12/07/13

Pyjama-chic

21 94 P6300521.JPG

Olen aiemminkin tuumaillut, että parhaat vaatelöydöt tehdään usein omasta kaapista. On ihan mahtava tunne, kun keksii yhdistää vanhat tutut vaatteet jollakin uudella tavalla. Yhdistelmän ei välttämättä aina tarvitse olla mitenkään mullistava tai erikoinen, vaan joskus vain riittää, että sattuu pukemaan kaksi vaatetta ensimmäistä kertaa yhdessä päälle ja huomaa, että hitsi, nämähän sopivat yhteen älyttömän hyvin! Erityisen kivaa se on, kun nuo kaksi yhteensopivaa yksilöä ovat molemmat oman garderobin lemppariosastoa. Toisaalta olen miettinyt sitäkin, että eikö ihmisen pitäisi pyrkiä siihen, että omistaa pelkästään lempparivaatteita? Tietenkin eri mielentiloissa ja tilanteissa eri vaatteet tuntuvat hyviltä ja sopivilta, mutta ajattelen silti, että omaa garderobia kootessa ja vaateostoksilla hyöriessä kannattaisi pitää mielessä tuo ajatus. Siinä on kuulkaa totuuden siemen. :)

P6300533.JPG

Tällä kertaa nuo kaksi yhteen päätynyttä lempparivaatetta olivat Lindexin alekorista joskus aikanaan löydetyt farkkushortsit ja reilu vuosi sitten Barcelonan tuliaisina Zarasta ostamani pyjama-henkinen silkkipaita. Shortsien ilmettä saa muuten muutettua hämmentävän paljon, kun kääräisee lahkeita hiukan normaalia lyhyemmiksi, kuten olen tänä kesänä tehnyt. Minusta on hauska leikitellä tuolla pyjama-tyylillä ja korostin sitä vielä entisestään noilla kesän lempparikengillä, jotka muistuttavat vähän aamutohveleita. Rikkoakseni sitä aamunraikasta fiilistä punasin huulet oikein kirkkaalla punaisella ja laitoin korviin näyttävät korvikset – ja eipä näyttänyt enää siltä, että olisin lähtenyt liikenteeseen suoraan sängystä. ;) Keksin näille fiinimmille yöasuja kosiskeleville asuille hauskan nimikkeen: pyjama-chic! Tykkäsin itse asiassa tästä kokonaisuudesta tosi paljon, joten taidanpa fiilistellä pyjama-chiciä toistekin.

P6300551.JPG

On muuten hassua huomata, että viime keväänä ja tänä kesänä olen pitänyt hiuksiani todella paljon korkealla ponnarilla ja nutturalla – ja suorastaan rakastan noita kampauksia, etenkin tuota korkeaa ponnaria. Tuntuu täysin absurdilta, että vielä joitakin vuosia sitten olin todella epävarma kaikkien hiuksien vetämisestä taakse ja tuntui, että meikäläisen naamalle sellainen kampaus ei vain sopinut ollenkaan. Muistan joskus vuonna 2009 kirjoitelleeni pallinaama-kompleksistani, hahaha. :D Nyt moinen kompleksi tuntuu naurettavuuden huipulta! Oikeastaan ainoa tie sen typerän ajatuksen ylitsepääsemiseksi oli vain alkaa pitää hiuksia näin ja totutella siihen. Toinen kompleksini on liittynyt siihen, että en ole koskaan oikein tykännyt valokuvista, joissa katson suoraan eteenpäin kameraan. Ja oletteko viime aikoina huomanneet, että sekin typerä päähänpinttymä on selätetty? :)

P6300525.JPG

Silkkipaita Zarafarkkushortsit Lindextohvelikengät Vagabondnahkalaukku Massimo Duttiaurinkolasit Lindexkorvakorut Glitterhuulipuna Yves Rocher (saatu blogin kautta)

P6300554.JPG
P6300540.JPG
P6300564.JPG
P6300565.JPG
P6300572.JPG
P6300532.JPGP6300555.JPG
P6300526.JPG
P6300557.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Elma

  http://pinterest.com/pin/111956740708759904/ – Hi, näyttää aika paljon sulta. Tukka ja kaikki :D

