17/07/13

Tough Love

4 45 sailorandi.jpg

Olen löytänyt viime aikoina paljon hyvää uutta musiikkia, joten pitäähän näitä helmiä laittaa jakoon. :) Pikkuveljeni vinkkasi minulle Sailor & I -nimisen artistin Tough Love -nimisestä biisistä, tai itse asiassa sen Spotifysta löytyvästä Aril Brikha -remixistä. Tykkäsin biisistä ja ajauduin vasta remixin kuunneltuani tsekkaamaan sen alkuperäisen kappaleen. Eri versiot ovat täysin eri tyylisiä, mutta molemmat kolahtavat. Hieno biisi, kummin vain. :) Tässä upea alkuperäisversio ja remixin voi tsekata Spotifyn kautta TÄÄLTÄ.

PS. Debyyttialbumi (?) julkaistaan tällä viikolla, joten jos tuo biisi sytytti, niin kannattaa pitää nimi mielessä. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Outis

  Hyvä biisi, kiitos kun laitat vinkkejä jakoon!

 • PERTTI

  Testi

 • Pin

  Voisiko musiikkipostaukset saada arkistoon yhden otsikon alle? Itse seuraan niitä mielenkiinnolla ja sieltä olisi helpointa kurkistaa.

 • Jenniii

  Musiikkipostaukset löytyvät kaikki kategoriasta Musiikki. :) Vanhemmat postaukset puuttuvat vielä, koska arkistoja ei ole vielä siirretty Lilyn puolelle, mutta niiden pitäisi tämän kuun aikana siirtyä. :)

Related posts