10/07/13

Kesä tuli tukkaan

12 60 P7102375.JPG

Huomasin tänään, että viime viikkoisen Roskilde-reissun jäljiltä tukkani on saanut tutun vaaleamman kesäsävyn. Aamusta iltaan ulkona vietetyt päivät aurinkoisessa säässä ovat raidoittaneet hiukseni monta astetta vaaleammiksi kuten yleensä käy joka kesä. Kaverini eilen juuri hämmästeli, että miten hiukseni voivatkaan olla niin vaaleat. Olen joskus kuullut samantyylisiä kommentteja myös kampaajiltani, joista osa ei ole meinannut uskoa, etten todellakaan ole hankkinut raitoja päähäni purkista, vaan että ne ovat oikeasti ihan vain auringon aikaansaannosta. Minulla on vain luonnostaan raidallinen tukka. :D Itse tykkään hiuksistani kaikkein eniten juuri kesäisin ja vaikka hiukset palavatkin auringossa vaaleiksi, se on minulle pelkästään myönteinen asia, koska pieni kuivumisen aikaansaama karheus tekee superliukkaalle hiukselle pelkästään hyvää. Tai ainakin itse tykkään siitä, että sen myötä hiukset ovat hitusen helpommin käsiteltävät. 

Näköjään Roskilden auringosta on tarttunut vähän väriä myös meikäläisen kalvakkaan naamaan. En sinänsä koe tarvetta ruskettua, mutta yleensä ihoni voi paremmin, kun se on saanut hiukan aurinkoa ja kevyen päivetyksen myötä tekee mieli jättää meikkiäkin vähemmälle, joten iloitsen muutamista pisamista nenänpäässä ja ripauksesta rusketusta ohimoilla. 

P7102348.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Itse yritän tällähetkellä saada tukasta punaista. Aurinko vaalentaa värin lähes heti kun tulen ulos kampaajalta. :D Oiva ajoitus siis..

 • Miten kaunis Jenni! :)

 • Aina yhtä kaunis sinä! :-)

  Ps. Mistä moinen kuvissa vilahteleva pusero(?)ihanuus on kotoisin? :-)

 • juulimaa

  Mulla on ihan sama juttu hiuksien kanssa! Olen alkanut tänä kesänä tykkäämään auringon vaalentamista hiuksistani jopa niin paljon, että mietin, pitäisikö talvellakin vaalentaa hiussävyä. Toisaalta vaaleat hiukset ja pieni rusketus ovat juuri se täydellinen combo, enkä tiedä, miten hiukset toimisivat kalpeaa ihoa vasten. Mutta (kohtuullinen) auringossa oleilu kaunistaa kyllä lähes kaikkia! :)

 • Myyy

  Mikä ihana paita! Ja huippukaunis nainen!

 • Jenniii

  Hahhaa, enpä tullut ajatelleeksi, että värjääjällehän tuo vaaleneminen on ihan painajainen! :D

 • Jenniii

  <3

 • Jenniii

  Voi kiitos. :) Tuon paitaihanuuden olen saanut joskus keväällä Cubukselta. Se on mallikappale ja kevään aikana kai on ollut tuo paita myynnissä, joten kannattaa vielä käydä kurkkimassa, jos esimerkiksi alesta löytyisi!

 • Jenniii

  Itse asiassa tein itse tuossa alkukeväästä juuri sen tempun, että otin kampaajalla aurinkoraitoja purkista mukaan, kun tukka tuntui talven jäljiltä niin tunkkaisen väriseltä. Olen jotenkin niin tottunut siihen, että tuo auringonvaalentama sävy tuntuu omemmalta kuin se talven tasainen väri. Ja olen samaa mieltä, että pieni auringon hehku kasvoilla kaunistaa kyllä ihoa. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Paitaihanuus on Cubukselta saatu näytekappale viime keväältä. Tsägällä voisi vielä löytyä alesta. :)

 • Johanna R

  Ihanat hiukset, sähän ihan säteilet!

 • Eerika T

  Ihanat hiukset, näytät tosi kauniilta! :))

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

Related posts