 • Outi Dublin

  Jenni, nämä sun asut on kauniita ja hyvin valittuja, mut saisiko pyytää et joskus olis jotkus muut korvikset käytössä kuin nuo valkoiset ”jääpuikot”? Ja siis varmasti olet paljon muitakin käyttänyt, mut nyt vaan näissä viimeaikaisissa postauksissa ne on jostain syystä pistäneet silmään. Eihän siihen voi mitään sanoa, jos todellakin itse olet niihin noin tykästynyt.. Olis vaan kiva jotain vaihtelua nähdä niissä, kun ovat aika näkyvä elementti. Muutoin, keep up the good work! :)

 • Jenniii

  Yleensä en oikeastaan edes käytä muita korviksia kuin sellaisia pieniä ”timanttinappeja”, jotka eivät huomaamattomuudessaan juuri kiinnitä katsetta. Nuo valkoiset kuvissa näkyvät korvikset ovat nyt vain tuntuvat sopivan vähän kaiken kanssa ja tykkään niistä itse kovasti, joten viime aikoina niitä on tullut käytettyä paljon. :)

 • Jenniii

  Hahaa, no kyllä sinä tytössä jotain samaa ehkä on. :)

 • milppi

  Hei, laukku on vallan ihana! Koska olet hankkinut sen? Niin, että mahtaakohan niitä löytyä vielä….

 • Jenniii

  Ostin laukun vapun aikoihin, mutta luulen, että voisi vielä tuurilla löytyä. :) Kesäkuussa ainakin näin joitakin ruskeita laukkuja Massimo Duttilla vielä Pariisissa piipahtaessani.

 • Jenniii

  Pakko kyllä silti sanoa, että hassua, että asia kiinnittää noin kovasti huomiosi tai pistää jotenkin negatiivisella tavalla silmään. :) Piti oikein itse ryhtyä tutkimaan, että miten monessa postauksessa nämä korvikset nyt sitten viime aikoina ovat näkyneet, kun kommentista tuli fiilis, että ne ovat olleet esillä aivan koko ajan. Ennen tätä ne ovat muutamien viime viikkojen aikana olleet mukana kahdessa asussa. Että ei kai se nyt niin kamalasti ole? ;)

 • Emmi L.

  Ihana asu! Toi paita on superihana, samoin kun noi kengät :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • P

  Nyt onkin pakko kommentoida :). Heti kun ekan kerran näin korvikset olin, että jess ihanat:). Ja olen ilahtunut joka kerta kun ne on esiintynyt uudelleen. Ja on juurikin mielenkiintosta jos asukuvissa toistuu sama elementti eri yhdistelmin. Niin, että täällä ainakin toivotaan, että noita korviksia nähään :). (en kyllä muutenkaan ymmärrä, miten kukaan voi esittää toiveita sen suhteen, miten bloggaaja pukeutuu. tämähän menee vähän samaan sarjaan kuin se mistä bloggaajan pitäisi kirjottaa. jos bloggaaja tykkää käyttää tiettyä vaatetta tai asustetta paljon, mitä se kellekkään kuuluu. jos vaate/asuste ei miellyttäisi erityisesti minua, ei kyllä tulisi mieleenkään pyytää sen takia, ettei sitä blogissa näytettäisi :D)

 • piip

  Viimeaikainen sää on ollut kiva pukeutumisen kannalta, sillä on tarjonnut mahdolliuuden sellaisille asuille, joita voi käyttää kun ei ole helle, mutta ei varsinaisesti viileäkään :)

 • JanicaN

  Ihana pyjama-chic! Minä olen myös huomannut, että viimeisen neljän vuoden aikana vaatekaappi on alkanut löytää sisällökseen pelkkiä lempivaatteita :) Ehkä sitä aikuistuessa alkaa löytämään oikeasti sen oman tyylinsä ja vanhoja löytöjä vaatekaapista osaa arvostaa eri tavalla kuin teininä. Kaikkein rakkaimmat vaatteet itsellä ovat äidin 70-luvulta oleva mekko ja Tina Turnerin vuoden 2009 Helsingin konserttiin Vilalta ostamani mekko ja jakku :) Ja itselläni on ollut ihan sama pallinaama-kompleksi ja olen itsekin viimeisen vuoden aikana huomannut pitäväni myös tukkaa enemmän kiinni kuin aikaisemmin!

 • Oi, mulla on toi sama paita ja se on kyllä ihana – todellinen lempivaate! Mä pidän sitä paljon myös pyjamatyyppisten löröhousujen kanssa. Asustamisen kanssa saa kyllä olla kieli keskellä suuta, ettei näytä suoraan sängystä ryömineeltä. Mä luotan panamahatun, siistien kenkien ja rannekellon kaiken asiallistavaan voimaan!

