16/07/13

Kakku ja nuppineula

5 64 pin-cushion-diy-hero.jpg

Bongasin taannoin ihan supersöpön DIY-vinkin, joka sopii mainiosti kaikille käsityöjutuista innostuneille. :) Kyseessä on nimittäin kakkupalan muotoinen neulatyyny, jonka tekeminen ei kovin kummoisia taitoja vaadi. Ja kyllä kai sitä nuppineula poikineen löytyy useimmista kodeista, vaikka erikseen käsitöitä ei tulisikaan harrastettua. Jos siis kesälomapäivinä on puutetta tekemisestä tai sade yllättää, niin tässä on aika hauska pikku-tuunausprojekti. :) Kurkkaa yksityiskohtaiset ohjeet neulatyynyn tekemiseen TÄÄLTÄ

pin-cushion-diy-materials.jpg

Kuvat: Frankie Magazine

Tags: , , ,

Categorised in: Yleinen

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Voi miten suloinen <3 Kiitoksia vinkistä, nykyinen tyyny onkin aika ankea ja tylsä niin jospa kokeilisi jossain välissä tehdä tuommoisen pikku piristyksen :)

 • louna

  loistava idea! nuppineulatkin näyttää ihan nompparelleilta :D

 • annage

  En tiedä onko tämä ensimmäinen kerta kun postaat jotain Frankie-lehdestä, vai ensimmäinen kerta kun kiinnitän siihen huomioita. Bongasin nimittäin ko. lehden ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna, ihastuin ja ostin irtonumeron mukaan. Todella hurmaava lehti!

 • Such a wonderful idea, would be really happy if I get such a nice present for my birthday although I don´t like my birthday ;)

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://dressedwithsoul.blogspot.de/

Related posts