11/07/13

Päivän biisi: Ólafur Arnalds – Old Skin

6 66 olafur-arnalds.jpg

Hitsit, olen kyllä onnekas. :) Paitsi että olen löytänyt ympärilleni liudan samalla musiikkimaulla mutta eri tietämyksellä varustettuja kavereita, on minulla heidän lisäkseen vielä teidätkin. Saan aika ajoin niin älyttömän hyviä musiikkivinkkejä teiltä lukijoilta, että huh! Muutama teistä mainitsi islantilaisen Ólafur Arnaldsin hiljattain, kun kirjoittelin Nils Frahmista. Nils Frahmin minulle esitellyt ystävä vinkkasi myös Ólafur Arnaldsista, mutta en ollut vielä ehtinyt tsekkailla herran biisejä tarkemmin, kun teiltä tulikin jo hyviä biisisuosituksia. Ihastuin erityisesti tähän Old Skin -biisiin, joka on ihan hemmetin kaunis. Tästä tulee myös hitusen minulle mieleen Active Child. Nauttikaapa siis ihanasta iltapäivän auringosta ja tästä biisistä!

EDIT: Piti vielä lisätä, kun huomasin äsken Facebookista ihan sattumalta, että tämä herra tulee marraskuussa keikalle Suomeen. :) Klikkailin itse juuri lipun ostoskoriin ja ajattelinpa vinkata teillekin, että jos tykästyitte, niin ainakin tapahtuman Facebook-sivuilta löytyy lisäinfoa!

Kuva: Steven Schweickart

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Liisa-Maria

  Voi miten tuosta kuvasta tuleekin jotenkin mieleen useasti täällä blogissa nähty kuva susta suuren peiton alla :) heh!

 • Roosajuliaa

  Voi iso kiitos Jenni tästä biisi vinkkauksesta! Tämä on siinä kaikessa yksinkertaisuudessaan älyttömän KAUNIS kappale, mun mieli ja sielu lepää kun kuuntelen tätä! On muutenkin tähän vielä sanottava, että olen todella iloinen kun kirjoitat tätä blogia ja olen löytänyt tän blogin, sinä osaat niin ihanasti kirjoittaa ja lisäilet kauniita kuvia. Kiitos!:)

 • Odette

  Täältä tulee toinen islantilaisen musiikin vinkki, Ásgeir Trausti. Kuuntele alkuun vaikka Leyndarmál tai Heimförin. Varsinkin tuo Heimförin menee ihan heittämällä mun kauneimmat kappaleet ikinä -listan kärkeen.

 • nelly

  Jenni, uskomatonta mitä löysin: http://pose.com/p/343lb Oikeesti! :D

 • minie

  Kiitos Jenni, tää biisi on aivan uskomattoman kaunis.

 • Aivan ihana kappale, jällen kerran. Sulla on kyllä aina mahtavia musavinkkauksia!

  Ajattelin puolestani suositella yhtä bändiä, josta saattaisit tykätä, nimittäin sellainen kuin Cave Painting. Heidän musansa on ihanaa ’chilled out’ dream poppia. Kannattaa tsekata ainakin alkajaisiksi kappaleet Rio ja So Calm. Niistä on tehty sikamakeita remixejäkin! Toivottavasti tykkäät :-)

Related posts