8/07/13

Minimitassa

19 72 P1019624.JPG

En muista käyttäneeni minihametta sitten opiskeluaikojen, vaikka silloin joskus nuorempana suorastaan rakastin mini-mittaa. Kun ikää tuli lisää ja kroppa muuttui entistä naisellisempaan suuntaan lantion seudulta, jotenkin nuo minihameet vain jäivät eivätkä tuntuneet enää omalle kropalle imartelevimmalta mitalta. Enpä ole sen koommin oikeastaan sitten edes kauheasti sovitellut lyhyitä hameita. 

P1019644.JPG

Näin kuitenkin jokin aika sitten Zarassa sellaisen hamosen, jota en vain voinut olla sovittamatta – en vaikka mitta oli mini ja kuviointikin kaikkien tyylioppaiden kieltolistalta tuttua vaakaraitaa. :D Sovituskoppimasennuksenkin uhalla raahasin hameen sovitettavaksi ja kurkistelin lopputulosta puolikauhuissani sormieni välistä vain todetakseni, että mitä hittoa, sehän sopii kuin nakutettu! Kuvittelin, että vaakaraidallinen minimitta olisi pahinta, mitä meikäläinen voisi pukea päällensä, mutta tulipa taas kerran todistettua ennakkokäsitys totaalisen vääräksi. Älkää hei muutkaan antako ennakkoluulojenne voittaa, vaan sovitelkaa mitä ikinä haluatte. ;)

P1019709.JPG

Niin lähti siis paljettikoristeltu minihame meikäläisen matkaan ja reilu viikko sitten päätyi ihan yllekin. Vierastan itse jotenkin usein sellaisia vähän koristeellisempia vaatteita ja usein koen, että ne tarvitsevat seurakseen jotain mahdollisimman yksinkertaista. Niinpä tällä kertaa puin hameen kaveriksi niinkin yksinkertaisen setin kuin harmaan perus-t-paidan ja oliivinvihreän pilottitakin. 

P1019652.JPG

Tuota bomberia olen käyttänyt ihan taukoamatta siitä lähtien, kun ostin sen joskus toukokuussa, mutta jostain syystä se ei ole vielä kertaakaan päätynyt blogin puolelle. Tuo ihanuus löytyi Lindexiltä ja oli yllättävyydessään vähän samaa luokkaa kuin sen KappAhlin kukka-bomber. Bonuksena vielä Latviasta löytyneet halpissandaalit, Longchampin outlet-löytö, pinkki huulipuna, näyttävät korvikset ja nuttura. Voisin kuvitella pukevani tämän asun vielä toistekin. Ja mikä vieläkin isompi juttu, taidan olla jälleen minari-ihmisiä. ;) Nyt alan olla siinä pisteessä, että oikeastaan enää polven alle ulottuva midi-mitta on sellainen, mitä en hameissa osaa oikein käyttää. Mikäs teillä muilla on suosikkipituus hameelle?

P1019626.JPG

Minihame Zara, t-paita H&M, pilottitakki Lindex, laukku Longchamp, sandaalit löytö Latviasta, korvakorut Glitter, aurinkolasit Lindex, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P1019712.JPG
P1019722.JPGP1019629.JPG
P1019656.JPG P1019633.JPGP1019638.JPG P1019678.JPG P1019715.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • paju

  Jenni, olet kovin kaunis! Hame sopii sulle täydellisesti :-)

 • annakarin

  Hitsi, sait mutkin haluamaan jonkinlaisen minihameen! Mäkin oon vähän karsastanut minihameita, jotenkin niistä tulee vähän sellaset 2006 -fibat. Mutta nyt mä alan kyllä harkitsemaan vakavasti minihameen ostoa! 

 • Vaikka en ole koskaan ollut mitenkään super body confident, niin minihameet on aina olleet sellaisia vaatteita, joita en ole arastellut. Ne on mun mielestä niin miellyttäviä päällä (kun voi melkeen kuvitella, ettei olis mitään jalassa :D) ja helteellä ihanan vilpoisia. Omistan monta!

 • Viv

  Ihana hame ja upeita kuvia. Hame sopii sinulle täydellisesti! :) Ja pakko mainita vielä tuo laukkusi, se on minusta aivan ihastuttava kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  Itse suosin minihameita ihan päivittäisessä käytössä. Olen sen verran lyhyt, että minimittainen hame tuo jaloille mukavasti lisää pituutta. Ihan superminiä en sentään päivittäin käytä, mutta noin sellaista puolireiteen ulottuvaa.

 • Oikein kaunis. :) Katselin hieman samanlaista mekkoa tänään BikBokissa, mutta se ei minua imarrellut. :/

 • tiinapetriikka

  Ihana mini! Näyttää superhyvältä sun päällä, varsinkin juuri yksinkertaiseen teeppariin yhdistettynä. :)

 • P

  Tulipa käytettyä itsekin pitkästä aikaa lyhyempää hametta (ei ihan yhtä lyhyt kuin sinun kuitenkaan). Miellyttävää, vaatii ehkä vähän virittäytymistä ensin…ja pittää haudata kaikki mahdolliset reisikompleksit täysin tarpeettomina :)…huomasin myös, että edelleen saatan huomata tuntevani hippusen syyllisyyttä astuessani kadulla tuntien itseni viehättäväksi, seksikkääksi…Joskus ulos lähtiessä katson peiliin ja ajattelen, että näytän liian hienolta…Paljon olen tätä kompleksia jo voittanut, mutta vieläkin tällaisia havaintoja itsestä tulee tehtyä :). Sinä vaikutat tässä suhteessa itsevarmalta; olisipa mielenkiintosta kuulla onko sulla aiheesta mitään ajatuksia.