 • Mindeka

  Ihana olet!

 • Pyjama-chic, ihana termi! :) Hyvältä näyttää asu! Minäkin sattumalta postasin eilen pyjama-asua.
  Olen ihan samaa mieltä ekan kappaleen kanssa. Viime vuosina olen löytänyt monta ihanaa lempparivaatetta ja yritän nyt pitää mielessä, että ostaisin vain niitä vaatteita, jotka saavat heti ensisovituksella aikaan sen ”vau, ihan täydellinen”-reaktion mitä nuo lempparitkin saivat aikaan. Ne on kuitenkin juuri niitä vaatteita, jotka haluaa pukea päälleen kerta toisensa jälkeen ja toivottavasti vielä vuosienkin päästä.

 • herttamaria

  Hei, mistä toi ihana Massimo Duttin laukku on? Mikä malli ja saakohan suomesta?

 • lumina

  Onko sulle kukaan aikasemmin sanonut, että näytät ihan AnnaSophia Robbilta?
  Ainakin minun mielestä teissä on paljonkin samaa näköä :)

 • Outi Dublin

  Joo, ei todellakaan ole mikään kauhistus ja kivat ne korvikset on. Ehkä ne on riippuvina sen verran näkyvät, että niihin on tullut kiinnitettyä huomiota. Ja sitten varmaan tässä viimeisimmän postauksen yhteydessä tuli fiilis, että olisi kiva nähdä niissäkin vaihtelua. Mutta mielipiteistähän ei voi kiistellä, tai ei ainakaan kannata. :) Pidä ihmeessä korvissa, jos olet niihin niin tykästynyt. Ei se luku- ja katselukokemusta pilaa allerkirjoittaneelta! Kivaa maanantaita muuten.

 • Outi Dublin

  Juu ihan selvennyksenä, ettei ollut tarkoitus tuottaa mitään negatiivista energiaa. Lähinnä toisenlaiset mielipiteet voi joskus laajentaa omaa näkymystä asioista ja kiinnittää huomiota sellaiseen, mitä ei itse ole tullut ajatelleeksi. Joten Jenni, toivottavasti alleviivasin riittävästi ettei ollut tarkoitus mitään mielipahaa aiheuttaa ja tämä olikin henkilökohtainen mielipiteeni. Oliko sen esittäminen turhaa sitten – ehkä… Kirjoitin kommentin hetken mielijohteesta ja seison toki sanojeni takana. Kuitenkin, jos olet tarkoituksella ja tietoisesti valinnut käyttää näitä korviksia kuvissasi, niin sittenhän tällä huomautuksellani ei ole minkäänlaista huomioarvoa. Jos et ole asiaa ajatellut ja ehkä tulit sitä nyt miettineeksi, niin sitten pointtini tuli selväksi. Ja myönnettäköön, että en ole aivan täysin varma miten bloggaajan asujen valinta tapahtuu – tuleeko blogiin vain normaalissa käytössä olevat asut vai valitaanko asuja ja asusteita nimenomaan blogia silmällä pitäen? Ja myös, onko blogin tarkoitus olla vain kirjoittajansa näkökulma, vai keskustelu kirjoittajan ja lukijoiden välillä? Niin tai näin, kiitos Jenni kommenttiini vastaamisesta ja P:lle (?) vastakommentista.

 • Suloinen kesätyyli :)

 • lottas

  ihana toi laukku! yritin kattoo nettikaupasta mutta en löytäny. mutta ihana asu muutenkin!!:)

 • Vierailija

  Kyllä minä mieleni niin pahoitin, kun ostin saman paidan Marokosta (viime vuoden malli, joten eri kuosi, siinä oli söpöjä koiria (!)) ja se ratkesi muutamien käyttökertojen jälkeen tosi pahasti saumoista ja korjaus oli mahdotonta. Laitoin Zaralle mailia asiasta ja heillä ei ole international vaihto/palautus oikeutta, joten sain takaisin vaan mailin, että sorry, muttei voida tehdä mitään asialle. Murr ja kiitos tästä laadusta. Harmittaa vieläkin. No sen jälkeen en ole ostanut Zarasta mitään. Tykkään siis sun asusta ja erityisesti paidasta :)

  -Pee

Related posts