) Voi olla, etten tule olemaan mikään maailman aktiivisin Instagrammailija, mutta jos haluatte seurata, niin profiilini löytyy TÄÄLTÄ.

Koska olen vielä ihan newbie tuolla Instagramissa, niin saa neuvoa ja vinkkailla omista profiileista myös! :)

insta1.png

Tags: ,

Categorised in: Yleinen

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mi Mi Mendine

  Jee<3 olen ihan insta koukussa! Minut löydät sieltä nimellä @mimimendine :)

 • joli_loves

  Kuvat eivät ole ehkä taiteellisimpia tai edes laadukkaimpia otoksia, mutta jos auringonlaskut ja -nousutkin, meri ja Kallion räkälöiden vessat kiinnostavat (saattaa sieltä joskus harvoin vahingossa löytyä kuvia vähän kaikesta muustakin), niin @joli_loves :) Kivaa, että sullakin löytyy nyt tili, kun olet yksi harvoista, joiden instailu kiinnostaa!

 • joli_loves

  Harvoista *bloggaajista jopa.

 • emmamariaaa_

  Tätä on odotettu!Jos yhtään kiinnostaa tutustua kahden teinin elämään niin @emmamariaaa_ eli mun insta ja parhaan kaverini insta on @allmaemilia (:

 • jee ! :)

  oma instagram tilini löytyy @dejiss :) !

  -Maria

 • miekinoonmie

  Vaan Google+ loistaa vieläkin ignorelistalla..?

  Snapseed kantsii ladata kuvien käsittelyyn..
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksoftware.snapseed

 • Jenniii

  Mitä haluaisit siis minun tekevän tälle Google+-asialle? En tiedä, mitä kyseisellä sovelluksella voi tehdä tai mihin sitä tarvitaan? Vaatiiko se minulta jotakin erityisiä toimenpiteitä. Auttaisi asiaa, jos selventäisit, koska kyseinen palvelu ei ole minulle tuttu. :)

 • Heinäsirkka

  Huippuhauska kuva sinusta! Olet todellakin pahis, huumorilla höystettynä.. Kaikenlaista se Roskilde saakin aikaan:)

 • Hauskaa, mutta varo se on aika koukuttavaa :) Ainakin aluksi etsiessä mielenkiintoisia seurattavia!

 • Tuukka

  Instago löytyy meegolle. Taitaa tosin olla public beta asteella, mutta toimii ihan hyvin. Linkki: https://code.google.com/p/n9-development-sources/downloads/detail?name=instago_0.6.2_armel.deb&can=2&q= ASENNUS OMALLA VASTUULLA!

 • Jenniii

  Olen tutkinut asiaa jo aiemmin ja käsittääkseni tuolla kyseisellä sovelluksella voi vain selata, kommentoida ja tykätä kuvista. Eli itse ei pysty lisäämään kuvia ja siinähän se koko homman idea vähän meneekin. :(

 • RuusaK

  Instagrammissa tulee vietettyä paljon aikaa, kun on esim. bussissa tai venailee kaveria. Itse enimmäkseen postailen kuvia kissastani, välillä meikeistäni ja tietenkin perus hipster-touhua, eli ruuasta kuvia. :D @ruusakitler löytää minut.

 • Meinasin just tulla huutelee että Nokiaankin saa Instan tyylisen sovelluksen, jolla saa myös lisättyäkin kuvia, mutta ne on tosiaan Windowsille ja sulla on siis Meego?

 • Tuukka

  Kyllä tuolla 0.6.2 versiolla pitäisi pystyä lisäämään kuvia. Valitettavasti en pysty itse kokeilemaan, kun en ko laitetta omista.

 • Hei Jenni! Tervetuloa Instagramiin! Olen itse siihen ihan ihastunut ja vuoden verran käyttänyt sitä myös ”matkaoppaana” ja matkainspiksiin, jopa niin paljon että kirjoitin aiheesta kirjan :) Pistin myös pystyyn Instagram Travel Thursdayn jolla yhdistetään matkablogaajat ja matkailusta kiinnostuneet, joten jos laittelet matkoilta kuvia, tervetuloa käyttämään #IGTravelThursday tägiä :)

 • Hanna K

  Oma Insta-heikkouteni on jo hellittämässä, mutta tuleehan appia käytettyä yhä päivittäin :) Instagram kun on loistava paikka kuvien ja hetkien jakamiselle sekä inspiraation metsästykselle! Minä kuljen Instassa nimimerkillä @twigyo  :)

Related posts