9/07/13

Hyvää huomenta!

9 89

Olen jotenkin tuon Roskilden jäljiltä aivan loma-moodissa. Siellä pääsi niin täydellisesti irti kaikesta arjesta ja nyt on selvästi hiukan vaikeuksia sopeutua arkirutiineihin taas. Mutta hei, nyt on heinäkuu, joten eikös sitä saakin ottaa vähän rennommin? ;) Tämän tiistaipäivän aloitin oheisella biisillä, joka tuo jotenkin aina hymyn huulille. Kuulin kappaleen alun perin jossain vaatekaupassa ja painoin mieleeni pienen pätkän lyriikoita, jotta voisin etsiä sen kotiin päästyäni. Kännykän musiikintunnistus-aplikaatiokaan ei nimittäin tunnistanut kyseistä kipaletta. Onneksi löytyi sitten internetin ihmeellisen maailman avulla! Mutta jos meikäläisen musajutut ovat ennenkin kolahtaneet, niin laittakaahan biisi soimaan, koska itse juuri tuumasin, että tällä lähtee päivä takuuvarmasti käyntiin hyväntuulisissa tunnelmissa. :)

EDIT: En tiedä, onko Lilyn tekniikkakin lomamoodissa vai missä vika, mutta jostain syystä video ei nyt näy, joten sillä aikaa, kun asiaa selvitellään, niin käykäähän kurkkimassa kyseinen biisi TÄÄLTÄ. :) Biisi löytyy myös tuolta kommenttiosiosta ja sen voi kuunnella sitä kautta. 

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Ja biisi oli? Taidat olla vielä unessa tai sitten vika on täällä päässä.

 • Jenniii

  Ääks? Mihin se video katosi??? Tuolla se näkyy luonnoksessa, mutta jostain syystä ei valmiissa postauksessa. Pitäneepä taas huhuilla tekniikkaosaajien puoleeen. :P

 • annimarttinen

  Ois kiva saada ton biisin nimi

 • Jenniii

  Näköjään ongelma ei nyt ole vieläkään ratkennut, joten tässä linkki kyseiseen biisiin. :)
  http://www.youtube.com/watch?v=ZRnL9YAND8I

 • Jenniii

  Jaha, ja kommenteissa se sitten toimiikin! :D Weird!

 • noona

  Onpa menevä biisi Jenni, kiva kun jaoit! :)

 • Sundae

  Hei, anteeksi tämä ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta muistelen, että esittelit blogissa joskus sellaisen värikkään Pinocchio -maton. Onko se ollut hyvä hankinta ja kestänyt hyvin käytössä? Suunnittelen nimittäin saman maton hankkimista, mutta aika hintavahan se on. Olisi ihana väripilkku muuten mustavalkoiseen sisustukseen.

 • Jenniii

  Voin lämmöllä suositella mattoa, olin todella tyytyväinen ostokseen. :) Matto jäi erossa exälle, joten enää sitä ei minulla ole, mutta voin täydestä sydämestäni suositella. :)

 • Roosajuliaa

  Pakko tulla huikkaamaan, että jos et ole kuullut sellaista kappaletta kuin alt J – Dissolve me, kannattaa kuunnella. :) Jotenkin kun itse kuuntelen sitä, tulee mieleen sinä. En tiedä onko tämä ihan sun musa makuun, mutta kannattaa kuunnella. :)

Related posts