15/07/13

Lomatunnelmissa

10 65 lifesabeach1.png

Minulla ei varsinaisesti ole tänä kesänä ollenkaan lomaa, mutta Roskilden jälkeen olen ollut varsin rennoissa tunnelmissa niin, että oikeastaan arkikin on tuntunut vähän lomalta. :) Olen viettänyt paljon aikaa ulkona, rentoutunut, hengaillut ystävien kanssa ja ihan vain fiilistellyt kesää. Ja siinä sivussa olen huomannut, että akut ovat latautuneet kuin itsestään, kun mieli on ollut tyyni – olen onnistunut karistamaan kaiken stressin harteiltani kuin vahingossa. Olen herännyt aamuisin aikaisin kuin itsestään ja yhtäkkiä löytänyt aikaa toteuttaa kaikenlaisia pieniä työn alla olleita hommia, jotka ova roikkuneet tekemättöminä ikuisuuden. Tänään suuntasimme ystävän kanssa rakastamaani Suomenlinnaan ja vietimme siellä päivän. Tuumasin, että blogipostauksetkin joutavat odottaa hetken, kun minulla on treffit kesäauringon kanssa. ;) Millainen kesäpäivä teillä on ollut? 

lifesabeach4.png lifesabeach3.pnglifesabeach2.png

Kuvat: Joel Lim for Elle Singapore June 2013

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • jemppo

  On nautittu aamupala parvekkeella, shoppailtu, tehty vihannesostokset torilta ja käyty ystävän kanssa porrastelemassa pitkin Turkua. Loistava päivä siis täälläkin. :)

 • Oi, kuulostaa todella ihanalta vain rentoutua kaikessa rauhassa ulkona, hyvässä seurassa ja kauniissa ilmassa… (: Ihan kateeksi käy, mutta hyvällä tavalla!
  Itse olen viettänyt aikaani suljetulla osastolla viimeisen viiden päivän ajan, ja kaksi päivää olisi vielä jäljellä… onneksi siitä saa sentään palkkaa, ja yhden kokonaisen vapaapäivän :-D Miinuspuolena tietty se, että päivän hienoimmat hetket menevät töissä, ja siksi naaman värityskin on ihastuttavan kelmeän paperinvalkoinen.

  Vietä sä sitten aikaa ulkona kaikkien sisätyöläisten ja kolmivuorolaisten puolesta! (:

 • Outi Dublin

  Oi hienoa! Arkena lomailu on parasta mitä ihminen voi tehdä. Laji tosin, jonka harvat tuntuvat osaavan. Hyvä Jenni!

 • pip

  Ihan hyvä päivä, mutta olin tosiaan vähän huolissani onko sulle tapahtunut jotain kun melkein kahteen päivään ei kuulunut mitään, keskellä viikkoa, etkä ollut tietääkseni lähtenyt mihinkään reissuunkaan. ;)

 • Jenniii

  Voi ei!!! :D Ei ollut tarkoitus turhaan huolestuttaa. Meikäläinen täällä vain ottaa vähän rennosti, kun tuo ihana kesäsää on täysin vienyt mennessään. Täytyy myöntää, että kotona läppärin äärellä kököttäminen on juuri nyt vihoviimeinen asia, mitä tekisi mieli tehdä, mutta yritän aktivoitua tässä vielä. ;)

 • Minä vain

  Paluu arkeen tuli eilen, kun palasin pienen loman jäljiltä työelämään. Onneksi loma oli viime viikolla eikä nyt, kun ulkona on hirveän kova ja kylmä tuuli. :(

 • Tuukka

  Ei kait läppärin äärellä tarvi kaukaa kököttää, kun pitää pientä vihkoa tai kirjaa mukana. Voi vaikka tramilla matkustaessa raapustella, että voi kun on ihana laukku tolla naisella tai vitsi, kun on komee mies. ;) Kotona on sitten nopee rustata tuhansiksi biteiksi, kun ajatukset on kasassa.

 • Jenniii

  Hah, ei se ihan noin mene kyllä. Valitettavasti. ;)

 • Tuukka

  Ai. No ehkä on sitten hyvä, että pidät välillä vapaata.

 • pip

  Lisättäköön vielä, että minun puolestani saat tehdä, mitä mielit :). Lähinnä huvitti itseäni tuo aiheutunut fiilis, joka on seurausta siitä, että päivittäin seuraa juttujasi :).

Related posts