 • Katyusha

  Ihan mielettömän kiva hame! Nyt haluaisin itsekin samanlaisen :D Itse tykkään käyttää noin puoleenreiteen ulottuvia hameita, sitä lyhyeemissä en tunne oloani kovin hyväksi. Tuo takapuoleni kun on vähän suuremmanpuoleinen, niin se syö aika paljon hameiden pituuksia, joten mielummin vähän yli puolireiden ettei varmasti mikään vilku :D Yli polven pituiset hameet ovat minulle vähän vieraitai, jotenkin ne puolestaan tuntuvat liian pitkiltä. Ja lyhyt kun olen, ne myös tuntuvat entisestään lyhentävän.

 • Vierailija

  Jenni olet niin kaunis näissä kuvissa!

 • Eerika T

  Kyllä mini on paras mitta hameissa! :) Ja tuo sinun hameesi näyttää aivan täydelliseltä! :))

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

 • emmylou

  Itse tahtoisin myös käyttää minihameita, mutta kun täältäkin löytyy tuota tiettyä kurvikkuutta lantion seudulta niin kaikki polvenmittaa lyhyemmät hameet yleensä jäävät sinne sovituskoppiin! Kai sitä kannattaa jatkaa sovittelua, jos joskus tärppäisi :)

  Toinen ongelma noiden minimittojen kanssa on riehakas ja poikamainen luonne, tykkään istuskella jalat harallaan ja hypähdellä ynnä muuta vilautteluun altistavaa. Miten tuollaisen kanssa sitten pärjää?

 • tiia_

  Kiva hame ja tosi hauskannäköinen asu muutenkin! Minihameisiin pukeutuminen on itseltäni jäänyt tässä vuosien varrella, ja oma lempimittani on juuri tuo mainitsemasi midi – se on helppo ja huoleton, ja toimii ainakin meikäläisellä. :) 

 • Ensinnäkin, sä olet Jenni ihan mielettömän kaunis ja itse hame on oikea helmi (ja kuten näistäkin kuvista voi päätellä: minimittakin pukee sua täydellisesti)! :-)

  Toiseksi, mua välillä ärsyttää naiset (toisin sanoen ärsytän välillä itseänikin seuraavaksi mainitusta syystä) :-D Tai siis sehän on ihan biologinen fakta, että kroppa muuttuu iän myötä ja useimmiten vaatevalinnatkin sen mukana. Mutta turhat ennakkoluulot pois, sillä omasta mielestäni esimerkiksi erimittaisiin hameisiin ei ole olemassa absoluuttista -sitä ainoaa oikeaa- vartalon muotoa vaan sellainen (väärä) ajatus on sitä mielen tuotosta, mutta senkin onnistuu ajatustyöllä muuttamaan toisenlaiseksi :-) Paremmin selitettynä (pahoitteluni mahdollisesta epäselvästä tekstistä -näin käy aina, kun innostun :-D): tyyliasioissakin on jopa suotavaa välillä mennä sen oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, ja tarkastella lähempää niitä tyylillisiä ennakkoluulojaan. Tosin useimmiten siinä käy niin, että ennakkoluulo kumoutuu, ja on taas yksi tyyliase lisää siellä omassa garderobissa :-D

 • nelly

  Ihana look! Mua on kovasti kiinnostanut, miksi sun hiuksissa ei ole näkynyt sukkanutturaa, vaikka kehuit sitä niin kovin? Itselläni se on siitä videostasi lähtien heilunut päässä :D

 • marii

  Ihana hame, sopii hyvin! Ite en ole koskaan oikein oppinut käyttämään hameita, en taida nytkään omistaa yhtäkään.. pitäisi joskus kokeilla, jos yhtä hieno kuin tuo löytyy!

 • p

  Hei, mäkin oon miettiny tätä joskus:). Ja sitte oon myös miettiny miksi ite oon loppuenlopuks käyttäny sitä vähemmän ku luulin. Just kyllä korjasin asiaa ja painelin se päässä…Rupesin oikein katsomaan onko kuvissa sukkanuttura. Ja sitten kiinnostuin mitenkäs tuo on oikein tehty:).

 • nelly

  Niin, vastaa meille Jenni! :D

 • Jenniii

  Hahahah, sori! :D En oikein tiedä, miksei sitä sitten ole tullut niin paljon käytettyä. Olen käyttänyt sukkanutturaa kyllä esimerkiksi baletissa ja satunnaisesti arjessakin, mutta lopulta useimmiten tulee silti sutaistua tuollainen pikanuttura ilman sukkaa. Ehkä loppujen lopuksi tykkään kuitenkin enemmän tuollaisen suttunutturan muodosta ja ilmeestä – sukkanuttura kun on helposti sellainen vähän liian ”siisti”. :D Meikäläisen habitukseen sopii jotenkin paremmin vähän homssuisempi tukkatyyli.

 • iloba

  Ihan mieletön tyyli! Hame! Lasit! Ja noin niinkuin kaikki. :) Eikä hame kyllä levitä senttiäkään liikaa.

  Ethän pahastu että linkitin tämän postauksen omaani, jossa näkyy tästä inspiraationsa saanut oma versioni aiheesta?

Related posts