11/07/13

Bad girls

9 69 vintage-mugshot1.jpg

Siitä on jo aikaa, kun löysin tämän hauskan kuvasarjan ja siitä lähtien se on odottanut selaimeni välilehdissä, että tekisin aiheella jotakin. Ja nyt tuumasin, että on aika laittaa hyvä kiertoon! Olen joskus miettinyt, että mikä hitsi siinä on, että joskus menneinä aikoina ihmiset vain näyttivät jotenkin glamoröösimmiltä – siis ihan arkisissakin tilanteissa. Tuntuu, että joskus 50-luvulla ihan tavallisissakin tallaajissa oli ripaus entisaikojen Hollywood-glamouria. Ehkä se tulee sen ajan tyylistä, vaatteista ja kampauksista, jotka nykypäivään nähden näyttävät niin huolitelluilta ja viimeistellyiltä. Siksi tuntuikin jotenkin niin uskomattomalta löytää Buzzfeedin sivuilta kuvasarja vuosikymmenten takaisista pidätyskuvista, joissa jopa nuo pidätetyt naiset hehkuvat sitä samaa glamouria omalla (paikoin tosin hiukan reissussa rähjääntyneellä) tavallaan. Varmasti nämä ovat satunnaisia valikoituja otoksia, mutta silti ihan mahtavia kuvia!

Lisää nostalgisia pidätyskuvia voi bongata TÄÄLTÄ

vintage-mugshot2.jpg vintage-mugshot3.jpg vintage-mugshot4.jpg vintage-mugshot5.jpg vintage-mugshot6.jpg vintage-mugshot7.jpg vintage-mugshot8.jpg vintage-mugshot9.jpg vintage-mugshot10.jpg

Photos: Leastwanted

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • TiinaMariN.

  Kiinnostava kuvasarja! Herättää ajatuksia siitä mitä on tapahtunut että he ovat tuohon joutuneet. Plus mielettömät rajaukset!

 • Jenniii

  Joo todellakin! Herättää heti mielenkiinnon näiden ihmisten tarinoihin, että mitenköhän tuohon tilanteeseen on päädytty. :)

 • Mrs. K.

  Olipas mielenkiintoinen kuvasarja! Tuolla ”miss minneapolisilla” on ainakin tukka hyvin, jos ei muuten:)

 • PSK

  Mun mielestä joidenkin neitojen silmistä oikein paistaa, ettei ole ihan puhtaat jauhot pussissa! Aijai neidot, mitä olettekaan menneet tekemään…

 • Marjukka Skön

  Voi hyvänen aika tosiaan noita kampauksia, hattuja ja huulipunia!
  Vähän eri luokkaa kun nykyiset oikeussaleista nähtävät kuvat…

 • Minä vain

  Todella mielenkiintoisia pidätyskuvia kyllä! En tiedä, olenko yksin mielipiteeni kanssa, mutta mielestäni ekan kuvasarjan nainen näyttää vähän Isabella Rosselinilta nuorena, varsinkin tossa tokassa kuvassa..

 • TiinaMariN.

  Mulle tuli mieleen toinen italialainen tähti, Sophia Loren! :)

 • Quinn

  Kuvasarjan toinen nainen muistuttaa hämmästyttävän paljon Sarah-Jessica Parkeria (huonona päivänä).

 • Mahtava kuvasarja! Olisi hauska yrittää rekonstruoida vastaavanlaisia. Bileisiin teema? :D

Related posts